|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
bardzo dobry ruch
Rios to perełka tak przynajmniej się wydaje...brawo ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ten czarny koleś w tle zdjęcia z Riosem na oficjalnej to kto?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pytanie. Wilk z tego co piszecie to defensywny pomocnik. Czy występował w swojej karierze na środku obrony? Bo jeśli mu się "zdarzało" to jak dla mnie praktycznie przesądzone jest pozyskanie zarówno jego, jak i Chaveza. To logiczne - w razie problemów kadrowych (kontuzje, kartki) zawsze można wystawić Wilka na stoperze, a gdy będzie już mógł grać Chavez to jego powrót do środka pola.
Dużo środkowych pomocników grało na stoperze i vice versa - może Wilk?
Ostatnio edytowane przez zordon : 22.07.2010 o godz. 15:10.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szczególne brawa dla zarządu za transfer Riosa. Był moment, że już wątpiłem, że się uda ale wszyscy szczęśliwie się skończyło
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
jednak wygląda na to ze sprawa jest klepnięta , chyba ze Wisła się rozmyśli hehe |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Skończ marudzić, jak zwykle coś komuś nie pasuje. Mamy w ataku jeszcze Brożka, Żurawskiego, Boguskiego i Małeckiego. A Ty chcesz jeszcze kogoś sprowadzać? Chyba żeby sobie siedział na trybunach a kasa leciała na jego konto. Pomyśl trochę o budżecie.
Ostatnio edytowane przez KuLwIk : 22.07.2010 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Maci0s na prezydenta
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Następny maruda! Niektórym to nie dogodzi. Może trzeba było sprowadzić kolejnego Matusiaka, żeby tylko mógł zagrać w III rundzie? Ludzie opamiętajcie się! Zarząd dobrze robi i za to należą mu się plusy.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Maci0s na prezydenta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja czekam na Chaveza, bo to będzie pierwszy transfer Wisły z prawdziwego zdarzenia. Widziałem jego grę na mundialu i można powiedzieć, że to piłkarz klasy Głowackiego z predyspozycjami do bycia najlepszym stoperem ligi. Jeśli transfer dojdzie do skutku, będzie to realne wzmocnienie składu. Za wzmocnienie można uznać również Żurawskiego. Z grona: Jovanic, Cikos, Bunoza, Pljanic, Rios, Wilk? - mam nadzieję, że chociaż 2 będzie zawodnikami na miarę pierwszego składu Wisły Kraków, składu który ma obowiązek zmazać ubiegłoroczną plamę i kompromitację poniesioną na wszystkich frontach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Okienko transferowe niezłe a co by było gdyby Jop nie bawił siew snajpera
Ale przynajmniej widać jakieś ruchy w celu odzyskania tego co straciliśmy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ALe zauważcie, że stosunkowo dużo transferów to wypożyczenia - Cikos, Rios, może Chavez - jak w przyszłym sezonie oni odejdą, to znów powstanie solidna wyrwa.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rafalek - mamy opcje pierwokupu ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ktoś wie ile ewentualnie Rios i Cikos mieliby kosztować gdyby sie sprawdzili?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś info ile wynosi kwota pierwokupu Riosa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Wisła po prostu nie jest pewna zawodników - gdy się sprawdzą, to zostaną wykupieni.
Bardzo dobry wybór, bo Wisła kupując podpisuje zazwyczaj długie umowy, a kolejni statyści nam nie potrzebni. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W sumie podoba mi się ta taktyka zarządu. Testują dla odwrócenia uwagi jakichś ogórków, a równolegle negocjują konkretne transfery. Gdyby jeszcze Jarosz umiał lepiej kłamać, to byłaby perfekcja. Wiem, że Wilk był na testach medycznych już w piątek, a w poniedziałek Jarosz zaprzeczał, że w ogóle się nim interesujemy.
Jurczyński w te klocki był perfekcjonistą. Cikos, Bunoza, Jovanic, czy nawet Pajlic byli trzymani w tajemnicy do ostatniej chwili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chwalcie dnia przed zachodem słońca, na razie jest nieźle, żeby nie powiedzieć że jest dobrze. Jeśli Wilk przyjdzie to będzie to świetne posunięcie. Podpatrzy co nieco od Sobola i będzie jego młodszą wersją (mam nadzieję). Jeszcze tylko stoper na 3 rundę eliminacji i już będzie komplet, a gdyby jeszcze Chavez... to byłoby już chyba więcej niż mogliśmy sobie wymarzyć. Ale i tak mamy jak na razie najmocniejszą ławkę w Polsce, a to już połowa sukcesu. Żeby tylko się szybko zgrali i musi być dobrze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to zajebiście że Rios podpisał, oby teraz tylko miał szansę udowodnić swój nieprzeciętny talent, okienko jak na razie niezłe, za równo pod względem finansowym jak i personalnym, i tylko Głowy mi żal...
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
po wielu stronach narzekan grymaszenia naskakiwania na siebie teraz milo poczytac ten temat
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ten Wilk to potrafi grac w piłkę ze się tak nim podniecacie? Szczerze mówiąc to ja go pamiętam tylko z tego ze na głowie ma czapkę zrobioną z włosów.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Rios nasz
Po euforii na forum mam odczucie, że może to wyć zawodnik na poziomie Marcelo gdy ten do nas przychodził...byłoby fajnie i miło... ![]() Czekam na Wilka, Chaveza i być może jeszcze jednego obrońcę i będzie git...no za skrzydłowego bym się nie obraził |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zarząd to wypożyczenie PR-owo znakomicie rozegral. Gdybysmy go podpisali w pn to by bylo narzekanie ze tylko wypozyczenie. Tak to zadzialala jeszcze regula niedostepnosci, ze niby moze jednak znowu sie zepsuc i go mozemy niepozyskac, co spodowalo podniesienie jego wartosci u nas i zwiekszona radosc z transferu i peany w strone zarzadu brawo!
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądałem kilkanaście meczów Korony w tym sezonie i mogę powiedzieć, że Wilk to jest DM ze świetnym przeglądem pola i dobrą techniką. Na pewno w zakresie rozegrania piłki i rozprowadzania ataków jest znacznie lepszy od Sobola. Gdyby tylko jeszcze potrafił tak dobrze grać destrukcji jak Radek, to byłoby super. Jeśli poprawi odbiór piłki to jest w stanie stać się zawodnikiem na miarę pierwszej 11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie mówię,że trzeba sprowadzać jeszcze jednego zawodnika!!Czytaj a nie dogaduj.Typowi napastnicy to tylko chyba Paweł Brożek i Żurawski bo Boguski jest takim tzw.Second Striker bo po samych jego statystykach możemy się tego domyśleć.Np.Mecz z legią nie trafia na pustą bramkę "napastnik" a Mały to to w ogóle nie napastnik to jest skrzydłowy.Mi chodzi o to,że można było sprowadzić kogoś o zbliżonych umiejętności to Riosa ale my musimy pokomplikować i tyle.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|