|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
"Wiśle odmówił natomiast Milinković, w związku z tym Wisła podpisała kontrakt Draganem Paljiciem."
W końcu sie skończy temat tego serba |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A kto wam powiedział że nie jest ograny? Grał tam w najlepszych klubach 2 Bundesligi, ale wy wolicie płakać to płaczccie dalej i wołajcie jak to jest źle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zgodnie z oryginalnym tekstem "przyleciał wczoraj w nocy(...) do Polski"
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ChG -- bralem info stad: http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23511
Te 96 meczy w Hoffenheim to lacznie z 3 liga(77meczy). W Kaiser rozegral jedynie 6 meczy(sic!) po 90 minut. Info za twsd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja właśnie nie wiem, czy te samoloty przez trójkąt Bermudzki przelatują, czy co? Bo wszystkie wylatują, a nie dociera żaden
![]()
Sprawdź sobie ile meczy w drugiej, a ile w trzeciej i czwartej lidze. Ile od pierwszej minuty, a ile jako końcówki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.07.2010 o godz. 21:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
tak dlaścisłości bez napinki :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Opcji widzę kilka skoro tak narzekasz że Wisła przeprowadziła piąty transfer w tym okienku i najprawdopodobniej nie będzie ostatnim:
1 Powieś się. 2 Wyłóż kasę i kup Ronaldo 3 Poczekaj z oceną aż zobaczysz zawodnika i daj się pocieszyć tym którzy doceniają że coś się dzieje |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() poza tym to nie ich wina że Milinkovic odrzucił naszą oferte ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Załamać się można. Naprawdę nie dało się sprowadzić zawodnika, który wyróżniałby się w niższej lidze jakiegoś mocnego piłkarsko kraju? Naprawdę warto marnować miejsce w składzie na gości, których największą zaletą jest to, że są darmowi?
Oczywiście zawsze jest szansa, że taki transfer wypali, ale wypadałoby pomóc szczęściu i zainwestować w zawodnika, który miałby lepsze predyspozycje do gry na wysokim poziomie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Szkoda, ponieważ uważałem Paljica całkiem w porządku i jako Jokera w 1. lidze. Mogę go określić jako coś więcej niż przypadek. Z jakiś powodów był w końcu w kadrze zespołu. Jak ktoś znalazł jakiś błąd, to proszę poprawić. Mój niemiecki nie jest jakiś super, ale myślę, że oddałem to, co chcieli powiedzieć kibice K'lautern.
Ostatnio edytowane przez murray : 17.07.2010 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
als etwa Fuchs
ee to jakiś idiom z tym "jako coś więcej niż przypadek"?
Ostatnio edytowane przez _barszczu : 17.07.2010 o godz. 21:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Może ktoś przetłumaczyć co powiedział Milinkovic?
http://noviny.joj.sk/videa/futbal/mi...kom-becku.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://brodzicki.blox.pl/html na tym blogu jest filmik z wywiadem z milinkoviciem o Wisle zna ktos slowacki i moglby to am przetlumaczyc?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To teraz zaczynamy erę budowania polityki kadrowej w oparciu o przsłowia? Odkrywcze i jakże profesjonalne! ![]() Jest bardzo wiele watpliwości wobec tego transferu. Nie spodziewam się, że odmieni grę Wisły. Raczej nie na takiego zawodnika czekaliśmy. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
...w drugiej wypowiedzi gośc pisze, że był to zawsze porządny joker, coś mi sie wydaje taką samą rol będzie sprawował w Wiśle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
dla mnie transfer pozytyw z tego względu, że nie jest to obrońca
![]() już wyjaśniam: osobiście straciłem trochę wiarę, że oprócz stopera jeszcze kogoś pozyskamy (bo to, że pozyskamy przynajmniej jednego stopera to moim zdaniem pewnik). Zawodnik ciekawy, szkoda, że Milinkovic nie wypalił, bo jak się nie zna zawodnika to lepiej, żeby był młody Ważne, że coś się dzieje, mam nedzieję, że to przemyślany transfer i będzie z chłopa pożytek. Zwłaszcza, że za darmo A umiejętności ocenimy po paru meczach, pozdrawiam wiecznych narzekaczy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() A tak w ogóle, to już 22:30. Nie powinieneś już spać? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie wiadomo jak to bylo z Milinkovicem, w spekulacjach prasowych chcial duza kase
a poki co tylko pokazal sie w lidze slowackiej dziwne ze zaden klub z bundesligi go nie wyciagnal ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
W barwach Hoffenhaimu w 2 lidze zagrał 19 razy (10 razy wchodząc z ławki), reszta to mecze w 3 lidze. Poza tym jak już pisałem on zagrał tylko 6 pełnych meczów w 2 Bundeslidze przez 3 lata.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dwa poprzednie transfery wedlug mnie udane... ten transfer wydaje mi sie zbyteczny gdyz jest to uzupelnienie skladu... czyli kolejny przecietny pomocnik w naszym zespole. Wolalbym jednego Milinkovicia niz trzech takich..
Nie sadze ze Milinkovic oczekiwal pieniedzy takich ktorych klub by nie sprostal.. zwlaszcza, ze powinna byc to dla nas nagroda pocieszenia za strate filarow zespolu i wyprowadzenia z klubu 5 banieczek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Powiem wam, że jesteście lekko porąbani i strasznie ciężko wam dogodzić. Wystarczy przykład Issy Ba, gdzie większość wyśmiewała to posunięcie, bo gość nie grał 2 lata, podobnie jak dziś nad Paljiciem. Gość z mocniejsze piłkarsko ligi, z mocnego zespołu, który na pewno nie był trzymany za zasługi i w przeciwieństwie do Ba grał w miarę regularnie. Dlaczego wspomniałem o Ba? Bo historia nieco podobna, a poza tym wszyscy go wychwalali i zastanawiali się dlaczego go nie podpisano na kolejny rok. Więc pytanie skąd wiecie jakim wzmocnieniem będzie Serb skoro go większość, o ile nie wszyscy, nigdy nie widziała na oczy. Trochę się zamieszałem, ale mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no niektorzy chca fakty naginac, ze niby wyjadacz 2 bundesligi.
![]() Sam nie wiem jak bedzie sie sprawowal, moze sie okaze ze i 3 bundesliga jest mocnijesza od najszej ekstraklasy, kto wie? Ale fakty sa takie, ze chlop papierow za dobrych nie ma. Glownie gral w lidze regionalnej, ma juz te 27 lat, i jakos nie udalo mu sie wybic. I tyle. Po prostu oceniam sobie jego statystyki. I jeszcze tak subiektywnie sobie dodam, ze wyglada mi to na typowa zapchajdziure. Nie udalo sie z Milinkovicem to sprowadzono pierwszego lepszego. ;] |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|