|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Comarch ma osobne budzety na marketing(czyt. sponsorowanie klubów) na polske i zagranice. na tsv rocznie wydaja dwa miliony €, na zagłębie jest umowa na rok wiec nie wiadomo czy ja przedłuży, umowa opiera sie na ok 200tys wiec nie wiem czy to jakiś taki duży wydatek na klub z ekstraklasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czyli, jak dobrze rozumiem Com(p)arch jest sponsorem i płaci za przestrzeń reklamową... Profesurek nie ma natomiast pakietu akcji klubu itp... Tym samym w klubie nie ma wiele do powiedzenia.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Profesorek tylko jest właścicielem cracovii. Bez comarchu i cracovia ma jeszcze dług ktory splaca comarchowi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie ekstraklasa i I liga
Cytat:
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No, widać jak z przygotowaniem fizycznym u Macieja S. i boskiego Paolo T.
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,81...boz_Legii.html Na razie wypadli: Choto, Rzeźnik, Kiełbowicz i Astiz. Czyli podstawowa formacja defensywna z zeszłego sezonu. A uraz Inakiego poważny, naderwanie wiązań pobocznych. Cóż, mnie to specjalnie nie dziwi. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tylko, że Rzeźnik dostał z łokera w twarz od Jędzy, Choto miał kontuzję już przed początkiem zgrupowania, a Astiza skosili Francuzi...
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Może to po prostu zła karma. W każdym razie kontuzje są, a przecież dla (L) to dopiero początek przygotowań do sezonu.
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Choto i Astiz sie wylecza. Rzeznik dostal w czaszke i to nie wina sztabu, to samo Choto, bo on ma kontuzje od dawna i ciagle go leczyli cos w stylu "zrob zastrzyk" w FM
Sypie nam sie srodek obrony ale Beret pojechal do Francji nie na grzyby. Poczekajmy ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekawi mnie stanowisko kibiców, którzy pewnie g... mają do gadania w tej kwestii ale mimo wszystko. Z drugiej strony 150tys. na rundę to grosze jeśli chodzi o tworzenie "satelity" ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pozostając w temacie Legii. http://www.90minut.pl/news/129/news1...liwy-gest.html Na roboty publiczne go, niech ulice zamiata, może brzucha zrzuci . |
||
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jedza to zapewne Jedrzejczyk
W dzisiejszym PS bedzie mozna wyczytac, ze Polonia szykuje transferowy hit w postaci Ebiego Smolarka.. kontrakt ma miec na poziomie Nowaka czyli w granicach 380 tys euro. Zastanawia mnie jedno, ile jeszcze Wojciechowski utopi kasy w Polonii nie zatrudniajac solidnego trenera? Chyba, ze paleczke bardzo szybko przejmie Janas i pouklada te klocki, w innym wypadku kolejny sezon i coraz wieksza kasa pojda w studnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cytat:
To już nie ma innych sposobów na normalne załatwianie takiej sprawy tylko latanie z płaczem? Po mojemu to frajerstwo. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Proponuje nie zabierać głosu, bo sytuacja nie jest u nich normalna. Czytaj - zwykłe drogi rozwiązywania takich problemów, czyli poprzez klub, nie działają.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Frajerstwa szukaj gdzie indziej. Zapewniam, ze jest gdzie. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dla mnie też po trochu konfidenctwo, niestety. Takie sprawy się rozwiązuje inaczej. Równie dobrze "Pączek" może się teraz wybrać do sądu i oskarżyć kibiców, że byli mu nieprzychylni i wyzywali go przez ostatni sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Rozmowa wyjaśniająca w czasie trenningu przy linii bocznej.Zdjęcie mu rzęsy z policzka wraz z przyjacielskim poklepaniem i koniec tematu, a nie włóczenie po sądach, które w przeciwieństwie do powoda i tak pączek nie odwiedzi tylko jego adwokat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Powodem jest tutaj Komenda Rejonowa Policji Warszawa-Śródmieście nie zaś ten kto doniósł psiakom o tym wykroczeniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Zresztą Buziek (zadziwia mnie Twoja wiedza) zamknął temat. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Czy ja wiem, czy konfidenctwo.... Jakiś tatusiek-piknik poszedł z dziećmi na mecz i Pączuś pokazał im wała. Każdy normalny człowiek wzruszyłby ramionami i olał sprawę. Ale są też ludzie doparci, którzy lubią się ciągać po sądach.
Żeby tylko Iwański się za bardzo nie stresował tym procesem. Wiadomo, hormonu stresu u Legionistów było ostatnio za dużo. W dodatku jedynymi lekarstwami, które stosowali na stres były łakocie Bliklego i wypady do nocnych klubów... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
To, że drużyna nie odpaliła na samym początku rundy, było zrozumiałe, bo szczyt formy był szykowany na końcówkę ligi. Na początku graliśmy między innymi z Lechem, Ruchem (gdzie sędzia uznał gola ze spalonego dla Ruchu) i Zagłębiem. Ponadto Bakero bronią transfery. Zimą sprowadził 4 zawodników, a sprawdziło się aż 3. ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podobno Legia może zagrać z PSG takim składem:
Skaba Jedza Knazewicz Wawrzyniak Komorowski Manu Vdorljak Iwański Cabral Mezenga Dong Pomoc chyba wygląda u nich dobrze, choć tak naprawdę widziałem w akcji tylko Iwańskiego. A tu o wspomnianym Iwańskim: http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Cabral to lewa pomoc lub srodek. Z tego co wiem lepiej czuje sie na srodku, ale najczesciej chyba bedzie wymienial sie pozycja. Podobno Skorza szuka dla niego odpowiedniego miejsca
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
pisac gdzie to PSG moze ogladnac i o ktorej!
![]()
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cennik Cracovii na nowy sezon:
a teraz dla porównania Legia http://legia.com/www/images/tabela_duza.jpg Macie tam w Krakowie chyba tańsze kina |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
sobota, 31 lipca, Orange sport info
19:45 mecz towarzyski: Lechia Gdańsk - Villarreal CF Czy to Psg leci w ogolnodostepnej czy nie? Bo na OS i OSI nie ma w ramówce. a francuski C+ to jest na jakims dekoderze?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.07.2010 o godz. 14:54.
![]()
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
PSG-Legia tylko na francuskim Canal+, w Polsce nikt nie nadaje, trzeba szukać w sieci.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
http://iraqgoals.net/10346-psg-vs-legia-warsaw.html ![]()
|
|
|