The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 21:19
Za tydzień tak naprawdę zobaczymy na czym stoimy,będzie cholernie ciężko ale jakbyśmy np.,wygrali 3-0 u siebie a później jakimś cudem 0-1 albo 0-0 było by fajnie.Tylko się nie męczyć tak jak Amika
Piggy oddaj hajs
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.07.2010, 21:22
sorry za OT, ale w tamtym temacie to chyba nikt nie zyje ;P

Panowie co to z ty jutrzejszym sparingiem na Hutniku? bedzie on OTWARTY? w sumie mysle ze moze byc on na boku a nie na glownym wiec powinien byc otwarty tym bardziej
sportnh
Senior Member

Stary 22.07.2010, 21:23
sorry za OT, ale w tamtym temacie to chyba nikt nie zyje ;P

Panowie co to z ty jutrzejszym sparingiem na Hutniku? bedzie on OTWARTY? w sumie mysle ze moze byc on na boku a nie na glownym wiec powinien byc otwarty tym bardziej
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.07.2010, 21:30
daniel123 napisał(a):Wyświetl post
Boguskiego i Diaza postawiłbym na ławce rezerwowych,strzelili po bramce i nic więcej,dużo strat,niedokładności,problemy z przyjęciem piłki,dobre spotkanie Żurawskiego,Czikos ma duży ciąg na bramkę,idealnie pasuje do filozofii gry Kasperczaka,dużo prostopadłych podań,jak widać potrafią,nie tylko kopać piłkę przez całe boisko na jednego zawodnika.

Akurat Boguski zagrał całkiem całkiem, miał duży wpływ na pierwszą bramkę(asysta) i wypadł o niebo lepiej niż w poprzednim meczy z Litwinami. Diaz miał o tyle trudniej, że na lewej stronie szalał Piotrek i był tak w cieniu jednego z bliźniaków. fajny mecz Garguły, chłopak widzi wiele i o niego jestem spokojny jak będzie bez kontuzji to mamy świetnego rozgrywającego, życzę mu powrotu do Reprezentacji. Cikosz, musi popracować nad techniką, szkoda trochę Alvareza. Cieszy poprawa skuteczności i pierwsza interwencja Jovanic'a w Wiśle
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.07.2010, 21:31
Cytat:
daj spokój, to tylko 4-6 dodatkowych meczów, jakoś dadzą rade.
Nie doceniasz trudów polskiej ligi
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.07.2010, 21:32
Panowie nie ma co porównywać tego Szawle do nas , to poziom 3 ligowy, wstrzymajmy się do meczów z trudniejszymi rywalami i jak będą mecze po 11....Co do gry w dzisiejszym meczu duży plus Cikosa za gre i za właczanie się w akcje ofensywne, bramkarz Jovanic na plus pewnie grał, to co miał wybronić wybronił. Obrona dosyć pozytywnie w tym Cleber. Słabo Boguś mimo strzelonej bramki. Sobol bardzo dobrze walczył ale on jak zawsze , co do reszty zobaczymy. Ja chce zobaczyć nowych zawodników grających Riosa, Paljicia , Wilka , Bunoze, może Chaveza i kogś tam jeszcze...zależy kogo zakontraktują...wtedy się okaże jak wyglądają nasze wzmocnienia na tle pozostałych kopaczy
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.07.2010, 21:33
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
daj spokój, to tylko 4-6 dodatkowych meczów, jakoś dadzą rade.
Nie dadzą, przestan! a jak cos to kolega proponowal, ze moze narysowac
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 22.07.2010, 21:43
zloto napisał(a):Wyświetl post
. Cieszy poprawa skuteczności i pierwsza interwencja Jovanic'a w Wiśle
Jakoś jestem przekonany na 100%, ze Pawełek by to wpuścił a na forum by były teksty, że nie miał szans
Zauważyłem, że w tym sezonie Kasperczak chyba nakreślił tendencję, ze "jak jesteś sam na sam to sam wykończ". Przykład samolubności Pawła Brożka(!), gdy nie podał do Żurawia, oraz akcja Bogusia, który także sam wykańczał zamiast podawać do Cikosa. I to jest na +. W tamtym sezonie chcieliśmy wejść piłką do bramki. Teraz jest sytuacja to nie kombinujemy tylko strzał.
DamianX360_NH
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 22.07.2010, 21:49
Nie zgodzę się z Tobą. Żuraw kombinował i też wpadło. Brożek też mógł podać do Żurawia na pusta bramkę i tutaj widać różnicę klas między Brożkiem a doświadczonym Żurawskim.
"Dooobraaaaaaaaaa" to teraz Azerbejdżan i do przodu
Super doping, z jajem i na poważnie
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.07.2010, 22:08
Nie wiem jak wam ale mi osobiscie podoba sie gra Cikosa. Wychodzi, uczestniczy w akcji, dobrze dogrywa, zaliczyl asyste - pokazał, ze ma potenciał i jest w stanie zastapic Alvareza. Najbardziej jednak cieszy gol Zurawia i to, ze moze zagrac 90 minut. Bramka, asysta - pieknie jest Zuraw, władca muraw powrocił
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.07.2010, 22:11
Pokusze się o małe ocenki, chociaz za bardzo nie ma czego oceniac po takim meczu.

Jovanić 6 - Praktycznie tylko raz interweniował, ale bardzo dobrze - ogolnie emanuje spokojem.

Cikos 6 - Pierwsza połowa bardzo udana, widac, ze ma duze lepsze dosrodkowanie od Alvareza i jest bardzo szybki. W drugiej juz troche gorzej. Zobaczymy jak sie spisze na tle lepszego przeciwnika.

Cleber 5 - spokoj i doświadczenie, chociaz nie ustrzegl sie bledu (raz pilka go przelobowala).

Kowalski 5 - Niczym sie nie wyroznil, zagral solidnie.

Diaz 6 - jak zawsze waleczny, widac, ze chcial strzelic bramke i to mu sie udalo. W defensywie w miare pewnie.

Boguski 5 - Nie zachwycil, naprawde ma problemy z techniką, w obliczu takiej rywalizacji moze usiasc na lawce.

Sobolewski 6 - Widac, ze informacja o podpisaniu lada moment Wilka mu pomogla. Staral sie, nawet raz udal mu sie niezly drybling

Garguła 7 - kolejny niezly mecz, ladne przepuszczenie przy bramce Piotrka. Potrafi uspokoic gre, widac, ze nie zatracil swojego swietnego podania. Wreszcie mamy niezlego rozgrywajacego.

Piotr Brożek 8 - Stawianie Piotrka na obronie to było nieporozumienie. Ma ciąg na bramkę - rywalizacja na skrzydle zapowida sie bardzo ciekawie.

Paweł Brożek 6 - Moim zdaniem Pawel nadal nie jest w najwyzszej formie, Zuraw obnazyl jego slabosci. Pawel ma problem z wyborami prawidlowych decyzji.

Maciej Zurawski 7 - Bramka w starym, dobrym stylu, widac ogromne doswiadczenie, Pawel sie moze od niego uczyc.

Małecki 4 - Niewiele wniosl do gry.
Kirm 5 - Kirm nadal bez blysku, mial jedna niezla akcje i tyla.
Jirsak 5 - takze nie zachwycil, zagral duzo gorzej niz w poprzednich meczach.
sportnh
Senior Member

Stary 22.07.2010, 22:14
ja to mialem wrazenie ze nowy TATUS Sobol wlasnie z tej okazji, na sile chcial strzelic bramke
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 22.07.2010, 22:18
zloto napisał(a):Wyświetl post
Akurat Boguski zagrał całkiem całkiem,
?
Gdyby nie Cikos Litwini mogliby nie wystawiać lewego obrońcy w pierwszej połowie. Jako nominalny skrajny pomocnik Boguski nie przeprowadził ani jednej akcji skrzydłem. Nic, nawet próby dryblingu nie było. Oddawał piłkę i do przodu między Żurawia i Brozia.
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 22.07.2010, 22:24
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
zalecam ogladac takie mecze w otwartym Polsacie... az sie przyjemnie sluchalo komentatorow, na temat, obiektywnie i z sensem
teraz nieprzyjemni Azerowie.. bedzie ciezko
a ja zalecam ogladanie na stadionie i doping- a nie rozdawanie biletów na mecz w "konkursie" a samemu ogladanie Polszmaty
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.07.2010, 22:40
Cikos rzeczywiście niesamowicie szybki. Denerwują liczne niewykorzystane sytuacje w dwumeczu, cieszą prostopadłe podania pomiędzy obrońców. Zobaczymy za tydzień.
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.07.2010, 22:43
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Jest 4 wiec jest ok. Gratuluje Problem bedzie w nastepnej rundzie... Widzieliscie przygotowanie motoryczne przeciwnika? Oni maja chyba w d... motor Oby Wisla grala jak nadluzej. Macie punkty, a my mamy Was podmeczonych w lidze. Wiec i wilk syty i owca cala
Spokojnie, o Nas sie nie martw Juz w tym momencie(zakladajac transfer Wilka i jednego dobrego stopera) mamy tak dluga lawke ze tu bedzie walka by nie zostac odeslanym na trybuny
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.07.2010, 22:50
to może i ja się wypowiem. Ciężko mecz oceniać z takim rywalem i do tego grającym w dziesiątkę. Ale mimo wszystko pozytywy, które było dzisiaj widać wyjdą w meczach z lepszymi rywalami.
Czikos - wygląda na bardzo dobry transfer. dynamiczny, choć parę razy źle się ustawił (bez konsekwencji więc pewnie nie wszysy zwrócili uwagę). Bardzo szybki, pożyteczny w ofensywie. Sam fakt, że od strzała wygryzł solidnego Singlara świadczy, że na treningach też się prezentuje
Żurawski - latka lecą ale kunszt widać. Zwróćcie uwagę jak gość piłkę przyjmuje - sprowadzenie paru młodych napadziorów żeby się od niego uczyli - to dobry kierunek
Garguła - facet zaczyna się nieśmiało rozkręcać. Oprócz podań, pragnę zauważyć, że facet jak typowy rozgrywający wychodzi do obrońców po piłkę, wymuszając na nich podania, klepanie z pierwszej - dzięki temu gramy piłkę po ziemi! Zauważyliście ile dzisiaj było świec w przód, na Brożka, jak za czasów Skorży? Praktycznie wcale! Prostopadłe piły grane były po ziemi, do skrzydeł - taką Wisłę chcę oglądać! Widać rękę Kaspra.

Ale największym plusem w dzisiejszym meczu dla mnie był... Kirm!
Wiem że teza kontrowersyjna, ale czytajcie dalej: Dla mnie facet ma ogromne papiery na granie. Jak wielu kibiców, dużo się po nim spodziewaliśmy, niestety, Andraż nie spełnił pokładanych w nim nadziei. Stoczył się w przeciętność, obawiałem się, że zaczął gwiazdorzyć. Dziś, gdy wszedł, biegał dość blisko mnie i dzięki temu oraz ogólnej wciąż tlącej się dla niego sympatii zwróciłem uwagę na to, jak się gość zachowuje bez piłki. Faceta wręcz roznosiło! Zachowywał się jak junior, który dostał jedną jedyną szansę w pierwszej druzynie i od tej szansy wszystko zależy! Frustrowało go, gdy nie dostawał piłki, gdy dostawał, popełniał błędy, gdyż chcąc się wykazać przedkładał indywidualizm nad dobro drużyny. To oczywiście wady.
ALE! Z takim podejściem? Z taką determinacją żeby wywalczyć miejsce w składzie? Z - moim zdaniem - sporym pokładem umiejętności facet naprawdę w tym sezonie może być pożyteczny dla drużyny! Myślę, że jeśli dostanie szansę od Kaspra, kredyt zaufania i poczucie, że trener i kibice na niego liczą może to być jego sezon
Czego sobie i wszystkim kibicom Wisły życzę
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
ardianek
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.07.2010, 22:53
ja sie zastanawiam dlaczego juz drugi mecz gralismy w czerwonych spodenkach? Przeciez Litwini mieli czarne, wiec bez problemu moglibysmy zalozyc biale. Poza tym, do dzis nie widzial chyba nikt na oczy 2 i 3 kompletu strojow.
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.07.2010, 22:54
ardianek napisał(a):Wyświetl post
ja sie zastanawiam dlaczego juz drugi mecz gralismy w czerwonych spodenkach? Przeciez Litwini mieli czarne, wiec bez problemu moglibysmy zalozyc biale. Poza tym, do dzis nie widzial chyba nikt na oczy 2 i 3 kompletu strojow.
Gdzies wyczytalem, chyba na interii, ze ktos od nas zapomnial zglosic biale i w takim komplecie bedziemy caly sezon w pucharach grac.
xanti1906
Senior Member

Stary 22.07.2010, 22:57
zordon napisał(a):Wyświetl post
Ale największym plusem w dzisiejszym meczu dla mnie był... Kirm!
Wiem że teza kontrowersyjna, ale czytajcie dalej: Dla mnie facet ma ogromne papiery na granie. Jak wielu kibiców, dużo się po nim spodziewaliśmy, niestety, Andraż nie spełnił pokładanych w nim nadziei. Stoczył się w przeciętność, obawiałem się, że zaczął gwiazdorzyć. Dziś, gdy wszedł, biegał dość blisko mnie i dzięki temu oraz ogólnej wciąż tlącej się dla niego sympatii zwróciłem uwagę na to, jak się gość zachowuje bez piłki. Faceta wręcz roznosiło! Zachowywał się jak junior, który dostał jedną jedyną szansę w pierwszej druzynie i od tej szansy wszystko zależy! Frustrowało go, gdy nie dostawał piłki, gdy dostawał, popełniał błędy, gdyż chcąc się wykazać przedkładał indywidualizm nad dobro drużyny. To oczywiście wady.
ALE! Z takim podejściem? Z taką determinacją żeby wywalczyć miejsce w składzie? Z - moim zdaniem - sporym pokładem umiejętności facet naprawdę w tym sezonie może być pożyteczny dla drużyny! Myślę, że jeśli dostanie szansę od Kaspra, kredyt zaufania i poczucie, że trener i kibice na niego liczą może to być jego sezon
Czego sobie i wszystkim kibicom Wisły życzę

Jeżeli to prawda i Heniu widzi to na treningach to serce rośnie, że takich piłkarzy mamy Ten sezon może być piękny, cały czas walka o miejsce w 18!! na treningach i meczach, zero darcia się, już widać, że Brożki nie machają rękami, najwyżej na siebie samego taka złość. Piękne
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 22.07.2010, 23:03
Po dzisiejszym meczu chciałbym powiedzieć tylko 3 rzeczy.

Ewidentnie widać że póki Żuraw będzie miał siły to będzie robił co chce w Polskiej lidze a i w Europie się przyda.

Cikos się póki co świetnie jak dla mnie zaprezentował. Dodając do tego fakt, że powinien jeszcze zyskać na świeżości z czasem, złapać kontakt z drużyną lepszy itp będzie z niego zajebisty pożytek. Oby tylko nie poszła sodówka.

No i najlepszy 'transfer' tego okienka jak dla mnie - Łukasz Garguła. Tak strasznie liczyłem na tego gościa i wiem że nie raz podskocze mam nadzieje na R22 jak Żuraw albo może w końcu Brożek wpakuje piłkę po klepie z nim Dziś aż zamarłem jak go skosił jakiś Litwin, znów mi się przed oczami skojarzył rok przerwy Łukasza. Krótko mówiąc - Łukasz - jeśli byś to kiedyś przeczytał przypadkiem - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia i pokaż wszystkim co potrafisz. Smuda na Ciebie czeka, Euro2012 może być Twoje.
Abstrakcja
Member

Stary 22.07.2010, 23:10
Nie jestem w temacie.
Mam pytanie odnośnie kto może być ewentualnie naszym przeciwnikiem w IV rundzie kwalifikacyjnej. (nie odpisujcie: najpierw trzeba awansować (Sam to dobrze wiem))
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.07.2010, 23:11
sportnh napisał(a):Wyświetl post
ja to mialem wrazenie ze nowy TATUS Sobol wlasnie z tej okazji, na sile chcial strzelic bramke
Nosilo chlopa, szkoda ze nic nie ustrzlil byl by fajny prezent dla syna
,
sportnh
Senior Member

Stary 22.07.2010, 23:12
Abstrakcja napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem w temacie.
Mam pytanie odnośnie kto może być ewentualnie naszym przeciwnikiem w IV rundzie kwalifikacyjnej. (nie odpisujcie: najpierw trzeba awansować (Sam to dobrze wiem))
Zespoły rozstawione: Liverpool FC (Anglia), FC Porto (Portugalia), CSKA Moskwa (Rosja), PSV Eindhoven (Holandia), Juventus FC (Włochy), Sporting Lizbona (Portugalia), Olympiakos Pireus (Grecja), VfB Stuttgart (Niemcy), AZ Alkmaar (Holandia), Steaua Bukareszt (Rumunia), Lille OSC (Francja), Galatasaray Stambuł (Turcja), Bayer Leverkusen (Niemcy), Paris Saint-Germain (Francja), Celtic Glasgow (Szkocja), Club Brugge (Belgia), US Palermo (Włochy), Getafe CF (Hiszpania), Besiktas Stambuł (Turcja), Manchester City (Anglia), Dinamo Bukareszt (Rumunia), AEK Ateny (Grecja), Aston Villa Birmingham (Anglia), Lokomotiw Moskwa (Rosja), Metalist Charków (Ukraina), Lewski Sofia (Bułgaria), Maccabi Hajfa (Izrael), Unirea Urziceni (Rumunia), Austria Wiedeń (Austria), Feyenoord Rotterdam (Holandia), Real Mallorca (Hiszpania), CSKA Sofia (Bułgaria), Odense BK (Dania), Dnipro Dniepropietrowsk (Ukraina), SSC Napoli (Włochy), Borussia Dortmund (Niemcy), BATE Borysów (Białoruś).

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.07.2010, 23:13
Ciężko coś powiedzieć o tym dwumeczu, takie spokojne wejście w sezon.
Zawodników też ciężko oceniać na tle takiego przeciwnika natomiast Paweł Brożek mógłby się trochę przyłożyć do tych swoich sytuacji. W dwumeczu zdobył dwie bramki ale tak jeszcze 2-3 powinien dołożyć bo sytuacje miał świetne.
Areo
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 22.07.2010, 23:48
Awans pewny nie pozostawiający żadnych złudzeń kto jest lepszy. Widać, że chłopaki przyłożyli się do meczu i nie zlekceważyli rywala co skończyło się wysoką i w pełni zasłużoną wygraną.

Praca z Kasperczakiem przynosi efekty choć nie jestem jakimś jego wielkim fanem. Rozegranie z klepki i schematy ofensywne naprawdę mogą robić wrażenie choć oczywiście przeciwnik nie był zbyt wymagający.

Świetny mecz Garguły, jeszcze lepszy niż na Litwie. Ten człowiek góruje nad całą ligą pod względem kultury gry i przeglądu pola, w dodatku wreszcie mamy piłkarza, który umie uderzyć z dystansu. Jeśli Łukasz będzie ciężko pracował i ominą go kontuzje to po raz pierwszy od odejścia Szymkowiaka doczekamy się rozgrywającego na poziomie.

Cikos pokazuje, że jest znacznie bardziej produktywny od przereklamowanego Alvareza szczególnie w ofensywie. Powinni być z niego ludzie.

Jovanic bardzo skoncentrowany. Nie popełniał żadnych błędów, a to co wyciągnął w pierwszej połowie to miód malina.

Boguski wreszcie wraca do wysokiej formy. Pierwszy od dawna naprawdę udany mecz Rafała. Świetnie rozgrywał wygrywał pojedynki jeden na jeden, był skuteczny w defensywie. Podobnie jak w przypadku Garguły w pełni przepracowany okres przygotowawczy wyraźnie daje efekty, a Rafał ma szansę na powrót do formy z najlepszych lat.

Żuraw miał początek meczu dosyć niemrawy, ale to co pokazał w drugiej połowie potwierdza, że może nam się jeszcze bardzo przydać nawet jeśli szybkość i kondycja już nie ta.

Żeby nie było tylko pochwał to słaby mecz naszych środkowych obrońców. Obaj popełniali sporo błędów i grali dosyć niepewnie. Koniecznie trzeba dopiąć transfer Chaveza bo na dłuższą metę Cleber z Kowalskim to najwyżej rezerwowi. Dobrze, że z Azerami zagra już Bunoza choć pewnie będzie potrzebował trochę czasu by się zgrać. Z kolei Sobol zaliczał zdecydowanie za dużo fauli i za mało czystych odbiorów.

Tęcza w Polsce
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 22.07.2010, 23:55
Ja bym sobie odpuścił oceny i prognozy po tym meczu.Za tydzień przeciwnik tak samo anonimowy jak i ten ale powinien postawić zdecydowanie większe wymagania - To też najpewniej będzie mecz o jakieś w końcu pieniądze bo mamy duże szansę żeby w następnej rundzie wylosować prawdziwego kozaka.
Szkoda tylko że szanse na grę w 4 rundzie na R22 są chyba żadne.

Tak więc amatorów upokorzyli(takie San Marino kadry) a teraz taka Irlandia Pn.
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 23.07.2010, 00:17
Dobra więc kto z nowo pozyskanych będzie mógł zagrać w 3 rundzie

Tutaj piszą, że jeszcze jutro można kogoś zakontraktować i zgłosić do 3 rundy (chodzi o Wilka): http://sport.interia.pl/raport/trans...aczyna,1509744
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.07.2010, 00:22
Tak na szybko. Widać brak porozumienia obrony z pomocą przy ataku pozycyjnym (pierwsze 15 minut to jest jakaś ****a masakra). Pomociny nie wychodzą do podań a jak wychodzą to zgrywają do obrony...zero wyjścia na klepe przez 1 linię...sorry jarać się niema czym i o ile tydzień temu można było powiedzieć że jeszcze nie zgrani to teraz trzeba trąbić że jest lipa!!! Z całym szacunkiem ale litwini piłkarsko to pełna amatorka. Są ustawieni taktycznie ale fizycznie stać ich na 30 minut (nie jest to kwestia dzisiejszej czerwieni, tak samo było na litwie)grania...jeśli dostaniemy zdyscyplinowanego i wybieganego przeciwnika może być bardzo marnie.

Personalnie

Żurawski Maciej vs. Brożek Paweł 1:0....i dobrze, młodsza publiczność skorzysta...będzie tylko lepiej
Cikos...niezły ale, jest to koleś bez dryblingu, jeśli nie sprobował na litwinach, znaczy niema go wcale
Garguła....powinien być bardziej pod grą, w końcu jest środkowym pomocnikiem...Szymkowiak ruszał się dużo więcej
Boguś....jeden z lepszych zwodów jakie widziałem ever
Junior...bramka strzelona ale to Cikos włączał się do akcji z dużo lepszym skutkiem (brama po stałym, więc nie można mu jej zaliczyć jako + w grze ofensywnej)
Jovanic.....nie chcę krakać ale chyba w końcu mamy bramkarza
Żuraw my personal Jesus

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów