|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Az ciezko w to wszystko uwierzyc
bedziemy miec sklad z calego swiata Teraz przydalby sie jeszcze jakis mocny strategiczny sponsor. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Taki Manuel Arboleda wysoki, barczasty, umiesniony a daje sobie rade całkiem przyzwoicie
![]() ![]() ![]() Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
http://eurorivals.net/players/namaie-mendy:lorient.html ![]() czyli ten Mendy zmienil kolor skory, tak? |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Cieszę się, że po paru "chudych" transferowo latach znowu zaczęło się coś dziać.
Mam nadzieję, że postawione tezy przez Markusa odejdą w niepamięć (wieczną). Boję się natomiast jednego, że przez inwestora, miasto prezydenta itd wszystkie palny pójdą w łeb, bo gra na Hutniku z Azerami (jak dla mnie wymagający rywal) będzie DUŻO trudniejsza niż na R22! Na R22 Wisła grała zawsze w 12, jak sędzia normalny to czasem w 13! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
na forum wszyscy są zgodni, na trybunach (sektor 1,4) też, a skwk ... skandowało po meczu "Patryk Małecki"
Żenada. Pojęcie "mieć znajomości" zyskało dla mnie zupełnie nowy, wiślacki wymiar Żeby nie było offtopu. Transfer Małeckiego? Powinien ocenić Kasperczak, czy Patryk po zjebce faktycznie poszedł po rozum do głowy czy zagrał żeby uniknąć kary. Jak dalej ma cwaniakować to w "mojej" Wiśle nie ma dla niego miejsca. Zwłaszcza, że nasi działacze poszaleli i trwa transferowy huragan ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Także on raczej na testy sportowe przyjechał. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
z tym ze jest slaby i powinni go sprzedac. bo jest nie przydatny ani na prawej pomocy ani w ataku.
Wdzisiejszym sparingu mozna wyroznic Cikosa z defensywy, reszty nie ma co oceniac bo rywal byl slaby i to w 10, a i tak nikt nie pokazal nic nadzwyczajnego. Na minus zaprezentowal sie napewno Gargula, Boguski i Pawel Brozek. dalej mamy braki na lewej obronie, srodku obrony, obu flankach, i srodku pomocy(ofensywny), atak zobaczymy bo paru do nas doszlo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wiem ze kazdy ma swoje zdanie ale poczekajcie jeszcze z Malym dajcie mu szanse jest przeciez mlody wszyscy pisza ze rozbija atmosfere w druzynie mnie sie wydaje ze nie jest az tak zle, jak cos wiecej powie to zaloze sie ze Sobol z Żurawiem i Brozkami szybko sprowadza go do parteru
niegrzeczni pilkarze tez sa potrzebi to jest zycie niebedzie zawsze pieknie i kolorowo !!! ja osobiscie wierze ze Maly sie ogarnie i jeszcze bedzie z niego duzy pozytek.![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Brakuje tego ogranego, doświadczonego obrońcy, żeby Bunoza i ew. Mendy się uczyli, jak w przypadku Marcelo. Obrona całkiem nowa, może to i plusik, że nie trzeba uczyć grać 2 defensorów tylko od razu wszystkich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() Tam w sumie wszystkie informacje się zgadzają (Lorient, zakończył kontrakt itd), a innego Nemaie już nie mają Któraś ze stron musiała podać złą fotkę.Poza tym, miał imponować warunkami fizycznymi, więc chyba jednak moja wersja jest prawdziwa. ![]() PS: Podobno Mendy był na trybunach dzisiaj. Może ktoś, kto był na meczu widział jednego z tych dwóch panów na zdjęciu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mnie martwi sytuacja w której wszystkich wypożyczamy, z jednej strony dobrze- wiadomo, ale jak oni się rozwiną a Wisły nie będzie stać na ich wykup to będzie smutno. Na razie jest ok, zobaczymy co dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
I Brożkami?!? Przecież to jeden gang! Przykładne ukaranie Małeckiego to znak, że kończy się era wiecznych gwiazdeczek i czas zacząć zapier__ć!!! Talentu Brożkom bez wątpienia nie brakuje ale dla mnie go przesrali - sodóweczka za wcześnie uderzyła do głowy. Jeśli nie nastąpi gwałtowna zmiana mentalności to w momencie gdy Brożki przeniosą się na zachód ślad o nich zaginie. Pomachają łapkami na treningu zachodniego klubu i następnym razem będa machc do odjeżdżającego na mecz autokaru...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Taa, Małecki poszedl po rozum..Gosc wyszedl na rozgrzewke po przerwie, w czasie gdy Jirsak,Łobo i Kirm sie rozgrzewali on podpierajac bande ogladal sobie mecz i tak ogladal podparty do 71 min po czym przywolany przez kogos ze sztabu pobiegl pod lawke i z marszu wszedl na boisko!Dziekuje za takiego profesjonaliste!Jak ktos tyle daje za niego to wcisnac go do tej Turcji bez zastanowienia!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|