The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2010, 09:39
JarekTSW napisał(a):Wyświetl post
na zywo konferencja Wisly na orange sport info? To zajebiscie wlasnie mialem dzis do nich pisac czy bylo by mozliwe transmitowanie konferencji Wisly u nich
Czy bedzie prezentacja pierwszej druzyny to nie wiem ale konferencja z Wilkiem i Riosem na pewno. Dzisiaj punkt 12:00. Chyba juz z 3 razy powtarzali na OSI prezentacje Lecha wiec moze nie beda gorsi i pokaza na zywo prezentacje Wisełki.
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.07.2010, 09:46
A podacie jakiś link do transmisji? Thank you from the mountains
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.07.2010, 09:53
Jeśli chodzi o Chaveza wyczytałem gdzieś że są jakieś problemy z papierami z jego klubu tzn wynikły jakieś niejasności nowe, więc nie wiem czy to dla tego to tyle trwa z tym przylotem...
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.07.2010, 10:09
SĘDZIA ZGRED napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o Chaveza wyczytałem gdzieś że są jakieś problemy z papierami z jego klubu tzn wynikły jakieś niejasności nowe, więc nie wiem czy to dla tego to tyle trwa z tym przylotem...
dlatego właśnie ta sprawa się tak długo ciągnie...
Odpowiedz cytując
moskit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.07.2010, 10:11
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...wisla-od-1200/ tu jest tez konferencja na zywo
Odpowiedz cytując
Marcinklon
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 26.07.2010, 10:12
Nie wiecie czym Chavez leci? chyba bocianem jak od soboty nie może dolecieć
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 26.07.2010, 10:19
moskit napisał(a):Wyświetl post
tu jest tez konferencja na zywo
Po co to podajesz? Chcesz coś oglądnąć? W ten sposób będziesz miał 1000 pokemonów, którzy zamulą serwer i jeszcze będą na czacie dyskoutowac...;/
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 26.07.2010, 10:23
moskit napisał(a):Wyświetl post
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...wisla-od-1200/ tu jest tez konferencja na zywo
Dzięki serdeczne!

maci0s napisał(a):Wyświetl post
Po co to podajesz? Chcesz coś oglądnąć? W ten sposób będziesz miał 1000 pokemonów, którzy zamulą serwer i jeszcze będą na czacie dyskoutowac...;/
maciOs tobie się od tej sławy w wełnie nie poprzewracało? Jeżeli twierdzisz, że ludzie siedzący na tym forum są pokemonami, to ja Ci życzę permanentnego i sram na to co ty wiesz...
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.07.2010, 10:29
JarekTSW napisał(a):Wyświetl post
na zywo konferencja Wisly na orange sport info? To zajebiscie wlasnie mialem dzis do nich pisac czy bylo by mozliwe transmitowanie konferencji Wisly u nich
No czyli na jedno wyszło bo jak Ty bys do nich napisał to by był popłoch w redakcji i na 100 % zrobiliby transmisje
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 26.07.2010, 10:30
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post

maciOs tobie się od tej sławy w wełnie nie poprzewracało? Jeżeli twierdzisz, że ludzie siedzący na tym forum są pokemonami, to ja Ci życzę permanentnego i sram na to co ty wiesz...
nie mówie ze ty jestes pokemonem i ludzie z tego forum... ale jak wejdziesz to zobaczysz ilu będzie z pyrlandii napinaczy lub legionistów...

ta strona ma zawsze relacje online i nie raz juz byly linki podawane w temacie "oglądaj mecze Wisły", wystarczyłoby 3 strony cofnąc i znaleźć a tak pyry mają na tacy wszystko...
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 26.07.2010, 10:33
nie mówie ze ty jestes pokemonem i ludzie z tego forum... ale jak wejdziesz to zobaczysz ilu będzie z pyrlandii napinaczy lub legionistów...

ta strona ma zawsze relacje online i nie raz juz byly linki podawane w temacie "oglądaj mecze Wisły", wystarczyłoby 3 strony cofnąc i znaleźć a tak pyry mają na tacy wszystko...
Więc następnym razem trzeba się określić, bo później wychodzą dziwne rzeczy. A tak poważnie, to po co pyrlandia i Lki mają oglądać naszą konferencję prasową! Swoich nie mają...
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 26.07.2010, 10:36
Więc następnym razem trzeba się określić, bo później wychodzą dziwne rzeczy. A tak poważnie, to po co pyrlandia i Lki mają oglądać naszą konferencję prasową! Swoich nie mają...

widzisz tak to z nimi jakoś jest ze mimo, że mają swoje to i tak sie pchają na nasze:]

zresztą sam zobaczysz.. chociaż mam nadzieje ze dzisiaj admin przynajmniej wyłączy czat... nie będe musiał czytac kim jest i co robi czyjas matka... ;/

PS. Dzięki za życzenia, myśle, że w życzeniach odosobniony nie jesteś...
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Stary 26.07.2010, 10:38
widzisz tak to z nimi jakoś jest ze mimo, że mają swoje to i tak sie pchają na nasze:]

zresztą sam zobaczysz.. chociaż mam nadzieje ze dzisiaj admin przynajmniej wyłączy czat... nie będe musiał czytac kim jest i co robi czyjas matka... ;/
się zobaczy, może nie będzie tak źle i wybacz że na Ciebie aż tak najechałem... pozdrawiam,
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.07.2010, 10:52
Cytat:
zresztą sam zobaczysz.. chociaż mam nadzieje ze dzisiaj admin przynajmniej wyłączy czat
Czyli jest dzisiaj jakaś konferencja?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 26.07.2010, 10:53
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Czyli jest dzisiaj jakaś konferencja?

boze...czytaj co piszą.
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.07.2010, 10:59
macios ma racje i niestety nie sądzę że dzieci które tam robią "wieś" sa tylko z Warszawy czy Poznania.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 26.07.2010, 11:13
Konferencja jest na tym linku,ale tez macie taki problem z dźwiekem?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.07.2010, 11:26
Zarządzanie naszym klubem to dalej amatorszczyzna..Na litość Boską.. zatrudnienie na godzinę tłumacza z j.hiszpańskiego na polski to koszt maks. 50 zł..a do tak ambitnych dialogów jakie mają miejsce na konferencji wystarczy nawet student filologii, niejeden jako kibic zrobiłby to za darmo..a oni tam stawiają jakiegoś espanholo który kaleczy angielski tak że aż ciarki po plerach przechodzą..ech..
Ciekawi mnie za to wypowiedź prezesa: jeśli dobrze zrozumiałem (przebijając się przez dźwięki klawiatury gościa który przeprowadzał transmijsje na małopolsce) to Basałaj zapowiedział że to na pewno nie ostatni transfer w tym okienku..też coś takiego usłyszeliście?
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.07.2010, 11:28
Cytat:
to Basałaj zapowiedział że to na pewno nie ostatni transfer w tym okienku..też coś takiego usłyszeliście?
Chavez...................
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 26.07.2010, 11:29
bozar napisał(a):Wyświetl post
Ciekawi mnie za to wypowiedź prezesa: jeśli dobrze zrozumiałem (przebijając się przez dźwięki klawiatury gościa który przeprowadzał transmijsje na małopolsce) to Basałaj zapowiedział że to na pewno nie ostatni transfer w tym okienku..też coś takiego usłyszeliście?
ja oglądałem na Orange i Basałaj powiedział, że to napewno nie ostatni transfer.
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 26.07.2010, 11:43
bozar napisał(a):Wyświetl post
W tym okienku to juz został tylko Chavez i w ostatecznosci Elsner. Kolejne transfery maja byc podobno w zimie (wczesniej w Polsacie o tym mowił).
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 26.07.2010, 11:45
mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
ja oglądałem na Orange i Basałaj powiedział, że to napewno nie ostatni transfer.
ale, ze ktory nie jest ostatnim transferem? w jakim sensie?

napisz prosze
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Stary 26.07.2010, 11:51
mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
A A.Ochalik na to
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/moz...wiadomosc.html

Rzecznik prasowy Wisły Kraków, Adrian Ochalik, w wywiadzie dla stacji telewizyjnej Orange Sport Info przyznał, iż krakowską drużynę wzmocni jeszcze jeden zawodnik.
- Możemy liczyć na jeszcze jeden transfer do Wisły w tym okienku - powiedział Ochalik.

Nie o Elsnera mu chodzi w tym wypadku.
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.07.2010, 11:53
w artykule na sport.pl Bogdan mowi : Myślę także o tym, by pozyskać piłkarza z dużym nazwiskiem, bo taka bomba transferowa przyciągnęłaby ludzi na stadion. Jak nie teraz, to w przerwie zimowej.

moze o to chodzi
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.07.2010, 11:55
A A.Ochalik na to

Rzecznik prasowy Wisły Kraków, Adrian Ochalik, w wywiadzie dla stacji telewizyjnej Orange Sport Info przyznał, iż krakowską drużynę wzmocni jeszcze jeden zawodnik.
- Możemy liczyć na jeszcze jeden transfer do Wisły w tym okienku - powiedział Ochalik.

O Chaveza.
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 26.07.2010, 12:12
A A.Ochalik na to

Raczej wypożyczenie niż transfer definitywny - tak na marginesie za gotówkę przyszło do nas jedynie 2 zawodników...

Zachowajmy więc w tym wszystkim umiar i zdrowy rozsądek a nie gadajmy jacy to jesteśmy mocni bo w czwartek okaże się jak jest naprawdę...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.07.2010, 12:14
Ups, a ja liczylem na 2 klasowych stoperow...czyli jednak beda "jaja" w obronie w rundzie jesiennej . Zostajemy z Cleberem(ktory przechodzi na emeryture i ktory jest po 2 ciezkich kontuzjach, a wyglada ze to nie koniec), Kowalskim(poziom I-szo ligowy), Bunoza(zupelna niewiadoma) i ...? Chavez? Chyba jedyny w miare rozsadnie prezentujacy sie stoper. Bedzie ciekawie w tym sezonie, zwlaszcza w IV rundzie el. do LE, gdzie trafimy na zespol z innej bajki. Zobaczymy kogo jednak zakontraktuja.

P.S - Ja rozumiem, ze pieniadze na wykup wypozyczonych zawodnikow sa juz odlozone/zamrozone. Zeby nie bylo potem takiej sytuacji, ze ktos sie sprawdzi, a nas nie stac na wykup(bo wszystkie warunki chyba ustalilismy przed wypozyczeniem ?).
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.07.2010, 12:18
Legia wymieniła połowę składu
Nie chcę offtopować, ale wkradł się tu "błąd", bo tak naprawdę Legia wymieniła praktycznie cały skład...

28 kolejka: Wisła - Legia
Mucha - Rzeźniczak, Szala, Astiz, Kiełbowicz - Szałachowski, Borysiuk, Jarzębowski, Iwański, Rybus - Grzelak
(Muchy, Szali, Jarzębowskiego i Grzelaka w Legii już nie ma)

sparing z Bordeaux:
Antolović - Jędrzejczyk, Kneżević, Astiz, Wawrzyniak - Manu, Borysiuk, Vrdoljak, Iwański, Cabral - Mezenga

sparing z PSG:
Machnowskij - Jędrzejczyk, Knezević, Wawrzyniak, Komorowski - Manu, Borysiuk, Vrdoljak, Cabral, Rybus - Mezenga
Odpowiedz cytując
Flesz
Member

Od: 07.2003

Stary 26.07.2010, 12:32
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Raczej wypożyczenie niż transfer definitywny - tak na marginesie za gotówkę przyszło do nas jedynie 2 zawodników...
a pozostali to płatność kartą...
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.07.2010, 12:34
Czy Bogdan Basałaj jest zadowolony z letnich wzmocnień? - Jeżeli chodzi o ilość i jakość wzmocnień - tak - powiedział. - Jeżeli chodzi o tryb obserwowania i skautingu to nie. Wolałbym dłużej przygotowywać takie transfery. Było jak było, myślę że jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
by.wislakrakow.com

dobrze ze prezes mowi jak jest, ze nie mami ludzi ze byli obserwowani, tylko kawa na lawe
mam nadzieje ze w zime beda juz transfery bardzo dobrych zawodnikow (obserwowanych przez pol roku przez naszych nowych scoutow)
niech pan Bogdan tak dalej pracuje a bedzie bardzo dobrze

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów