The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2010, 14:32
Heh, jeszcze miesiąc temu to tak ,,różowo" się nie zapowiadało, jak to się sprawdzi czas pokaże. Póki co można się w tym pogubić, tyle graczy przyszło do Wisły (Jovanić, Bunoza, Cikos, Paljić, Rios, Żurawski, Wilk) - fakt, faktem, że odeszli Głowacki, Marcelo, Baa, Alvarez. Nareszcie wyzdrowiał Garguła, będzie ofensywny pomocnik.

Jestem ciekawy właśnie Czarka Wilka, mam nadzieję, że nie podzieli losów Kowalczyka czy Kwieka. Z ,,Sobolem" będzie mu naprawdę ciężko wygrać rywalizację. Radek ma już 33 lata, tak więc z 2 sezony może pograć na swoim poziomie, tak więc, żeby Czarek się nie zmarnował. Należy wziąć pod uwagę, ze w grudniu definitywnie karierę kończy Cleber, tak więc jeden rezerwowy (albo nawet podstawowy) obrońca nam ubędzie.

Tak jak już ktoś wspomniał jak awansujemy do grup to tych meczów nam przybędzie, dochodzi jeszcze do tego PP (Wisła nie często zdobywa to trofeum, tak więc może teraz). Poza tym weźmy takie rzeczy jak kartki, kontuzję, jakieś inne losowe wypadki. Korzystajmy z okna ile można .
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Stary 23.07.2010, 14:39
Mnie ciekawi Elsner. Powinni go zakontraktować. Wydaje mi się, że to właśnie on będzie alternatywą dla Sobola.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 23.07.2010, 14:40
Nie zdziwie sie jak za pół roku zobacze Sobola na środku obrony.

Panie Cupiał dziękuje za to okno transferowe!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 23.07.2010, 14:44
A no właśnie ciekawe jakby wypad Sobol jako obrońca...
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 23.07.2010, 14:46
Wilk ma już 24 lata więc głęboko wierzę w to, że w ciągu najbliższych miesięcy powalczy o pierwszy skład. Rozumiem, że wygryzienie Sobolewskiego nie jest możliwe ale też nie wyobrażam sobie, by kupować zawodnika, który będzie notorycznie przesiadywał na ławce rezerwowych i wchodził na ostatnie 3 - 5 min.

W każdym bądź razie Wisła rozkręciła się na rynku transferowym. Wkrótce zapewne skompletuje zespół z tym środkowym obrońcom, itd. Kasperczak będzie miał okazję wykazać się swoim kunsztem i zgrać ten zespół, bo przed Wisłą bardzo ważne mecze ( czyt. III runda el. LE ).

Czemu nie było oficjalnych zdjęć z Riosem?
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Seb@.
Member

Od: 08.2007

Stary 23.07.2010, 14:46
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Nie chce mi sie już polemizowac... Zapytam tylko czy ty naprawde uważasz ze taki Majewski idąc na wypożyczenie to Nottingham Forest zarabia tam przez rok 10 tys zł miesięcznie jak w Polsce?

Wszystko zalezy od umowy i każdy przypadek jest inny...
Wytlumacze to jeszcze dokladniej

Umowa wypozyczenia nie jest zawarciem nowej umowy o prace miedzy pilkarzem a jakimkolwiek klubem, ergo pensja pilkarza nie musi sie (ale moze) zmienic w trakcie wypozyczenia. Pilkarz moze nie zgodzic sie na wypozyczenie bo przy zawieraniu umowy okresla sie jego miejsce pracy ktore nie moze byc zmienione bez jego wiedzy. Pilkarz w czasie wypozyczenie jest dalej pilkarzem klubu z ktorego jest wypozyczony, jego kontrakt nie ulega zawieszeniu w tym takze pensja.

Przyklad Majewski: "Ja do Anglii i mam zarabiac tyle co w Polsce przez pierwszy rok?! nigdzie nie ide chyba ze dostane xyz" Polonia do Nottingham "wypozyczymy wam Majewskiego jak pokryjecie 100% jego kontraktu oraz dodacie xyz". I gdzie tu sprzecznosc z tym co pisalem wczesniej? Nigdzie nie napisalem ze pilkarz nie moze zazadac ekstra pieniedzy za to ze klub chce go wypozyczyc.

Prosze czytac ze zrozumieniem

Idac takim tokiem rozumowania Rios gdyby strzelil czego sobie i wszystkim zycze 50 bramek w PL i 20 EL moglby zostac wystawiony przez River Plate na ebayu z cena minimalna powyzej kwoty ustalonej z nami jako kwota wykupu i nawet gdybysmy wygrali licytacje sam pilkarz moglby powiedziec ze Krakow sie mu nie podoba i gral tu nie bedzie.

Sorry takie cos jeszcze sie nigdy nigdzie nie wydazylo. To jak pozyczanie pieniedzy na nieznany procent moze plus 20 a moze minus 20% zobaczy sie za rok.

Napisze to jeszcze raz kwota jak i warunki kontraktu przez okres wypozyczenia i potem po wykupieniu ustala sie przed zawarciem takiej umowy, inaczej bylo by to dzialanie na szkode samym sobie.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.07.2010, 14:48
Mnie od jakiegoś czasu Sobol zupełnie nie przekonuje, to jest cień tego piłkarza co kiedyś - niestety. Mam nadzieję, że Wilk dostanie swoje szanse, aby się zaprezentować, bo wcale bym się nie zdziwił jakby był o wiele lepszy od Sobola. Jakby nie było czas pokaże. Życze im obydwu jak najlepiej

A ktoś tu właśnie rzucił, że Sobol mógłby grać na środku obrony, moim zdaniem mogłoby to być bardzo dobre rozwiązanie. Nie oszukujmy się Radkowi nie można odmówić waleczności i bardzo dobrego ustawiania się, ale bardzo stracił na dynamice jak i energiczności. Jeszcze czasem widać przebłyski dawnego Sobola, ale to już nie te lata, aby tak zapierdalać po boisku w każdym meczu. A na stoperze, to można grać nawet po 40, co udowodnił Paolo Maldini.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 23.07.2010 o godz. 14:51.
Odpowiedz cytując
mr.kupa
Member

Od: 05.2010

Stary 23.07.2010, 14:50
a on nie grywał już kiedyś na obronie? jeszcze przed przyjściem do Wisły...? tak jakoś mi się wydaje...
niekumaty
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 23.07.2010, 14:50
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Wilk ma już 24 lata więc głęboko wierzę w to, że w ciągu najbliższych miesięcy powalczy o pierwszy skład. Rozumiem, że wygryzienie Sobolewskiego nie jest możliwe ale też nie wyobrażam sobie, by kupować zawodnika, który będzie notorycznie przesiadywał na ławce rezerwowych i wchodził na ostatnie 3 - 5 min.

W każdym bądź razie Wisła rozkręciła się na rynku transferowym. Wkrótce zapewne skompletuje zespół z tym środkowym obrońcom, itd. Kasperczak będzie miał okazję wykazać się swoim kunsztem i zgrać ten zespół, bo przed Wisłą bardzo ważne mecze ( czyt. III runda el. LE ).

Czemu nie było oficjalnych zdjęć z Riosem?
Nie byłbym tego taki pewien, wczoraj fakt zagrał fajnie i mam nadzieję, że równo będzie grał cały sezon ale mimo wszystko swoje lata już ma.
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 23.07.2010, 14:51
Dokładnie. Szanuję bardzo Sobola, ale obiektywnie patrząc nie gra już tak jak kiedyś - dużo fauli, mniej czystych odbiorów piłek. Tylko zaangażowanie w grę wciąż tak samo wysokie .
Odpowiedz cytując
spontants
Banita

Stary 23.07.2010, 14:52
najlepsza opcja Chavez + ktorys z tych testowanych jak sie sprawdzi naturlich
Odpowiedz cytując
lysy9055
Member

Od: 07.2008

Stary 23.07.2010, 15:01
Ta, może na bramkę postawcie Sobola? Tam może grać nawet do 45 lat. Jest waleczny, powalczyłby o te piłki.
Czasem się zachowujcie jak dzieci. To Kasperczak ustawia drużynę, to on nadaje taktykę i plan na kolejny mecz. Jednak Sobola nigdy nie zobaczycie na stoperze, tego jestem pewien.

Żeby nie uciekać od tematu. Skład mamy teraz najsilniejszy w lidze, więc tu nie ma co się martwić. Może jestem zbyt pewny siebie ale tak sądzę i czuję. Ale jeden stoper i jakiś lewy obrońca, nie pogardziłby
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.07.2010, 15:03
Dean napisał(a):Wyświetl post
Panowie do godziny 0:00 trzeba zgłosić zawodników do III runny LE tak?

Pewnie po meczu wszystko/dużo się wyjaśni.
Jarosz mówił, że skorzystamy z prawa zgłoszenia zawodnika 24h przed meczem.
Odpowiedz cytując
kondzio500
Member

Od: 01.2009

Stary 23.07.2010, 15:06
nie Jarosz, tylko Basałaj nawet w POLSAT FUTBOL
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę

Śląsk - Wisla - Lechia

Braci się nie traci!

edit by Jaroo1

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.07.2010, 15:06
O czym Wy w ogóle rozmawiacie?Sobol jest najlepszym defensywnym pomocnikiem ligi a to że ma 34 lata gówno znaczy.Ma serce do walki charyzmę i umiejętności więc pograć spokojnie może jeszcze 2 lata.
Jedynym kłopotem mogą być kontuzje.

Jeśli wy macie jakieś wątpliwości odnośnie Sobolewskiego ze względu na wiek, to życzę powodzenia

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.07.2010, 15:15
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
O czym Wy w ogóle rozmawiacie?Sobol jest najlepszym defensywnym pomocnikiem ligi a to że ma 34 lata gówno znaczy.Ma serce do walki charyzmę i umiejętności więc pograć spokojnie może jeszcze 2 lata.

Jeśli wy macie jakieś wątpliwości odnośnie Sobolewskiego ze względu na wiek, to życzę powodzenia
Zrezygnował z kadry tak wiec moze w klubie jeszcze troche pograc. Niech tak sie stanie a przynajmniej Wilk czegos nowego sie od niego nauczy. Jezeli w przyszlosci ma go zastapic to lepiej, zeby mial Sobola za nauczyciela. Beda pracowac w klubie jak ojciec z synem
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 23.07.2010, 15:19
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

To że ktoś biega dużo nie czyni go najlepszym defensywnym pomocnikiem ligi - zobaczmy jak Sobolewski prezentował się w europejskich pucharach, z dobrymi zespołami nawet w Polsce - bezproduktywne bieganie, głupie faule - gra obronna całego zespołu Wisły jest na niskim poziomie między innymi przez braki w umiejętnościach m.in. Sobolewskiego - wczoraj dla przykładu środkiem pola szedł atak a nasz kapitan stał jak wryty przed obrońcami i przyglądał się co przeciwnik robi....

Przez Sobolewskiego wreszcie odpadliśmy będąc najbliżej LM w spotkaniu z Grekami - po tym występie jeszcze parokrotnie odbijała mu palma na boisku...

Docelowo i tak w zimie jakiś zagraniczny defensywny pomocnik przyjdzie, który będzie potrafi grać z głową a nie na wariata jak Sobol - (Sobolewski ma 34 lata ale o taktyce, asekuracji nie ma zielonego pojęcia)....
zresztą za tydzień się o tym przekonacie w starciu z dużo wymagającym zespołem...
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 23.07.2010, 15:20
Seb@. napisał(a):Wyświetl post
Wytlumacze to jeszcze dokladniej

Umowa wypozyczenia nie jest zawarciem nowej umowy o prace miedzy pilkarzem a jakimkolwiek klubem, ergo pensja pilkarza nie musi sie (ale moze) zmienic w trakcie wypozyczenia. Pilkarz moze nie zgodzic sie na wypozyczenie bo przy zawieraniu umowy okresla sie jego miejsce pracy ktore nie moze byc zmienione bez jego wiedzy. Pilkarz w czasie wypozyczenie jest dalej pilkarzem klubu z ktorego jest wypozyczony, jego kontrakt nie ulega zawieszeniu w tym takze pensja.

Przyklad Majewski: "Ja do Anglii i mam zarabiac tyle co w Polsce przez pierwszy rok?! nigdzie nie ide chyba ze dostane xyz" Polonia do Nottingham "wypozyczymy wam Majewskiego jak pokryjecie 100% jego kontraktu oraz dodacie xyz". I gdzie tu sprzecznosc z tym co pisalem wczesniej? Nigdzie nie napisalem ze pilkarz nie moze zazadac ekstra pieniedzy za to ze klub chce go wypozyczyc.

Prosze czytac ze zrozumieniem

Idac takim tokiem rozumowania Rios gdyby strzelil czego sobie i wszystkim zycze 50 bramek w PL i 20 EL moglby zostac wystawiony przez River Plate na ebayu z cena minimalna powyzej kwoty ustalonej z nami jako kwota wykupu i nawet gdybysmy wygrali licytacje sam pilkarz moglby powiedziec ze Krakow sie mu nie podoba i gral tu nie bedzie.

Sorry takie cos jeszcze sie nigdy nigdzie nie wydazylo. To jak pozyczanie pieniedzy na nieznany procent moze plus 20 a moze minus 20% zobaczy sie za rok.

Napisze to jeszcze raz kwota jak i warunki kontraktu przez okres wypozyczenia i potem po wykupieniu ustala sie przed zawarciem takiej umowy, inaczej bylo by to dzialanie na szkode samym sobie.

Kolego Seba ja dokładnie wiem jak wygląda wypozyczenie... Nie wierzysz to przeczytaj kilka stron wczesniej... :] To o Majewskim było tylko wytknięciem Ci byka bo nie dopisałeś tego i wychodziło tak że piłkarz może przejść z klubu 1 do 2 za taką samą pensje jak miał, lub idąc na wypożyczenie nie może sie zgodzić na jej obniżenie lub podwyższenie co jest kompletną bzdurą...
Napisałem więc o tym by zwrócić na to Twoją uwagę.
Możesz pisać jeszcze prościej zamieniając piłkarzy na bohaterów kreskówek, ale nic Ci to nie da bo kilka stron wczesniej to wszystko juz było napisane...
Kto nie zrozumiał wtedy nie zrozumie tez za rok...
Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 23.07.2010, 15:20
Rety ludzie ja tez cieszę się z Wilka ale nie sadzajcie Sobola na ławce! Wilk pogra u nas za sezon, teraz to chłopak ma się uczyć od najlepszych w lidze i co jakiś czas pograć ogony albo z leszczami w lidze.
Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.07.2010, 15:23
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Przez Sobolewskiego wreszcie odpadliśmy będąc najbliżej LM w spotkaniu z Grekami - po tym występie jeszcze parokrotnie odbijała mu palma na boisku...
Sobolewski zawalil nam spotkanie z Panathinaikosem? Ja tam pamietam jego bombe ktora przywrocila nadzieje w mozliwosc przejscia Grekow.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 23.07.2010, 15:27
rozan napisał(a):Wyświetl post
Rety ludzie ja tez cieszę się z Wilka ale nie sadzajcie Sobola na ławce! Wilk pogra u nas za sezon, teraz to chłopak ma się uczyć od najlepszych w lidze i co jakiś czas pograć ogony albo z leszczami w lidze.
Miejsce w składzie trzeba sobie wywalczyc. Sobolewski to filar druzyny i jej kapitam wiec nie ma mowy by siedział na ławce. Wilk moze sie przy nim sporo nauczyc a na pewno troche w tym sezonie pogra. LE, PP, Ekstraklasa - Sobolewski ma swoj wiek. Chociaz wczoraj zagrał całe spotkanie i spisywal sie dobrze to nie oznacza, ze ciagle tak bedzie.
Odpowiedz cytując
albert02
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.07.2010, 15:40
Mam pewne pytanie i moze ktos zna na nie odpowiedz. Czy aktualna sprawa Tshibamby, ktory dostal pozwolenie na prace w Polsce w 3 dni nie jest identyczna jak ta, ktora miala by miejsce w przypadku Chaveza? Tez moglibysmy to zalatwic tak jak oni w klika dni czy musimy czekac kilka tygodni jak podaja media?

Cytat:
Nowy piłkarz Lecha nie ma obywatelstwa kraju Unii Europejskiej (jest urodzony w Demokratycznej Republice Kongo), więc na pracę w naszym kraju musi mieć zezwolenie. Potrzebne ono jest także do zgłoszenia piłkarza do rozgrywek europejskich.

20 lipca Lech złożył odpowiedni wniosek w Urzędzie Wojewódzkim w Poznaniu, ale okazało się, że jest on niekompletny. Brakowało kontraktu snajpera z klubem. Zrobiło się gorąco, bo we wtorek lechici grają ze Spartą Praga.

- Złożyliśmy wymagane dokumenty. Dopełnione zostały wszystkie formalności, co umożliwiło nam zgłoszenie Joela do rozgrywek Ekstraklasy - mówi kierownik drużyny Lecha, Łukasz Mowlik na stronie lechpoznan.pl

Pozwolenie na pracę wydał piłkarzowi wojewoda wielkopolski.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 23.07.2010, 15:50
Zapytajcie się co "Sobol" sądzi o grze w obronie .
http://www.***************/news/show...nie__sobolowi_

Oczywiście żartuje. Jego miejsce jest na środku pomocy .
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 23.07.2010, 15:51
Krytyki Sobolewskiego nawet nie komentuję. Wygryzienie Sobolewskiego z pierwszego składu w tej rundzie nie jest możliwe. Napisałem tak, bo nie sądzę nawet w przypadku słabszych momentów by kapitana Wisły Kraków sadzać na ławce rezerwowych. Z drugiej strony jednak nie wyobrażam sobie zakontraktować zawodnika 24 letniego, który będzie grywał w lidze 5 - 10 min., bo to mija się z celem. Chyba, że uznamy, iż 24 latek jest perspektywicznym, młodym talentem i ma czas na ogrywanie się - bo to przecież tylko Ekstraklasa.

Dlatego też napisałem, że jestem ciekaw jak to rozwiąże Kasperczak. Mam nadzieję, że będę miał szansę oglądać również Wilka w meczach Wisły Kraków. O Sobolewskim nawet nie wspominam, bo to klasa sama w sobie.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 23.07.2010, 15:54
Wszyscy patrza w Sobolewskiego jak w obraz , ale prawda jest taka ,ze ma on juz 34 lata i jak dla gra nieco slabiej niz gral wczesniej , nie wiem kto bedzie gral Sobolewski czy Wilk , niech gra w danym momencie lepszy
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 23.07.2010, 15:55
Myślę że na opcji Wilk skorzysta zarówny młody jak i stary zawodnik Bo Sobol będzie miał w końcu możliwość odpoczynku gdy jest zajechany, a Wilk będzie miał się od kogo uczyć Szczególnie że Sobol pogra jeszcze pewnie z 1,5 roku
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.07.2010, 15:58
Ja myślę że Wilk jest trochę przytłoczony tym wszystkim.

To już nie Kielce gdzie po przegranym meczu nic złego się nie działo. W Kielcach była mniejsza presja, normalna gra , klub nie był legendą.

A w Wiśle. Wszędzie puchary z Mistrzostwami Polski, niesamowita presja wyniku, zainteresowanie mediów. Tu już nie ma miejsca na jakieś amatorskie granie, to jest Wisła, najlepszy klub ostatnich 12 lat.

Widać to na zdjęciach że Wilk jest wystraszony czy podoła. 24 lata , wielkie oczekiwania. Widać inteligenty chłopak który bardzo dobrze rozumie gdzie się znalazł.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.07.2010, 16:00
Mnie cieszy transfer Wilka. To jest niezły chłopak, przy Sobolu powinien dojrzeć do gry w Wiśle. Będzie z niego pożytek.

Nawiasem mówiąc - pięknie wygląda prezentacja zawodnika na tle nowej trybuny, na ładnej murawce...

Liczę jeszcze na Chaveza....reszta w zimie
Odpowiedz cytując
spontants
Banita

Stary 23.07.2010, 16:14
Cikos bedzie git, w ofensywie o niebo lepszy od alvareza
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.07.2010, 16:16
albert02 napisał(a):Wyświetl post
Mam pewne pytanie i moze ktos zna na nie odpowiedz. Czy aktualna sprawa Tshibamby, ktory dostal pozwolenie na prace w Polsce w 3 dni nie jest identyczna jak ta, ktora miala by miejsce w przypadku Chaveza? Tez moglibysmy to zalatwic tak jak oni w klika dni czy musimy czekac kilka tygodni jak podaja media?
Tschibamba przychodzil z polskiego klubu w ktorym mial pozwolenie na prace.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów