|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jesli ktos z was ma Orange sport info to dzisiaj o 19 jest mecz Legii z Bordeau
Birsa- http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Ostatnio edytowane przez Donki : 20.07.2010 o godz. 13:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A będzie można oglądnąć ten mecz gdzieś w internecie? Chciałbym zobaczyć jak gwiazdki Legii i ich najlepszy trener ogrywają francuskich amatorów
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Filipiak już tyle o tym murzynie z NEC Nijmegen opowiada ,że zycze mu aby ten murzyn złamał noge w pierwszym meczu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
No, ale zaraz- obaj trenują z Leeds (które w przeciwieństwie do Cracovii oczywiście lata świetności ma za sobą BUAHAHAHAHA i nie ważne, że co roku sprzedają jakieś zawodnika albo dwóch po kilka milionów funtów do klubów PRM- Delph do Aston Villa za chyba 7 mln funtów, w tym roku mówi się o Snodgrassie do Newcastle), ale profesor o nich walczy? Przecież oni wszyscy to są ciężkie przypadki do leczenia klinicznego, albo lepiej do uśpienia od razu jako przypadki beznadziejne. Oczywiście chorobliwej mitomanii. Co to był za węgierski Ronaldo u nich kiedyś? Teraz ten Suvorov- Maradona Macedonii. A idź pan z nimi w ch** ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Antolovich - Bramkarz, ktorego powinno sie wyslac na roboty terenowe. Macie chyba lepszego bramkarza. U Nas jest CIENIAS. Zawalil 4 raz w 2 meczach...gratuluje.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Mamy kur** rodzacego sie znowu Jedze, mamy Manu, mamy Mezenge, mamy super Cabrala...ale mamy tez Antolo...sorry ale jak ja go widze to mnie trzesie. Koles ma naprawde albo za duzo wodki we krwi albo nie nadaje sie na nasza cienka lige. To jego KOLEJNY babol...i to nie LIGA!!!!
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Antolović faktycznie na razie słabo się prezentuje, ale zobaczymy co z tego będzie jak potrenuje z Dowhaniem. Na + Cabral.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Właśnie , bardzo niepewny ten Wasz bramkarz. Jakby nieradził sobie z grą na takim poziomie...Może stres może umiejętności , jeszcze kilka baboli a będzie siedział i rezerwowy będzie pierwszym...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Cabral i Manu wciagna wiekszosc ligi i to pewne, ale watpie by Dowhan zrobil cos z Anto... On kurde albo olewa przeciwnikia i sie KIWA Z 2 przeciwnikow, albo wali babola... Z niego NIC NIE BEDZIE I STAWIAM NA TO 100 ZL
Wstyd ze taka **** gra u Nas. Janek tez dawal dupy, ale nie az tak. Tyle ze Skaba o 2 klasy lepszy od Pawelka ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Legia nie miała dotychczas ludzi dobrych w przodzie, to teraz ich ma
a widać że nieciekawie może mieć w tyłach Mucha wiele razy ratowal, a ten Antolovic cos zbytnio sie nie popisuje kiedys chyba o nim czytalem artykul na weszlo.com smiali sie z niego, bo ponoc on byl mistrzem w siatkowce, niezwykle utalentowanym pilkarzem recznym http://www.weszlo.com/news/5140 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Powinien terminować na ławce i młodej ekstraklasie przynajmniej przez rok, żeby Dowhań miał czas go podszkolić. Zawsze nowy bramkarz tak zaczynał, Boruc Fabian nawet Mucha musiał siedzieć rok na ławie przy Fabianie a teraz kupili gwiazdora do składu jego mać. Niech Machnowski albo Skaba lepiej bronią.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
kreseq rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale żeby od razu wyzywac zawodnika od **** to lekka przesada. Póki co mnie Antolovic też nie przekonuje, mam nadzieję, że Dowhań wie co z nim zrobić.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
no i juz 3:1
cienko z obroną Legii |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Wiem,Lepiej byl z ogonami ligi niemieckiej w Wisle
? Taka gra spokojnie starczy na 3/4 ligi naszej, poczekajmy az sie zgraja ![]() Macius , poczekaj, zobaczysz On moze tylko lepiej grac, u Was trenerem bramkarzy moze byc nawet Maciek z Klanu... ![]() Ten z ktorym gramy wciaga nosem cala nasza lige...Poczekajmy az bedziemy sie kopac wzajemnie Posmiejemy sie wtedy ok ?
Ostatnio edytowane przez kreseq : 20.07.2010 o godz. 19:24.
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie sadzilem ze moze istniec gorszy bramkarz niz Pawelek, a jednak...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gówno prawda. Strzeliła gola w sparingu z Bordeaux.
Legia na mistrza, puchar, superpuchar, najpuchar, ekstra puchar, fullpuchar, amazingpuchar, wonderfulpuchar i ligę mistrzów. Dlatego dziwi mnie ta cisza. A my to co , gramy z jakimiś amatorami z 20 ligi Niemieckiej i zacieszamy mordy. Nie znacie się. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak patrzę na to 4:1 i zastanawiam się, że jakie by transfery nie zrobić to Legia pod wodzą Maciusia prezentuje sie tak jak przed transferami. Nie powiem cieszy mnie to w kontekście walki o MP. Oczywiście na polska buraczankę będzie lepiej ale to miał być kosmos. Ten Chorwat Vrodljak czy jak mu tam cieńki jak barszcz, Mezenga to raczej powinien się nazywać Niedołęga. Manu coś tam próbował poszarpać ale sam niewiele może. Francuzi i tak grają na pół gwizdka.
Ten mecz to dobry dla nas prognostyk. Teraz czas na nasze gwiazdy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kontuzja Astiza, w bramce nowy Pawełek, dogadać się nie potrafią (dwóch piłkarzy przebiegło koło piłki przy rzucie wolnym
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Legia gra lepiej po wejsciu starych pilkarzy Rybus,Radovic ,Szalachowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Chyba szybciej Pan Gourcuff...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dzisiejsza gra obronna Legii jest również ostrzeżeniem dla Wisły. Dziś nie mogł grać Choto i Rzeźniczak, a po zejściu naszego drugiego środkowego obrońcy (Astiza), gra obronna kompletnie sie posypała. Wisła ma ten sam problem, odeszło od Was 3 podstawowych piłkarzy z tej formacji. Jak widać, nie jest łatwo na nowo w krótkim czasie zgrać linię obrony.
Jak pisałem wcześniej, na razie nie oceniam w kategorii wypał czy nie wypał nowych zawodników. Daje im czas na zgranie i pokazanie swoich umiejętności. Do 3-5 kolejki ligowej. I to samo powinni zrobić fani Wisły w stosunku do nowych zawodników krakowskiego klubu, bo tak naprawdę to nikt nie wie, kim jest i jak gra np Paljic czy Bunoza. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ten drugi bramkarz Legii Machnikowskij jest moim zdaniem lepszy niz ten caly Antolovic. Przynajmniej tak bylo widac po turnieju Legii w Stanach. Na szczescie to nie nasz problem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Spokojnie, nasza Wisla dostala po pupie z amatorami i z ekipa, ktora walczyla o utrzymanie w Bundeslidze. Taki jest poziom ligowy w Polsce i nie ma co sie przekrzykiwac, kto gorszy. Musimy sie zadowolic meczykami i rywalizacja we wlasnym gronie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak wg Ciebie Radovic jest lepszy od tego z fryzurą Davidsa to gratuluje. Powinni go pierwszego wywalić z drużyny, 0 dośrodkowania, 0 gry z klepki, tylko kółeczka, albo kopnij (zwykle na aut) i leć.
Ogólnie pierwsze 30 minut ładnie( do zejścia Astiza), potem w obronie masakra, 4 rezerwowych skrzydłowych obrońców, dobrze, że na 4 bramkach się skończyło. Na końcu parę minut jak już grali z młodzieżówką Bordo nowi przycisnęli, ale to zaciemnia obraz. ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|