|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czyli ten transfer oznacza Milninkovic nie dla nas ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem ale dałoby radę coś takiego zrobić
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja wychodze z tego zalozenia ze zawodnik z 2 ligi niemieckiej jest "niestety" wzmocnieniem na nasza jakze slabiutka lige...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Nazwiska, którymi się posłużyłeś w większości potwierdzają tezę, jak bardzo polityka sprowadzania gwiazd może się opłacić, jak szybko liga może stać się silna. Takie transfery prędzej czy później pojawią się i u nas, co spowoduje większe zainteresowanie mediów i kobiców, a co za tym idzie zdecydowanie większe pieniądze w klubowych kasach. Mam nadzieję, że Wisła pierwsza w Polsce sięgnie po takiego gracza i spróbuje sprawdzonej drogi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Salt The Fries, rzeczywiście imponujące transfery. Zawsze dziwiłem się, że ta liga jest u nas tak w sumie marginalizowana, niedoceniana, kiedy nie różni się nadto poziomem od np. Ligue1 czy rosyjskiej Premier Ligi. Brakuje chyba Turkom takich widocznych, dość regularnych sukcesów na arenie międzynarodowej i ciut lepszej otoczki w postaci nowoczesnych stadionów. Jeszcze tak kończąc offtopem z ciekawości, z tego co widzę w poprzednim sezonie chyba dosyć niespodziewanie mistrzem został Bursaspor - co było ich źródłem sukcesu? W sumie nie mają głośnych nazwisk w składzie, a zdystansowali Fenerbache, Galatasaray, Besiktas i innych.
I jeszcze jedno pytanie - kojarzysz Marcina Kusia? Kiedyś gość był mocnym kandydatem na prawą obronę w kadrze, poszedł do Turcji i słuch o nim zaginął.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 18.07.2010 o godz. 07:59.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten Paljic to pilkarz ,który gra na lewej stronie , wiec raczej bedzie konkurował z Kirmem a nie Łobodznskim ,no ale zobaczymy jak go Kasperczak bedzie ustawiał. Sylwetka i stylem gry podobny do Krivetsa z Lecha Poznan,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Wisła napisała na Facebooku:
" Mamy nadzieję, że już wstaliście, bo poranki też lubią przynosić dobre informacje!" ![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wydaje mi się że to może być drugi Paulista.
Ale nie ma co sie podniecać też takim filmikiem, bo z kilku lat gry to kilka minut filmu można każdemu zrobić. Takiemu Łobodzińskiemu też raz na rok wyjdzie drybling. Zobaczymy tak gdzies po kilku meczach czy jest coś wart. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Hmmm... abstrahując czego ta informacja ma dotyczyć (pewnie Chavez), podoba mi się, jak Wisła zaczęłą podgrzewać atmosferę używając nowoczesnych kanałów komunikacji.Może doczekamy się w końcu sensownego działu marketingu.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Do niektórych chyba nie dociera że na naszą kopaną lige wystarczą podstawowe umiejętności gry w piłke. Umiewsz prosto kopnąć piłke , trafić do pustej bramki i masz 11 sek na setke ? bierzemy cię ! Nie zdziwie się jeśli Dragon będzie wkręcal połowe naszej ligi w ziemie i jeszcze nie raz trybuny będą skandowac jego imię , a forum będzie to mówić jaki to był świetny transfer , nie zawacham się wtedy przypomnieć niektórym ich rozdwojenia jaźni .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.07.2010 o godz. 08:40.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wisła Kraków "Jeszcze jakieś 15 minut. Bądźcie gotowi ;-)"
Mam nadzieję, że to transfer do a nie z klubu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak by był z klubu to nie było by takiego podniecenia wśród redaktorów oficjalnej...
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Dokładnie jest tak:
09:12 - Mamy nadzieje, że już wstaliście, bo poranki lubią przynosić dobre informacje!. 09:38: "Jeszcze jakieś 15 minut. Bądźcie gotowi ;-)" |
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Jesli to bedzie ten Hondurianin to czapki z glow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków O Draganie Paljiciu pisaliśmy już wczoraj. Dziś chodzi o napastnika. O takiego, o którym media jeszcze nie pisały
o kurde jest ciekawie ![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
(...) ładnie w tym okienku na konspirze większośc kupujemy
![]()
Ostatnio edytowane przez flamengista : 18.07.2010 o godz. 09:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na 60% Chavez albo jakiś stary polak jak Marcin Żewłakow, co chce pograć w piłkę w kraju ale nikogo na niego nie stać, albo coś w tym stylu ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A łudziłem się że może Milinković się złamał...
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Narzekacie ze kolesi grał w nizszych ligach ok ale pamietacie piechne jak pzychodzi ł z korona z nizszych lig i jakz zosta ł Krolem strzelców
Ja daje sobie 200 stówy na stół ze przy naszych mó\ulowatych grczach w lidze bedzie to geiazda na 2 -3 lata Kirm czeka lwka albo prawe skrzydło |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w ciągu 12h 2 transfery no no Wisła
![]() ![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Tym bardziej ze mówiłem kilka tygodni wczesnie za co dostałem bana z Wisła sciagnie Dwóch graczy klasowych i jednego średnego i jak na razie mamy średniekgo teraz Hondurann i jescze ktos i gitara
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|