The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2010, 12:49
Przestańcie Znawcy Przecież graliśmy podręcznikową trójką w obronie w momencie atakowania. Diaz więc miał znacznie mniej do pokazywania w przodzie, niż jego vis'a vis
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.07.2010, 12:49
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Tylko w jakim wieku wyjechal Bak Tu mamy mlodego pilkarza. Raczej tez nie zarobil, bo zeby zarobic trzeba miec nazwisko i marke na europejskim rynku. Laduja tam gwiazdy i zupelne no-name'y...takie sa fakty. Nie wierze, ze 24 latek wybiera Kuwejt majac oferty dajmy na to z Bundesligi, Eredivisie, itd.

P.S - Przypomianm tez, ze ten podobno wspanialy 24-latek przyjezdza na testy(!!) do klubu z Polski, wiec rzeczywiscie musi byc wielka gwiazda . Jesli ktos zna swoja wartosc i ma jakas marke, to podpisuje odrazu kontrakt(chocby ostatnie nasze transfery).

Co ma do tego wiek? Skoro mogli ściągnąć Bąka, który nie jest ogórem to i mogli ściągnąć tego 24 latka, który poniżej pewnego poziomu również nie mógł być.

Trzymaj się faktów, bo póki co dysponujesz swoimi wymysłami, które w żaden sposób nie muszą być celne.

No chyba, że śledzisz ligę Kuwejtu, znasz Elsnera doskonale. Dodatkowo masz dostęp do jego konta i wiesz ile zer pociągnął na tej eskapadzie - wtedy szacun dla Ciebie i odszczekam swoje.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.07.2010, 12:50
tofik napisał(a):Wyświetl post
Dobra piszesz cos, żeby odpisać. Ale nie wiem jakie masz argumenty oprócz swoje widzi misie. Skąd tu tylu znawców ? Widziałeś ile meczy tego Elsnera ? Oczywiście liczbę zer w kontrakcie też znasz. Nie zarobił.
Raczej pytam o wasze argumenty. Tutaj pojawiaja sie takie bzdury, ze rece opadaja. Mamy pilkarza(mowie o Elsnerze), ktory nie sprawdzil sie w Kuwejcie, tak czy nie? Tak. Wyroznial sie w lidze slowenskiej? Bycmoze, ale patrzac na gwiazde tamtejszej ekstraklasy(Kirm), mozna miec spore watpliwosci. Przyjezdza na testy czy podpisuje odrazu? Testy. Czytalem juz tu takie brednie o Mendy(z ktorym powinnismy podpisac kontrakt z racji postury), potem o Tibonim, ze trudno to nawet komentowac. Bylo wiadome, ze to raczej "odpadki"(z calym szacunkiem).

P.S - Dalej nie dostalem odpowiedzi na pytanie, dlaczego 24-letnie(podobno swietny wedle niektorych, mimo ze go nie widzieli na oczy) wyjezdza do Kuwejtu, a nie do jakiejs powaznej ligi(pieniadze bylyby porownywalne)? Dlaczego tez ten pilkarz przyjezdza na testy(jeszcze raz to podkreslam) do klubu z Polski? Pytania dla malo domyslnych .
P.S - Widze tez, ze niektorzy myla ligi Arabii Saudyjskiej i Kataru z Kuwejtem .
P.S 3 - Beda niezle jaja, jak zostanie odeslany przez Kasperczaka...ciekawe, co wtedy powiedza niektorzy, tutejsi "eskperci" ...
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 24.07.2010 o godz. 12:57.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.07.2010, 12:50
Ten news z Chavezem jest stary jak świat, tylko że jest zwyczajnie odgrzany.Najlepsze jest to, że chodziło o wtorek w tym tygodniu a nie przyszły.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.07.2010, 12:54
Mamy pilkarza(mowie o Elsnerze), ktory nie sprawdzil sie w Kuwejcie, tak czy nie? Tak.
Sorry, a kto Ci powiedział, że on się nie sprawdził w Kuwejcie? Może po prostu odszedł po roku, bo zdecydował, że ten kierunek jest nie dla niego. No chyba, że wnikliwie śledzisz ligę kuwejcką i wiesz, że Elsner się jednak nie sprawdził. Jak tak to zwracam honor.

Powtarzam - Rok Elsner to będzie ogromne wzmocnienie naszej defensywy.

EDIT Ja go pamiętam przede wszystkim z meczu słoweńskiej młodzieżówki z Anglią, wprawdzie przegranego przez Słoweńców 2-1, ale Elsner w tym meczu sprawiał naprawdę doskonałe wrażenie, seryjnie wygrywał pojedynki z takimi piłkarzami jak Derbshire, Milner, Johnson czy Noble.
Ostatnio edytowane przez fialo : 24.07.2010 o godz. 12:58.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 24.07.2010, 12:57
Reser napisał(a):Wyświetl post
Co pokazały ostatnie mecze, gdzie prawie w ogóle nie przeprowadził żadnych skutecznych akcji ofensywnych. Lewa strona to prawdziwy kontrast względem prawej gdzie gra Cikos.
Jak Paljić będzie dobrze grał to Piotrek Brożek zajmie pozycję Diaza.

Jak dojdzie Chavez i Elsner to wreszcie mamy kadrę na grę na kilku frontach.

Jovanić, Pawełek

Cikos, Singlar, Bunoza, Cleber, Chavez, Elsner, Kowalski, Diaz, Brożek

Małecki, Łobodziński, Garguła, Sobolewski, Wilk, Jirsak, Kirm, Paljić

Brożek, Żurawski, Boguski, Rios

Na papierze bardzo dobrze to wygląda. Oby przełożyło się na wyniki na boisku.
Odpowiedz cytując
ja_
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 24.07.2010, 12:57
Zastanawia mnie pewna sprawa. Mianowicie gdy my dokonaliśmy 2, lub 3 transferów, a Legia bodaj 5 to wszyscy mówili, że zanim Legia się zgra to będzie już rudna zimowa i nie mają szans w walce o tytuł. Natomiast gdy my wymieniamy całą linię obrony + bramkarza, nowy Garguła, nowy Wilk, nowy Pajlić, nowy Rios, nowy Żuraw to wszystko jest okej.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.07.2010, 12:59
Odwalcie sie od Juniora, bo on przynajmniej jako jeden z nielicznych zawodnikow ZAWSZE gra z pelnym zaangazowaniem. A, ze sie go rzuca po calym boisku, to nie jest latwo mu sie przyzwyczaic. Oby zostal na dluzej na lewej obronie, w koncu tam gra w kadrze.
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Stary 24.07.2010, 13:00
Reser napisał(a):Wyświetl post
Co pokazały ostatnie mecze, gdzie prawie w ogóle nie przeprowadził żadnych skutecznych akcji ofensywnych. Lewa strona to prawdziwy kontrast względem prawej gdzie gra Cikos.

Teraz to dowaliłeś do pieca, bo ja pamiętam przynajmniej dwie dobre akcje Diaza w ofensywie i strzeloną bramkę...
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 24.07.2010, 13:00
Raczej pytam o wasze argumenty. Tutaj pojawiaja sie takie bzdury, ze rece opadaja. Mamy pilkarza(mowie o Elsnerze), ktory nie sprawdzil sie w Kuwejcie, tak czy nie? Tak. Wyroznial sie w lidze slowenskiej? Bycmoze, ale patrzac na gwiazde tamtejszej ekstraklasy(Kirm), mozna miec spore watpliwosci. Przyjezdza na testy czy podpisuje odrazu? Testy. Czytalem juz tu takie brednie o Mendy(z ktorym powinnismy podpisac kontrakt z racji postury), potem o Tibonim, ze trudno to nawet komentowac. Bylo wiadome, ze to raczej "odpadki"(z calym szacunkiem).

P.S - Dalej nie dostalem odpowiedzi na pytanie, dlaczego 24-letnie(podobno swietny wedle niektorych, mimo ze go nie widzieli na oczy) wyjezdza do Kuwejtu, a nie do jakiejs powaznej ligi(pieniadze bylyby porownywalne)? Dlaczego tez ten pilkarz przyjezdza na testy(jeszcze raz to podkreslam) do klubu z Polski? Pytania dla malo domyslnych .
Człowieku, wskaż mi kto napisał, że jest on świetny?
Ja jak nie mam pojęcia o jakimś piłkarzu, to po prostu się na jego temat nie wypowiadam, ale ty wydaje się, że pozjadałeś wszystkie rozumy i jesteś w stanie wyrokować o jego przydatności do zespołu na podstawie jego wieku oraz drużyny, w której ostatnio występował. (tak a propos skąd wiesz, że się tam nie sprawdził?).

Poza tym, nie da się sprowadzać samych zawodników do pierwszej jedenastki, muszą być również tacy, którzy jedynie tą rywalizację w jakiś sposób podniosą. Póki co pierwsza jedenastka to Bunoza, Cleber oraz Chaves, ale niektorzy by chcieli 4 równorzędnych obrońców, tylko ciekawe kto by wtedy siedział na ławce, albo na trybunach?

Edit:

pablo92TSW napisał(a):Wyświetl post
Teraz to dowaliłeś do pieca, bo ja pamiętam przynajmniej dwie dobre akcje Diaza w ofensywie i strzeloną bramkę...
Dwie akcje na 180minut gry. Po prostu WOW. A bramka w której było więcej przypadku niż umiejętności również dostkonale wpływa na ocenę jego postawy.
Ostatnio edytowane przez Reser : 24.07.2010 o godz. 13:03.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.07.2010, 13:03
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Odwalcie sie od Juniora, bo on przynajmniej jako jeden z nielicznych zawodnikow ZAWSZE gra z pelnym zaangazowaniem. A, ze sie go rzuca po calym boisku, to nie jest latwo mu sie przyzwyczaic. Oby zostal na dluzej na lewej obronie, w koncu tam gra w kadrze.
lewa obrona i defensywny pomocnik, to rzucanie po całym boisku?
Z całym szacunkiem, ale to jedyny zawodnik ktorego nie jestem pewny, tzn. nigdy nie wiem jak sie zachowa, czy czysto wybije piłke czy tez moze wjedzie w kostke przeciwnikowi dwiema nogami, a następnie bedzie symulował ze tez mu sie coś stało.
Dziwny styl gry ma ten Nasz kosmita. Chociaz w ostatnim meczu w jednej akcji, popędził niczym niezły samochód na 1/4 mili.

Jestem zdania, ze mniej zagrożenia stwarza na lewej obronie, bo w razie czego ma Pietie który i tak głeboko wraca.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.07.2010, 13:06
ja_ napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie pewna sprawa. Mianowicie gdy my dokonaliśmy 2, lub 3 transferów, a Legia bodaj 5 to wszyscy mówili, że zanim Legia się zgra to będzie już rudna zimowa i nie mają szans w walce o tytuł. Natomiast gdy my wymieniamy całą linię obrony + bramkarza, nowy Garguła, nowy Wilk, nowy Pajlić, nowy Rios, nowy Żuraw to wszystko jest okej.
No bo my to my, a oni to oni

A poza tym, oni budują drużynę zupełnie od nowa, bo ta stara (bez Muchy) to był zespół na środek ligi. My startujemy z wyższego pułapu.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 24.07.2010, 13:06
Wy tu gadu gadu o Elsnerze, a ja się pytam gdzie jest Milinkovic?

A tak poważnie - z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić, że Elsner jest o wiele lepszy od Kowalskiego (ten zawodnik w ogóle nie powinien być brany pod uwagę przy ustalaniu składu). Jeśli rzeczywiście przyjdzie jeszcze Chavez to ja zaryzykował bym i zaproponował kontrakt Słoweńcowi. Wtedy zapewne podstawową parę stoperów tworzyli by Chavez i Bunoza a w odwodzie mielibyśmy jeszcze Clebera i Elsnera. Bardzo solidnie by to wyglądało (choć mimo wszystko i tak tylko na papierze - nadal nie wiemy czego spodziewać się po Bunozie).
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.07.2010, 13:07
pablo92TSW napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi o to, nie zauważyłeś? Tematu Nalepy nie było do dnia wczorajszego, zapewne 95% użytkowników forum (w tym ja) nie wiedziała nawet kim jest, a teraz wszyscy żądają go do pierwszej drużyny... Dajcie mu trochę czasu, niech najpierw pokaże czy chociaż w Młodej Ekstraklasie da radę. Sztab szkoleniowy chyba lepiej wie co z nim zrobić.
chłopak regularnie powoływany o repr juniorskich
więc taki totalny no name to nie jest
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 24.07.2010, 13:08
Proud napisał(a):Wyświetl post
Jak Paljić będzie dobrze grał to Piotrek Brożek zajmie pozycję Diaza.

Jak dojdzie Chavez i Elsner to wreszcie mamy kadrę na grę na kilku frontach.

Jovanić, Pawełek

Cikos, Singlar, Bunoza, Cleber, Chavez, Elsner, Kowalski, Diaz, Brożek

Małecki, Łobodziński, Garguła, Sobolewski, Wilk, Jirsak, Kirm, Paljić

Brożek, Żurawski, Boguski, Rios

Na papierze bardzo dobrze to wygląda. Oby przełożyło się na wyniki na boisku.
Wez po uwage, ze mozliwe sa rowniez ruchy w druga strone...
Uwazam, ze w tym okienku opusci nas Diaz, w klubie jest podobno ciekawa oferta dla niego z zachodu, dlatego tez pewnie na sile w trybie pilnym sciagano Wilka, gdyz Junior bardzo czesto gral jako defensywny pomocnik, był alternatywa dla Sobola.
W kazdej chwili moze rowniez nadejsc oferta dla ktoregos z braci Brozkow.
Mowilo sie rowniez o ofercie dla Maleckiego z Turcji.
Reasumujac kadre oceniajmy gdy zakonczy sie okienko.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
ja_
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 24.07.2010, 13:08
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
No bo my to my, a oni to oni

A poza tym, oni budują drużynę zupełnie od nowa, bo ta stara (bez Muchy) to był zespół na środek ligi. My startujemy z wyższego pułapu.
Startujemy z wyższego pułapu który osiągnęliśmy zupełnie innym składem...
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.07.2010, 13:12
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Wez po uwage, ze mozliwe sa rowniez ruchy w druga strone...
Uwazam, ze w tym okienku opusci nas Diaz, w klubie jest podobno ciekawa oferta dla niego z zachodu, dlatego tez pewnie na sile w trybie pilnym sciagano Wilka, gdyz Junior bardzo czesto gral jako defensywny pomocnik, był alternatywa dla Sobola.
moze i byl alternatywa, ale za Skorzy, teraz troche sie zmienilo i Wilk sprowadzony zostal glownie jako drugi DM, bo mamy tylko jednego. Co do Elsnera to koles nie ma moze jakis powalajacyhc statystyk, ale przyjmujac, ze Bunonza sie sprawdzi i sprowadzimy Chaveza jako rezerwowy sie przyda.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Stary 24.07.2010, 13:14
Szkoda że z Tiboniego tak szybko zrezygnowali w końcu bramkę zdobył. Nie wiem czego od niego wymagali przecierz było wiadome ze to typowy egzekutor. Uważam że byłby solidną alternatywą dla Brożka. Co do Słoweńca to istnieje szansa że Kirm mocniej by się poczuł w drużynie z innym rodakiem.

Generalnie póki co to bramka na plus środek pomocy lepszy niż w tamtym sezonie, skrzydła te same plus Paljic który doda trochę rywalizacji, atak dużo lepszy od tamtego sezonu, boki obrony takie same (Cikos gorszy od Alvareza nie jest, a z czasem może jeszcze będzie lepszy) tylko ten środek obrony martwi bo zerowe zgranie, a odejścia znaczące. Szkoda że Głowę sprzedaliśmy bo mielibyśmy mocny skład, przydałby sie ktoś ograny w europie z doświadczeniem. Elsner to póki co noname choć założe się lepszy od Kowalskiego, a Chavez może mieć problemy z aklimatyzacją.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.07.2010, 13:17
Po utracie Glowackiego i Marcelo(i wzieciu za nich okraglej sumki), kazdy rozsadny spodziewa sie pilkarza o podobnej klasie sportowej. Jesli 24-latek, ktory jezdzi na testy po Europie taki poziom prezentuje, to ok , ale ja mam co do tego spore watpliwosci.

P.S - Rozsadne wypowiedzi sa jak widze malo popularne .
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Stary 24.07.2010, 13:18
szprotson napisał(a):Wyświetl post
lewa obrona i defensywny pomocnik, to rzucanie po całym boisku?
wraca.
Lewa pomoc, stoper? 4 pozycje, to wyobraz sobie JEST rzucanie po calym boisku.
Odpowiedz cytując
Rafee
Member

Od: 06.2006

Stary 24.07.2010, 13:20
wiecie coś co jest z chawezem ?:]
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 24.07.2010, 13:30
Po utracie Glowackiego i Marcelo(i wzieciu za nich okraglej sumki), kazdy rozsadny spodziewa sie pilkarza o podobnej klasie sportowej
Każdy rozsądny będąc na miejscu zarządu takiego następcę by sprowadził, natomiast każdy rozsądny na naszym miejscu spodziewa się właśnie takiego Elsnera
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 24.07.2010, 13:33
Kur...ale pier.... za przeproszeniem wszystkich !!
Klub wkońcu zrobił transfery a wy dalej swoje ...
Przyjdzie Chavez ogra się i będzie dobrze , wiem wiem ale tak to odpadniemy w 4 rundzie
Przecież Cupiał sobie to już wliczył . Cel jest taki zdobywamy Mistrza , zimą się wzmacniamy na LM i za rok wlaczymy o Champions League
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Stary 24.07.2010, 13:34
Ja mam nadzieję, że Basałaj zrobi również porządek z Mesą.

Dać wolną rękę wszystkim zawodnikom z Mesy powyżej 20 lat, a w składzie niech grają sami 17-19 latkowie
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 24.07.2010, 13:42
bearex ale to dopiero za 10 lat jak Basałaj utworzy prosfesionalną szkółkę młodzieży...
Bo teraz prawda jest taka że tylko tacy nieliczni Nalepa się nadają do ME w wieku 17 lat , reszta to dopiero za dwa lata i to tez co najwyżej 5-6...
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.07.2010, 13:45
Po utracie Glowackiego i Marcelo(i wzieciu za nich okraglej sumki), kazdy rozsadny spodziewa sie pilkarza o podobnej klasie sportowej. Jesli 24-latek, ktory jezdzi na testy po Europie taki poziom prezentuje, to ok , ale ja mam co do tego spore watpliwosci.

P.S - Rozsadne wypowiedzi sa jak widze malo popularne .
Zawodnik o podobnej klasie sportowej by kosztowal podobne pieniadze. Mozna probowac sciagnac kogos o niewiele gorszej sportowo klasie

Najlepsi sa forumowicze ktorzy oceniaja zawodnikow na podstawie relacji textowej. Ze Tiboni to egzekutor? A skad to wiecie.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 24.07.2010, 13:46
Wy tu mówicie o tym Elsnerze jako o środkowym obrońcy, a według zakazanej strony to defensywny pomocnik. Oczywiście ta strona nie jest idealna, ale jeśli idzie o pozycją to raczej w takiej sprawie się nie mylą. No nic mam nadzieje, że jednak się myli bo wczoraj wystąpił na pozycji środkowego obrońcy
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 24.07.2010, 13:46
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Najlepsi sa forumowicze ktorzy oceniaja zawodnikow na podstawie relacji textowej. Ze Tiboni to egzekutor? A skad to wiecie.
Jak to po czym? Po statystykach - a te dobitnie pokazują, że to typowy egzekutor!
Odpowiedz cytując
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.07.2010, 13:50
Nehiar napisał(a):Wyświetl post
Wy tu mówicie o tym Elsnerze jako o środkowym obrońcy, a według zakazanej strony to defensywny pomocnik. Oczywiście ta strona nie jest idealna, ale jeśli idzie o pozycją to raczej w takiej sprawie się nie mylą. No nic mam nadzieje, że jednak się myli bo wczoraj wystąpił na pozycji środkowego obrońcy
z tego co widziałem z paru skrótów na youtubie(proszę mnie nie mordować ) to w młodzieżówce grał na środku obrony.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.07.2010, 13:51
wiślak1906forever napisał(a):Wyświetl post
Kur...ale pier.... za przeproszeniem wszystkich !!
Klub wkońcu zrobił transfery a wy dalej swoje ...
Przyjdzie Chavez ogra się i będzie dobrze , wiem wiem ale tak to odpadniemy w 4 rundzie
Przecież Cupiał sobie to już wliczył . Cel jest taki zdobywamy Mistrza , zimą się wzmacniamy na LM i za rok wlaczymy o Champions League
Polska mentalnosc niestety pokazuje cale swoje oblicze. Nie było transferow była gadka - sa transfery, nadal jest gadka. Mamy teraz druzyne na lige, europejskie puchary i puchar polski i kazdy z tego powinien sie cieszyc a nie narzekac na takiego Diaza, ze ostatnio nie zaskakuje. Ale przypomne tak Diaz jak i Małecki do ktorego tak wszyscy sie dowalaja w poprzednim sezonie spisywali sie na miare oczekiwan i był z nich dobry pozytek. To, ze teraz Diaz nie gra tak jak ostatnio nie oznacza od razu, ze raz, dwa, trzy i sie go pozbywamy. To samo Małecki - moze teraz ma problemy ze samym soba i to sie przekłada na gre ale w pozytek z niego był i na pewno nadal bedzie. Kto tak ładnie zakrecił obroncami Legii, dograł do Pawla Brozka, ktory strzelil bramke? Małecki - i nie zapominajmy o tym nawet w jego obencje sytuacji.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 24.07.2010 o godz. 13:53.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów