|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A Zbymaku co z Wilkiem ? Kiedy zostanie zaprezentowany?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a co takiego mówił Smuda bo jakoś mnie to opuściło xD
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Smuda mówił tez, że Boenisch na pewno zagra dla reprezentacji, że już z nim to ustalił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
tez to slyszalem. Widocznie panu Cupialowi pilka znow zaczyna sprawiac radosc i moze nas zaskoczy w zimie przemyslanymi transferami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ofensywa transferowa w grudniu? ok czyli będziemy mieć 40 zawodników do gry
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no wlasnie. Problem w tym, ze po dobrym sezonie pilkarz moze powiedziec ze da rade sobie gdzie indziej i nie chce zostac w Wisle... Czy ta opcja pomija renegocjacje kontraktu i jak Wisla wplaci kase klubowi macierzystemu to pilkarz automatycznie jest na np 3. lata czy jednak trzeba z nim negocjowac kontrakt i moze powiedziec "aaa rypac sie idzcie, ide do Erzgebirge Aue..."?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Myślę, że Rios będzie tylko uzupełnieniem - tak wielu mówi, że to wielki piłkarz, niby z River Plate, a ktoś widział go chociaż na treningu, że mówi że jest dobry?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
W*****ia mnie to robienie idiotów z kibiców. Pierw mydlą oczy ze stadionem, teraz z transferami. Nie mówię, że to okienko jest złe. Wreszcie doczekałem się polityki, gdzie sprowadzamy młodych reprezentantów młodzieżówek, niechaj ta tendencja służy jak najdłużej, ale po kiego wała te bzdurne obietnice? Lepiej się miło zaskoczyć niż obudzić się z ręką w nocniku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Tak - ja widziałem, i 1/5 forum widziała. Gość jest zajebisty. Wyszkoleniem technicznym bije całą naszą druzynę na głowę, może nawet ligę. Jest szybki, zwrotny, ma świetnie ułożoną stopę..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja mysle że chłopak może się nie przebić do pierwszego składu...... Ale Tiboni raczej ani tyle. Chyba ze klub liczy na to że będze świetnie wchodzil w drugiej połowie i strzelał gooole;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
A na jakiej podstawie tak myślisz? Rozumiem, że jesteś doskonale zorientowany i poddałeś szczegółowej ocenie jego umiejętności oraz obecną formę? Kolejny myśliwy. Ludzie skąd wy się bierzecie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nawet wczoraj przed meczem jeden z zawodników naszych nie pamiętam który mówił o Riosie że chłopak ma papiery na granie i że konkurencja do gry w ataku rośnie także zobaczycie że chłopak może sie u nas wybić i być równie dobrą gwiazdą jak Marcelo.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zgadza się, z tym że skoro taki zajebisty jest to czemu nie zdecydowano się na wykupienie go ? Pyknie 10 bramek w lidzie, coś w pucharach i za rok River powie1,5 mln euro albo on stwierdzi że jest za słaby i pójdzie do jakiegoś PSV czy Borussi. Taka prawda. Chyba że ma ktoś info ( Zbymak?) że na przykład umowa jest skonstruowana tak, że np. za równy rok Wisła się decyduje, przelewa powiedzmy ustalone i zapisane w umie 500 tys euro i jest nasz na 3 lata przykładowo ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zuraw to mowil
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak można w tym momencie wiarygodnie oceniać któregoś z nowych grajków
Poczekajmy ze 2 miesiące to się okaże. Żaden z nich nie jest jakimś pasterzem z 5 ligi brazylijskiej ani młodym 35 letnim tarzanem z papierami 19 latka z jakiegoś afrykańskiego kraju a do tej pory tacy osobnicy zaszczycali naszą drużynę swoją obecnością podczas przygotowań. To jest tylko liga polska, z beznadziejnym poziomem ale wielkim mniemaniem o sobie. Żaden zawodnik grający regularnie w najwyższej klasie rozgrywkowej w jakiejś lepszej lidze tutaj nie przyjdzie. TEORETYCZNIE, ale póki co tylko TEORETYCZNIE każdy z nowych może coś dać Wiśle a czy to się uda to dopiero za kilkanaście tygodni będzie można powiedzieć. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na tym polega prawo pierwokupu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie - Wisła liczyła, że Pablo zgodzi się na renegocjację warunków finansowych ustalonych wcześniej. Niestety się nie zgodził.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To bardzo Ci umknęło. Wisła nie chciała Alvarezowi dać kontraktu na poziomie 300 - 400 tyś euro. Cena była ustalona, a nawet udało się ją jeszcze troszkę obniżyć w stosunku do ustalonej. Tak przynajmniej mówiono i pisano. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Alvarez chcial miec jeden z najwyzszych kontraktow w historii Wisly.. takze litosci...z czym do czego
drugi powod dla ktorego z niego zrezygnowano to ze czesto lapal urazy, bardzo dobra decyzja zarzadu ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie, prawo pierwokupu polega na czymś troszkę innym niestety
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To teraz po Alvarezie nie płaczmy bo wychodzi na to, ze Cikos moze go przebic. Jak bedzie sie prezentowal cały czas jak np. wczoraj to nikt nie bedzie pamietal, ze melismy Pablo ale odesłalismy go spowrotem do Regginy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wytłumacz, z chęcią się oświecę. |
|