|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
I z czego się cieszysz? Jak głupi do sera. Popatrz lepiej kogo Twój gajowy zrobił szefem KRRiT. Też jesteś zadowolony? Czy nie kumasz co się dzieje?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
"Piekny obraz PO'wskiego elektoratu :lepper:" Ale pewnie o tym wyborcza nie napisze, wiec bedziesz zyl w swoim rozowym swiecie, w ktorym tylko PiS ma debili w elektoracie i tylko PiS ma swoj kosciol i wyznawcow. ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No i odPOlitycznianie mediów publicznych rozpoczęte. Wreszcie będzie zgoda narodowa i wszystkie media mówiące jednym głosem bez nieobiektywnych proPiSowskich dziennikarzy. Złote czasy nadchodzą!
Cytat:
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 09.07.2010 o godz. 20:13.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
A na Komorowskiego glosuja: ludzie z miasta, ludzie wyksztalceni, ludzie bogaci, ludzie oswieceni ktorzy wiedza ze trzeba podarzac z duchem czasu, wejsc w Europe np pozwalajac adoptowac pedalom dzieci ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Do Kaczyńskiego przekonuje się ludzi strachem przed pedałami, Nemcami, Rosją tak jak do Komorowskiego strachem przed Kaczyńskim (bo to chyba najlepszy argument) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() P.S. Tylko pewnie o tym w wyborczej nie napisal (a jak napisali to w swoim stylu: MACIEREWICZ TO ZŁODZIEJ na 1 stronie, a po roku na 37 stronie: MACIEREWICZ jednak nie okazał się ZŁODZIEJEM)i, a w TVN nie dali... Z TVN to się nawet nie dziwie, bo ITI przegrało z 5 procesów już.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 10.07.2010 o godz. 11:08.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kora prawie jak Palikot jedzie po Kaczyńskich
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...l?ticaid=1a7fa
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.07.2010 o godz. 17:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Może Kora liczy na lepsze kontrakty muzyczne i musi swoją wiernopoddańczą formułkę wyskrobać jaki to Kaczyzm zły i inne brednie? Podobnie jak Wajda i inni artyści głównego nurtu. Ja to w ogóle ignoruje takie brednie. Kora jest od śpiewania a nie od "myślenia". Zawsze rozdzielałem - lubię muzykę danego wykonawcy od niego samego. Można się często zdziwić.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Piszesz ze Polacy nie chca zeby nasz kraj utozsamiany byl z Kaczynskim i Rydzykiem Sadzisz ze z drugiej strony te 9mln Polakow glosujacych na Komorowkiego chcialoby aby Polska utozsamiana byla z np Palikotem i Niesiolowskim... |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co macie do Niesiołowskiego bo jest to bardzo rzeczowy polityk i nie widze nic złego w tym żeby Polska była utożsamiana m.in. z nim, wielki patriota który zamiast gadać czynnie brał udział w walce o niepodległość. Palikot z drugiej strony nie zajmuje żadnego ważnego stanowiska państwowego, zadaje pytania czasami bardzo głupie ale spora grupa Polaków myśli podobnie a dziennikarze boją się o to pytać. Kaczyński startował na urząd prezydenta więc z gdyby piastował to stanowisko od razu był by utożsamiany z Polską
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szkoda Twojego zachodu. Już dawno zauważyłem, że jeśli ktoś wypowiada się negatywnie o Kaczyńskich to dla ich zwolenników jest to przejaw demencji/choroby psychicznej/niejasnych interesów/itp., a nigdy wyrazem zwykłej opozycji dla ich polityki.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Niesiolowski kojarzy mi sie ze stara zgrana plyta ktora na mysl o Kaczynskim i PiS kipi nienawiscia.
" nienawiść zalewa mu mózg" "ćwok" " obrzydliwie załgany Ziobro" "hipokryta zakłamany do szpiku kości Kaczyński" "nikczemny dureń" Dla mnie taka oto rzeczowosc prezentuje wspomniany Pan... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dodaj tylko do swojej listy radio Maryja. No ale nie od wczoraj rzeczywistosc jest przedstawiana dokladnie odwrotnie. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dodaj tylko do swojej listy radio Maryja. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Mamy inną definicję 'rzeczowego polityka'. Dla mnie nie jest nim osoba istniejąca w życiu publicznym tylko po to, żeby fajnie dosrać przeciwnikowi. Ale społeczeństwo coraz głupsze (infotaiment), wiec i błazny robią karierę coraz większą..
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 11.07.2010 o godz. 16:48.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Natomiast wiem, że Macierewicz to człowiek, który najpierw robi a później myśli. Może i jest autorytetem dla środowisk Naszego Dziennika i Gazety Polskiej, bo z tego co wiem często ma dla nich jakieś wykłady/konferencje, ale w polityce to on się nie sprawdził. Najlepszy przykład to rozwalenie wywiadu/kontrwywiadu, zatrudnienie w ich miejsce harcerzy i ludzi bez żadnego przygotowania do służby podczas gdy Polska bierze czynny udział w wojnach w Iraku i Afganistanie, a także w kilku innych operacjach na świecie. Poza tym ujawnia personalia osób, które pracowały w ostatnich latach w służbach specjalnych. I jak Polska ma być bezpiecznym państwem jeśli tacy ludzi rozwalają ten kraj od środka? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Niesio%C5%82owski
Pomyśl trochę zanim coś napiszesz bo sam wychodzisz na błazna... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja myśle że Niesiołowskiemu zwyczajnie nerwy puszczają jak słyszy że Jarek opowiada że sypał kolegów z opozycji podczas przesłuchań albo że jest po stronie zomo .Niesioł w przeciwieństwie do Jarka siedział za komuny 7 lat w więzieniu a Jaruś u mamusi swojej wsuwał obiadki i kota głaskał na kanapie
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.07.2010 o godz. 23:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ten kto nie siedział za komuny jest gorszy od tego co siedział ? Jakiś nowy przelicznik wartości człowieka ?
Proszę bez hipokryzji. Niesiołowski ma ładny życiorys do 2005r.Potem niestety pokazał jak można spaść nisko wyrzekając się wartości i przekonań, które reprezentował w poprzednich partiach. PO zawdzięcza swój byt polityczny więc jak piesek musi wykonywać polecenia władzy w tym przypadku akurat pajacowanie, ale i tak ma więcej klasy w tym swoim pajacowaniu niż Palikot. PS. Włochy złożyły petycję (nie znam fachowej nazwy) w Strasburgu ws. krzyży w miejscach publicznych aby była możliwość ich wieszania w szkołach itp i większość krajów w UE ich poparła nawet takie kraje gdzie katolików jest bardzo mało tylko nie Polska. Ale co się dziwić skoro szef MSZ to żydek a większość polityków to nieudolne świnie pokroju paikota.
Ostatnio edytowane przez harimata : 11.07.2010 o godz. 23:55.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla kogo jest błaznem , dla tego jest .
On po prostu nie owija w bawełne , przy czym argumentuje zawsze to co mówi . Po za tym jego osoba może być łatwo przerysowywana , a to dlatego że o czym on by nie mówił to ma nieco nerwową mowę ciała i wysoki ton głosu . Dla mnie większa część Pisu na czele z Jarkiem nawet nie zasługuje na miano błaznów , a to z tego powodu że oni tworzą własne ohydne opowiesci i historie , to są mali podli ludzie . Mówi się o tak zwanej " mentalności polaków " jesli coś takiego istnieje to widze to wszystko jakby skondensowane w tym co reprezentuje Pis . Zapewne zasłużyłem teraz na miano błazna ? No coż , nie chce być hipokrytą , nie będe udawał że widze to inaczej . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ocena należy do każdego, ale naskakiwanie na kogoś, bo negatywnie ocenia obecną działalność Niesiołowskiego, to jest śmieszne.
Swoją drogą, nie znoszę Niesiołowskiego nie za ton głosu czy gestykulację, ale za słownictwo, którym widzę przesiąkli niektórzy zwolennicy PO (pewnie dlatego ich to nie razi) Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Kiedyś interesowałem się propagandą komunistyczną i śmiałem, że ludzie mogli wierzyć w takie bzdury. Te plakaty, hasła, wiece... Mamy 2010 rok, ale nic się nie zmieniło. Najbardziej przerażające jest to, że bzdury wtłaczane przez GW i TVN, niektórzy uważają za swoje przekonania, ba nawet nomenklatura ta sama. Jestem pewien, że gdzieś już słyszałem o "małych, podłych ludziach". Palikot ? GW ? Czy Niesiołowski ?
![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
martin
ohydne , czyli nie ładne .... po za tym to sie nie odnosiło do kogoś a po prostu było opisowe , więc "podkresliłeś" to tak dla lepszego efektu i żeby pasowało .... mali podli ludzie - no cóż, błazen to też nie komplement , po za tym ja tu nie muszę się silić na okreslenia "poprawne politycznie"' , za to wybieram to co moim zdaniem dobrze obrazuje ich osobowość . Mnie osobiście jezyk nie razi , powierzchnia jeśli w ogóle robi na mnie wrażenie to koryguje to pozniej świadomie , czyli odsiewam emocje i myśli wywołane tylko przez tą reakcje . Ty widzisz tylko powierzchnie , gdyby było innaczej nie byłbyś w stanie oceniać inaczej Pisu . SkMk fajnie że czymś się interesowałeś i sprawiało ci to radość . Ale powiedz lepiej kto ci kazał bojkotować GW i TVN i dlaczego do tego nie dodasz Polsatu , Superstacjii , Tele 5 ,Polityki , Radia - sztab Pisu jakoś lansuje tylko ten TVN i GW
Ostatnio edytowane przez jachting : 12.07.2010 o godz. 01:02.
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dokładnie... Też mnie to fascynuje, czemu zawsze w takich sytuacjach przytacza się Wyborczą i TVN... Tak jakby krytyczne wypowiedzi nie pojawiały się w każdą środę w Polityce, czy np. TOK FM...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
To przeciez "wszystko tlumaczy" jak zapewne wielu sporod nas uwaza.Dla mnie TOK FM jest jasno ukierunkowane na centrolewice i anty lustracje itp. Politycznie skreslilem te stacje po tym jak nachalnie promowali Cimoszewicza przed poprzednimi wyborami prezydenckimi i jak sie diabelnie oburzali niespotykana brutalnoscia polskiego swiata polityczki po aferze "faksymile" Niemniej jednak lubie czasem posluchac gdy mowia o sprawach gospodarczych, niektóre wywiady też bywają ciekawe. ![]()
DysoN
|
|
|