|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
http://www.uclpredictions.ucoz.com/0910/el1011.htm Podstawiłem te druzyny które powinny sie znalesc w 4 rundzie( poprostu wg rankingu wrzuciłem je po kolei do grup tak jak to był w zeszłym roku) i wyszło mi że potencjalnymi druzynami w 4 rundzie moga być VFB , Club Brugge, Lokomotiv Moscow, CSKA Sofia. Jestem ciekaw czy cokolwiek trafie, jeśli oczywiści przejdziemy Szawle i Azerów bo przeciez nikogo nie mozna lekceważyć. |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Mógłbyś zdefiniować pojęcie klasy, bo pewnie wychodzi na to, że Real Madryt jest 60 klas lepszy niz Szawle |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Qarabag Agdam w I rundzie LE rozbiło u siebie FK Skopije ekipę z Macedoni 4:1. Ja wiem, że Macedonia to ogórek w europie ale z rankingu wynika ze Azerbejdzan to jeszcze większy. Tak czy siak walnąć u siebie 4:1 trzeba coś grać.
Jeśli Wisła nie zagra z nimi na 100% raczej bedzie cieżko awansować. ""Takich Azerbejdżanów to powinniśmy klepać jak kadra swego czasu, więc liczę, że ich przejdziemy"" Dawniej te ekipy dostałyby po 6:0, 8:0. Teraz to się zmieniło, w Aze jest spora kasa na piłkę znani trenerzy a i piłkarze tam przychodzą coraz mniej anonimowi. Co nie zmienia faktu, że to Wisla jest faworytem. Powód: cytat
Ostatnio edytowane przez AZS_Lublin : 18.07.2010 o godz. 15:42.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam pytanie...czy Bunoza Paljic będą mogli wystąpic w meczu z KFK Szawle ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mozliwe że masz racje, interresuje sie tym rozstawieniem bo chciałbym wiedziec czy może kibicowac zeby ktos odpadł a może nie... jakby ktoś był w tym konkretnie temacie specjalista fajnie jakby przesłał jakąś regułkę na jakiej podstawie sie to układa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jeśli dobrze pamiętam to Uefa powiedziała jasno ... jeżeli nasz klub chce zmienić stadion na kolejne rundy to musi nastąpić zgłoszenie do 21 lipca, jeżeli stadion nie będzie spełniał wymogów to nie będziemy na nim grać ani w III rundzie ani w IV tym bardziej, co najwyżej dopiero w grupowej jeśli nam pozwolą ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
nie sa zgloszeni.. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
proszę bardzo. zagrozenie pod bramką Wisły - zerowe. Inter choć strzelał groźnie z dystansu. Posiadanie piłki miażdżące na korzyść Wisły. Litwini nie potrafili dwóch podań celnych na połowie Wisły stworzyć i już tracili piłkę. Gdyby nie bramkarz i nieporadność napastników Wisły wynik mogłbyć w granicach 0:5 i nikt nie miałby pretensji. Lech mimo, że kontrolował mecz nie miał aż tylu klarownych sytuacji do tego temperatura była tego dnia w Baku zabójcza. Nie twierdzę, że Lech grał dobrze. Mówię, że nie należy lekceważyć Azerskich drużyn bo grają nieobliczalną piłkę, a do tego pomaga im klimat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A ty @krytyk nie bądź taki mądry i wróć na forum drezyniarza. Tam ci nawet przyznają racje |
||
|
|
Member
Offline |
|
jeżeli sądzisz, że jestem kibicem Lecha to się mocno mylisz. Kibicuje wszystkim polskim drużynom grającym w pucharach. To powiedz mi, gdzie się podziali ci wszyscy ludzie, którzy wietrzyli rychłe odpadnięcie Wisły i porażkę typu Levadia? Do nich jakoś się nie czepiasz tylko do osoby, która nie mówi, że Wisła zagrała świetny mecz bo tak nie było. Ja byłem pewien, że Wisła spokojnie poradzi sobie z tymi cieniasami z Litwy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Liga_Eu...Runda_play-off - a tu widisz że druzyny są po kolei wrzucane do kolejnych grup . NP Werder Villreal Roma PSV ... potem w druga strone tylko czasami zmieniaja kolejnosć niektórych drużyn i nie jest to dla do końca jasne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytałem ostatnio forum Lecha i Legii i oni tam piszą o nas i o sprawach Wisły które rozpatrujemy na codzień całkiem dużo. Sam nie wiedziałem że tyle się można dowiedzieć heh. Według nich mamy spore szanse na awans do fazy grupowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie potrzebne są linki, wejdź np na forum lecha na ekstraklasa 2010/2011 a tu masz coś z legii
http://forum.legialive.pl/showthread.php?t=6770&page=87. Nawet jeden z kibiców Lecha wspominał że czyta nasze forum i sprawdza kogo nowego kupujemy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legioniści ciekawie piszą również o lidze europejskiej więc z nudów można poczytać. Czasami napiszą coś ciekawego a zdanie osoby nie związanej z Wisłą może czasami być celne
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzie znajdę wykaz płatności za udział w LE po każdej rundzie? Także chodzi mi o mecz wygrany,zremisowany i awans do fazy grupowej LE.Z góry dzięki
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://aktywni.pl/aktualnosci/liga-m...ieniadze-2010/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Z tego, co pamiętam to w rundach wstępnych LE są to żenująco małe pieniądze (25tysięcy za zwycięstwo or so)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
kluby dostają po 90 tys. euro za przejście danej rundy
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Premie UEFA za udział w piłkarskiej LM i LE (kwoty w euro):
LM LE awans do fazy grupowej 7,1 mln 900 tys. zwycięstwo w fazie grupowej 800 tys. 120 tys. remis w fazie grupowej 400 tys. 60 tys. awans do 1/16 finału - 180 tys. awans do 1/8 finału 3,0 mln 270 tys. awans do ćwierćfinału 3,3 mln 360 tys. awans do półfinału 4,0 mln 630 tys. finalista 5,5 mln 2,0 mln triumfator 9,0 mln 3,0 mln Łącznie suma premii z UEFA zwycięzcy LM może wynieść 31,2 mln euro źródło http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lm-...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|
||||||