|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Joshua, weź wyluzuj. W tym roku gramy w wersji "roboczej" - czyli jaką Adidas puscił serię, takie będziemy mieć. W przyszłym sezonie zrobią koszulki specjalnie dla nas a wtedy z całą pewnością Biała Gwiazda się pojawi.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Звезда изнад свега
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przecież adidas dostarcza stroje, a to co się na nich drukuje/wyszywa leży w gestii klubu. Białej Gwiazdy jak nie było, tak nie ma. Szkoda bo to odróżniało Wisłę od innych klubów z wypacykowanym herbikiem. A jeśli chodzi o gwiazdę zrobioną "odgórnie" na strojach, tak jak to było w przypadku Umbro... gwiazda na ramieniu? Dzięki, postoję.
![]()
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ludziska, a to cudeńko co ma Erik Czikosz to jest gdzieś do kupienia, czy też za jakiś miesiąc?
http://galeria.wislakrakow.com/20100712/tb/21.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To treningowa. Adasie mają być dostępne za 2-3 tygodnie we Wiślackim Świecie i gdzieś jeszcze
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Ja wiem ze kazdy by chciał by było tak jak na stulecie, ale za tyle pieniedzy ile Cupial włożył w klub, chyba ma prawo do tego by wstawić herb S.S.A. jaką w końcu jesteśmy. każdy z nas by tylko narzekał, a to sie nie podoba herb, a to paski a to kolor, a to krój a to cena. Zastanówmy sie czy jest cos co sie podoba... i nie narzekajcie na koszulki, bo np. Nike *******nęło sobie tribala na koszulkach wyjazdowych Interu ... Jak SKWK wykupi w końcu Wisłe od pana Cupiała, to wtedy bedziemy mogli oczekiwać wielkiej białej gwiazdy na sercu. A potem zamiast Adidasa bedzie Tiko i koszulka po 80 pln. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() A gadanie że Cupiał kase włozył w klub i ma prawo do herbu S.S.A , jest troszke smieszne, mysle że Cupiałowi jest wszystko jedno czy jest herb, czy była by gwiazda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No tu Ci musze przyznac racje, przegieli z Interem ; d
![]() W sumie to mozna sie cieszyc, inni maja gorzej ;] ![]() A co do treningowek. Jak myslicie? Bedzie je mozna gdzies zakupic? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Oczywiście, że ma prawo używać sobie herbu SSA.Jak mu odwali to zrobi nam zielone koszulki bo mu się podobają, albo da sobie napis CUPIAŁ na koszulkach. Żałuje tylko,że klub odstępuje od symbolu na koszulkach, który piłkarze nosili prze dłuuuuugie lata. Ale wiadomo, teraz najważniejsza jest kasa, marketing, wymysły prezesów... Ja jestem tylko głupim kibicem, który mimo iż wspiera ten klub od 16 lat, jest nikim. Dobrze,że chociaż na forum mogę sobie ponarzekać, choć i tak to g*** da.
Przepraszam, już się nie wypowiadam na ten temat, żeby nie psuć wspaniałej atmosfery po prezentacji koszulek (zwłaszcza treningowych) ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Звезда изнад свега
Offline |
|
![]()
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
mi sie tam podobaja choc moze tylko razi ze LEgła bedzie miec takie same;p ale nie sa zle i moim zdnaeim lepsze niz od Umbro ;p zobaczymy co wymysla za rok wtedy bedziemy sie bardziej wyrozniac
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak już coś to SA,nie SSA
.Może SKWK jakoś zadziała czy coś, oni jedyni mają jakiś wpływ na klub, pisanie na forum nic nie da. Tak jeszcze BTW: Legii robiono jakiś unikalny wzór pod nich? Bo z tym Adidasem to oni są już ładne parę lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Szkoda, że nie ma już białej gwiazdy, ale koszulki prezentują się ciekawie. Nie wiem wprawdzie kto za nie zapłaci 250 zł, ale najważniejsze, że wreszcie mamy sponsora technicznego z prawdziwego zdarzenia.
P.S. Brunetka najlepsza. ![]() ![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
czy sa jakies stroje wyjazdowe, bramkarskie? Bo na fotkach ciagle te same(tj. domowe).
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie ma szału z tymi strojami , prosty wzór czyli: herb, znaczek adidasa,logo i 3 paski na rekawach
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Zestaw jest klasyczny - są jeszcze białe (więc o zgrozo prawdopodobnie z czarnymi paskami...) i niebieskie. Bramkarskie są żółte i niebieskie i jeszcze jakies, ale nie pomnę - bodaj czarne. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bardzo mi się podobają te koszulki treningowe w których zaprezentowano nowych piłkarzy. Świetnie ożywiają te koszulki te granatowe paski. Szkoda, że to nie są "meczówki".
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czyli w sumie jesli jakos nie odejda od schematu to wyjazdowe beda identyczne jak Legii, tylko herb inny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Mnie osobiście koszulki się za bardzo nie podobają. Wzór jak sprzed dekady. Liczę, że w przyszłym sezonie dostaniemy taki wzór że szczena mi opadnie Dobrze by było znaleźć jeszcze nowego sponsora na koszulki ale to już osobna kwestia
Ostatnio edytowane przez kolarz90 : 12.07.2010 o godz. 18:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Bez rewelacji, zwłaszcza za taką cenę. Kupię co najwyżej koszulkę treningową, ta wygląda lepiej.
Trzeba poczekać rok na specjalny model koszulek dla Wisły, doczekamy się unikalnego wzoru i być może Białej Gwiazdy. Nie mam nic przeciwko herbowi SA, jednak ono zupełnie nie pasuje na koszulkę, jednak spokojnie mogłoby pozostać na spodenkach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
czy nie doczekamy sie oficjalnej prezentacji drugiego i trzeciego kompletu? Strojow bramkarskich? strojow treningowych, jakis polowek, bluz, itd?
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Ogólnie radość jest postrzegana jako coś nie normalnego , zresztą w pewnych formach przypomina ona szaleństwo . Jednak to całe postrzeganie, to przypadłość społeczna . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ojj tam czepiacie sie dziewczyny ;p zrobila poze taka i od wielkie halo ;d swoja droga jak dla mnie brunetka wygrywa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie rozumiem dlaczego miały by być czarne paski... przecież np. Milan grał w strojach Adidasa białych z czerwonymi paskami.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czarne paski to na LEgla a nie do nas Wiselkamusi zachowac swoje barwy mam przynajmniej taka nadzieje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
ja zastanawiam się tylko nad jednym- czy za sukces jakim niewątpliwie jest podpisanie umowy z Adidasem, otrzyma osoba, dzięki której w ogóle pojawił się ten temat? A może prezes Basałaj wystawi klapy do orderów?
Pierwsze rozmowy toczyły się w tej sprawie już w ubiegłym roku... niestety, przerwało je dość wydarzenie... Tak na prawdę, tylko lojalności i wiślackości byłego już dyrektora marketingu Wisła zawdzięcza ten kontrakt... Ale czy kogoś z obecnego zarządu to obchodzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://kiks.tv/2010/07/nowe-obronne-zasieki-w-wisle/
relacja wideo z prezentacji strojów i przedstawienia zawodników. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie czy jeszcze gdzieś kupisz koszulki Wisły z Umbro kolor obojętny,może być z sponsorem lub puste,rozmiar L może być mniejsze?
Proszę pisać na P.W |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://lechia.gda.pl/galeria/1486/120588/
Takie panie powinny prezentowac nasze koszulki Jak zobaczyłem tą blondyne po solarze to az przegladarka mi się przyciela. Co to jest? Czy w półmilionowym miescie nie ma naprawde fajnych lasek? IMO jedynie ta czarna może zostac |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Swoją drogą to Lechia też cudownych tych strojów niestety nie dostała.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam pytanko do ludzi posiadajacych wiedze na temat Bialej Gwiazdy na koszulkach.
1.Dlaczego klub umieszcza herb S.A. zamiast Gwiazdy? 2.Czy w przeszlosci SKWK(lub inni przedstawiciele kibicow Wisly) probowalo rozmawiac z przedstawicielami zarzadu Wisly na temat Gwiazdy na koszulkach? 3.Czy beda podejmowane proby rozmow z zarzadem W.K. w sprawie Gwiazdy na koszulkach w przyszlosci? 4.Czy sa chociaz teoretyczne szanse abynasi pilkarze zagrali,jeszcze kiedys z Biala Gwiazda? Prosze o oswiecenie mnie w tej kwesti bez zbytniego przemadrzania sie. ![]() Dzieki! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|