The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
UcheJ
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 20:32
też mi się wydaje że był by z mocnieniem... wiesz w przyszłości Tiboni a zanim Rios... mogły być dobry duet techniczny który dodatkowo dogrywa do rosłego napastnika który musiał by ładnie strzelać, zastawiać dokładnie mówiąc być egzekutorem tak jak brożek a do tego mieć wzrost ;P no ale to Tylko moje fanaberie ;D
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.07.2010, 20:35
Taaa 36 lat już nie przesadzajcie jak dla mnie to nam aktualnie potrzeba wzmocnić środek i lewą obrone do tego sprzedać Diaza i zamykamy kadre
Odpowiedz cytując
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.07.2010, 20:41
Chwała Panu , że nie ściągnęli Smolarka. Chłop by zrobił komin płacowy a tak pożyjemy i zobaczymy co będzie prezentował w Polonii
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.07.2010, 20:43
maci0s napisał(a):Wyświetl post

Cytat ten dedykuje Wolfy'emu i Markusowi, którzy tu wielokrotnie powtarzali, ze Głowa nie chciał nigdzie odejść i Basałaj go praktycznie wypchnął z klubu dla kasy...
Jak widac było zupełnie inaczej ( co zresztą kilka razy powtarzałem )...
Skoro znany z prawdomówności BB tak w wywiadzie powiedział, to pewnie musiało tak być Roma lucota, causa finita

Oczywiście, z postów moich i Markusa wyciągnąłeś tylko tyle, bo żeby wspomnieć o tym, że klub nie jest zakładnikiem piłkarzy, albo o indolencji w sprowadzeniu jakiegokolwiek (nie mówmy już o klasowym) zastępstwa - trzeba by było zrewidować kilka puszczonych wcześniej w eter bajek.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.07.2010, 20:45
a może Ronaldinho? Jeśli nie schudnie to może nikt go nie zechce i przyjdzie do nas. Gruby może i jest ale zna go każdy. Dostanie dwie minuty na koniec meczu i gitara.
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 26.07.2010, 20:54
Wolf że tak zapytam ty jesteś taki ograniczony czy tylko udajesz, bo twoje posty sa przesiąknięte pesymizmem i ironią. Zastanawia mnie czy ty w ogóle jesteś naprawdę kibicem tego klubu czy tylko mienisz sie nim tylko poto abyś mógł wylac tonę pomyji na wszystko i wszystkich związanych z Wisłą. Żal czytać twoje komentarze.
Co do znanego nazwiska chciałbym żeby był to skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia i o ile się nie mylę to o takiego właśnie zawodnika Wisła się stara.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.07.2010, 21:01
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Tak, to na pewno ONI wszystko ukartowali i to jest głębszy spisek Miał gigantyczny powód by kłamać, zwłaszcza, że taki Głowa mógłby to sprostować i prezes wyszedłby na idiotę.
Serio? Czyli Głowacki jako jedyny nie miał w kontrakcie zapisu zabraniającego mu komentowania decyzji klubu z okresu jego pracy w nim? To pewnie za zasługi

Kto tu wyszedł na idiotę, to faktycznie dobre pytanie.

blackluk - nie zniżę się do Twojego poziomu, poczekam na moderatorów
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.07.2010, 21:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Skoro znany z prawdomówności BB tak w wywiadzie powiedział, to pewnie musiało tak być Roma lucota, causa finita

Oczywiście, z postów moich i Markusa wyciągnąłeś tylko tyle, bo żeby wspomnieć o tym, że klub nie jest zakładnikiem piłkarzy, albo o indolencji w sprowadzeniu jakiegokolwiek (nie mówmy już o klasowym) zastępstwa - trzeba by było zrewidować kilka puszczonych wcześniej w eter bajek.
Tak oczywiscie wierzmy wszyscy eks-moderatorowi, szanownemu uzytkownikowi tego forum wolfiemu, ktory to wie lepiej od samego BB co sie dzieje w klubie zarzadzanym przez BB.

Odpowiedz cytując
prorok
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 26.07.2010, 21:12
dziwne ,że jak ktoś dyskutuje z wolfy to zawsze ten ktoś wychodzi na idiote...przynajmniej on tak pisze bo sam jest wyrocznią i wszechwiedzącym cwaniakiem!troche pokory człowieku nie jestes nieomylny i wszechwiedzący!a te twoje narzekania i płacze ze ciagle cos nie tak wsadż sobie gdzieś...bo my kibice wierzymy w lepsze jutro a nie placzemy z byle powodu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.07.2010, 21:17
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Tak oczywiscie wierzmy wszyscy eks-moderatorowi, szanownemu uzytkownikowi tego forum wolfiemu, ktory to wie lepiej od samego BB co sie dzieje w klubie zarzadzanym przez BB.

Po pierwsze - nie szacownemu, tylko zasłużonemu. A uprawnienia moderatorskie wciąż jeszcze mam, więc spokojnie, bo któregoś dnia mogę wrócić. A wtedy będzie w tym temacie płacz i zgrzytanie zębów...

Postanowiłem złamać swoją dotychczasową zasadę nieodpowiadania gościom używającym więcej niż jednej emotikonki pod rząd ( za to regulaminowo grożą sankcje ). Tak więc - BB nie musi, a w niektórych wypadkach wręcz nie może mówić prawdy w wywiadach. Jako przykład podajmy Wisłę po odejściu Kasperczaka, kiedy oficjalne zapowiedzi stały w jawnej sprzeczności z działaniami klubu. Była wyprzedaż i ściąganie szrotu za grosze. Ale czy powiedzenie tego wprost w czymkolwiek by pomogło, skoro prasa sama z siebie co chwilę grzebała nasz klub?

Mógłbym na koniec wrzucić nawet dziesięć lolków, ale myślę, że zrozumiemy się bez tego. Pozostaje mi już tylko, wzorem Bohdana Krzyżanowskiego, przeprosić za późną porę odpowiedzi.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.07.2010, 21:18
prorok napisał(a):Wyświetl post
dziwne ,że jak ktoś dyskutuje z wolfy to zawsze ten ktoś wychodzi na idiote...przynajmniej on tak pisze bo sam jest wyrocznią i wszechwiedzącym cwaniakiem!troche pokory człowieku nie jestes nieomylny i wszechwiedzący!a te twoje narzekania i płacze ze ciagle cos nie tak wsadż sobie gdzieś...bo my kibice wierzymy w lepsze jutro a nie placzemy z byle powodu
Zawsze łatwiej jest narzekać. Prędzej czy później komuś podwinie się noga, albo jakiś projekt nie wypali i wtedy wolfy będzie mógł z wielkim entuzjazmem stwierdzić: "a nie mówiłem...".

Zresztą, nie wydaje mi się żeby wolfy był taki na prawdę. Podejrzewam, że siedzi sobie w wygodnym foteliku przed komputerem i ma niezłą bekę z tego jak niektórzy forumowicze w łatwy sposób dają się wyprowadzić z równowagi jego postami.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.07.2010, 21:21
Edo napisał(a):Wyświetl post
Chwała Panu , że nie ściągnęli Smolarka. Chłop by zrobił komin płacowy a tak pożyjemy i zobaczymy co będzie prezentował w Polonii
Mnie też to cieszy

Owszem Smolarek może i coś wskóra (nie mam do niego niechęci) ale jakby się okazało że on tak z 2 razy więcej zarabia niż Żuraw czy Paweł Brożek a gra słabiej.... kto wie czy nie byłoby kwasów w Naszym zespole.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 26.07.2010, 21:22
Ty piszesz o moim poziomie człowieku ogarnij sie, bo jesteś pośmiewiskiem tego forum, a uważasz sie za Bóg wie kogo. Nie strasz mnie moderatorem, bo jeśli dostane bana (nie pierwszy nie ostatni) to będzie tylko dowód że można bezkarnie pluć na klub i nikt nie może tego negować bo wielki pan wolf może wszystko. Rośiewanie nieprawdzywych informacji, a taka jest to ze Głowa sam nie chciał odejść chyba też powinno być karane ( a wiem dokładnie jak było pisałem o tym, bo p. Arka znam, bo bywa moich sklepach i sam przyznał że to dla niego najlepsze wyjście)
Koniec OT
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.07.2010, 21:33
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Mnie też to cieszy

Owszem Smolarek może i coś wskóra (nie mam do niego niechęci) ale jakby się okazało że on tak z 2 razy więcej zarabia niż Żuraw czy Paweł Brożek a gra słabiej.... kto wie czy nie byłoby kwasów w Naszym zespole.
A czy był w ogóle temat Smolarka w naszym klubie?

Czy jest gorszy od Brożka i Żurawia, to się przekonamy. Niektórzy w Pajliciu widzą zbawcę Wisły, a Ebi jest/był przecież kilka szczebli wyżej w piłkarskiej hierarchii. Do większości lig, w których sobie nie poradził nasi piłkarze nie mają wstępu. Z drugiej strony - jego kariera po opuszczeniu Dortmundu to była równia pochyła.

Wojciechowski na pewno był pod ścianą, bo w tej chwili został bez sensownego napastnika, więc i tak raczej byśmy go nie przelicytowali. A czy warto byłoby próbować? Trudno powiedzieć. Ebi jako skrzydłowy, gdyby był w formie posadziłby na ławie każdego z naszego obecnego składu. Biorąc pod uwagę wyszkolenie technicznie - nie mamy takiego zawodnika, może jeden Żurawski jest blisko.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.07.2010, 21:37
Napewno nasza aktywność w tym okienku, jest jak na nasze warunki, i proporcjonalnie do poprzednich lat pioronująca. Tutaj duży plus w strone zarządu. Jednak czy ilość przełoży sie na jakość? Ja osobiście mam spore wątpliwości. Z tej całej siódemki, dla mnie tylko 3 zawodników, zostało sprowadzonych z głową.
Żuraw- wiadomo już nie ten sam co kiedyś, ale jego sprowadzenie tłumaczą wzglęgy marketingowe, sportowo również może nam jeszcze cos zaoferować.
Jovanić - wiadoma sprawa, potrzebowaliśmy bramkarza. Czy sie sprawdzi czas pokaże...
Rios - zawodnik, który daje dla mnie realną możliwość wzmocnienia a nie tylko uzupełnienia skłądu.
Pozatym reszta z Pajliciem na czele to jedynie uzupełnienie składu, te nazwiska przy odpowiednim skautingu oraz organizacji pracy w klubie, i wykorzystaniu srodków z sprzedaży Marcelo oraz Głowy, według mnie mogły być zdecydowanie konkretniejsze. Co prawda, konkurencja się zdecydowanie zwiększyła, i to napewno pozytywnie wpłynie na reszte gwiazdeczek. Jednakże transfery do klubu powinny wnosić nową jakość do drużyny, a nie jedynie ją uzupełniać.
Na zdecydowaną krytyke zasługuje zarząd w kwesti nie załątania dziury po Marcelo i Głowy w środku na czas co dla mnie oznacza conajmniej 3 runde LE. Było na to mnustwo czasu... i jeśli okaże się, że przez tą opieszałość dostaniemy od Azerów co wcale nie jest jakimś Science Fiction, to winna będzie zdecydowanie po stronie władz Wisełki, ponieważ przystępowanie do rywalizacji ze zdemolowaną obroną nie można nazwać inaczej jak lekceważeniem przeciwnika.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 26.07.2010, 21:38
A wtedy będzie w tym temacie płacz i zgrzytanie zębów...
Plakac juz potrafie ale w zgrzytaniu zebami moglbys mnei podszkolic, bo nie bede sie mogl dostosowac do Twojej wizji tego tematu.

Proponuje ochlonac. Przeginasz w swoja strone podobnie jak uzytkownicy z innym zdaniem, ktorych przeciez krytykujesz.
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.07.2010, 21:44
Arek chciał odejść, gdyż po prostu jego kariera dobiega końca, a on niestety nie potrafił szanować grosza (chyba każdy wie o co chodzi) i musiał chłop zarobić sobie na sportową emeryturę.

Jeśli prawdziwe są doniesienia, co do ofert za Małego i Diaza, to nawet chwili bym się nie zastanawiał, gdyż to nie są piłkarze właściwi dla nowo budowanej Wisły. Diaz to nie ten poziom sportowy, a Małecki wiadomo, że nie pasuje mentalnie do drużyny. Jego miłość do Wisły można włożyć między bajki, gdyż to prawdopodobnie Patryk, według tego co usłyszałem, jako chyba jedyny w erze Cupiała wynegocjował, stawiając sprawę na ostrzu noża, w kontrakcie klauzulę odstępnego w wysokości ok. 2,5 mln E. Prawdziwy Wiślak chyba powinien chcieć, aby jego klub zarobiła jak najwięcej na transferach.
Odpowiedz cytując
Jonasz
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.07.2010, 21:45
Kiedyś pisałem posty, że najważniejszym dla Wisły transferem jest transfer dobrego Prezesa - takiego z prawdziwego zdarzenia. Wydaje mi się, że na dziś ciężko byłoby znaleźć lepszego kandydata. Ten transfer już mamy sfinalizowany. Czas na kolejny - potrzebujemy z prawdziwego zdarzenia dyrektora sportowego. Mam tutaj kandydata - jest nim (serio) kolega wolfy. Po Jego zatrudnieniu już wszystko będzie piękne: będą świetnie przeprowadzone transfery, tłumy na stadionie i jedna wielka euforia dookoła...
Kolego wolfy - wyluzuj troszkę! Nie traktuj tego forum jak pola bitwy i jego uczestników jak żołnierzy, ewentualnie wrogów.
Jak chcesz uprawiać swoje czarnowidztwo i wylewanie żółci to rób to, ale daj innym cieszyć ze sprowadzanych młodych i perspektywicznych piłkarzy i z tego, że powoli sytuacja w klubie normalnieje.
Jesteśmy co najmniej kilkutysięczną grupą ludzi, którzy dzień rozpoczynają od odpalenia kompa i szukania w sieci - na stronach i forach coś o klubie, któremu kibicujemy z nadzieją na każdą choćby w najmniejszym stopniu dobrą informację. Przez długie miesiące panowała beznadzieja - nawet nikt do końca nie wiedział co planuje Cupiał. Każdy z nas oczekuje sukcesów, ale też dobrej aury - bolą nas fucki pokazywane przez Pawełka, machanie sytuacje z Małym i masa innych spraw - czemu służy to Twoje krytykanctwo? Dla mnie to już od jakiegoś czasu jest taka sztuka dla sztuki. Głowacki zaczynał w Wiśle jak Bunoza - był młody i niedoskonały, daj szansę - może będzie kiedyś dla nas ważniejszy niż były Kapitan, nie skreślaj jeszcze Pajlicia - mimo jego wieku.
Weź pod uwagę, że to wszystko o czym piszemy to jest sport - w różnych klubach (również w Wiśle) przychodziły wielkie gwiazdy i były niewypałami, ale przychodzili zawodnicy na uzupełnienie składu i odgrywały kluczowe role w zespole. Kto przed sezonem powiedziałby, że Ruch zagra w pucharach? Kto rok temu powiedziałby, że Zabrze spadnie?
We wszystkim trzeba zachowć umiar - w krytyce również...
Pozdrawiam!
Kadra mocno nam się wyrównała - jestem ciekaw jak to Kasperczak poukłada - potrzebny jest nam lewy obrońca i dobry stoper (Chavez rozwiązałby częściowo ten kłopot) , dla mnie Pietia najlepszy jest na skrzydle.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 26.07.2010, 21:46
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Arek chciał odejść, gdyż po prostu jego kariera dobiega końca, a on niestety nie potrafił szanować grosza (chyba każdy wie o co chodzi) i musiał chłop zarobić sobie na sportową emeryturę.

o co chodzi?
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Stary 26.07.2010, 21:52
Proud napisał(a):Wyświetl post
o co chodzi?
Parę lat temu Smuda w wywiadzie mówił, że jego ulubiony piłkarz Wisły, spokojny, fajny chłopak ma pewne problemy ze sobą, które nie pozwalają mu skupić się wyłącznie na piłce i wejść na poziom międzynarodowy.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.07.2010, 21:53
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Jeśli prawdziwe są doniesienia, co do ofert za Małego i Diaza, to nawet chwili bym się nie zastanawiał, gdyż to nie są piłkarze właściwi dla nowo budowanej Wisły. Diaz to nie ten poziom sportowy, a Małecki wiadomo, że nie pasuje mentalnie do drużyny. Jego miłość do Wisły można włożyć między bajki, gdyż to prawdopodobnie Patryk, według tego co usłyszałem, jako chyba jedyny w erze Cupiała wynegocjował, stawiając sprawę na ostrzu noża, w kontrakcie klauzulę odstępnego w wysokości ok. 2,5 mln E. Prawdziwy Wiślak chyba powinien chcieć, aby jego klub zarobiła jak najwięcej na transferach.
Chyba Łobo też ma taką klauzule. A co do bajek to tylko dzieci je łykają

Dudka orłem nie był ale nie "okradł" klubu jak cwaniak Kokoszka (Webster). Małecki (jeśli to prawda z zapisaną kwotą odstępnego) też nie okradnie, więc po co zaczynasz kolejny atak na Małeckiego? Wynegocjował i tyle. Obie strony to podpisały. A czy kwota 2,5 mln euro za Małego to zła kwota? Myślę że i tak zawyżona więc po co siejesz ferment? Dzień bez ataku na Małeckiego jest dniem straconym?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 26.07.2010 o godz. 21:55.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.07.2010, 21:55
Swoją drogą jestem ciekawy na jaką pozycję ma być owy piłkarz z nazwiskiem.Logicznie powinien być to atak ale w kontekście naszej sytuacji kadrowej bardziej pasowałaby jednak obrona...
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.07.2010, 21:55
Po pierwsze - nie szacownemu, tylko zasłużonemu. A uprawnienia moderatorskie wciąż jeszcze mam, więc spokojnie, bo któregoś dnia mogę wrócić. A wtedy będzie w tym temacie płacz i zgrzytanie zębów...

Postanowiłem złamać swoją dotychczasową zasadę nieodpowiadania gościom używającym więcej niż jednej emotikonki pod rząd ( za to regulaminowo grożą sankcje ). Tak więc - BB nie musi, a w niektórych wypadkach wręcz nie może mówić prawdy w wywiadach. Jako przykład podajmy Wisłę po odejściu Kasperczaka, kiedy oficjalne zapowiedzi stały w jawnej sprzeczności z działaniami klubu. Była wyprzedaż i ściąganie szrotu za grosze. Ale czy powiedzenie tego wprost w czymkolwiek by pomogło, skoro prasa sama z siebie co chwilę grzebała nasz klub?

Mógłbym na koniec wrzucić nawet dziesięć lolków, ale myślę, że zrozumiemy się bez tego. Pozostaje mi już tylko, wzorem Bohdana Krzyżanowskiego, przeprosić za późną porę odpowiedzi.
Owszem doskonale wiem o tym ze BB nie musi mowic w wywiadach calej prawdy. Tylko dlaczego od razu ta "prawda" musi byc diametralnie rozna od tej ktora podaje w wywiadach? Czyli taka ze nic nie zostalo zrobione, ze jest zle, ze jest tragicznie i spadamy do 5 ligi? Niestety czarnowidztwo niektorych urasta juz naprawde do lekkiej przesady.

P.S. Wiem o tym doskonale ze groza sankcje za uzywanie zbyt duzej liczby emotikonek jednak wolfy, mocno mnie rozbawiles swoim tokiem rozumowania.

P.S.2. Sciaganie szrotu? Mierzmy sily na zamiary...
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Stary 26.07.2010, 21:59
Małecki okiełznany, to w mojej opinii skarb dla drużyny, gdyż chłopak ma jaja jak mało kto i jest bardzo ambitny. Małecki machający łapami, to czynnik destrukcyjny w Wiśle, który przekłada się na większy stres piłkarzy na boisku i złą atmosferę w szatni. Sytuacja z Małeckim wydaje się być podobna do tej z Nikolą Mijajloviviem. Tacy źli chłopcy są potrzebni w drużynie, ale ich zachowanie nie może wykraczać poza ramy profesjonalizmu.
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 26.07.2010, 22:02

Serio? Czyli Głowacki jako jedyny nie miał w kontrakcie zapisu zabraniającego mu komentowania decyzji klubu z okresu jego pracy w nim? To pewnie za zasługi

Kto tu wyszedł na idiotę, to faktycznie dobre pytanie.

Normalnie mnie trafi! Ty dalej twierdzisz, że Basałaj wypchnął Głowackiego...
Widzę, że jesteś jedynym na tym forum z patentem na nieomylność i to co powiesz jest dogmatem...
Weź przy najbliższej okazji jak będzie Głowacki na Wiśle spotkaj z nim i zapytaj jak było.
Głowa nie chciał transferu i od niechcenia rzucił kosmiczna kwotę żeby spławić turków, a Ci bez zająknięcia się zgodzili... Od tamtej pory Głowackiemu zależało na transferze bo przez 2 lata zarobi tyle co u nas miałby grając jeszcze 7-8 lat... Nie powołuj się tu na klauzule w kontrakcie bo tylko mącisz w głowach forumowiczom...! Głowacki rozmawiał o transferze z samym Cupiałem, koniec kropka!

Jak chcesz to weryfikuj moje "bajki"... (jakims trafem o obrońcach nie pisałem ani słowa z nazwiska)... Póki co bardziej się sprawdzają transfery i wzmacnianie klubu, budowa struktur niż Twoje "wycofywanie kasy przez Cupiała, degradacja klubu, koniec Wisły itd"...
Jak nie wiesz dokładnie co sie stało i dlaczego to nie trzymaj się uporczywie swojej wydumanej wersji bo fakty mają to do siebie, ze z czasem wypływają, można je zweryfikować, a po domysłach smród pozostaje...

EDIT: Tak mnie teraz naszło... Wszyscy wiemy, że kiedyś Wisła przegra jakiś mecz... Prędzej czy później, w lidze czy pucharach... Wtedy zabłyśnie gwiazda Wolfy'ego bo przecież "on kiedyś mówił !!"
Na bank sie dostanie Basałajowi ze opchnął Głowe, Marcelo, Alvareza, Diaza...
Ciekawe tylko co będzie jeśli Żurawski, Rios czy inny kupiony strzeli zwycięskiego gola w derbach, odzyskają mistrzostwo itp...
Czy wtedy "zasłużony" Wolfy będzie miał cywilną odwagę przeprosić za to co mówił i przyzna się, że pieprz...ył...?
Ostatnio edytowane przez maci0s : 26.07.2010 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 26.07.2010, 22:20
Że przerwę panom tę interesującą dyskusję.

Gdzieś doczytałem że klub w Wielkopolski interesuje się ponoć Chorwatem Barbaricem. Mieli ponoć się z nim dogadać co do zarobków.

Stąd pytanie do maciOsa - Wisła ma go jeszcze na oku? Swego czasu to nazwisko padało w kontekście Wisły.

Pozdro
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 26.07.2010, 22:24
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Że przerwę panom tę interesującą dyskusję.

Gdzieś doczytałem że klub w Wielkopolski interesuje się ponoć Chorwatem Barbaricem. Mieli ponoć się z nim dogadać co do zarobków.

Stąd pytanie do maciOsa - Wisła ma go jeszcze na oku? Swego czasu to nazwisko padało w kontekście Wisły.

Pozdro
Z tego co wiem to teraz w Wiśle "na oku" ma go niestety tylko Klejdinst, który bardzo za nim optował... Mieli o niego pytać w zimie. Wybacz, ale więcej szczegółów na jego temat to już nie ode mnie...
Ostatnio edytowane przez maci0s : 26.07.2010 o godz. 22:26.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 26.07.2010, 22:26
Macios, dajesz się prowokowac na takie durne posty?Nie lepiej przemilczeć?

Jest takie powiedzenie "Ty masz rację, ja mam spokój".
Ty rób swoje i jak możesz dziel się jakimiś interesującymi smaczkami, a "wszystkowiedzących" zostaw samym sobie.Niech piszą i się duszą we własnym sosie.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 26.07.2010, 22:33
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Na bank sie dostanie Basałajowi ze opchnął Głowe, Marcelo, Alvareza, Diaza...
Po prostu nie wierzę, że ci się "wymsknęło". Na bank napisałeś to z premedytacją.

Kiedy, gdzie i za ile? I ile będziemy musieli czekać na następce?
Odpowiedz cytując
matkur
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 26.07.2010, 22:38
Macios a jak z Chavezem sprawy się mają? leci do tej Polski czy nie;p
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów