|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/
Wiem że to zakazana strona na tym forum, ale... informacja o zainteresowaniu Wisły Plajicem jest pierwszym newsem na stronie głównej;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ten Pajic dobry jest?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Pajic odchodzi z "Czerowonych Diabłów" wg. kilku serwisów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4ioVfpFTPt4 - wiem,że to tylko kompilacja i taką samą można z Brożkiem zrobić,ale przynajmniej można zauważyć,że ten Paljic ma całkiem niezłe umiejętności..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Co do tego Pajica czy jak mu tam to po filmiku widac ze jest dynamiczny, potrafi kiwnac, ale martwi jedna sprawa, nie widac na tym ani jednej wrzutki w jego wykonaniu. A po odejsciu Kosy i Zienczuka nam jest potrzebny skrzydlowy ktory poza kiwnieciem, potrafi jeszcze dorzucic pilke na dynke badz na noge...
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tylko wiecie, na jutubie można by było z Pawełka zrobić zawodnika na klasę światową. No zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=I4i9h...eature=related. Co nie znaczy, że drybling ma gość niezły. Widziałbym go u nas na lewej, zamiast Kirma, który gra dobrze tylko w reprezentacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dragan Paljic - patrzac na jego statystyki, to nie powala. Widac, ze chlopak nie poradzil sobie w II Bundeslidze, wiec jego kandydatura to chyba jakis zart. On jeszcze niedawno wystepowal w III i IV lidze, i to juz raczej w dojrzalym, jak na pilkarza wieku
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Pajic ...to ja już wole zeby transferów nie robili jak mają takie "niespodzianki" dla kibiców...gośc jest przeciętny, nawet na naszą lige....a co dopiero europejskie puchary..
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie poradził sobie w II bundeslidze, a Wisła dostaje wciry od Dynama Drezno. Dlaczego więc skreślać gościa? Znając poziom Ekstraklasy mógłby spokojnie sobie w Krakowie kopać. Na te europejskie puchary bym się znowu, aż tak mocno nie napalał. Trzeba szukać, szukać i jeszcze raz szukać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w Kaiserslautern nie dał sobie rady Kosa wiec można zaryzykowac z tym Palijciem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na filmiku widać że gość ma świetne przyspieszenie. Pokazuje to na tle wybieganych Niemców. U nas w lidze to pewnie co chwila leczyłby kontuzje, tak jak Błaszczykowski w BVB. Koleś wywalczył awans z Hoffenheim do Bundesligi więc słaby pewnie nie jest. Tam ogórki nie grają. Ja bym go w Wiśle widział. Przynajmniej będzie wreszcie od dawna poszukiwany bardzo szybki skrzydłowy.
P.S. 2 Bundesliga jest lepsza niż nasza Ekstraklasa. |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Podobno wszystkie transfery mialy byc przelozone do piatku.
2-3 zawodnikow mialo byc ![]() ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
To jest dobry pilkarz i mozna sie tylko bardzo cieszyc ze ktos taki tutaj przychodzi. Gdybym mial wybierac pomiedzy Milinkoviciem a tym to nie wiem sam kogo bym wybral. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Po tym losowaniu i wyniku meczu na Litwie ,powinny skończyc sie wszelakie wymówki odnosnie przedłużania transferów.....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
jak to którego tego co jest po czwartku zawsze jest po czwartku tylko być może nasi o tym nie wiedzą ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Wydaje mi się że to taki napastniko-pomocnik typu Ćwielong, wchodzący najczęsciej na końcówki meczów i robiący zamieszanie indywidualnymi akcjami. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Guest
|
|
nie mówiąc już o tym, że po letnim okienku jest zimowe-w nim też kilka piątków, a potem kolejne... A w ogóle to pewna, wyjazdowa wygrana na początek sezonu, czyli już mamy pakę z dużym potencjałem, a jak Bunoza dostanie pozwolenie na pracę to czuję, że rozwalimy nawet Juve w 4 rundzie eliminacji.
Ostatnio edytowane przez arti : 16.07.2010 o godz. 15:20.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|