|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A podacie jakiś link do transmisji? Thank you from the mountains
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...wisla-od-1200/ tu jest tez konferencja na zywo
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() maciOs tobie się od tej sławy w wełnie nie poprzewracało? Jeżeli twierdzisz, że ludzie siedzący na tym forum są pokemonami, to ja Ci życzę permanentnego i sram na to co ty wiesz... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Swoich nie mają... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
widzisz tak to z nimi jakoś jest ze mimo, że mają swoje to i tak sie pchają na nasze:] zresztą sam zobaczysz.. chociaż mam nadzieje ze dzisiaj admin przynajmniej wyłączy czat... nie będe musiał czytac kim jest i co robi czyjas matka... ;/ PS. Dzięki za życzenia, myśle, że w życzeniach odosobniony nie jesteś... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
się zobaczy, może nie będzie tak źle i wybacz że na Ciebie aż tak najechałem... pozdrawiam,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
macios ma racje i niestety nie sądzę że dzieci które tam robią "wieś" sa tylko z Warszawy czy Poznania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Konferencja jest na tym linku,ale tez macie taki problem z dźwiekem?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zarządzanie naszym klubem to dalej amatorszczyzna..Na litość Boską.. zatrudnienie na godzinę tłumacza z j.hiszpańskiego na polski to koszt maks. 50 zł..a do tak ambitnych dialogów jakie mają miejsce na konferencji wystarczy nawet student filologii, niejeden jako kibic zrobiłby to za darmo..a oni tam stawiają jakiegoś espanholo który kaleczy angielski tak że aż ciarki po plerach przechodzą..ech..
Ciekawi mnie za to wypowiedź prezesa: jeśli dobrze zrozumiałem (przebijając się przez dźwięki klawiatury gościa który przeprowadzał transmijsje na małopolsce) to Basałaj zapowiedział że to na pewno nie ostatni transfer w tym okienku..też coś takiego usłyszeliście? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ja oglądałem na Orange i Basałaj powiedział, że to napewno nie ostatni transfer.
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W tym okienku to juz został tylko Chavez i w ostatecznosci Elsner. Kolejne transfery maja byc podobno w zimie (wczesniej w Polsacie o tym mowił).
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/moz...wiadomosc.html Rzecznik prasowy Wisły Kraków, Adrian Ochalik, w wywiadzie dla stacji telewizyjnej Orange Sport Info przyznał, iż krakowską drużynę wzmocni jeszcze jeden zawodnik. - Możemy liczyć na jeszcze jeden transfer do Wisły w tym okienku - powiedział Ochalik. Nie o Elsnera mu chodzi w tym wypadku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
w artykule na sport.pl Bogdan mowi : Myślę także o tym, by pozyskać piłkarza z dużym nazwiskiem, bo taka bomba transferowa przyciągnęłaby ludzi na stadion. Jak nie teraz, to w przerwie zimowej.
moze o to chodzi ![]() ![]() ![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Zachowajmy więc w tym wszystkim umiar i zdrowy rozsądek a nie gadajmy jacy to jesteśmy mocni bo w czwartek okaże się jak jest naprawdę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Ups, a ja liczylem na 2 klasowych stoperow...czyli jednak beda "jaja" w obronie w rundzie jesiennej
. Zostajemy z Cleberem(ktory przechodzi na emeryture i ktory jest po 2 ciezkich kontuzjach, a wyglada ze to nie koniec), Kowalskim(poziom I-szo ligowy), Bunoza(zupelna niewiadoma) i ...? Chavez? Chyba jedyny w miare rozsadnie prezentujacy sie stoper. Bedzie ciekawie w tym sezonie, zwlaszcza w IV rundzie el. do LE, gdzie trafimy na zespol z innej bajki. Zobaczymy kogo jednak zakontraktuja.P.S - Ja rozumiem, ze pieniadze na wykup wypozyczonych zawodnikow sa juz odlozone/zamrozone. Zeby nie bylo potem takiej sytuacji, ze ktos sie sprawdzi, a nas nie stac na wykup(bo wszystkie warunki chyba ustalilismy przed wypozyczeniem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie chcę offtopować, ale wkradł się tu "błąd", bo tak naprawdę Legia wymieniła praktycznie cały skład...
28 kolejka: Wisła - Legia Mucha - Rzeźniczak, Szala, Astiz, Kiełbowicz - Szałachowski, Borysiuk, Jarzębowski, Iwański, Rybus - Grzelak (Muchy, Szali, Jarzębowskiego i Grzelaka w Legii już nie ma) sparing z Bordeaux: Antolović - Jędrzejczyk, Kneżević, Astiz, Wawrzyniak - Manu, Borysiuk, Vrdoljak, Iwański, Cabral - Mezenga sparing z PSG: Machnowskij - Jędrzejczyk, Knezević, Wawrzyniak, Komorowski - Manu, Borysiuk, Vrdoljak, Cabral, Rybus - Mezenga |
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy Bogdan Basałaj jest zadowolony z letnich wzmocnień? - Jeżeli chodzi o ilość i jakość wzmocnień - tak - powiedział. - Jeżeli chodzi o tryb obserwowania i skautingu to nie. Wolałbym dłużej przygotowywać takie transfery. Było jak było, myślę że jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
by.wislakrakow.com dobrze ze prezes mowi jak jest, ze nie mami ludzi ze byli obserwowani, tylko kawa na lawe mam nadzieje ze w zime beda juz transfery bardzo dobrych zawodnikow (obserwowanych przez pol roku przez naszych nowych scoutow) niech pan Bogdan tak dalej pracuje a bedzie bardzo dobrze ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|