The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2010, 15:31
Joshua, weź wyluzuj. W tym roku gramy w wersji "roboczej" - czyli jaką Adidas puscił serię, takie będziemy mieć. W przyszłym sezonie zrobią koszulki specjalnie dla nas a wtedy z całą pewnością Biała Gwiazda się pojawi.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
MCDave
Звезда изнад свега

Od: 07.2005

Stary 12.07.2010, 15:36
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Joshua, weź wyluzuj. W tym roku gramy w wersji "roboczej" - czyli jaką Adidas puscił serię, takie będziemy mieć. W przyszłym sezonie zrobią koszulki specjalnie dla nas a wtedy z całą pewnością Biała Gwiazda się pojawi.
Przecież adidas dostarcza stroje, a to co się na nich drukuje/wyszywa leży w gestii klubu. Białej Gwiazdy jak nie było, tak nie ma. Szkoda bo to odróżniało Wisłę od innych klubów z wypacykowanym herbikiem. A jeśli chodzi o gwiazdę zrobioną "odgórnie" na strojach, tak jak to było w przypadku Umbro... gwiazda na ramieniu? Dzięki, postoję.
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.07.2010, 15:46
Ludziska, a to cudeńko co ma Erik Czikosz to jest gdzieś do kupienia, czy też za jakiś miesiąc?
http://galeria.wislakrakow.com/20100712/tb/21.jpg
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.07.2010, 15:48
To treningowa. Adasie mają być dostępne za 2-3 tygodnie we Wiślackim Świecie i gdzieś jeszcze
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.07.2010, 15:51
MCDave napisał(a):Wyświetl post
Przecież adidas dostarcza stroje, a to co się na nich drukuje/wyszywa leży w gestii klubu. Białej Gwiazdy jak nie było, tak nie ma. Szkoda bo to odróżniało Wisłę od innych klubów z wypacykowanym herbikiem. A jeśli chodzi o gwiazdę zrobioną "odgórnie" na strojach, tak jak to było w przypadku Umbro... gwiazda na ramieniu? Dzięki, postoję.
Jak to nie ma. Ja widze białą gwiazde, nie wiem jak Wy

Ja wiem ze kazdy by chciał by było tak jak na stulecie, ale za tyle pieniedzy ile Cupial włożył w klub, chyba ma prawo do tego by wstawić herb S.S.A. jaką w końcu jesteśmy.
każdy z nas by tylko narzekał, a to sie nie podoba herb, a to paski a to kolor, a to krój a to cena. Zastanówmy sie czy jest cos co sie podoba...
i nie narzekajcie na koszulki, bo np. Nike *******nęło sobie tribala na koszulkach wyjazdowych Interu ...

Jak SKWK wykupi w końcu Wisłe od pana Cupiała, to wtedy bedziemy mogli oczekiwać wielkiej białej gwiazdy na sercu.
A potem zamiast Adidasa bedzie Tiko i koszulka po 80 pln.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 12.07.2010, 15:56
szprotson napisał(a):Wyświetl post

Ja wiem ze kazdy by chciał by było tak jak na stulecie, ale za tyle pieniedzy ile Cupial włożył w klub, chyba ma prawo do tego by wstawić herb S.S.A. jaką w końcu jesteśmy.
każdy z nas by tylko narzekał, a to sie nie podoba herb, a to paski a to kolor, a to krój a to cena. Zastanówmy sie czy jest cos co sie podoba...
i nie narzekajcie na koszulki, bo np. Nike *******nęło sobie tribala na koszulkach wyjazdowych Interu ...

Jak SKWK wykupi w końcu Wisłe od pana Cupiała, to wtedy bedziemy mogli oczekiwać wielkiej białej gwiazdy na sercu.
Myslę że jesli chodzi o gwiazde to nikt nie miał by nic przeciwko aby ona była
A gadanie że Cupiał kase włozył w klub i ma prawo do herbu S.S.A , jest troszke smieszne, mysle że Cupiałowi jest wszystko jedno czy jest herb, czy była by gwiazda.
Odpowiedz cytując
albert02
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.07.2010, 15:57
No tu Ci musze przyznac racje, przegieli z Interem ; d

W sumie to mozna sie cieszyc, inni maja gorzej ;]

A co do treningowek. Jak myslicie? Bedzie je mozna gdzies zakupic?
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 12.07.2010, 16:01
Oczywiście, że ma prawo używać sobie herbu SSA.Jak mu odwali to zrobi nam zielone koszulki bo mu się podobają, albo da sobie napis CUPIAŁ na koszulkach. Żałuje tylko,że klub odstępuje od symbolu na koszulkach, który piłkarze nosili prze dłuuuuugie lata. Ale wiadomo, teraz najważniejsza jest kasa, marketing, wymysły prezesów... Ja jestem tylko głupim kibicem, który mimo iż wspiera ten klub od 16 lat, jest nikim. Dobrze,że chociaż na forum mogę sobie ponarzekać, choć i tak to g*** da.
Przepraszam, już się nie wypowiadam na ten temat, żeby nie psuć wspaniałej atmosfery po prezentacji koszulek (zwłaszcza treningowych)
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując
MCDave
Звезда изнад свега

Stary 12.07.2010, 16:03
szprotson napisał(a):Wyświetl post

A jak któryś kolejny właściciel/sponsor wymyśli sobie że gwiazda w tym logu S.A. jest ładniejsza zielona to też będzie ok?
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.07.2010, 16:04
mi sie tam podobaja choc moze tylko razi ze LEgła bedzie miec takie same;p ale nie sa zle i moim zdnaeim lepsze niz od Umbro ;p zobaczymy co wymysla za rok wtedy bedziemy sie bardziej wyrozniac
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.07.2010, 16:08
Jak już coś to SA,nie SSA .

Może SKWK jakoś zadziała czy coś, oni jedyni mają jakiś wpływ na klub, pisanie na forum nic nie da.

Tak jeszcze BTW: Legii robiono jakiś unikalny wzór pod nich? Bo z tym Adidasem to oni są już ładne parę lat.
Odpowiedz cytując
Areo
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 12.07.2010, 16:51
Szkoda, że nie ma już białej gwiazdy, ale koszulki prezentują się ciekawie. Nie wiem wprawdzie kto za nie zapłaci 250 zł, ale najważniejsze, że wreszcie mamy sponsora technicznego z prawdziwego zdarzenia.

P.S.
Brunetka najlepsza.

Tęcza w Polsce
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 12.07.2010, 17:03
czy sa jakies stroje wyjazdowe, bramkarskie? Bo na fotkach ciagle te same(tj. domowe).
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 12.07.2010, 17:04
Nie ma szału z tymi strojami , prosty wzór czyli: herb, znaczek adidasa,logo i 3 paski na rekawach
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 12.07.2010, 17:27
Mrsnh napisał(a):Wyświetl post
czy sa jakies stroje wyjazdowe, bramkarskie? Bo na fotkach ciagle te same(tj. domowe).
Też marudziłam, że prezentuemy jeden komplet tylko.

Zestaw jest klasyczny - są jeszcze białe (więc o zgrozo prawdopodobnie z czarnymi paskami...) i niebieskie. Bramkarskie są żółte i niebieskie i jeszcze jakies, ale nie pomnę - bodaj czarne.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.07.2010, 17:37
Bardzo mi się podobają te koszulki treningowe w których zaprezentowano nowych piłkarzy. Świetnie ożywiają te koszulki te granatowe paski. Szkoda, że to nie są "meczówki".
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
albert02
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.07.2010, 17:37
Czyli w sumie jesli jakos nie odejda od schematu to wyjazdowe beda identyczne jak Legii, tylko herb inny.
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 12.07.2010, 17:50
albert02 napisał(a):Wyświetl post
Czyli w sumie jesli jakos nie odejda od schematu to wyjazdowe beda identyczne jak Legii, tylko herb inny.
Może chociaż zamiast czarnych pasków zrobią np. czerwone?
Mnie osobiście koszulki się za bardzo nie podobają. Wzór jak sprzed dekady. Liczę, że w przyszłym sezonie dostaniemy taki wzór że szczena mi opadnie Dobrze by było znaleźć jeszcze nowego sponsora na koszulki ale to już osobna kwestia
Ostatnio edytowane przez kolarz90 : 12.07.2010 o godz. 18:02.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 12.07.2010, 18:28
Bez rewelacji, zwłaszcza za taką cenę. Kupię co najwyżej koszulkę treningową, ta wygląda lepiej.
Trzeba poczekać rok na specjalny model koszulek dla Wisły, doczekamy się unikalnego wzoru i być może Białej Gwiazdy. Nie mam nic przeciwko herbowi SA, jednak ono zupełnie nie pasuje na koszulkę, jednak spokojnie mogłoby pozostać na spodenkach.
Odpowiedz cytując
ardianek
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.07.2010, 18:40
czy nie doczekamy sie oficjalnej prezentacji drugiego i trzeciego kompletu? Strojow bramkarskich? strojow treningowych, jakis polowek, bluz, itd?
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 12.07.2010, 18:42
St@chu napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/www/picture/2...2083bbeb28.jpg

Czy tylko ja mam wrażenie, że Pani, która jest na tym zdjęciu wygląda na nim hm.. niezbyt inteligentnie?
bo troche zaszalała ?
Ogólnie radość jest postrzegana jako coś nie normalnego , zresztą w pewnych formach przypomina ona szaleństwo . Jednak to całe postrzeganie, to przypadłość społeczna .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 12.07.2010, 18:53
ojj tam czepiacie sie dziewczyny ;p zrobila poze taka i od wielkie halo ;d swoja droga jak dla mnie brunetka wygrywa
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.07.2010, 18:57
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Też marudziłam, że prezentuemy jeden komplet tylko.

Zestaw jest klasyczny - są jeszcze białe (więc o zgrozo prawdopodobnie z czarnymi paskami...) i niebieskie. Bramkarskie są żółte i niebieskie i jeszcze jakies, ale nie pomnę - bodaj czarne.
nie rozumiem dlaczego miały by być czarne paski... przecież np. Milan grał w strojach Adidasa białych z czerwonymi paskami.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Stary 12.07.2010, 18:58
czarne paski to na LEgla a nie do nas Wiselkamusi zachowac swoje barwy mam przynajmniej taka nadzieje
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.07.2010, 18:59
ja zastanawiam się tylko nad jednym- czy za sukces jakim niewątpliwie jest podpisanie umowy z Adidasem, otrzyma osoba, dzięki której w ogóle pojawił się ten temat? A może prezes Basałaj wystawi klapy do orderów?

Pierwsze rozmowy toczyły się w tej sprawie już w ubiegłym roku... niestety, przerwało je dość wydarzenie...

Tak na prawdę, tylko lojalności i wiślackości byłego już dyrektora marketingu Wisła zawdzięcza ten kontrakt...

Ale czy kogoś z obecnego zarządu to obchodzi?
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.07.2010, 19:22
http://kiks.tv/2010/07/nowe-obronne-zasieki-w-wisle/

relacja wideo z prezentacji strojów i przedstawienia zawodników.
Odpowiedz cytując
Bartoch3tsw
Senior Member

Stary 12.07.2010, 21:00
Mam pytanie czy jeszcze gdzieś kupisz koszulki Wisły z Umbro kolor obojętny,może być z sponsorem lub puste,rozmiar L może być mniejsze?
Proszę pisać na P.W
Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.07.2010, 21:01
http://lechia.gda.pl/galeria/1486/120588/

Takie panie powinny prezentowac nasze koszulki Jak zobaczyłem tą blondyne po solarze to az przegladarka mi się przyciela. Co to jest? Czy w półmilionowym miescie nie ma naprawde fajnych lasek? IMO jedynie ta czarna może zostac
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 12.07.2010, 21:02
Swoją drogą to Lechia też cudownych tych strojów niestety nie dostała.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
pajak
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 12.07.2010, 21:03
Mam pytanko do ludzi posiadajacych wiedze na temat Bialej Gwiazdy na koszulkach.
1.Dlaczego klub umieszcza herb S.A. zamiast Gwiazdy?
2.Czy w przeszlosci SKWK(lub inni przedstawiciele kibicow Wisly) probowalo rozmawiac z przedstawicielami zarzadu Wisly na temat Gwiazdy na koszulkach?
3.Czy beda podejmowane proby rozmow z zarzadem W.K. w sprawie Gwiazdy na koszulkach w przyszlosci?
4.Czy sa chociaz teoretyczne szanse abynasi pilkarze zagrali,jeszcze kiedys z Biala Gwiazda?
Prosze o oswiecenie mnie w tej kwesti bez zbytniego przemadrzania sie.
Dzieki!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów