|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wielkie dzięki za odpowiedź. Rzadko testuję zawodników i wypadło mi to z głowy : )
Ostatnio edytowane przez Blade'S : 26.07.2010 o godz. 01:06.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Trener bramkarzy najlepszy- Młynarczyk do ściągnięcia za darmo i jest lepszy co są w Wisełce 4 gwiazdki ma lub 4,5
i wydaje mi się że ok może być też z Dynama Zagrzeb tylko nie pamiętam jak się ten koleś zwie . Najlepszy trener siłowy to z Szachtara Donieck dwóch włochów do wyciągnięcia jest przez Wisłę ale im trzeba zaproponować kontrakt jako trener a nie trener siłowy tak samo z Dynama też są dobrzy ale polecam Włochów bo mają 4 do 5 gwiazdek .Szlak mnie trafia że pograć nie mogę bo lapek w naprawie i muszę czekać jak go dostanę z naprawy ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A jak ktoś chce Bardzo dobrego bramkarza do Wisełki to polecam z Rumuni młody 21 lat nie kojarzę go z nazwiska ale gra w młodzieżówce lub już jest powoływany do 1 składu a gra w klubie UNIVERSITATEA CRAIOVA chyba bo dobrze nie pamiętam w i szybko można na nim zarobić przychodzi bez żadnych problemów koszt na początek to 800 do 900 tys euro ale po roku można na nim zarobić 4 do 6 milionów euro więc da się zyskać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Powiedzcie mi proszę jedno...jak to jest, że w pierwszej połowie, moi zawodnicy grają koncert. Prowadzę do przerwy 2:0. Później, w II połowie jestem coraz bardziej tłamszony. w 75 minucie dostaje kontaktowego gola, oczywiście minutkę czy dwie poźniej zawsze komuś wyjdzie strzał życia i jest 2:2. Po 5 minutach dostałem karnego, którego wykorzystałem...i co? oczywiście po dwóch minutach kolejna bramka sezonu i znów remis.. Mnie poprostu ****ica strzela jak coś takiego się dzieje. Nie majstrowałem za bardzo w taktyce ani nic...makabra!!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Nie wiem, co mówisz graczom w przerwie, ale spróbuj coś zmienić. Ja najczęściej stosuję "teraz nie można odpuścić" albo "zagrzej do walki" ;> Gram w FM09. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tak jak Ci powiedział przedmówca, dobra motywacja to 50% sukcesu. Do tego zatrudnij sobie jakiegoś porządnego asystenta i ze słabszymi rywalami ustaw sobie ofensywną taktykę, powinno pomóc. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu już nie chodzi mi o to, że przestają grać. Najbardziej mnie wnerwia fakt, że w ciągu 2 minut tracę 2 gole, a znow 2 minuty po wyjsciu na prowadzenie znow dostaje gonga. To musi być jakiś bug..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Róbcie rotacje w składzie,próbujcie zmieniać taktyki oaz rozmawiajcie indywidualnie z piłkarzami.Chwalcie też piłkarzy dobrze grających
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś co to jest za błąd? Chciałem dziś sobie pograć, a tu mi coś takiego wyskakuje..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy FM 2010 są do wyboru jakieś poziomy i jeszcze jedno pytanie: Czy w grze Wisła wraca na Reymonta, czy ciągle będzie grać na Stadionie Ludowym?
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
tak po 1 sezonie wracają na R22
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, że ja usunąłem już wszystkie save'y, a to dalej się wyświetla...czyżby trzeba było zrobić reinstala?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Usuń profile poprzednich menedżerów. No i reinstall nie zaszkodzi.
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Problem tokenem :
1:wchodzisz w wlasciwosci w skrocie do football menager 2:Masz tam taka linijke Football Manager 2010\fm.exe" 3:robisz tak Football Manager 2010\fm.exe" --reset_preferences 4 5:Jak bedziesz wchodzil drugi raz na fm to odznacz ta linijke do Football Manager 2010\fm.exe" Zadnych reinstali!!!! ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To reset preferences mam wpisać w Element docelowy czy Rozpocznij w ?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czy mozna gdzies znalesc skorke (skin) do fm WIsly? o ile taka istnieje
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Element docelowy. Potem jak juz wlaczysz,zagrasz i zapiszesz, wywalasz ten dopisek i jest ok.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kresequ - nadal grasz w FMa?
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
KacpiTSW - No ba
Z przerwami ale gram. Znudzilo mi sie grac w naszej lidze, bo renoma ciagle ta sama i wielkich sukcesow na dluzsza mete sie nie osiagnie bo wiadomo ze zawodnicy chca isc gdzie indziej.Gralem 3 sezony Legia, Potem Egipt ( zauwazylem ze Egipt ZAWSZE sie zglasza i jest to 1 reprezentacja ktora mozna objac ), przejscie do Getafe - sukcesy w pucharach i mistrzostwo kraju. Teraz Liverpool i jak na te chwile 1 miejsce z przewaga 10 punktow nad MU. Tutaj juz kasy duzo i nie trzeba zaciskac pasa Oczywiscie bez taktyki z roznymi,edytorow itp. To zabija FMa. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jeszcze chce w Wiśle pociągnąć jakieś dwa - trzy lata i chciałbym się przenieść albo do Anglii albo do Hiszpanii.
Zrobić z drużyny pokroju Newcastle czy Getafe tak jak sam powiedziałeś prawdziwą potęgę. Miałem już ofertę z Getafe ale uznałem, że trochę jeszcze za wcześnie do przejścia. Na razie walczę ponownie o wygranie LE - z tym, że będzie trochę ciężej bo w tej edycji są już znacznie lepsze drużyny takie jak Liverpool, Werder Brema, Juventus itd. Rok temu najsilniejszą drużyną jaka stanęła mi na drodze to Atletico Madryt - zwycięstwo 4:2 w dwumeczu. Pożyjemy zobaczymy. Masz jakieś ciekawe transfery? ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
W tej chwili to wiekszosc regenow i znanych wszystkim zawodnikow. Kilka stron wczesniej wymienialem jakich zawodnikow polecam do Wisly ( rok 2013 albo 2014 ).
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wpisuję to w element docelowy i wyskakuje komunikat, że ścieżka jest nieprawidłowa...chyba poprostu zainstaluję go od nowa
E: O Działa! nie zrobiłem odstępu poprostu. Dzięki wielkie Kreseq! Tylko widzę, że niestety wszystkie skiny, facepacki, logopacki, kitspacki poszły się ... tak?
Ostatnio edytowane przez rafalek : 26.07.2010 o godz. 14:04.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak by było chyba jednak najlepiej. Albo po prostu coś źle zrobiłeś, spróbuj jeszcze raz.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lubie lige Austriacką zajmuje obecnie środek tabeli do końca jeszcze 7 meczy(w zeszłym sezonie 2miejsce i III runda LM ) chociaż miałem walczyć o majstra(miałem podobną sytuacje do Milanu 15punktów w plecy ponieważ tylko u mnie był brak zgrania w zespole 9 graczy przyszło 6 odeszło) a już mam oferty z Angielskiej Premiership,ligi Hiszpańskieji naszej Ekstrklasy(Jaga i Lechia) reprezentacji Egiptu(odrzuciłem) a najlepsze że zarząd w obawie że moge opuścić Austriackego RB Teama i zrobić przeprowadzke do Premiership(oferta z Tottenhamu) planuje mi zaproponować nowy kontrkat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Poprosiłem zarząd o rozbudowę bazy treningowej oraz obiektów młodzieżowych - zgodzili się. Mecz z Realem będzie moim pierwszym na Baltic Arenie. ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanie kiedy można poprosić zarząd o klub patronacki
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
potrzebuje cracka do wersji 10.3 ...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|