|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A do której FIFY konkretnie? Bo jak 09 to ja mam na kompie to mogę ci podesłać....
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Spróbuj to http://rapidshare.com/files/407772698/devdata.dat
Co prawda to do 09 ale może zadziała. Wklej to do Fifa 08 w moich dokumentach katalog "user" i do katalogu z grą. Powód: Numerek ^^
Ostatnio edytowane przez Rudi5555 : 19.07.2010 o godz. 11:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Znalazłem, muszę napisać do administratora. Dzięki wielkie. |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
1.jest jeszcze remont ul.Długiej
2.ma ktoś może stronkę gdzie znajdę terminarz ligi Argentyńskiej,Austriackiej itd. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
http://allegro.pl/item1035230670_but...ki_roz_42.html @ A.C.A.B http://statystyki.livezone.onet.pl/statistics/onet/ na lewym menu Argentyna i górnym menu masz na końcu "Terminarz" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Nie. Wirus w obecnych komputerach nie może w żaden sposób uszkodzić sprzętu tylko co najwyżej przyspieszyć pracę procesora. Spróbuj go wyciągnąć i zobaczyć czy czasem nie ma tam czegoś lepkiego, czy nie ma wilgoci. Jeżeli jest tam brud, wyczyść klawiaturę. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Czasem może się okazać, że przekręcił się to takie coś pod przyciskiem ( nie znam nazwy) i trzeba to dobrze ustawić. Ogólnie miałem taki problem, kolega coś tam pokręcił cyrklem i działa. Może to być też problem sterowników.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ma tu ktoś uprawnienia instruktora narciarstwa? Mam parę pytań na PW
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jak to jest z opłatami za studia zaoczne na AGH? Trzeba płacić całą kwote za semestr czy można to jakoś rozłożyć?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ile jest z buta spod stadionu Hutnika na przystanek Struga
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
czy jest jakaś szansa na odszkodowanie skoro mam reke juz drugi tydzień w szynie, ale uszkodzony jest tylko staw, bez zadnego złamania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Szybko chodzę
Chodzi mi żeby zdążyć na ostatni autobus po meczu Wisełki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Miał lub ma ktoś z was nadczynność tarczycy ? Jutro idę do lekarza rodzinnego po skierowanie na badanie tarczycy bo mam podjeżenie poprzez różne objawy, że to tarczyca.Jak ktoś mia/miał to niech napisze na pw czego się obawiać jak takie badanie wygląda oraz leczenie.Wiem, że jest google ale wolę, żeby ktoś napisał
z góry dzięki za odzew![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
w jakiej cenie będzie bilet z Krakowa do jakiegokolwiek miasta nad Morzem? Bo na stronie PKP nie ma nic..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
gdzie najlepiej i NAJBEZPIECZNIEJ zaparkowac w okolicach Suchych stawów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Są busy z Krakowa do Wodzisławia ?
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ja za studencki w TLK do Międzyzdroi będę płacił 48zł... czyli normalny w TLK około 70zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ktoś zna z doświadczenia parking na lotnisku w Rzeszowie? Jak on wygląda, spoko wszystko? Jakie jest to lotnisko ogólnie? Widzę jakiś sklep Baltona jest więc spoko leciał ktoś z tego lotniska?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jak dostac sie z ronda kocmyrzowskiego na bratyslawska najszybciej ?
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|