The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 22:50
to może i ja się wypowiem. Ciężko mecz oceniać z takim rywalem i do tego grającym w dziesiątkę. Ale mimo wszystko pozytywy, które było dzisiaj widać wyjdą w meczach z lepszymi rywalami.
Czikos - wygląda na bardzo dobry transfer. dynamiczny, choć parę razy źle się ustawił (bez konsekwencji więc pewnie nie wszysy zwrócili uwagę). Bardzo szybki, pożyteczny w ofensywie. Sam fakt, że od strzała wygryzł solidnego Singlara świadczy, że na treningach też się prezentuje
Żurawski - latka lecą ale kunszt widać. Zwróćcie uwagę jak gość piłkę przyjmuje - sprowadzenie paru młodych napadziorów żeby się od niego uczyli - to dobry kierunek
Garguła - facet zaczyna się nieśmiało rozkręcać. Oprócz podań, pragnę zauważyć, że facet jak typowy rozgrywający wychodzi do obrońców po piłkę, wymuszając na nich podania, klepanie z pierwszej - dzięki temu gramy piłkę po ziemi! Zauważyliście ile dzisiaj było świec w przód, na Brożka, jak za czasów Skorży? Praktycznie wcale! Prostopadłe piły grane były po ziemi, do skrzydeł - taką Wisłę chcę oglądać! Widać rękę Kaspra.

Ale największym plusem w dzisiejszym meczu dla mnie był... Kirm!
Wiem że teza kontrowersyjna, ale czytajcie dalej: Dla mnie facet ma ogromne papiery na granie. Jak wielu kibiców, dużo się po nim spodziewaliśmy, niestety, Andraż nie spełnił pokładanych w nim nadziei. Stoczył się w przeciętność, obawiałem się, że zaczął gwiazdorzyć. Dziś, gdy wszedł, biegał dość blisko mnie i dzięki temu oraz ogólnej wciąż tlącej się dla niego sympatii zwróciłem uwagę na to, jak się gość zachowuje bez piłki. Faceta wręcz roznosiło! Zachowywał się jak junior, który dostał jedną jedyną szansę w pierwszej druzynie i od tej szansy wszystko zależy! Frustrowało go, gdy nie dostawał piłki, gdy dostawał, popełniał błędy, gdyż chcąc się wykazać przedkładał indywidualizm nad dobro drużyny. To oczywiście wady.
ALE! Z takim podejściem? Z taką determinacją żeby wywalczyć miejsce w składzie? Z - moim zdaniem - sporym pokładem umiejętności facet naprawdę w tym sezonie może być pożyteczny dla drużyny! Myślę, że jeśli dostanie szansę od Kaspra, kredyt zaufania i poczucie, że trener i kibice na niego liczą może to być jego sezon
Czego sobie i wszystkim kibicom Wisły życzę
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów