|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sorry za offtop ale moze mi ktoś streścić co w wywiadzie mówił Basałaj?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Małecki przed samym wejsciem na boisko przez 10 min. nie robił nic(no może oglądał swoje nowe buty i poprawiał strój) to jest profesjonalista? niech siedzi na ławie moze spokornieje.Jeśli oferta turasów jest- sprzedać!!!! Nie chce w Wiśle chłopa co rozwala atmosferę w druzynie!!!
Ostatnio edytowane przez ..DRAGON.. : 23.07.2010 o godz. 09:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Jak może człowiekowi odbić... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tylko że ten strzał był po błędzie Garguły który pozwolił Litwinowi zostawiając sporo miejsca, zamiast szybko do niego dojść to od odsunął się , Guła musi bardziej udzielać się w defensywie jeśli mamy grać dwójką w środku w tym jednym defensywnym .
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Czyja była kołyska po golu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez palczi : 23.07.2010 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
co do Małego to niestety jeśli nie weźmie się do roboty i nie zmądrzeje to niestety tylko transfer do Turcji go ratuje - zresztą tam akurat temperament ma w sam raz
![]() ![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dla tych co popierali moją wypowiedz jak to Małecki krzyczał na Cikosza proponuję - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Już wiem kogo z twarzy przypomina mi Wilk! Nie mogłem przez to spać, ale już wiem !
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...8845244799.jpg http://www.fcbarcelona.com/web/thumb...OJAN_KRKIC.jpg Czyż nie podobni? Żeby tylko Wilk grał na tym poziomie co Krkić |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zapodaj ktoś linki z umiejętnościami naszego nowego Wilka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z Wilka bedzie duze wzmocnienie.
WIELKA WISŁA 2010 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kolega dziennikarz był na treningu 1 dryużyny i powiedział, że Rios wsadza bramy jedna za drugą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() oj zapowiada się ciekawy sezon. popatrzcie na nasze skrzydła i atak (od lewej strony): Pi. Brożek, Paljic, Kirm, Pa. Brozek, Zurawski, Rios, Boguski, Malecki, Lobodzinski. 10 zawodnikow na 4 pozycje. podobnie w srodku pomocy. czterech zawodnikow na 2 pozycje. do pelni szczescia brakuje dobrego stopera i lewego obroncy jezeli Brozek na dluzej zostanie w pomocy Wilk: Decyzję podjąłem w 15 minut http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_w_15_minut/
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 23.07.2010 o godz. 15:53.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Henio ma łęb to niech myśli... grajków ma wiec jak cos pojdzie nie tak to wszystko bedzie jego winą
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Fajnie, dzisiaj podpisał kontrakt i od razu zagra z KSZO. To sie dopiero nazywa szybki debiut w nowym klubie
![]() ![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A mi się najbardziej podobała wypowiedź Wilka że Wisła to przystanek na drodze do Anglii
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Gdzies tez byla wypowiedz fana ligi Argentynskiej ,ze jak sie Rios dobrze zaaklimatyzuje itd to mamy najlepszego dryblera w lidze.A w sumie przy naszych Sadlokach i Polczakach to jest wielce prawdopodobne ![]() To mi sie wydaje bedzie taki Jasiu Paulista ale jeszcze lepszy ,i strzelajacy wiecej bramek.Takiego plkarza nam potrzeba bylo od dawien dawna. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
było od razu jechać ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Bardzo jestem ciekaw jak potoczy się kariera Michała Nalepy , w swojej kategorii wiekowej jest jednym z najlepszych obrońców w Polsce , ta dzisiejsza bramka może da tez do myślenia Heniowi , że warto chociaz zapraszać na treningi Wiślacką młodzież . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A ja mam troszke inne pytanie. Kto wie z jakim numerem będzie grał Rios?
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Na wikipedii podany jest przy nim numer 21. Na oficjalnej stronie klubu jeszcze go nie uwzglednili.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 24.07.2010 o godz. 09:49.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pozwolę sobie napisać o Patryku. Wielu z nas po nim 'jedzie'. Faktycznie, to co zrobił na zgrupowaniu w Niemczech było karygodne. Jego postawa od jakiegoś czasu była niepokojąca. Może to wina charakteru? Szczerze? Nie obchodzi mnie to! Ale pisanie, wyzywanie go od najgorszych do niczego nie prowadzi. Zastanawiam się, czy wy na siłę szukacie jakiegoś kozła ofiarnego? Był Mariusz Pawełek, teraz jest Patryk Małecki? Tak to wygląda. Mówicie, że nie ma formy. No to fakt, gdzieś uciekła. Ale pamiętajcie, że gdy reszta drużyny odpoczywała na urlopach, 'Mały' tułał się po świecie, żeby rozegrać 3 mecze w Tajlandii.
Nasuwa mi się jeszcze jeden wniosek. Może 'Mały' dlatego taki teraz nerwowy jest, bo włąsnie deprymuje go brak formy? Dajcie mu trochę czasu. I co najważniejsze, dajcie mu szansę. PS. Nie przypuszczałem, że kiedyś napiszę posta w obronie Patryka, bo sam mnie denerwował swoim gwiazdorskim zachowaniem, ale widząc jak się z niego nadupcacie, to aż wstyd mi się zrobiło. Owszem, pogubił się trochę, ale jeszcze nie jest za późno by wszystko naprawić. A my powinniśmy mu w tym pomóc. Ale nie w taki sposób jaki preferuje część użytkowników. Pozdro! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No z tym tułaniem to przesadziłeś. Za karę tam nie pojechał. Z drugiej jednak strony jestem za tym że dać chłopakowi spokój, wtedy zobaczymy co z tego będzie.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|