The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Blade'S
Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.07.2010, 21:22
Wielkie dzięki za odpowiedź. Rzadko testuję zawodników i wypadło mi to z głowy : )
Ostatnio edytowane przez Blade'S : 26.07.2010 o godz. 01:06.
Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Od: 01.2009

Stary 25.07.2010, 21:28
Trener bramkarzy najlepszy- Młynarczyk do ściągnięcia za darmo i jest lepszy co są w Wisełce 4 gwiazdki ma lub 4,5 i wydaje mi się że ok może być też z Dynama Zagrzeb tylko nie pamiętam jak się ten koleś zwie . Najlepszy trener siłowy to z Szachtara Donieck dwóch włochów do wyciągnięcia jest przez Wisłę ale im trzeba zaproponować kontrakt jako trener a nie trener siłowy tak samo z Dynama też są dobrzy ale polecam Włochów bo mają 4 do 5 gwiazdek .Szlak mnie trafia że pograć nie mogę bo lapek w naprawie i muszę czekać jak go dostanę z naprawy
Odpowiedz cytując
skorsinio
Member

Od: 01.2009

Stary 25.07.2010, 21:40
A jak ktoś chce Bardzo dobrego bramkarza do Wisełki to polecam z Rumuni młody 21 lat nie kojarzę go z nazwiska ale gra w młodzieżówce lub już jest powoływany do 1 składu a gra w klubie UNIVERSITATEA CRAIOVA chyba bo dobrze nie pamiętam w i szybko można na nim zarobić przychodzi bez żadnych problemów koszt na początek to 800 do 900 tys euro ale po roku można na nim zarobić 4 do 6 milionów euro więc da się zyskać
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.07.2010, 21:44
Powiedzcie mi proszę jedno...jak to jest, że w pierwszej połowie, moi zawodnicy grają koncert. Prowadzę do przerwy 2:0. Później, w II połowie jestem coraz bardziej tłamszony. w 75 minucie dostaje kontaktowego gola, oczywiście minutkę czy dwie poźniej zawsze komuś wyjdzie strzał życia i jest 2:2. Po 5 minutach dostałem karnego, którego wykorzystałem...i co? oczywiście po dwóch minutach kolejna bramka sezonu i znów remis.. Mnie poprostu ****ica strzela jak coś takiego się dzieje. Nie majstrowałem za bardzo w taktyce ani nic...makabra!!
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 25.07.2010, 21:46
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Powiedzcie mi proszę jedno...jak to jest, że w pierwszej połowie, moi zawodnicy grają koncert. Prowadzę do przerwy 2:0. Później, w II połowie jestem coraz bardziej tłamszony. w 75 minucie dostaje kontaktowego gola, oczywiście minutkę czy dwie poźniej zawsze komuś wyjdzie strzał życia i jest 2:2. Po 5 minutach dostałem karnego, którego wykorzystałem...i co? oczywiście po dwóch minutach kolejna bramka sezonu i znów remis.. Mnie poprostu ****ica strzela jak coś takiego się dzieje. Nie majstrowałem za bardzo w taktyce ani nic...makabra!!
Kwestia rozmowy motywacyjnej.

Nie wiem, co mówisz graczom w przerwie, ale spróbuj coś zmienić.

Ja najczęściej stosuję "teraz nie można odpuścić" albo "zagrzej do walki" ;>

Gram w FM09.
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 25.07.2010, 22:40
skorsinio napisał(a):Wyświetl post
A jak ktoś chce Bardzo dobrego bramkarza do Wisełki to polecam z Rumuni młody 21 lat nie kojarzę go z nazwiska ale gra w młodzieżówce lub już jest powoływany do 1 składu a gra w klubie UNIVERSITATEA CRAIOVA chyba bo dobrze nie pamiętam w i szybko można na nim zarobić przychodzi bez żadnych problemów koszt na początek to 800 do 900 tys euro ale po roku można na nim zarobić 4 do 6 milionów euro więc da się zyskać
Zapewne Ci chodzi o Silviu Lung jr.

Tak jak Ci powiedział przedmówca, dobra motywacja to 50% sukcesu. Do tego zatrudnij sobie jakiegoś porządnego asystenta i ze słabszymi rywalami ustaw sobie ofensywną taktykę, powinno pomóc.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 25.07.2010, 22:54
Tu już nie chodzi mi o to, że przestają grać. Najbardziej mnie wnerwia fakt, że w ciągu 2 minut tracę 2 gole, a znow 2 minuty po wyjsciu na prowadzenie znow dostaje gonga. To musi być jakiś bug..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 25.07.2010, 23:02
Tu już nie chodzi mi o to, że przestają grać. Najbardziej mnie wnerwia fakt, że w ciągu 2 minut tracę 2 gole, a znow 2 minuty po wyjsciu na prowadzenie znow dostaje gonga. To musi być jakiś bug..
Mam coś podobnego. Bardzo często w meczu nic się nie dzieje... aż do momentu aż zdobędę gola. Wtedy rywal po max 5 minutach wyrównuje. Mija trochę czasu, rywal nie robi żadnych akcji... w końcu strzelam gola i... natychmiast następuje wyrównanie
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.07.2010, 23:19
Róbcie rotacje w składzie,próbujcie zmieniać taktyki oaz rozmawiajcie indywidualnie z piłkarzami.Chwalcie też piłkarzy dobrze grających
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 26.07.2010, 11:37
Wie ktoś co to jest za błąd? Chciałem dziś sobie pograć, a tu mi coś takiego wyskakuje..
Załączone obrazki
Typ pliku: png BŁĄD.png (17,3 KB, 41 wyświetleń)
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.07.2010, 11:59
Czy FM 2010 są do wyboru jakieś poziomy i jeszcze jedno pytanie: Czy w grze Wisła wraca na Reymonta, czy ciągle będzie grać na Stadionie Ludowym?
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.07.2010, 12:04
tak po 1 sezonie wracają na R22
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 26.07.2010, 12:59
Wie ktoś co to jest za błąd? Chciałem dziś sobie pograć, a tu mi coś takiego wyskakuje..
Zapewne wczytujesz ostatnio zapisaną grę, spróbuj po przez "wczytaj grę" - jeśli to nie poskutkuje to seave padł chyba.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:12
Tylko, że ja usunąłem już wszystkie save'y, a to dalej się wyświetla...czyżby trzeba było zrobić reinstala?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.07.2010, 13:23
Usuń profile poprzednich menedżerów. No i reinstall nie zaszkodzi.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 26.07.2010, 13:30
Problem tokenem :

1:wchodzisz w wlasciwosci w skrocie do football menager
2:Masz tam taka linijke Football Manager 2010\fm.exe"
3:robisz tak Football Manager 2010\fm.exe" --reset_preferences
4ajesz zastosuj ,wchodzisz w gre bez zadnych juz klopotow
5:Jak bedziesz wchodzil drugi raz na fm to odznacz ta linijke do
Football Manager 2010\fm.exe"

Zadnych reinstali!!!!

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:41
To reset preferences mam wpisać w Element docelowy czy Rozpocznij w ?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
barthez1906
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 26.07.2010, 13:43
Czy mozna gdzies znalesc skorke (skin) do fm WIsly? o ile taka istnieje
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 26.07.2010, 13:43
Element docelowy. Potem jak juz wlaczysz,zagrasz i zapiszesz, wywalasz ten dopisek i jest ok.

Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:44
Kresequ - nadal grasz w FMa?
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 26.07.2010, 13:47
KacpiTSW - No ba Z przerwami ale gram. Znudzilo mi sie grac w naszej lidze, bo renoma ciagle ta sama i wielkich sukcesow na dluzsza mete sie nie osiagnie bo wiadomo ze zawodnicy chca isc gdzie indziej.

Gralem 3 sezony Legia, Potem Egipt ( zauwazylem ze Egipt ZAWSZE sie zglasza i jest to 1 reprezentacja ktora mozna objac ), przejscie do Getafe - sukcesy w pucharach i mistrzostwo kraju. Teraz Liverpool i jak na te chwile 1 miejsce z przewaga 10 punktow nad MU. Tutaj juz kasy duzo i nie trzeba zaciskac pasa .

Oczywiscie bez taktyki z roznymi,edytorow itp. To zabija FMa.

Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:53
Ja jeszcze chce w Wiśle pociągnąć jakieś dwa - trzy lata i chciałbym się przenieść albo do Anglii albo do Hiszpanii.
Zrobić z drużyny pokroju Newcastle czy Getafe tak jak sam powiedziałeś prawdziwą potęgę. Miałem już ofertę z Getafe ale uznałem, że trochę jeszcze za wcześnie do przejścia. Na razie walczę ponownie o wygranie LE - z tym, że będzie trochę ciężej bo w tej edycji są już znacznie lepsze drużyny takie jak Liverpool, Werder Brema, Juventus itd.

Rok temu najsilniejszą drużyną jaka stanęła mi na drodze to Atletico Madryt - zwycięstwo 4:2 w dwumeczu. Pożyjemy zobaczymy. Masz jakieś ciekawe transfery?
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 26.07.2010, 13:55
W tej chwili to wiekszosc regenow i znanych wszystkim zawodnikow. Kilka stron wczesniej wymienialem jakich zawodnikow polecam do Wisly ( rok 2013 albo 2014 ).

Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:57
wpisuję to w element docelowy i wyskakuje komunikat, że ścieżka jest nieprawidłowa...chyba poprostu zainstaluję go od nowa

E: O Działa! nie zrobiłem odstępu poprostu. Dzięki wielkie Kreseq!

Tylko widzę, że niestety wszystkie skiny, facepacki, logopacki, kitspacki poszły się ... tak?
Ostatnio edytowane przez rafalek : 26.07.2010 o godz. 14:04.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 26.07.2010, 13:58
No tak by było chyba jednak najlepiej. Albo po prostu coś źle zrobiłeś, spróbuj jeszcze raz.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 26.07.2010, 16:58
Lubie lige Austriacką zajmuje obecnie środek tabeli do końca jeszcze 7 meczy(w zeszłym sezonie 2miejsce i III runda LM ) chociaż miałem walczyć o majstra(miałem podobną sytuacje do Milanu 15punktów w plecy ponieważ tylko u mnie był brak zgrania w zespole 9 graczy przyszło 6 odeszło) a już mam oferty z Angielskiej Premiership,ligi Hiszpańskieji naszej Ekstrklasy(Jaga i Lechia) reprezentacji Egiptu(odrzuciłem) a najlepsze że zarząd w obawie że moge opuścić Austriackego RB Teama i zrobić przeprowadzke do Premiership(oferta z Tottenhamu) planuje mi zaproponować nowy kontrkat
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Stary 28.07.2010, 22:59
Cytat:
Lechia Gdańsk może się spodziewać rekordu frekwencji, gdy 16.2.2011 kibice wypełnią stadion Arena Bałtycka, by obejrzeć mecz, w którym przeciwnikiem będzie Real Madrid C.F. (Europejski Puchar Mistrzów). Przewiduje się, że na ten mecz (16.2.2011, Europejski Puchar Mistrzów Pierwsza runda eliminacyjna Pierwszy mecz) sprzedanych zostanie ogólna liczba ponad 42000 biletów.
Szkoda tylko, że dostanę lanie

Poprosiłem zarząd o rozbudowę bazy treningowej oraz obiektów młodzieżowych - zgodzili się.
Mecz z Realem będzie moim pierwszym na Baltic Arenie.
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Stary 28.07.2010, 23:46
Dla mnie zarząd był bardzo miły i już po 6 latach miałęm taką bazę

Dalej rozbudować się już nie da.Przynajmniej mój zarząd tak twierdzi
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 30.07.2010, 09:18
Mam takie pytanie kiedy można poprosić zarząd o klub patronacki ?
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 30.07.2010, 12:55
potrzebuje cracka do wersji 10.3 ...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów