The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fanka Wisly
Junior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 15:04
bardzo dobry ruch Rios to perełka tak przynajmniej się wydaje...brawo
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 22.07.2010, 15:04
blackluk napisał(a):Wyświetl post
Wiem tylko tyle od kolegi z Kielc że Wilk podoił decyzje ze wybiera Wisłę i teraz czekają tylko na potwierdzenie przelewu od Wisły. Gośc jest człowiekiem managerem w kolporterze, i zna się z gośćmi z bura prasowego korony. Ja mu wierze bo o Kiełbie też mi powiedział. tyle wiem w temacie.
To może ja coś o tym przelewie powiem ;>

Z tego co wiem to poszedł z samego rana, a Wisła miała przesłać Koronie potwierdzenie przelewu i liczyła na to że Korona to uzna, ale skoro nie ma info to pewnie pieniązki nie przeszły...
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 22.07.2010, 15:05
Ten czarny koleś w tle zdjęcia z Riosem na oficjalnej to kto?
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.07.2010, 15:06
Pytanie. Wilk z tego co piszecie to defensywny pomocnik. Czy występował w swojej karierze na środku obrony? Bo jeśli mu się "zdarzało" to jak dla mnie praktycznie przesądzone jest pozyskanie zarówno jego, jak i Chaveza. To logiczne - w razie problemów kadrowych (kontuzje, kartki) zawsze można wystawić Wilka na stoperze, a gdy będzie już mógł grać Chavez to jego powrót do środka pola.
Dużo środkowych pomocników grało na stoperze i vice versa - może Wilk?
Ostatnio edytowane przez zordon : 22.07.2010 o godz. 15:10.
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
kotlet06
Member

Od: 07.2009

Stary 22.07.2010, 15:06
borys napisał(a):Wyświetl post
pewnie ten Elias
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.07.2010, 15:07
Szczególne brawa dla zarządu za transfer Riosa. Był moment, że już wątpiłem, że się uda ale wszyscy szczęśliwie się skończyło Super, że Wilk przechodzi. W końcu będziemy mieli na każdą pozycje przynajmniej 2 zawodników. Jeszcze tylko stoper i najlepsze okienko transferowe w historii.
Odpowiedz cytując
JarekTSW
Senior Member

borys napisał(a):Wyświetl post
ktorys z testowanych kopaczy pewnie
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Cytat:
pewnie ten Elias
dzieki, już o nim zapomniałem.
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 22.07.2010, 15:08
maci0s napisał(a):Wyświetl post

Z tego co wiem to poszedł z samego rana, a Wisła miała przesłać Koronie potwierdzenie przelewu i liczyła na to że Korona to uzna, ale skoro nie ma info to pewnie pieniązki nie przeszły...
No to on mówił tylko o potwierdzeniu widać Korona jest nie ufna i czeka na kasę jednak wygląda na to ze sprawa jest klepnięta , chyba ze Wisła się rozmyśli hehe
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

czera84 napisał(a):Wyświetl post
No nie ale czy nie lepiej sprowadzać zawodnika który zagra i AzeramiWbrew pozorom to nie jest słaby zespół bo chyba wyeliminowali Rosengorg więc nie są słabi i przydali by się piłkarze na nich a jak Chavez przyjdzie to nie zagra Rios nie zagra.Nie taka prawda
Skończ marudzić, jak zwykle coś komuś nie pasuje. Mamy w ataku jeszcze Brożka, Żurawskiego, Boguskiego i Małeckiego. A Ty chcesz jeszcze kogoś sprowadzać? Chyba żeby sobie siedział na trybunach a kasa leciała na jego konto. Pomyśl trochę o budżecie.
Ostatnio edytowane przez KuLwIk : 22.07.2010 o godz. 15:34.
Odpowiedz cytując
Magic19
Member

Od: 05.2007

Maci0s na prezydenta Okienko transferowe nawet niezłe
Odpowiedz cytując
KarLOL
Junior Member

czera84 napisał(a):Wyświetl post
No nie ale czy nie lepiej sprowadzać zawodnika który zagra i AzeramiWbrew pozorom to nie jest słaby zespół bo chyba wyeliminowali Rosengorg więc nie są słabi i przydali by się piłkarze na nich a jak Chavez przyjdzie to nie zagra Rios nie zagra.Nie taka prawda
Następny maruda! Niektórym to nie dogodzi. Może trzeba było sprowadzić kolejnego Matusiaka, żeby tylko mógł zagrać w III rundzie? Ludzie opamiętajcie się! Zarząd dobrze robi i za to należą mu się plusy.
Odpowiedz cytując
Magic19
Member

Od: 05.2007

Maci0s na prezydenta Okienko transferowe nawet niezłe
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Ja czekam na Chaveza, bo to będzie pierwszy transfer Wisły z prawdziwego zdarzenia. Widziałem jego grę na mundialu i można powiedzieć, że to piłkarz klasy Głowackiego z predyspozycjami do bycia najlepszym stoperem ligi. Jeśli transfer dojdzie do skutku, będzie to realne wzmocnienie składu. Za wzmocnienie można uznać również Żurawskiego. Z grona: Jovanic, Cikos, Bunoza, Pljanic, Rios, Wilk? - mam nadzieję, że chociaż 2 będzie zawodnikami na miarę pierwszego składu Wisły Kraków, składu który ma obowiązek zmazać ubiegłoroczną plamę i kompromitację poniesioną na wszystkich frontach.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 22.07.2010, 15:10
Okienko transferowe niezłe a co by było gdyby Jop nie bawił siew snajpera Pomarzyć można.

Ale przynajmniej widać jakieś ruchy w celu odzyskania tego co straciliśmy
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.07.2010, 15:12
ALe zauważcie, że stosunkowo dużo transferów to wypożyczenia - Cikos, Rios, może Chavez - jak w przyszłym sezonie oni odejdą, to znów powstanie solidna wyrwa.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Stary 22.07.2010, 15:13
rafalek - mamy opcje pierwokupu ;p
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.07.2010, 15:14
Ktoś wie ile ewentualnie Rios i Cikos mieliby kosztować gdyby sie sprawdzili?
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 22.07.2010, 15:15
Ma ktoś info ile wynosi kwota pierwokupu Riosa?
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 22.07.2010, 15:16
Wisła po prostu nie jest pewna zawodników - gdy się sprawdzą, to zostaną wykupieni.
Bardzo dobry wybór, bo Wisła kupując podpisuje zazwyczaj długie umowy, a kolejni statyści nam nie potrzebni.
Odpowiedz cytując
Kassandre
Junior Member

maci0s napisał(a):Wyświetl post

ostatnie księgowania odbywają się w bankach o 17...
Odpowiedz cytując
kotlet06
Member

W sumie podoba mi się ta taktyka zarządu. Testują dla odwrócenia uwagi jakichś ogórków, a równolegle negocjują konkretne transfery. Gdyby jeszcze Jarosz umiał lepiej kłamać, to byłaby perfekcja. Wiem, że Wilk był na testach medycznych już w piątek, a w poniedziałek Jarosz zaprzeczał, że w ogóle się nim interesujemy.
Jurczyński w te klocki był perfekcjonistą.
Cikos, Bunoza, Jovanic, czy nawet Pajlic byli trzymani w tajemnicy do ostatniej chwili.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Nie chwalcie dnia przed zachodem słońca, na razie jest nieźle, żeby nie powiedzieć że jest dobrze. Jeśli Wilk przyjdzie to będzie to świetne posunięcie. Podpatrzy co nieco od Sobola i będzie jego młodszą wersją (mam nadzieję). Jeszcze tylko stoper na 3 rundę eliminacji i już będzie komplet, a gdyby jeszcze Chavez... to byłoby już chyba więcej niż mogliśmy sobie wymarzyć. Ale i tak mamy jak na razie najmocniejszą ławkę w Polsce, a to już połowa sukcesu. Żeby tylko się szybko zgrali i musi być dobrze
Odpowiedz cytując
Chesteroski
Senior Member

Stary 22.07.2010, 15:19
No to zajebiście że Rios podpisał, oby teraz tylko miał szansę udowodnić swój nieprzeciętny talent, okienko jak na razie niezłe, za równo pod względem finansowym jak i personalnym, i tylko Głowy mi żal...
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!

Kasperczak trzymaj się!!!
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 22.07.2010, 15:20
po wielu stronach narzekan grymaszenia naskakiwania na siebie teraz milo poczytac ten temat
.....
Odpowiedz cytując
max TS
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 22.07.2010, 15:21
Ten Wilk to potrafi grac w piłkę ze się tak nim podniecacie? Szczerze mówiąc to ja go pamiętam tylko z tego ze na głowie ma czapkę zrobioną z włosów.
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.07.2010, 15:22
Rios nasz
Po euforii na forum mam odczucie, że może to wyć zawodnik na poziomie Marcelo gdy ten do nas przychodził...byłoby fajnie i miło...
Czekam na Wilka, Chaveza i być może jeszcze jednego obrońcę i będzie git...no za skrzydłowego bym się nie obraził
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.07.2010, 15:23
Zarząd to wypożyczenie PR-owo znakomicie rozegral. Gdybysmy go podpisali w pn to by bylo narzekanie ze tylko wypozyczenie. Tak to zadzialala jeszcze regula niedostepnosci, ze niby moze jednak znowu sie zepsuc i go mozemy niepozyskac, co spodowalo podniesienie jego wartosci u nas i zwiekszona radosc z transferu i peany w strone zarzadu brawo!
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Stary 22.07.2010, 15:26
Oglądałem kilkanaście meczów Korony w tym sezonie i mogę powiedzieć, że Wilk to jest DM ze świetnym przeglądem pola i dobrą techniką. Na pewno w zakresie rozegrania piłki i rozprowadzania ataków jest znacznie lepszy od Sobola. Gdyby tylko jeszcze potrafił tak dobrze grać destrukcji jak Radek, to byłoby super. Jeśli poprawi odbiór piłki to jest w stanie stać się zawodnikiem na miarę pierwszej 11.
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 22.07.2010, 15:29
KuLwIk napisał(a):Wyświetl post
Skończ marudzić, jak zwykle coś komuś nie pasuje. Mamy w ataku jeszcze Brożka, Żurawskiego, Boguskiego i Małeckiego. A Ty chcesz jeszcze kogoś sprowadzać? Chyba żeby sobie siedział na trybunach a kasa leciała na jego konto. Pomysł trochę o budżecie.
Nie mówię,że trzeba sprowadzać jeszcze jednego zawodnika!!Czytaj a nie dogaduj.Typowi napastnicy to tylko chyba Paweł Brożek i Żurawski bo Boguski jest takim tzw.Second Striker bo po samych jego statystykach możemy się tego domyśleć.Np.Mecz z legią nie trafia na pustą bramkę "napastnik" a Mały to to w ogóle nie napastnik to jest skrzydłowy.Mi chodzi o to,że można było sprowadzić kogoś o zbliżonych umiejętności to Riosa ale my musimy pokomplikować i tyle.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów