|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mecz jest jutro
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ile wynosi minimalna kwota przy płaceniu kartą w lewiatanach, kefirkach itp w Krakowie?
![]() AHA i jeszcze jedno pytanie z tego samego cyklu tylko chodzi o płacenie na pkp za bilety. Jest jakaś minimalna kwota? WISŁAZWE dzięki! a jeśli chodzi o pkp?
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 14.07.2010 o godz. 12:58.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() odnosnie pkp to raczej nie ma limitu. Labtec : mecz jest o 20:00 jutro - napewno bedzie na Polsacie zwyklym . |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
"Ten kto pokonał innych, jest silny.
Ten kto pokonał samego siebie, jest niezwyciężony" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szukam forum/strony skąd będę mógł ściągnąć jutrzejszy meczyk Wisły co by się troszkę po-emocjonować.
Jakieś propozycje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W jakim sensie "ściągnąć"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
w sensie pobrać na komputer, zapisać na dysku tudzież zassać..
Pracuję do 21 i chciałbym oglądnąć z poślizgiem ale w całości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mecz powinień pojawić sie na allgoals.pl
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam głupie pytanie. Chciałbym zapisać się do klubu piłkarskiego aby pograć, nie wiecie moze jak to wygląda w klubach a- klasowych czy biorą wszystkich ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Psuje Wam się youtube ?...
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jest jakas kafejka internetowa w okolicach Lea, Królewskiej i okolicach?
![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jest mecz Ruchu w telewizji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
nie.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
w którym miejscu w Galerii Kazimierz jest punkt mBanku tzw mkiosk?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś imienne tablice rejestracyjne w aucie ? Chodzi mi w sumie o kwestię od strony formalnej. Czyli jeśli pójdę zarejestrować w tym przypadku motocykl to co dostanę od razu ? w przypadku normalnych blach jak pamiętam dostaje się miękki dowód z waznością miesięczną i 2 blachy. Jak jest w przypadku imiennych tablic ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na jakim kanale będzie dzisiejszy mecz Wisły? nie mogę znaleźć nigdzie informacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na Polsacie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Pytanie mam takie:
Zakupiłam sobie nowego laptopa z Windowsem 7. Jako, że jestem wytrwałym wyznawcą XP to sobie przeinstalowałam. Wszystko działa pięknie i szybko poza jedną rzeczą. Każde przewijanie lub przesuwanie okna jest strasznie powolne. Tzn zero płynności, okno przesuwa się jakby klatka po klatce. To samo przy przewijaniu. Co może być przyczyną? Dodam, że laptop to Lenovo G560 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej nie masz zainstalowanych sterowników do karty graficznej. Ściągnij je sobie, zrestartuj kompa i będzie chodzić płynnie.
|
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
A no to może być problem. Mam GeForce 310M. Nie wiem czy do tej karty są sterowniki pod XP. Jakieś sposoby?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W googlach poszukałem, chyba będzie ciężko.
Masz pretekst, żeby spróbować win7. Ze swojej strony naprawdę mogę polecić ten OS. Długo używałem XP, nasłuchałem się złych opinii o Viscie i też sceptycznie podchodziłem do siódemki. Jak się okazało było naprawdę warto. |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
Znalazłam coś, co może działać. Się zobaczy. W każdym razie W7 na wizus jest podobna do Visty. Bardzo mi nie leży. Ale jeśli trzeba będzie, to może się przekonam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja znalazłem to http://gram24.pl/f267/nvidia-geforce...-a-274903.html ale nie jestem tam zarejestrowany
więc linku nie widzę.Na stronach nvidia piszą że nie ma. Może jednak jest Ale 7 nie jest taka zła, ja używam visty i po dłuższym używaniu nie ma z nią problemów, a poza tym od czego jest google jak się czegoś nie wie.![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jest gdzieś w Krakowie punkt w którym można drukować dokumenty (doc, pdf) np. z pendrive'a
Czy można to załatwić w zwykłym punkcie ksero ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Prezydentowa, od kilku miesięcy używam Windows 7 i muszę przyznać, że jestem z tego na prawdę zadowolony. A też nasłuchałem się i widziałem jak Vista zamula. Wizualnie są to bardzo podobne (prawie identyczne) systemy, ale jakościowo to niebo, a ziemia. Zatem wg mnie nie masz się czego obawiać i możesz powoli myśleć o wejściu w erę najnowszych systemów operacyjnych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Opona mi sie przebiła w rowerze. Ile tak mniej wiecej możę kosztować nowa? 30zł, wiecej?
|
|
|