|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
bodaj o1 lipca ? czy 1 sierpnia stawki za minutę połączenia nie mogą być wyższe niż bodaj 0.49 euro centa - czyli kolo 2 złotych, więc nadal drogo. Co do smsów to nie słyszałem, żeby potaniały . Ty - będąc w Polsce i wysyłając do niego smsy płacisz normalnie, ale on jako że jest za granicą i wysyła do Ciebie to płaci. http://www.plus.pl/oferta_indywidual...oaming/oplaty/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
nie w serwisach nie sprawdzają takich rzeczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czy kojarzy ktoś firmę w Krakowie, robiącą podobne naklejki na ścianę: http://www.ultra-factory.pl/naklejki.php ?
I gdzie polecacie druk vlepek w Krakowie. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Jeśli koleś jest uczciwy to się zgodzi a jeśli nie to znaczy że coś kręci |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
widzę że też czytasz poboczem.pl ;]
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ale pomysł dobry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje klucz aktywacyjny do Microsoft Office Enterprise 2007...Ja się w ogóle na tym nie znam:/ Takie cuś mi wyskoczyło.Jak Ktoś coś poradzi to bym była bardzo wdzięczna
![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.cscenter.pl/archiwum/1498...07_klucze.html
tam masz, spróbuj |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy wpłatomatem mogę wpłacić pieniądze na konto dbnet? Jeśli tak to czy pobierane są jakieś prowizje?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mając dowod osobisty tymczasowy lecąc do Francji samolotem na lotnisku tam moge mieć jakieś problemy czy nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, musze zgrać koleżance całą liste seriali akurat znalazłem plik gdzie w jednym mam wszystkie sezony, warzą one w sumie kolo 11,2GB, chciałbym je zgrać na płytke a jak się domyślam płytka tyle nie ma więc co mam zrobić?
![]() Można to jakoś spakować i będzie mniej warzyć? ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szukam czasopisma poświęconego tylko bądź w dużej mierze lidze polskiej. Najlepiej tygodnik. Co byście polecili?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
na jakie konto przelac kase za indeks i legitymacje w przypadku krakowiskiego awf?
jakie dane sa wymagane? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
możesz spakować np. WinRARem i podzielić na dwie części. Każda z części powinna się zmieścić na jednym DVD
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie jaka nuta leci w tle reklamy pewnego napoju z Rooneyem i jego klonem w roli głównej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Hej,
orientuje się ktoś ile kosztuje bilet na pociąg relacji Kraków - Warszawa ? chodzi o te pociągi kursujace w granicach 2,5 h. pzdr ![]()
"Ten kto pokonał innych, jest silny.
Ten kto pokonał samego siebie, jest niezwyciężony" |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Proszę: Merv & Merla Watson - The? Singing of Birds ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
express inter city - 118 złotych 2 klasa. I UWAGA ! nie ma zniżek na tego typu pociągi. ale kursuje też 3 godzinny osobowy pociąg za 33 złote + 37 % zniżki ! jest równiez interregio za 40 złotych + zniżka i też jedzie 3 godziny. także masz opcje, albo jedziesz 30 minut krócej i masz w portfelu 120 złotych mniej. Albo jedziesz 30 minut dłużej i zaoszczędzasz 90 pln-ów(!) tylko nie wiem ile kosztuje ten pociąg: RegionalExpress odj przyj 08:25 11:25 jakbyś wiedział daj znać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trza mi dobrego i taniego złotnika, który zwęzi bransoletkę ze srebra. Chodzi o zdjęcie dwóch koluszek.. Najlepiej gdzieś w Hucie..
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Działa Wam GG?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mi działa, ale wszedłem dopiero teraz, więc być może naprawili dopiero ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
działa
dsfv,zskjd ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Poleci Ktos jakas dobra szkole aby zdac prawo jazdy k. A ?nie bardzo chce mi sie chodzic na teorie bo prawko B mam 9 lat...
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś do,której jutro jest otwarta 'Restauracja u Wiślaków'? Można wbijać na mecza?
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Pewnie resteuracja jest czynna chyba do 23
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie co jest z meczem Wisełki ? Miał być na polsacie otwartym, czy też na tv4 dziś a ja go w programie telewizyjnym na necie nie widzę :| ?
Czyżby na Polsat sport przeniósł ten mecz na jakiś kanał kodowany |
|
|