|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dodalbym jeszcze najbardziej obciachowa akcje w historii swiatowej pilki-bojkotowanie spponsora konkurencji.
100 % zgody z postem wolfiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kiedyś, takich ekumenicznych kibiców, spuszczono by z sektora X w stronę parku Jordana po tym trawiastym nasypie głową w dół, a teraz dzięki internetowi głoszą swoje kretyńskie herezje. Niebawem przeczytam, że życzą jeszcze wygranej w derbach parchom (dla dobra krakowskiej piłki), bo ci mają taką "dolę garbatą" i jest im ich szkoda. Zresztą pojawiały sie też wpisy życzące utrzymania się tym gamoniom w ekstraklasie w poprzednich sezonach. Zgroza. Coraz więcej popcornowych kibiców w kapciach.
kacpergawlo napisał: Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.07.2010 o godz. 11:39.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jestem w szoku.
Post naszego moderatora, wolfy`ego 100% poparcia. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Proszę wytłumacz mi, jak zarobienie kilkunastu milionów € przez Amikę Poznań (dzięki awansowi do LM) przełoży się na zysk Wisły. Bo ja tych korzyści nie widzę. Wręcz przeciwnie, Amika już teraz potrafi sprzątnąć nam sprzed nosa grajków którymi się interesujemy (Lewandowski), lub którzy się sprawdzili u nas (Dolha). Bo Rutkowski ma pieniądze na transfery, a my mamy ich mniej. Mam rozumieć, że jak Amika dostanie te kilkanaście milionów €, to nam, Legii, Widzewowi i Ruchowi odpali po melonie - żeby poziom ligi się podniósł? Przypominam: przy takich upałach należy pic min. 2 litry wody dziennie! ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Mozna kibicowac Lechowi ale napewno nie na tym forum. Ku.. ludzie zrozumcie, Lech to nasz wrog tak? Uzyje metafory. Jestes w kosciele (to forum) i w tymze kosciele chcesz czcic diabla (Lech)?! Miejcie troche honoru jak mozna na forum Wisly pisac ze sie kibicuje Lechowi ;/ ja jebie, jak juz musisz to sobie kibicuj w zaciszu domowym i nie chwal sie tym przed Wislakami.
2 sprawa. Kibicowanie polskim klubom w pucharach bo jak bedzie dobrze to nazbieramy pkt do rankingow i sie poziom pilki polepszy. Co do poziomu, ok polepszy sie ale czy zaslugujemy na to obecnie? Co z tego ze Ruch fartem pokonal tych Maltanczykow, a jesli teraz przejdzie takim samym fartem Austrie, to co z tego? Co z tego ze Lech byl w 1/16 PUEFA? Przyszedl ktos dobry do Poznania? A za to wyjebali Rengifo, Lewy, Murawski bo im sie karier zachialo. Zebysmy odnosili dlugofalowe korzysci to musialyby rok w rok kluby awansowac do faz grupowych, musialyby byc piniedza na transfery i pensje. A i tak uwazam ze jestesmy od kilkunastu lat na takim poziomie ze nie mozemy kontraktowac pilkarzy dobrych zza granicy tylko musimy szukac nieodkrytych perelek lub samemu sobie w kraju takich szkolic. I taka kolei rzeczy ze pozniej te perelki chca wydupcac stad i trzeba suzkac nowych. Tylko na to nas stac obecnie, jeszcze duzo wody w Wisle uplynie zanim przyjdzie do nas ktos porzadny z zachodu za 1-5 mln Euro i dostanie kontrakt powiedzmy minimum 0,5 mln Euro. Bo chyba tylko tacy gracze sa dobrzy, wartosciowi a nie jakies leszcze ktore teraz graja w naszej lidze za psie grosze (ok dla nas to jest duza kasa, i ci kopacze nawet na nia nie zasluguja ale tak naprawde na zachodzie to te 350 tys Euro to jest tyle co pies nasral wiec z czym do Europy my sie pchamy). Co do rankingow. No i powiedzmy ze awansujemy na 15 miejsce w rankingu krajowym. I na **** nam to? Po co nam 2 kluby w el. LM jak nawet nie potrafimy przejsc Levadii i cudem Lech przechodzi Azerow. Po co nam kolejny klub w LE skoro Ruch sie meczy niemilosiernie z La Valetta, moze chcecie zeby w pucharach gralo 10 ekip! Niech gra GKS Belchatow, Cracovia, Arka, tak napewno to jest ten trop. Ilosc! Ilosc! Ludzie trzeba stworzyc jakosc, powiedzmy 4 naprawde mocne ekipy ktore wykupuja tych Sadlokow, Sobiechow i Glikow do siebie (nie za mln Euro). Mocna Wisla, Lech, Legia i Polonia W. 4 najmocniejsze kluby w kraju na wzor tych z Anglii ktore gwarantuja poziom LM. Oczywiscie zachowuja proporcje. Te 4 polskie kluby gwarantowalyby brak kompromitacji w pucharach. Nie byloby meczenia sie z Azerami i Mltanczykami. Bylyby pewne awanse do 4 rundy el. LM i byc moze awans po boju z jakims sredniakiem europejskim, moze Lm jak sie dobrze by ulozyly losowania. I tak 4 by pozniej mogla pociagnac do prozdu reszte ligi, a Wy chcecie zeby wszyscy na raz grali zajebiscie, zebysmy mieli 6 zespolow w pucharach, po co? Dalej jesli chodzi o ranking klubowy, nam on nic nie daje. Co z tego ze startowlaibysmy w LE 2 tygodnie pozniej od 3 rundy? I tak nie bylibysmy rozstawieni bo rozstawienie to gwarantuja nam jedynie nasze dobre wystepy, wiec nie pieprzcie ze ten ranking krajowy to jest potrzebny druzynom. Druzynom to jes potrzebny ich ranking ndywidualny i wtedy taki Lech i Wisla bylyby rozstawiane w kazdej rundzie i byloby z 70% szans na awans do faz grupowych. Ranking krajoy daje 1) ilosc ruzyn w Pucharach, 2) poziom od ktorego startuje dany klub w pucharach wiec powtarzam co da Wisle to ze w pucharach zamiast 4 za rok wystapi 5 druzyn? Czy dla Wisly jest az tak wazne ze w tym roku startujemy od 2 rundy kw. LE a za rok moglibysmy od 3? Pomyslcie troche zanim cos napiszecie, a tu widze tylko tok myslenia tych calych ekspertow z tv i gazet ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
W pełni zgodzę się z postem kacpergawlo. Nie możemy wszystkich przyrównywać do jednej linijki. Każdy ma prawo do wyrażania własnych poglądów, ale to nie znaczy, że jeżeli ktoś nie kibicuje w pucharach tylko Wiśle, to musi być zaraz uważany za jakiegoś kibica w papciach czy nie wiadomo co. Ja też nie przepadam za Amika, a w szczególności za ich kibicami. W lidze kibicuję tylko Wiśle. Ale gdy Amika gra w pucharach to wole żeby wygrała ta Amika niż jakiś zespół z Azerbejdżanu, Malty, San marino, Anglii czy Hiszpanii. Jestem też Polakiem a w pucharach grają Polskie drużyny i to im kibicuję. Mimo że w sercu mam tylko Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Całe życie ten sam problem. Skończcie tego typu dyskusje na tym forum, bo co rok ta sama śpiewka.
Chcesz kibicować - kibicuj, nie chcesz - nie kibicuj. Wybór niech każdy sam sobie pozostawi, bo umoralnianie, napinanie nie ma po prostu sensu. Co do tych dwumeczów, które zaprezentowały Lech i Ruch to wypada jedynie napisać: Ja *******ę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() Diabeł!! użyję porównania: skompromitowałeś się jak polskie drużyny w pucharach
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 23.07.2010 o godz. 12:12.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No to masz nieźle zryty mózg skoro nie jest to dla ciebie żadna ujma. Mam nadzieję, że na nowym stadionie będziesz siedział w sektorze rodzinnym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Czyli kibice to kretyni, ale skoro nikt z klubu na Wisłe nie ''mowi nic zlego'' to jest to wystarczjacy powod do kibicowania druzynie ktora jest jedna z naszych najwiekszych kos... ![]() To nie chodzi o to ze sobie nie przypominasz, po prostu nie masz zielonego pojecia jak ukladaja sie stosunki na lini Wisla-Lech. Tlumaczysz brak swojej wiedzy czy tez wyczucia w calej sytuacji brakami w swojej pamici, wiec proponuje poczytac wypowiedzi Rutkowskiego o Wisle albo zorientowac sie w wypowiedziach dzialaczy Amici w momencie przeprowadzania przez nich transferu/podbierania Dolhy. Teamt powraca i zapewne bedzie powracal co sezon w ''okresie pucharowym''. Ja najchetniej tym ''naszym'' towarzyskim i otwartym kibicom dodawalbym do jedzenia ta psia karme jaka kibice Amici przywitali nas na jednym z wyjazdow... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
milion znaków ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Gwiaździsty masz 100% racji! Jak ktoś chce kibicować Lechowi to niech sobie to robi, ale nie musi się tym chwalić na tym forum. Osobiście nie lubię Lecha (nie tylko wtedy gdy rywalizujemy z nim w lidze), często słyszę teksty typu: "..ale jak to?! przecież to Polska drużyna.." itp. Mam to gdzieś, jak kogoś lub czegoś nie lubię to zawsze a nie tylko wtedy gdy mi to pasuje. Może wygląda to z mojej strony jak zawiść, ale nie zamierzam udawać, że dopinguję wrogi klub w ich eliminacjach do LM. Można mieć do wroga jakiś szacunek, ale mam prawo nie kibicować mu w eliminacjach LM lub LE. Staram się więc ograniczać do tego, że oficjalnie NIE ŻYCZĘ IM DOBRZE, (nie siedzę przed TV podczas meczu Lecha i nie nakłuwam igłami lalki voodoo w barwach poznańskiego klubu, jednak gdy noga się Pyrom podwinie to nie będę specjalnie zawiedziony
)
Ostatnio edytowane przez kasperr : 23.07.2010 o godz. 13:23.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czyli ten temat ma za zadanie szydere z innych klubow grajacych w pucharach
W sumie harthausen przypomnial mi o tym ze warto wspomniec iz mam totalnie w **** i zycze jak najgorzej Polonii W z Grodziska, Lechowi P z Wronek, a szczegolne pozdrowienia sle do pewnego klubu z Lodzi, ktorego nazwy nawet wymieniac nie bede Grunt ze porozmawiac potrafimy ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 23.07.2010 o godz. 13:50.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
matko jedyna , jak dobrze, że już się MŚ skończyła i nasze galaktikos kluby ruszały do boju, a niedługo to i nieporównywalna z niczym Ekstraklasa wystartuje.
Już mi bokiem wychodziło to chwalenie drużyn, gier, sportowej postawy, misji futbolu. W końcu można z powrotem mówić jednym z głosem ze swoim plemieniem, głośno wyrażać swoje a to sympatię a to niechęć i bezgraniczne uwielbienie dla swoich. Wiem, że to niskie uczucia, ale nic nie poradzę , tak mam. Pociesza mnie świadomość, że w sumie wszyscy myślą tak samo, może nie jestem lepszy od nich ale na pewno nie gorszy ![]() Chociaż z jednym nie mogę sobie dać rady - no nie potrafię wykrzesać z siebie nienawiści do Jagi, Ruchowi też źle nie życzę. A co dopiero jak (mam nadzieję) Lechia i Śląsk wyżej pójdą. Czy wystarczy, że źle będę życzył 4-5 zespołom (wiadomo którym Bo że Wisła ponad wszystko - jest poza dyskusją. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bohaterem to by był jakby obronił trzy karne ale na pięć strzałów a nie na jedenaście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja kibicuje Wiśle i tylko Wiśle, do Lecha czuje antypatię większą niż do Pasów i Legii razem wziętych, chociaż to dziwne, bo przecież to przez Pasy łeb mam tak pokiereszowany, że sie za krótko golić nie mogę, bo blizny widać jakbym z więzienia wyszedł. Tylko co z tego?
Potrafię jednank mimo całej niechęci do Kolejorza przynajmniej na chwilę zostawić niesnaski z naszego podwórka na boku kiedy Lech gra w pucharach. Żeby sobie wyliczyć co się Wiśle bardziej opłaca - czy jak Lech dostanie w dupe, czy jak przejdzie dalej- nie trzeba być orłem i geniuszem, wystarczy na chwile wyzbyć się zapiekłej zawiści i zaściankowośc i oczy się otwierają. Nie chce mi się nikogo przekonywać i tłumaczyć, bo nerwy bym stracił na walce z wiatrakami. Tak po prostu jest, że część ludzi rozumie, a część nie zrozumie nigdy i prędzej sobie nogę odgryzą, żeby inni nie mieli trochę lepiej. A argumenty "Nie będe nigdy im kibicował, bo ONI też nam nie kbicowali i cieszyli się z naszych porażek" są dla mnie durne. Skoro uważamy się za lepszych to powinniśmy uznawać własne standardy, a nie powielać zachowania innych śmieciuchów, bo takimi samymi śmieciuchami się stajemy. Po prostu, co wypada wieśniakom, nie wypada dżentelmenom, i jeśli chcę sie za dżentelmena uważać, to nie będę odpowiadał splunięciem na splunięcie. A kto chce odpowiadać - wolna wola, każdy obiera własną ścieżkę ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Widze, ze remisy z amatorami w 2010r. sa jedynie wstydliwymi wynikami, a nie kompromitacja. Naprawde niektore osoby nisko stawiaja poprzeczke przed polskimi druzynami. Kiedys, to pilkarze nie weszli by na stadion, gdyby takiej druzynie nie strzelili przynajmniej 4 bramek. Jak widac zmieniaja sie nie tylko zespoly pilkarskie(poziom sportowy leci na leb), ale i kibice(ktorzy juz praktycznie niczego nie wymagaja od kopaczy zarabiajacych w niektorych przypadkach 400 tys. euro). Co sie porobilo...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nikt z was nie lubi nadmuchanego balona Amiki bardziej niż ja. Ale mam na tyle rozsądku i rozumu, że zdaję sobie sprawę z tego, że moja próżna, głupia i śmieszna NIENAWIŚĆ do tego małostkowego, skorumpowanego klubiku nie może być (i na szczęście nie jest) większa od mojej MIŁOŚCI do Wisły. Ciężko to przyznać, ale chyba bardziej nienawidzicie Amike niż kochacie Wisłę?
Korzyści: 1. podniesie się poziom/prestiż całej polskiej piłki 2. większe zainteresowanie sponsorów np. BAH 3. większe zainteresowanie polska piłką wśród kibiców 4. większa frekwencja na stadionach 5. większe zyski dla klubów za praw do transmisji (podniesie się medialność) 6. podniesie się wartość graczy z polskiej ligi (zrobią reklamę), kluby zarobią kase i będzie na pokrycie długów lub na zakup nowych graczy. 7. zwiększy się zainteresowanie piłkarzy typu Makinwa by grać w polskiej lidze 8. zwiększy się konkurencja między polskimi klubami co zawsze pozytywnie wpływa na markę, poziom, jakość. 9. zwiększą się budżety polskich klubów. Każdy będzie chciał zagrać w LM, kluby zaczną kupować droższych piłkarzy, oferować wyższe kontrakty..oczywiście nie polakom ![]() 10. polska liga nie będzie pośmiewiskiem ale zaczną się z nami liczyć jak np. z cypryjczykami , gdzie co rok gra klub w LM i co rok inny.Jak któregoś pkt. nie rozumiesz, nie wstydź się, powiedz - rozpiszą ci go na części pierwsze z przykładami. Dlaczego nie kibicować? 1-bo śmieszni kibice z Wronek śpiewają brzydkie piosenki na nas i jest nam przykro. Nunu Amika ![]() 2-podawajcie inne przyczyny, to może się także nawrócę i moja nienawiść do Amiki będzie tak jak u was większa od miłości do Wisły. PS. Najbardziej nienawidzimy tych, których się najbardziej obawiamy. Dlatego żal mi was. Też mam takie odczucia nienawiści, ale potrafię sobie wytłumaczyć, że to tylko balon pompowany przez media. Niech sobie grają na tym farcie, kupują mecze, robią klony, montują twory Amikolechowe, itp. Ch*j z nimi. Trzeba się zastanowić co jest dobre dla Wisły i trzymać za to kciuki. Miłość do Wisły>Nienawiść do Amiki czy odwrotnie? To może się napij czegoś..żal. Oldpara --ale powiedzą ci, że trzeba pić dwa litry wody dziennie i dyskutuj z takimi argumentami ![]()
Ostatnio edytowane przez Kordel_Walker : 23.07.2010 o godz. 14:28.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
2- bo mają zgodę z pasiastymi cwelami
3- bo to gnuśne pyry z nadmiernie nabrzmiałym ego 4- bo nas zdetronizowali ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Tylko tak naprawdę ta dyskusja nie ma sensu, bo jak ktoś sobie nie potrafi sam wydedukować tych rzeczy, to znaczy że myśli zupełnie innymi kategoriami, i żadne argumenty racjonalne do niego nie docierają. Więc niech każdy sobie czyta ten temat, jedni niech się cieszą z wygranych Lecha, inni niech się cieszą z porażek Lecha i każdemu się wydaje, że to dla dobra Wisły Pozostaje się cieszyć, że Ci drudzy o niczym nie decydują, bo chujowo by się to wszystko skończyło ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
||||||
Doskonale pamiętam tą waszą z dupy wziętą rozkminkę nawet na waszym forum jak to Kotor specjalnie w ostatniej chwili cofnął ręce by nie obronić strzału i wpuścić bramkę: elliot napisał(a):
pacal napisał(a):
John napisał(a):
sloma napisał(a):
Arazzz napisał(a):
![]() ![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|||||||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zamiast silić się na poczucie humoru może lepiej odpowiedz na pytanie, które zadał Ci Flamengista? Napisałeś wszystko, oprócz odpowiedzi na to pytanie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wiadomo na kogo(na jakie zespoły) Wisła może trafić w IV rundzie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Chodzi ci o pytanie czy Amika nam odpali "po melonie"?.....tak odpali. To ostatnie mądre pytanie na które odpowiedziałem z poziomu ewolucji żaby. Gwiaździsty...ja nie jestem krowa. Zdanie mogę w kazdej chwili zmienić, tylko podaj proszę argumenty a nie wyzywasz od debili. Typowe. Brak argumentów - zaczynają się wyzwiska, skończą się wyzwiska będą rękoczyny ![]() Dobrze prawisz - to "forum kibiców Wisły Kraków" a zachowujesz się jak przedszkolak. Sory za OT. Ale gość wyzywa od debili..a post jest nadal...
Ostatnio edytowane przez Kordel_Walker : 23.07.2010 o godz. 15:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że niektórzy to albo są faktycznie tak debilni albo tylko udają. K...a kibicujcie komu chcecie, ale zachowajcie to dla siebie. To jest forum WISŁY KRAKÓW, a nie żadnych Amic z Wronek, Arki z Gdyni, parchów z kałuży itp. klubów i kibice Wisły nie mają ochoty czytać waszych ekumenicznych wypocin na temat ww klubów, ponieważ ich nie lubią i nie życzą im dobrze.
Jak tak trzymacie za nich kciuki w pucharach to wylewajcie te swoje potoki miłości na ich forach, a nie tutaj. Niech w końcu moderatorzy przystopują tych klejących się do wszystkich kibiców piłki nożnej bo z robią z tego forum tęczowy klub miłośników reprezentacyjnej wuwuzeli siedzących w kolorowych włosach, cylindrach z rogami i w...ącymi popcorn. P.S. Część z tych ekumenicznych to zakamuflowane pejsiaste czosnkojady z kałuży, robiące tylko mętlik na tym forum. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 23.07.2010 o godz. 15:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Czy dzięki występom w LM Legii i Widzewa oraz sporadycznym dobrym występom w pucharach Wisły, Amiki i Groclinu został spełniony którykolwiek z powyższych punktów? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|