The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
borys
Banita

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 08:52
Sorry za offtop ale moze mi ktoś streścić co w wywiadzie mówił Basałaj?
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.07.2010, 09:00
zordon napisał(a):Wyświetl post
Skandowanie nazwiska Małeckiego po meczu, w którym nic nie pokazał to budowanie jego i tak przerośniętego ego. Dajecie mu do zrozumienia, że po tym, co zrobił ma wsparcie kibiców. A nie powinien mieć.
Jak zasłuży na skandowanie swojego nazwiska możesz być pewien, że będę krzyczał najgłośniej
Jakbyś wybrał się na 2 lub 3 sektor to byś wiedział dlaczego było skandowane. Wodzirej użył słów: "Panowie zaśpiewajmy Małemu, dajmy mu wsparcie i żeby trochę zmądrzał" (lub coś w tym stylu). Tak więc nie widzę problemu. Chłop się nie popisał ale to nie znaczy, że wszyscy mają się od niego odwrócić.
Odpowiedz cytując
..DRAGON..
Banita

Od: 06.2004

Stary 23.07.2010, 09:00
Małecki przed samym wejsciem na boisko przez 10 min. nie robił nic(no może oglądał swoje nowe buty i poprawiał strój) to jest profesjonalista? niech siedzi na ławie moze spokornieje.Jeśli oferta turasów jest- sprzedać!!!! Nie chce w Wiśle chłopa co rozwala atmosferę w druzynie!!!
Ostatnio edytowane przez ..DRAGON.. : 23.07.2010 o godz. 09:07.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.07.2010, 09:47
Cytat:
Z ta roznica, ze Malecki to rozpieszczona gwiazda, a Cikos wyglada na ambitnego goscia. Dlatego tez pewnie Maly bedzie sie probowal odgrywac na Cikoszu.
I pomyśleć, że Maly też tak zaczynał (do składu wdarł się ambicją i zaangażowaniem).
Jak może człowiekowi odbić...
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.07.2010, 10:01
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
a widzieliście zajebistą interwencję Jovanicia po strzale życia jaki oddał jeden z Litwinów ? super nie xD
Tylko że ten strzał był po błędzie Garguły który pozwolił Litwinowi zostawiając sporo miejsca, zamiast szybko do niego dojść to od odsunął się , Guła musi bardziej udzielać się w defensywie jeśli mamy grać dwójką w środku w tym jednym defensywnym .
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Stary 23.07.2010, 10:18
Czyja była kołyska po golu?
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.07.2010, 10:19
Prezydentowa napisał(a):Wyświetl post
Czyja była kołyska po golu?

Radkowi urodzil sie syn jesli o to pytasz

Prezydentowa - nie ma za co
Ostatnio edytowane przez palczi : 23.07.2010 o godz. 14:28.
Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 23.07.2010, 10:44
co do Małego to niestety jeśli nie weźmie się do roboty i nie zmądrzeje to niestety tylko transfer do Turcji go ratuje - zresztą tam akurat temperament ma w sam raz
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.07.2010, 11:40
zordon napisał(a):Wyświetl post
Skandowanie nazwiska Małeckiego po meczu, w którym nic nie pokazał to budowanie jego i tak przerośniętego ego. Dajecie mu do zrozumienia, że po tym, co zrobił ma wsparcie kibiców. A nie powinien mieć.
Jak zasłuży na skandowanie swojego nazwiska możesz być pewien, że będę krzyczał najgłośniej
A tobie o co znów chodzi? Chyba ci wytłumaczyłem wczoraj w jakimś innym temacie twoje zażalenia?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
akakiusz
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.07.2010, 13:01
Dla tych co popierali moją wypowiedz jak to Małecki krzyczał na Cikosza proponuję - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.07.2010, 13:17
Już wiem kogo z twarzy przypomina mi Wilk! Nie mogłem przez to spać, ale już wiem !

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...8845244799.jpg
http://www.fcbarcelona.com/web/thumb...OJAN_KRKIC.jpg

Czyż nie podobni? Żeby tylko Wilk grał na tym poziomie co Krkić
Odpowiedz cytując
Prezydentowa
Miodek

Stary 23.07.2010, 13:35
palczi napisał(a):Wyświetl post
Radkowi urodzil sie syn jesli o to pytasz
Tak, o to. Dzięki
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.07.2010, 13:52
zapodaj ktoś linki z umiejętnościami naszego nowego Wilka
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.07.2010, 14:09
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Już wiem kogo z twarzy przypomina mi Wilk! Nie mogłem przez to spać, ale już wiem !

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...8845244799.jpg
http://www.fcbarcelona.com/web/thumb...OJAN_KRKIC.jpg

Czyż nie podobni? Żeby tylko Wilk grał na tym poziomie co Krkić
Faktycznie. No to koleś już ma ksywę. BOJAN
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 23.07.2010, 14:19
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
zapodaj ktoś linki z umiejętnościami naszego nowego Wilka
A zobacz stronę wczesniej...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.07.2010, 14:31
z Wilka bedzie duze wzmocnienie.

WIELKA WISŁA 2010
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Birsa
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.07.2010, 15:30
Kolega dziennikarz był na treningu 1 dryużyny i powiedział, że Rios wsadza bramy jedna za drugą
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.07.2010, 15:49
Birsa napisał(a):Wyświetl post
Kolega dziennikarz był na treningu 1 dryużyny i powiedział, że Rios wsadza bramy jedna za drugą
maci0s także pisał że robi Clebera i Kowalskiego jak chce
oj zapowiada się ciekawy sezon. popatrzcie na nasze skrzydła i atak (od lewej strony):
Pi. Brożek, Paljic, Kirm, Pa. Brozek, Zurawski, Rios, Boguski, Malecki, Lobodzinski. 10 zawodnikow na 4 pozycje. podobnie w srodku pomocy. czterech zawodnikow na 2 pozycje. do pelni szczescia brakuje dobrego stopera i lewego obroncy jezeli Brozek na dluzej zostanie w pomocy

Wilk: Decyzję podjąłem w 15 minut
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_w_15_minut/
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 23.07.2010 o godz. 15:53.
Odpowiedz cytując
spontants
Banita

Od: 07.2010

Stary 23.07.2010, 15:58
Henio ma łęb to niech myśli... grajków ma wiec jak cos pojdzie nie tak to wszystko bedzie jego winą
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.07.2010, 16:14
szprotson napisał(a):Wyświetl post
z Wilka bedzie duze wzmocnienie.

WIELKA WISŁA 2010
Fajnie, dzisiaj podpisał kontrakt i od razu zagra z KSZO. To sie dopiero nazywa szybki debiut w nowym klubie
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 23.07.2010, 23:56
A mi się najbardziej podobała wypowiedź Wilka że Wisła to przystanek na drodze do Anglii
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.07.2010, 00:01
spontants napisał(a):Wyświetl post
Henio ma łęb to niech myśli... grajków ma wiec jak cos pojdzie nie tak to wszystko bedzie jego winą
Spokojnie, na razie to nie mamy pojęcia co oni w ogóle reprezentują.Także Jovanic i Cikos nie mówiąc o reszcie
Ogólnie dużo pracy Kasperczaka czeka
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.07.2010, 00:08
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
maci0s także pisał że robi Clebera i Kowalskiego jak chce
]

Gdzies tez byla wypowiedz fana ligi Argentynskiej ,ze jak sie Rios dobrze zaaklimatyzuje itd to mamy najlepszego dryblera w lidze.A w sumie przy naszych Sadlokach i Polczakach to jest wielce prawdopodobne

To mi sie wydaje bedzie taki Jasiu Paulista ale jeszcze lepszy ,i strzelajacy wiecej bramek.Takiego plkarza nam potrzeba bylo od dawien dawna.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.07.2010, 05:13
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
A mi się najbardziej podobała wypowiedź Wilka że Wisła to przystanek na drodze do Anglii
Taa miałem o tym pisać,ledwie co już podpisał to już chce wyjeżdżać to po jaką cholerę podpisywał? było od razu jechać
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.07.2010, 07:27
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Taa miałem o tym pisać,ledwie co już podpisał to już chce wyjeżdżać to po jaką cholerę podpisywał? było od razu jechać
to samo mowił Marcelo i co ? żałujecie że do nas trafił ?

Bardzo jestem ciekaw jak potoczy się kariera Michała Nalepy , w swojej kategorii wiekowej jest jednym z najlepszych obrońców w Polsce , ta dzisiejsza bramka może da tez do myślenia Heniowi , że warto chociaz zapraszać na treningi Wiślacką młodzież .
Odpowiedz cytując
klubus
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 24.07.2010, 08:38
A ja mam troszke inne pytanie. Kto wie z jakim numerem będzie grał Rios?
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.07.2010, 09:01
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Co chcesz od Wilka. Chłopak postawił sobie cel na przyszłosc i wcale nie jest to takie smieszne. Wisła juz wielu pilkarzy wypromowala wiec jest to dobry przystanek do rozwijania swoich umiejetnosci. Przy Radku Sobolewski Czarek nabierze doswiadczenia i byc moze ta jego wymarzona Anglia stanie sie faktem
klubus napisał(a):Wyświetl post
A ja mam troszke inne pytanie. Kto wie z jakim numerem będzie grał Rios?
Na wikipedii podany jest przy nim numer 21. Na oficjalnej stronie klubu jeszcze go nie uwzglednili.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 24.07.2010 o godz. 09:49.
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.07.2010, 09:58
Pozwolę sobie napisać o Patryku. Wielu z nas po nim 'jedzie'. Faktycznie, to co zrobił na zgrupowaniu w Niemczech było karygodne. Jego postawa od jakiegoś czasu była niepokojąca. Może to wina charakteru? Szczerze? Nie obchodzi mnie to! Ale pisanie, wyzywanie go od najgorszych do niczego nie prowadzi. Zastanawiam się, czy wy na siłę szukacie jakiegoś kozła ofiarnego? Był Mariusz Pawełek, teraz jest Patryk Małecki? Tak to wygląda. Mówicie, że nie ma formy. No to fakt, gdzieś uciekła. Ale pamiętajcie, że gdy reszta drużyny odpoczywała na urlopach, 'Mały' tułał się po świecie, żeby rozegrać 3 mecze w Tajlandii.

Nasuwa mi się jeszcze jeden wniosek. Może 'Mały' dlatego taki teraz nerwowy jest, bo włąsnie deprymuje go brak formy?

Dajcie mu trochę czasu. I co najważniejsze, dajcie mu szansę.

PS. Nie przypuszczałem, że kiedyś napiszę posta w obronie Patryka, bo sam mnie denerwował swoim gwiazdorskim zachowaniem, ale widząc jak się z niego nadupcacie, to aż wstyd mi się zrobiło. Owszem, pogubił się trochę, ale jeszcze nie jest za późno by wszystko naprawić. A my powinniśmy mu w tym pomóc. Ale nie w taki sposób jaki preferuje część użytkowników.

Pozdro!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.07.2010, 11:09
Krzysiek napisał(a):Wyświetl post
Pozwolę sobie napisać o Patryku. Wielu z nas po nim 'jedzie'. Faktycznie, to co zrobił na zgrupowaniu w Niemczech było karygodne. Jego postawa od jakiegoś czasu była niepokojąca. Może to wina charakteru? Szczerze? Nie obchodzi mnie to! Ale pisanie, wyzywanie go od najgorszych do niczego nie prowadzi. Zastanawiam się, czy wy na siłę szukacie jakiegoś kozła ofiarnego? Był Mariusz Pawełek, teraz jest Patryk Małecki? Tak to wygląda. Mówicie, że nie ma formy. No to fakt, gdzieś uciekła. Ale pamiętajcie, że gdy reszta drużyny odpoczywała na urlopach, 'Mały' tułał się po świecie, żeby rozegrać 3 mecze w Tajlandii.

Nasuwa mi się jeszcze jeden wniosek. Może 'Mały' dlatego taki teraz nerwowy jest, bo włąsnie deprymuje go brak formy?

Dajcie mu trochę czasu. I co najważniejsze, dajcie mu szansę.

PS. Nie przypuszczałem, że kiedyś napiszę posta w obronie Patryka, bo sam mnie denerwował swoim gwiazdorskim zachowaniem, ale widząc jak się z niego nadupcacie, to aż wstyd mi się zrobiło. Owszem, pogubił się trochę, ale jeszcze nie jest za późno by wszystko naprawić. A my powinniśmy mu w tym pomóc. Ale nie w taki sposób jaki preferuje część użytkowników.

Pozdro!
Oj biedny Patryk, musiał się tułać z reprezentacją na wycieczkę do Tajlandii... Współczuję mu z całego serca, ja to bym tego nie wytrzymał.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.07.2010, 11:16
No z tym tułaniem to przesadziłeś. Za karę tam nie pojechał. Z drugiej jednak strony jestem za tym że dać chłopakowi spokój, wtedy zobaczymy co z tego będzie.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów