|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
O to też można poprosić radnego Olszówkę w swojej interpelacji.
Nic ****a z tego nie rozumiem. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A pytanie przyjemniejsze. Na którym sektorze po skończeniu stadionu bedzie młyn bo w końcu go zbudują i bedziemy mogli grac w domu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Młyn zostaje na D.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Z pozdrowieniami dla redakcji ![]() PS: słuchając wpatrujcie się w zdjęcia pustej budowy ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No i trzeba wykorzystać to ostatnie zainteresowanie mediów sytuacją naszego stadionu. Niech zadziała efekt fali i publikacji będzie tylko więcej. Niestety, ale ciągłe nękanie MEDIALNE Majchrowskiego i Niedziałkowskiej daje jakiekolwiek szanse na dokończenie tego projektu i masy niedoróbek.
P.S. Mam nadzieję, że jedna z opraw zostanie "zadedykowana" tej dwójce Państwa. Z imienia i nazwiska. Najlepiej, gdy odwiedzą nasza twierdzę. Ale to nuta przyszłości... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
a co do tej demonstracji .... to można by było zrobić coś na wzór koniecpzpn
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak. A kibice do Lubina pojadą... jak nam Majchrowski i reszta "bandy" ufundują bilet + przejazd! Sku$#* w biały dzień.
Pisałem już dawno, róbmy jakąś demonstracje, tylko trzeba ją zaplanować wcześniej, żeby każdy mógł sobie załatwić wolne w pracy itp.. Poza tym, pokażmy im co o nich myślimy na następnym meczu na SS. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ja juz mam powoli tego dosc...dobra, ta III przezyjemy na Hutniku, ale IV?! c*** by ich strzelil..k**** jak mozna cos takiego zrobic z tak fajnym stadionem..w tygodniu pracuja do 18, teraz juz dawno ich nie ma na stadionie..nie p******* sie im w glowach? powinni z******* ile sie da, by dalo sie tam rozgrywac mecze..jeszcze by brakowalo tego, ze pierwszy mecz w sezonie z Arka zagramy na SS..
a tak na serio, to SKWK moglo by cos z tym zrobic..Basalaj tez..przeciez to sa takie cyrki, ze masakra..a ZIKiT i pan Majchrowski maja nas gleboko w dupie..nie wiem..ichmy pod tego pseudo prezydenta, cokolwiem..przeciez tak nie moze byc! ![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wcale bym sie nie zdziwił gdyby tak sie stało...
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Żenada... Żyjemy w państwie gdzie osoby które są odpowiedzialne za wiele ważnych spraw są zwykłymi złodziejami i kłamcami... To było pewne że cały stadion nie będzie skończony w czerwcu ale myślałem że chociaż jedna trubyna będzie gotowa na pierwsze mecze pucharowe. Klub z taką tradycją i historią musi się poniewierać po obcych boiskach bo nie ma stadionu... :/ . A i o grupie Ligi Europejskiej możemy sobie pomarzyć... przykre ale prawdziwe
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ciekawi mnie czy czasem Wisła nie ustanowiła już rekordu świata "najdłuższa budowa stadionu". Kur*@ przecież jakby nie było to nasz stadion buduje się już 6 lat! To jest jakiś ewenement na skale światową. Rozumiem jeszcze jakby to była jakaś skomplikowana nowoczesna architektura, a jest wręcz przeciwnie. To, że gramy na Hutniku nawet mi nie przeszkadza. Mam 5 minut autobusem na stadion. Najbardziej wkurzające jest to, że budową naszego stadionu zarządzają wogóle nie kompetentni ludzie, którzy nawet nie wiedzą jak dotrzymać terminów harmonogramu. Jak się nie wywiązują z terminów to tworzą nowy ... to jest kur*@ paranoja ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak źle nie będzie, że z Arką zagramy przy SS. Ekstraklasa pozwoliła Legiusi na rozgrywanie meczy w godz. popołudniowych, więc czemu nam by nie pozwoliła?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Do tych którzy uważają ze skoro III runda miała być na Hitniku a IV może nie być:
Chciałem zauważyć że ze względu na zespoły biorące udział w III rundzie el LE wymogi są znacznie obniżone i łatwiej uzyskać zgodę na rozegranie meczu. W naszym przypadku gdyby był założony monitoring oraz gotowy był system identyfikacji kibiców to może udałoby się rozegrać mecz o 17 przy niewielkim udziale już zamontowanych reflektorów. Jednakże w IV rundzie wymagania znacznie idą w góre i brak oświetlenie już nie będzie taki łatwy do obejścia jak w przypadku III rundy
A najbrdziej komiczne jest to że do zgłoszenia stadionów do kolejnych rund (3. i 4.) brakuje nam zawsze kilku dni (tak max z 5 dni). Skoro mecze mają być grane 19. i 26. to nie można wyjątkowo zgłosić stadionu nieco później albo dać komuś do kieszeni żeby poświadczył te luxy Tak naprawde to wszystko czego nam brakuje są to szczegóły możliwe do uzupełnienia w ciągu kilku dni. Jak już nam zabrali Euro to mogliby trochę naciągnąc terminy najwyżej przegramy walkowerem i wtedy będzie się miał kto tłumaczyć i bedzie afera
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 24.07.2010 o godz. 15:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Myślę, że założenie osobnego tematu, odnoszącego się do wszystkich kłamstw i mankamentów budowy jest dobrym pomysłem, wkońcu dziennikarzyny miały by na tacy tematy na artykuły pewnie do końca roku.
Coraz bardziej dochodzę do wniosku, ze wogóle nie powinniśmy na nim grać i podpisywac dokumentów o wynajem dopóki on finalnie nie zostanie skończony. Wcześniejsze Nasze wejście na niego może skutkować brakiem zainteresowania by go ukończyć i szukaniem byle do tego pretekstu. Ale z drugiej strony, dalej musimy sie tułać po obcych stadionach... ehh ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z tej sytuacji widze jedno wyjscie - wszystkich odpowiedzialnych na czele z prezydentem na dach, dac im latarki i niech swieca
Nie no, masakra z ta budowa. Ale dalej sie ludze, ze moze im sie uda i IV runda bedzie w Krakowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A co głupoty pisze? Ten stadion przebudowywany jest od listopada 2004! Szlag jasny trafia człowieka, naprawdę. Najpierw mieliśmy kilkunastomiesięczny serial z bramkarzem, teraz telenowela ze stadionem. *******one urzędasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W takim uj eciu sprawy to gdyby nie Euro to remont tego stadionu trwałby w sumie z 10 lat
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
Nikt nie jest mi w stanie wytłumaczyć że nie dało by sie zmobilizować i całą energie przerzucić na zrobienie oświetlenia 2 DNI wcześniej niż jest planowane!!! |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czyli ta banda z UM ewidentnie naraża Wisłę na koszt wynajmu stadionu w Lubinie oraz brak wpływów z biletów (gdyby mecz był w Krakowie).
A teraz wyobraźcie sobie gdyby to parchy miały zagrać w pucharach. Media + "profesorek" + asystenci prezia z treningu noworocznego w 1 dzień załatwili by przyśpieszenie prac. Ale to dobrze, kolejna nauczka dla nas, bo niektórym się wydaje, że można głosować w wyborach na koszernych radnych, a potem dziwić się tym, że jest jak jest. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Niedziałkowska żyje w jakimś alternatywnym świecie. Jakie 3 trybuny?! Na razie tylko jedna jest gotowa. JEDNA! 2 w budowie, jedna niedokończona. A jeszcze niedawno słyszałem zapewnienia tego pajaca Majchrowskiego, że niedługo przetarg, tak tak. A BZDURA! Teraz mam już pewność, że stadion nie zostanie ukończony w tym roku. Brak w nim absolutnie wszystkiego. Całe szczęście, że niedługo wybory. Oj całe szczęście!
Już Majcher pora, wypad z KRAKOWA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tylko, że może być tak "zamienił stryjek siekierkę na kijek". Lansowany przez media i PO jego kontrkandydat Kracik jest też z tej samej gminy z ul. Kałuży. Również uczestnik "sławetnego" treningu noworocznego. I nie jest powiedziane, ze nie będzie jeszcze bardziej koszerny w stosunku do Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dobra Panowie pytanie z innej beczki.Czy były prowadzone jakiekolwiek prace przy czyszczeniu elewacji stadionu ? Próbuję znaleźć od 20 stron i nie mogę się doszukać,bo jakiś pajac na skyscrapercity twierdzi ponoć że oczywiście że były prowadzone.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|