The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Chesteroski
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 22:05
Cytat:
Na jakiej zasadzie trafi do polskiego klubu? Wisła wykorzystała możliwość i wypożyczy piłkarza z możliwością wykupu go po roku. Jak podkreśla Hernandez, niewykluczone, że zawodnik pogra w Wiśle tylko rok i trafi do innego zagranicznego klubu. Sam piłkarz na razie odmawia udzielania wypowiedzi. - Jesteśmy po 90 procentach finalizowania umowy. Osman będzie udzielał wywiadów po podpisaniu kontraktu - podkreślił jego agent.

http://www.futbolnews.pl/informacje/...t-z-wisla.html
Trochę by było szkoda go promować jakby przed ewentualną batalią o LM miał odejść do lepszego klubu za free
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Od: 02.2008

Colin dobrze prawisz atmosfera w na treningu w szatni podczas meczu jest wazna gdy znajdzie sie dwoch takich pokroju Małego ktorzy zamiast pomoc nowemu koledze wytłumaczyc spokojnie to machaja łapami zjesc Cie chca wzrokiem to pozniej gra wyglada jak w reprze trójkolorowych.

Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Jak dalej będzie takie szaleństwo transferowe to taki Łobodziński może nie zmieścić się do meczowej 18, to samo Kirm. Generalnie wydaje mi się, że Pi. Brożek zostanie przesunięty do obrony(a szkoda) bo nie po to kontraktowani są nowi gracze żeby siedzieć na ławce. Na obecną chwile na lewej pomocy mamy 3 grajków z czego 2 solidnych i jeden przy którym należy postawić znak (?) .
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Stary 22.07.2010, 22:06
Colin dobrze prawisz atmosfera w na treningu w szatni podczas meczu jest wazna gdy znajdzie sie dwoch takich pokroju Małego ktorzy zamiast pomoc nowemu koledze wytłumaczyc spokojnie to machaja łapami zjesc Cie chca wzrokiem to pozniej gra wyglada jak w reprze trójkolorowych.

Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Stary 22.07.2010, 22:07
Coś się podwójnie wysłało
Powód: Edit
Ostatnio edytowane przez laurence : 22.07.2010 o godz. 22:08.
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.07.2010, 22:09
Az ciezko w to wszystko uwierzyc bedziemy miec sklad z calego swiata
Teraz przydalby sie jeszcze jakis mocny strategiczny sponsor.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 22.07.2010, 22:09
Spokojnie, ocenimynowych pilkarzy w lidze, na tle lepszego przeciwnika, a nie ogorkow prezentujacych poziom III-ligowy. Bardzo cieszy, ze transfery sa, ale jaka niosa ze soba wartosc sportowa...zobaczymy(na papierze jedni wygladaja fajnie, inni slabo).

P.S - Martwi, ze niektorych wypozyczamy(sprawia to wrazenie, ze nikt ich wczesniej nie ogladal), bo jesli sie sprawdza, to moze sie skonczyc jak z Alvarezem.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 22.07.2010 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.07.2010, 22:10
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Podaj przykład bo jakoś nie pamiętam... Z Lechem, Legią jakoś nie błyszczał, raczej marnował setki...
Wybacz, ale albo nie rozumiesz wydźwięku mojej wypowiedzi, albo według Ciebie marnowanie stuprocentowych sytuacji (choć nie mam też w sumie pojęcia, jakim cudem jesteś w stanie wyliczyć te okazje w liczbie mnogiej) świadczy o wysokiej klasie zawodnika. Tak czy siak, nie potrafię się do tego sensownie odnieść, bo po prostu kompletnie Cię nie rozumiem...
Odpowiedz cytując
Kroff
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 22.07.2010, 22:11
jak dla mnie powinni sprzedac maleckiego jak najszybciej, jest duza konkurencja w przodzie nie potrzeba go, jak ma fochowac i drzec ryja to z calym szacunkiem ale ja go nie chce w Wisle a szkoda bo na niego mocno kiedys liczylem.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.07.2010, 22:12
Najwaziejsze jest to, ze w koncu w klubie dochodzi do transferow. Teraz bedzie jeszcze ciekawsza rywalizacja o miejsc w składzie. Gdybysmy tak byli aktywni na rynku transferowym rok temu juz wtedy moze mielibysmy faze grupowa LM. No nic, trzeba poszukac szansy w LE i w nadchodzacym sezonie.
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.07.2010, 22:15
Ten Nemaie Mendy to wygląda trochę jak taran. Ja bym takiego "pudziana" w ciemnej uliczce nie chciał spotkać.

Byłoby dobrze, gdyby oprócz tych... gabarytów był jeszcze szybki i zwrotny...
Odpowiedz cytując
mario69
Member

Od: 08.2006

Stary 22.07.2010, 22:16
Do h... pana to nie jest temat odnośnie meczy, piłkarzy, tego jak ktoś zagrał w dzisiejszym meczu. Jak są transfery i nie ma na co narzekać to znaleźliście sobie nową zabawę, brawo.

Wracając do tematu.
Nie wiem dlaczego Wiśle tak się spieszy z podpisaniem tego Mendy'ego. Chłopak ponoc młody, ma warunki, ale w Lorient nie zagrał ani jednego meczu, ani jednego. Doświadczenie znikome, większa zagadka niż Bunoza. Oczywiście nie jestem malkontentem, ale realistą. Jeśli zdecydują się jednak na podpisanie go, to będę trzymał kciuki żeby się sprawdził.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.07.2010, 22:17
Kroff napisał(a):Wyświetl post
jak dla mnie powinni sprzedac maleckiego jak najszybciej, jest duza konkurencja w przodzie nie potrzeba go, jak ma fochowac i drzec ryja to z calym szacunkiem ale ja go nie chce w Wisle a szkoda bo na niego mocno kiedys liczylem.
100% poparcia
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Stary 22.07.2010, 22:19
Taki Manuel Arboleda wysoki, barczasty, umiesniony a daje sobie rade całkiem przyzwoicie

Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.07.2010, 22:20
mario69 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego Wiśle tak się spieszy z podpisaniem tego Mendy'ego. Chłopak ponoc młody, ma warunki, ale w Lorient nie zagrał ani jednego meczu, ani jednego. Doświadczenie znikome, większa zagadka niż Bunoza. Oczywiście nie jestem malkontentem, ale realistą. Jeśli zdecydują się jednak na podpisanie go, to będę trzymał kciuki żeby się sprawdził.
Lorient ma bardzo dobrą szkółkę piłkarską, chłopak może mieć niezłe umiejętności które pozwolą mu grać na wysokim poziomie w polskiej lidze. Podobnie było z Astizem, też przyszedł do Legii ze świetnej szkółki piłkarskiej i grał tam od razu i bardzo dobrze.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 22.07.2010, 22:23
hawkins napisał(a):Wyświetl post
Ten Nemaie Mendy to wygląda trochę jak taran. Ja bym takiego "pudziana" w ciemnej uliczce nie chciał spotkać.

Byłoby dobrze, gdyby oprócz tych... gabarytów był jeszcze szybki i zwrotny...
i teraz najlepsze

http://eurorivals.net/players/namaie-mendy:lorient.html

czyli ten Mendy zmienil kolor skory, tak?
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 22.07.2010, 22:25
Cieszę się, że po paru "chudych" transferowo latach znowu zaczęło się coś dziać.

Mam nadzieję, że postawione tezy przez Markusa odejdą w niepamięć (wieczną).

Boję się natomiast jednego, że przez inwestora, miasto prezydenta itd wszystkie palny pójdą w łeb, bo gra na Hutniku z Azerami (jak dla mnie wymagający rywal) będzie DUŻO trudniejsza niż na R22!

Na R22 Wisła grała zawsze w 12, jak sędzia normalny to czasem w 13!
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

na forum wszyscy są zgodni, na trybunach (sektor 1,4) też, a skwk ... skandowało po meczu "Patryk Małecki"
Żenada.
Pojęcie "mieć znajomości" zyskało dla mnie zupełnie nowy, wiślacki wymiar

Żeby nie było offtopu. Transfer Małeckiego? Powinien ocenić Kasperczak, czy Patryk po zjebce faktycznie poszedł po rozum do głowy czy zagrał żeby uniknąć kary. Jak dalej ma cwaniakować to w "mojej" Wiśle nie ma dla niego miejsca. Zwłaszcza, że nasi działacze poszaleli i trwa transferowy huragan
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

mario69 napisał(a):Wyświetl post
Do h... pana to nie jest temat odnośnie meczy, piłkarzy, tego jak ktoś zagrał w dzisiejszym meczu. Jak są transfery i nie ma na co narzekać to znaleźliście sobie nową zabawę, brawo.

Wracając do tematu.
Statystycznie również wypada słabo jeśli chodzi o występy w rezerwach Lorient, które grają w 5 lidze. W zeszłym sezonie zagrał tam tylko 5 meczów (w tym 2 z ławki) na 30 możliwych. W poprzednim 2008/2009 zagrał 17 na 30.

Także on raczej na testy sportowe przyjechał.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
kuba16
Member

Stary 22.07.2010, 22:28
Wisoman napisał(a):Wyświetl post
Z czym Boguski nie pasuje Ci do zespołu?
z tym ze jest slaby i powinni go sprzedac. bo jest nie przydatny ani na prawej pomocy ani w ataku.

Wdzisiejszym sparingu mozna wyroznic Cikosa z defensywy, reszty nie ma co oceniac bo rywal byl slaby i to w 10, a i tak nikt nie pokazal nic nadzwyczajnego. Na minus zaprezentowal sie napewno Gargula, Boguski i Pawel Brozek.

dalej mamy braki na lewej obronie, srodku obrony, obu flankach, i srodku pomocy(ofensywny), atak zobaczymy bo paru do nas doszlo.
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

wiem ze kazdy ma swoje zdanie ale poczekajcie jeszcze z Malym dajcie mu szanse jest przeciez mlody wszyscy pisza ze rozbija atmosfere w druzynie mnie sie wydaje ze nie jest az tak zle, jak cos wiecej powie to zaloze sie ze Sobol z Żurawiem i Brozkami szybko sprowadza go do parteru niegrzeczni pilkarze tez sa potrzebi to jest zycie niebedzie zawsze pieknie i kolorowo !!! ja osobiscie wierze ze Maly sie ogarnie i jeszcze bedzie z niego duzy pozytek.
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Brakuje tego ogranego, doświadczonego obrońcy, żeby Bunoza i ew. Mendy się uczyli, jak w przypadku Marcelo. Obrona całkiem nowa, może to i plusik, że nie trzeba uczyć grać 2 defensorów tylko od razu wszystkich
Odpowiedz cytując
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 22.07.2010, 22:30
sportnh napisał(a):Wyświetl post
i teraz najlepsze

Hahaha. Moja fotka z zakazanej strony - nie podawałem linka, bo nie wolno

Tam w sumie wszystkie informacje się zgadzają (Lorient, zakończył kontrakt itd), a innego Nemaie już nie mają Któraś ze stron musiała podać złą fotkę.

Poza tym, miał imponować warunkami fizycznymi, więc chyba jednak moja wersja jest prawdziwa.

PS: Podobno Mendy był na trybunach dzisiaj. Może ktoś, kto był na meczu widział jednego z tych dwóch panów na zdjęciu?
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.07.2010, 22:31
thechris napisał(a):Wyświetl post
To fajne masz zdanie o zarządzie... Pewnie myślisz, że tam pracują same debile i nie wiedzą, że ograliśmy drużynę, w której chłopaki zarabiają po 1,5 do 3 tys zł na miesiąc. Faktycznie, jest czym się podniecać.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

sportnh napisał(a):Wyświetl post
i teraz najlepsze

Jak ja uwielbiam Tych naszych forumowych detektywów , haha gość chyba zmienił kolor skóry dobrze że wiek się zgadza...
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

kuba16 napisał(a):Wyświetl post
z tym ze jest slaby i powinni go sprzedac. bo jest nie przydatny ani na prawej pomocy ani w ataku.

Wdzisiejszym sparingu mozna wyroznic Cikosa z defensywy, reszty nie ma co oceniac bo rywal byl slaby i to w 10, a i tak nikt nie pokazal nic nadzwyczajnego. Na minus zaprezentowal sie napewno Gargula, Boguski i Pawel Brozek.

dalej mamy braki na lewej obronie, srodku obrony, obu flankach, i srodku pomocy(ofensywny), atak zobaczymy bo paru do nas doszlo.
Taaa najlepiej sprzedajmy wszystkich jak wg Ciebie Bogus jest słaby to co powiedziec o Kirmie albo Małym?

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 22.07.2010, 22:32
Wisoman napisał(a):Wyświetl post
Taaa najlepiej sprzedajmy wszystkich jak wg Ciebie Bogus jest słaby to co powiedziec o Kirmie albo Małym?
Kirm dal dobra zmiane
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 22.07.2010, 22:33
Mnie martwi sytuacja w której wszystkich wypożyczamy, z jednej strony dobrze- wiadomo, ale jak oni się rozwiną a Wisły nie będzie stać na ich wykup to będzie smutno. Na razie jest ok, zobaczymy co dalej.
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

radek2323 napisał(a):Wyświetl post
i brozkami
I Brożkami?!? Przecież to jeden gang! Przykładne ukaranie Małeckiego to znak, że kończy się era wiecznych gwiazdeczek i czas zacząć zapier__ć!!! Talentu Brożkom bez wątpienia nie brakuje ale dla mnie go przesrali - sodóweczka za wcześnie uderzyła do głowy. Jeśli nie nastąpi gwałtowna zmiana mentalności to w momencie gdy Brożki przeniosą się na zachód ślad o nich zaginie. Pomachają łapkami na treningu zachodniego klubu i następnym razem będa machc do odjeżdżającego na mecz autokaru...
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Taa, Małecki poszedl po rozum..Gosc wyszedl na rozgrzewke po przerwie, w czasie gdy Jirsak,Łobo i Kirm sie rozgrzewali on podpierajac bande ogladal sobie mecz i tak ogladal podparty do 71 min po czym przywolany przez kogos ze sztabu pobiegl pod lawke i z marszu wszedl na boisko!Dziekuje za takiego profesjonaliste!Jak ktos tyle daje za niego to wcisnac go do tej Turcji bez zastanowienia!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów