The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2010, 23:58
Myślę, że zawodnicy będą uczuleni, żeby nie zrobić kolejnej Levadii i wyjdą skoncentrowani. Po wpadce w tamtym roku, co może wydać się dziwne, jestem spokojny o wynik dwumeczu.

A jeśli mimo wszystko przegramy, to chyba jasne, że nawet 3 wzmocnienia nic by nie dały w kontekście dalszej gry w europejskich pucharach. Myślę, że w przypadku kolejnej Levadii poleciałoby 3/4 składu z Brożkami na czele. Cupiał już raz zrobił takie wietrzenie i wyszło na dobre.

Cokolwiek się stanie, będę kibicował Białej Gwieździe. Do boju Wisełko!
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.07.2010, 00:07
s1mone napisał(a):Wyświetl post
A jeśli mimo wszystko przegramy, to chyba jasne, że nawet 3 wzmocnienia nic by nie dały w kontekście dalszej gry w europejskich pucharach. Myślę, że w przypadku kolejnej Levadii poleciałoby 3/4 składu z Brożkami na czele. Cupiał już raz zrobił takie wietrzenie i wyszło na dobre.
Kiedy było to wietrzenie, które wyszło Wiśle na dobre?
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Stary 13.07.2010, 02:00
Przecież my mamy co sezon takie wietrzenie! I co sezon kolejne silne ogniwa tego zespołu zostają zamieniane na drobne. To ma byc niby budowanie zespolu? To jest jego demontaż.
I to wieczne biadolenie, że nie ma środków. Ze sprzedaży obrońców zarząd otrzymał około 5 mln euro. A kogo nam w zamian "sprowadzili" - bramkarza za około 400 tys., jakiegos anonimowego stoperka tez pewnie za podobna kwotę, Żurawia z wolną kartą i wypożyczyli z drugiej ligi Cikosa.
Wiec ja się pytam do @##$# nędzy GDZIE SIĘ PODZIAŁY POZOSTAŁE 4 MILIONY?!
Sprzedaliśmy dwóch świetnych graczy - gdzie są klasowi piłkarze, którzy powinni przyjść na ich miejsce? Gdzie są wzmocnienia przed pucharami? Rok temu Skorża nie miał nawet 18 piłkarzy na puchary, w tym roku będziemy grać bez obrońców. To ma być profesjonalizm tak?

Napisałbym co myślę o zarządzie i słodko-pierdzącym Basałaju, ale szkoda dostać dożywotniego bana.
Przykro obserwować to wszystko.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.07.2010, 07:03
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
Trafiły do kieszeni Cupiała/Telefoniki. Zadowolony ? Skoro już wiesz możesz podjąć odpowiednie działania. Najrozsądniej chyba bedzie odkupić klub i doprowadzić go do finału ligi mistrzów, jak wiadomo to bardzo proste... Więc do dzieła.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 13.07.2010, 07:24
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Trafiły do kieszeni Cupiała/Telefoniki. .
Od sponsora do beneficjenta...
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 13.07.2010 o godz. 07:41.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.07.2010, 08:17
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
Przecież my mamy co sezon takie wietrzenie! I co sezon kolejne silne ogniwa tego zespołu zostają zamieniane na drobne. To ma byc niby budowanie zespolu? To jest jego demontaż.
I to wieczne biadolenie, że nie ma środków. Ze sprzedaży obrońców zarząd otrzymał około 5 mln euro. A kogo nam w zamian "sprowadzili" - bramkarza za około 400 tys., jakiegos anonimowego stoperka tez pewnie za podobna kwotę, Żurawia z wolną kartą i wypożyczyli z drugiej ligi Cikosa.
Sprzedaliśmy dwóch świetnych graczy - gdzie są klasowi piłkarze, którzy powinni przyjść na ich miejsce? Gdzie są wzmocnienia przed pucharami? Rok temu Skorża nie miał nawet 18 piłkarzy na puchary, w tym roku będziemy grać bez obrońców. To ma być profesjonalizm tak?

Napisałbym co myślę o zarządzie i słodko-pierdzącym Basałaju, ale szkoda dostać dożywotniego bana.
Przykro obserwować to wszystko.
Wyluzuj i przyłóż lód do głowy bo widać że upały Ci zaszkodziły . Dla większości dzieciaków z tego forum jak nie ma transferów to nic w klubie się nie dzieje i Wisła jest niszczona przez Cupiała choć okienko jeszcze trwa to już niektórzy piszą że żadnych transferów nie będzie i zaczynają jechać po ludziach zarządzających Wisłą. A może Cupiał ma Ci przedstawić na co poszły te 4 miliony? To nie są Twoje pieniądze i nic Ci do nich. Ja jestem optymistą bo widać że w naszym klubie coś idzie w dobrym kierunku, ktoś ma konkretny pomysł na budowę tej drużyny i już nie długo możemy się doczekać profesjonalnie działającego silnego klubu. Zyskaliśmy ostatnio dyrektora do spraw marketingu który powinien ożywić nieco nasz marketing , już niedługo powinien dołączyć dyrektor sportowy , sieć skautingu będzie budowana, stadion już niedługo będzie ukończony , centrum treningowe powstanie. To są priorytety , nie transfery , drużynę trzeba budować od podstaw i widać że to idzie w dobrym kierunku . Co do transferów Marcelo i Głowy jak przyszły dobry propozycje i obaj piłkarze chcieli odejść to Wisła dobrze zrobiła pozwalając im odejść a co do pieniędzy za nich wg mnie nie można wszystkiego roztrwonić od razu , trzeba mądrze nimi zagospodarować , część przeznaczyć na następne okienko , cześć na obecne a cześć włączyć do budżetu . Zaznaczę że też chciałbym transferów ale trzeba dodać że one nie są gwarantem sukcesów , możemy wydać duże pieniądze a Ci piłkarze mogą się nie sprawdzić więc to kolejny powód by nie śpieszyć się i robić przemyślane ruchy. Przestańcie już płakać że gdzie są pieniądze , klub jest niszczony przez pewnych ludzi, gdzie transfery , itp. Czekajcie cierpliwie , może transfery jeszcze jakieś będą a jeśli nie to za rok może za dwa lata powinno coś ruszyć w tym względzie ... PS Trzeba dodać że to okienko i tak jest zdecydowanie lepsze od kilku poprzednich , pozyskaliśmy 4 zawodników już w trakcie okresu przygotowawczego , zawsze był to jeden piłkarz , nieraz ani jeden a teraz już czterech. W końcu mamy bramkarza, Żuraw będzie z pewnością lepszym napastnikiem od wynalazków typu Christow, Beto czy Dudu a trzeba dodać że za dobrego napastnika trzeba słono zapłacić. Jest jeszcze Bunoza który przyszedł do Wisły by grać w pierwszej 11, nie rozumiem dlaczego wg niektórych nie miałby być wzmocnieniem , gra w młodzieżówce , w swoim klubie w chorwackiej lidze był podstawowym piłkarzem , Wisła zapłaciła za niego nie mało - on jest zawodnikiem do pierwszej 11 , to może być transfer równie dobry jak Marcelo. Większość z Was chciała Sadloka i zachwycała się możliwością przyjścia tego piłkarza ale przecież Sadlok to odpowiednik Bunozy z Polskiej ligi. Obaj są młodzi , obaj w ostatnim sezonie byli wyróżniającymi postaciami w swoich klubach które zajęły czołowe miejsca w swoich ligach więc nie rozumiem zachwytów nad Sadlokiem i jednocześnie pisania że Bunoza to nie wzmocnienie. Pozostał jeszcze Cikos który został wypożyczony. Jego zespół spadł z ligi ale on wyróżniał się w tym klubie i prezentował bardzo dobrze ,w młodzieżówce też spisywał się nieźle. Zobaczymy jak będzie się prezentował , jeśli się nie sprawdzi poszukamy kogoś innego a jeśli pokaże że potrafi coś możemy mieć drugiego Baszcza za nieduże pieniądze...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 13.07.2010 o godz. 08:30.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.07.2010, 08:19
Cupiał oddaj moje sto milionów!

Ludzie, nie spinajcie się tak. To nie były i nie będą nigdy wasze pieniądze.Jak wy sobie wyobrażacie obrót takimi sumami? Przychodzi pan Holender z dwiema dużymi walizkami, my mu wystawiamy paragon - środkowy obrońca sztuk jeden, 3.5 mln €, potem na to wszystko przychodzi Cupiał i mówi: zabieram pieniązki, nie ma takiego zarabiania i ucieka do Myślenic?

Przypomnę, że Wisła S.S.A i Telefonika S.A, to są dwie oddzielne spółki i naprawdę nie trzeba kończyć finansów na UEKu, żeby wiedzieć, że nawet największy akcjonariusz nie może sobie ot tak po prostu wypłacić pieniędzy ze spółki.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.07.2010, 08:55
Jak mają zmarnować, to lepiej oddać Cupiałowi
A poważnie, to najpierw potrzebny jest pion sportowy i scouting by ta kasa poszła w celu wzmocnień. A nie została po raz kolejny wyrzucona w błoto.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 13.07.2010, 09:22
Panowie, spokojnie
Nie będzie transferów dopóki nie przejdziemy Litwinów. Pieniądze zarobione do tej pory poszły częściowo na załatanie dziury budżetowej, a reszta czeka sobie na koncie na to co się stanie w pucharach. Jak nie przejdziemy tej rundy to znów trzeba będzie pokrywać bieżące koszty z zarobionej kwoty i pewnie na transfery zostaną resztki.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
koker
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 13.07.2010, 09:22
Panowie o co wam chodzi? Po co te wszystkie posty "GDZIE TE 4 miliony?" A co was to obchodzi? Ile kasy bylo wyrzucanych w bloto do naszego klubu w poprzednich sezonach?!

Czasami naprawde jak czytam te wasze posty to czlowiek moze sie tylko zlapac za glowe.
Przyjedza jakis Helton na testy zle, Etamane zle, przyjezdza nawet ciekawy holender to raczej nawet dobrze ale jednak cos z nim nie tak...
Mamy nowego bramkarza, ktory nie zagral jeszcze ani jednego meczu o stawke!!!!!! a wy juz mowicie ze raczej nic z niego nie bedzie i do dalej...
Przychodzi Cikos za Alvareza, Bunoza za Glowe ale wam i tak wszystko nie pasuje bo to niby zawodnicy innej klasy i to nie ta polka i w ogole....widzieliscie ich chociaz raz w akcji? Nie to moze poczekajmy co nasze nowe nabytki pokaza w czwartek?

Najlepsze jest to ze ostantio nawet sami szukacie problemow. Do tej pory w pomocy bylo wszystko ok, wrocil Gargula, jest Sobol, Krzysiek, Tomas, Wojtek, Andraz(aczkolwiek w czwartek raczej grac nie bedzie), Maly i Piotrek a wy nagle macie problem ze Sobol stary i jakis taki dziwny. No to nic trzeba kupic kogos nowego!....A mamy w naszych szeregach naprawde fajnego pomocniki, ktory wedlug mnie, moze zastopic kiedy Sobola - Krzysiek Maczynski.

Poczekajce moze az skonczy sie okinego transferowe i wtedy bedziemy mogli rozliczac nasz klub...

Pozdrawiam

Odpowiedz cytując
KzG
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 13.07.2010, 09:34
Panowie a nawet jeśli wisła zajmie miejsce w środku tabeli to co przynajmniej mamy klub który to wytrzyma bo nikt nie ma chorych ambicji i nie podpisuje za wszelką cenę zawodników za kosmiczne jak na nasze warunki pieniądze. I co w przypadku problemów kto im te kontrakty zapłaci a tak ja wole żeby wisła na następne 10 lat została silnym klubem z czołówki z twardymi podstawami który co roku będzie walczył o mistrzostwo a jeśli będą jakieś.

Odnośnie wzmocnień na już ja się pytam co by dał nawet bardzo dobry stoper kupiony 4 dni temu i tak poziom zgrania obrony był by taki sam a poza tym naprawde nie wiem jaki to miał by byc obrońca który by nagle zadecydował o zmianie stylu gry w kilka dni.

Pozdrawiam i zalecam powstrzymanie się od komentarzy przynajamniej do końca okienka.

Naprawdę w naszym kochanym klubie zaczyna się dziać dobrze.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.07.2010, 09:41
KzG napisał(a):Wyświetl post
Panowie a nawet jeśli Wisła zajmie miejsce w środku tabeli to co przynajmniej mamy klub który to wytrzyma bo nikt nie ma chorych ambicji i nie podpisuje za wszelką cenę zawodników za kosmiczne jak na nasze warunki pieniądze. I co w przypadku problemów kto im te kontrakty zapłaci a tak ja wole żeby Wisła na następne 10 lat została silnym klubem z czołówki z twardymi podstawami który co roku będzie walczył o mistrzostwo a jeśli będą jakieś.

Odnośnie wzmocnień na już ja się pytam co by dał nawet bardzo dobry stoper kupiony 4 dni temu i tak poziom zgrania obrony był by taki sam a poza tym naprawde nie wiem jaki to miał by byc obrońca który by nagle zadecydował o zmianie stylu gry w kilka dni.

Pozdrawiam i zalecam powstrzymanie się od komentarzy przynajamniej do końca okienka.

Naprawdę w naszym kochanym klubie zaczyna się dziać dobrze.

Jesteś tu nowy więc taka rada na przyszłość. Skoro Wisła jest Twoim ukochanym klubem to nic nie zaszkodzi gdy użyjesz klawisza shift przy pisaniu pierwszej litery z nazwy tego klubu.

Co do transferów. Mam nadzieję że po przejściu Szawli dojdą jeszcze dwaj zawodnicy. Ciekawe jak wygląda sprawa z Milinkoviciem ? Pozyskanie w tym momencie doświadczonego środkowego obrońcy mogłoby być dobrym pomysłem. Doświadczenie i ogranie takiego zawodnika pozwoliłoby na szybsze zgranie z całym blokiem defensywnym.

PS

A gdzie są formuowe gwiazdy od transferów zbymak i maci0s ?
Ostatnio edytowane przez tomo : 13.07.2010 o godz. 09:44.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 13.07.2010, 09:46
Krzysiek Mączyński...kocham ten temat. Ilu trenerów Wisła nie miała i tak u żadnego nie grał...i za 5 lat wejdę na forum i będzie: "nie płaczcie, że nie ma transferów jest Krzysiek..." Ja szczerze mówiąc nie dziwie się frustracji niektórych na tym forum (chociaż czasem rzeczywisćie przesadzają). Wisła potrzebuje nowych zawodników jak powietrza. Piszecie, że wraca Guła. A ja się pytam skąd wraca? Niemal z zaświatów. Koleś w piłkę nie grał ponad rok, wątpie by był wzmocnieniem. Ludzie mają prawo czuć się rozgoryczeni widząc wyprzedaż obrony i brak alternatywy na te miejsca!! Przypominm że Cikos jest na prawą obronę a tam jest Singlar. Czyli pozostaje ten Bunoza. Jak niemal każdy, nie wiem kim on jest. Piłkarzy można sprzedawać i czasem trzeba, ale najpierw powinno się mieć dla nich alternatywę. Ja potrafię sobie wyobrazić jak wyglądają rozmowy w sprawie nowego piłkarza. Jego menago na pewno wie jaka jest sytuacja kadrowa w Wisle (brak stoperów) i teraz wie, że klub jest w mega ciężkiej sytuacji gdyż po prostu brakuje mu zawodników. Dlatego stawka pewnie idzie w górę i dalej w górę i na końcu my rezygnujemy. Oczywiście tak być nie musi i są to tylko moje przypuszczenia ale jest to całkiem prawdopodobne. Dlatego bardzo mnie boli podejście do transferów w naszym klubie.

Piszecie, że najpierw trzeba przejść Szawła i będą transfery. To samo pisało się przed Levadią. A poza tym jak ich przejdziey i wylosujemy innych ogórków usłyszymy pewnie to samo. Przejdziemy to będa wzmocnienia. I tak w kółko bez końca. Ja naprawdę nie wiem jak Basałaj chce wypełnić stadion. I to w jego mniemaniu 23-25tys ludi to jest wariant pesymistyczny...Dobre sobie, Wisła to istne perpetum mobile, nic od siebie nie dać a inters się kręcić musi. Super podejście.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.07.2010, 09:46
koker napisał(a):Wyświetl post
Panowie o co wam chodzi? Po co te wszystkie posty "GDZIE TE 4 miliony?" A co was to obchodzi? Ile kasy bylo wyrzucanych w bloto do naszego klubu w poprzednich sezonach?!

Czasami naprawde jak czytam te wasze posty to czlowiek moze sie tylko zlapac za glowe.
Przyjedza jakis Helton na testy zle, Etamane zle, przyjezdza nawet ciekawy holender to raczej nawet dobrze ale jednak cos z nim nie tak...
Mamy nowego bramkarza, ktory nie zagral jeszcze ani jednego meczu o stawke!!!!!! a wy juz mowicie ze raczej nic z niego nie bedzie i do dalej...
Przychodzi Cikos za Alvareza, Bunoza za Glowe ale wam i tak wszystko nie pasuje bo to niby zawodnicy innej klasy i to nie ta polka i w ogole....widzieliscie ich chociaz raz w akcji? Nie to moze poczekajmy co nasze nowe nabytki pokaza w czwartek?

Najlepsze jest to ze ostantio nawet sami szukacie problemow. Do tej pory w pomocy bylo wszystko ok, wrocil Gargula, jest Sobol, Krzysiek, Tomas, Wojtek, Andraz(aczkolwiek w czwartek raczej grac nie bedzie), Maly i Piotrek a wy nagle macie problem ze Sobol stary i jakis taki dziwny. No to nic trzeba kupic kogos nowego!....A mamy w naszych szeregach naprawde fajnego pomocniki, ktory wedlug mnie, moze zastopic kiedy Sobola - Krzysiek Maczynski.
Poczekajce moze az skonczy sie okinego transferowe i wtedy bedziemy mogli rozliczac nasz klub...
Pozdrawiam
A Ty widziałeś tego Mączyńskiego w ogóle, że piszesz, że zastąpi Sobola? Kompletnie inna charakterystyka, zalety i wady... już widzę Mąkę walczącego fizycznie co nie znaczy, że w grze do przodu nie ma zalet, ale to raczej może być typ Garguły (oby).
Bunoza nic nie pokaże w czwartek, w każdym razie nie na boisku - ot nasza zapobiegliwość...
Testy...przyjeżdża nieprzygotowany grubasek, który nigdzie nie grał - fajnie... sympatycznie wygląda, przyjeżdża ciekawy Holender - fajnie wygląda, miesza w sparingu-przydałby się, potem kończy testy i wyjeżdża i nie wiadomo co z nim - będzie czy nie. Ale ogólnie to jest dobrze - cały czas testujemy - gość jest cienki - kop w d..., gość jest dobry - też wyjeżdża w siną dal.
ps.A ten Filip Krutko w Twoim podpisie to co za talent bo się nie orientuję...
Ostatnio edytowane przez arti : 13.07.2010 o godz. 09:49.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.07.2010, 09:48
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Od sponsora do beneficjenta...
TF jest wlascicielem a nie sponsorem. Coz. Zostaniesz wlascicielem Wisly tez pewnei zostaniesz beneficjentem
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.07.2010, 11:02
tofik napisał(a):Wyświetl post
A poważnie, to najpierw potrzebny jest pion sportowy i scouting by ta kasa poszła w celu wzmocnień.
Nie wierzę w żaden poważny scouting w wiślackich,czy ogólnie polskich warunkach.Długi elaborat na ten temat trzeba by było wypichcić,więc daruje sobie.Na świecie przeprowadza się eksperymenty z małpami w roli głównej.Daje im się do wyboru akcje giełdowe,i z reguły pokonują uznanych analityków od giełdy.Wobec tego nie wiem,czy nie lepszym rozwiązaniem od pytlowania o mitycznym scoutingu nie byloby np.wyslanie jakiejs szympansicy z Lasku Wolskiego na Balkany?Kapka pewnie w przedbiegach wysiada.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.07.2010, 11:31
od Costlego, to trzeba trzymac sie daleko, fochy tylko ciagle stroi,

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.07.2010, 11:33
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
od Costlego, to trzeba trzymac sie daleko, fochy tylko ciagle stroi,
Skorza by go wzial z pocałowaniem ręki. W koncu to jego typ napadziora
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 13.07.2010, 11:49
Za miesiąc Wisła ma zatrudnić dyrektora sportowego. Nie można przecież mówić o sensownej i przemyślanej polityce transferowej, gdy klub nie zatrudnia fachowca na tym stanowisku. Jeżeli Mielcarski dalej będzie stroił fochy i obawiał się wpływu Kapki na Cupiała, to trzeba będzie pomyśleć o kimś innym. Kandydatów na rynku nie ma. Osobiście pomyślałbym o Urbanie, gdyż jest to wbrew pozorom świetny fachowiec, który potrafi odróżnić dobrego zawodnika od zwykłego kopacza. Zaraz zapewne się podniosą głosy, że transfery Legii były dramatyczne, no ale przecież tam za sprowadzenie różnego szrotu odpowiadał Trzeciak z Jóźwiakiem. Urban tylko co chwilę odsyłał kopaczy z testów twierdząc, iż się nie nadają. Argument o tym, że jest to były legionista odpada, gdyż wiele razy podkreślał, że w jego sercu jest tylko Górnik - za co wielki szacunek, gdyż nie podlizywał się ani kibicom ani dziennikarzom. Poza tym trenując rezerwy Osasuny widział jak wygląda od podszewki szkolenie młodzieży na najwyższym światowym poziomie. Skoro Basałaj chce zbudować bazę treningową, to powinien pomyśleć o nowoczesnym systemie szkolenia młodzieży. Urban z łatwością mógłby wprowadzić hiszpańskie standardy szkolenia opracowując konkretny system, który myślę, że sprawdziłby się w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez tormenthor : 13.07.2010 o godz. 11:51.
Odpowiedz cytując
Waldi69
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 13.07.2010, 12:23
A może Lubański do nas przyjdzie jako dyrektor sportowy, wszak zadeklarował że chce wrócić do Polski, a w Górniku ponoć niekoniecznie go chcą...
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 13.07.2010, 12:32
Waldi69 napisał(a):Wyświetl post
A może Lubański do nas przyjdzie jako dyrektor sportowy, wszak zadeklarował że chce wrócić do Polski, a w Górniku ponoć niekoniecznie go chcą...
A co to za menadżer, jakie on ma osiągnięcia? Ja pamiętam tylko jak przyjechał do Krakowa podwędzić nam braci Brożków, zanim podpisali profesjonalne kontrakty.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.07.2010, 12:33
Niesubordynacja.

Augustien, Małecki i do nich miałby dołączyć Costly.

Plus Piotr Brożek pyskujący do trenera...

Jak oni chcą budować tą drużynę.

Urbana Już chcieliśmy zatrudnić w takiej roli ale wolał być trenerem, może teraz się coś zmieniło.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 13.07.2010, 12:45
Wrócił niezatapialny Zdzisek, wrócił Basałaj to może wróci jeszcze Bednarz ?
Odpowiedz cytując
robo_kk
Junior Member

Od: 06.2006

Stary 13.07.2010, 12:56
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Wrócił niezatapialny Zdzisek, wrócił Basałaj to może wróci jeszcze Bednarz ?
to jeszcze Kuźba, Kałużny i Hugues ;-)
Odpowiedz cytując
Jonasz
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.07.2010, 13:12
jakby wrócił Bednarz, to wcale nie byłoby tak źle. To był dyrektor, który posprzątał trochę syfu i nie dał sobie włazić na głowę
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.07.2010, 13:36
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html ale bełkot, z drugiej strony Costlyego za darmo...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.07.2010, 13:42
snyrting napisał(a):
To nie były i nie będą nigdy wasze pieniądze.
I co w związku z tym? To jest gadka typu: może oddajmy Gdańsk Niemcom, a np: Warszawę Rosji, wszak nie ma co się spinać, to nie nasza osobista własność, nic nam do tego.

To są istotne środki dla funkcjonowania klubu, któremu kibicujemy. Każdy, który troszczy się o Wisłę ma pełne prawo oczekiwać, że zostaną odpowiednio i godnie zagospodarowane, a nie zmarnotrawione w ten, czy inny sposób.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Pablo0085
Junior Member

Od: 01.2010

Stary 13.07.2010, 13:43
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
... z drugiej strony Costlyego za darmo...
Niezbyt darmo bo pewnie Costly zawoła spory kontrakt który trzeba bedzie płacić a kolejnego gwiazdora który wali fochy chyba nam nie potrzeba..
Jedno Miasto Jeden Klub, Wisła Kraków aż po grób.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.07.2010, 13:47
koker napisał(a):Wyświetl post
Do tej pory w pomocy bylo wszystko ok,

Następny "kwiatuszek". Niektórych naprawdę ciężko czytać. Od kiedyż to w pomocy Wisły wszystko było i jest ok? Szczególnie z Lewadią, Polonią Bytom, obu meczach derbowych, z Lechem, z Legią w Sosnowscu, z Arką, Koroną, Odrą etc.?

Nie zamieniajcie tematu w kabaret.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów