The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Listek
Junior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 21:00
Markus napisał(a):Wyświetl post
... szopka z grą Bunozy...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html

Jak widzisz takie rzeczy zdarzaja sie nie tylko u nas. Ale przepraszam ty zyjesz w perfekcyjnym swiecie gdzie wszystko idealnie sie uklada, nie ma przypadkow losowych a gdybys zostal prezesem Wisly to juz dawno bylibysmy w cwiercfinale LM. Swiadcza o tym twoje zawsze perfekcyjne analizy taktyczne meczow i oczywiscie wg ciebie banalne negocjacje z kandydatami na naszych pilkarzy ktore zawsze zakonczczylyby sie sukcesem. I oczywiscie wszystkie porazki to tylko nieudolnosc naszych dzialaczy.
Bo ty myslisz ze z pilkarzem to jest jak w sklepie. Przychodzisz, lezy na polce i kosztuje 300k euro. Podchodzisz do lady i mowisz: poprosze tego i tamtego. Pani ekspedientka mowi: Ooooo 2 na raz? to ja panu rabat dam a trzeciego dorzuce za pol ceny! Wszyscy sa swietni i w twojej analizie meczu beda mieli zawsze oceny powyzej 6 w sklai EUROPEJSKIEJ.
Taki kontrakt z Milinkovieicem ktorego nota bene nasz klub nigdy NIE potwierdzil uznajesz za jego porazke. Nie wiesz jak przebiegaly negocjacje(jesli byly), nie wiesz ile Wisla chciala mu zaplacic, nie wiesz jakie fochy mogl stroic i czego zadac. Za to razem z kolega Wolfym przescigacie sie w sianiu defetyzmu i pluciu na swoj klub.
Przepraszam. Musialem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.07.2010, 21:03
morgenes napisał(a):Wyświetl post
1. wolfy, choćby na skrzydle miała zagrać moja teściowa, Małecki powinien iść do rezerw. Jak raz popuścisz, potem się nie opamiętasz. Pisałem o precedensach, pamiętasz? Raz zobaczą, że im takie rzeczy uchodza płazem, będa to powtarzać. Już nie mówiąc o tym, że to brak szacunku dla barw klubowych. Taki sam, jak rzucenie koszulką.
To jest podejście Twoje, na dzień 9 lipca A.D. 2010. Do 22 lipca wiele może się w nim zmienić.

Z punktu widzenia trenera - ma żałosną kadrę, a wymaga się od niego sukcesu sportowego. Wcześniej czy później ( stawiam, że wcześniej ) i tak będzie się musiał z Małeckim przeprosić.

Z punktu widzenia zarządu - Małecki to inwestycja. Jeden z nielicznych graczy, którzy jeszcze jakoś rokują a nie zostali sprzedani. Poza tym - trzeba jakoś zachęcić kibiców do przyjścia na stadion, a kolejna kompromitacja w pucharach może mocno wizerunkowi klubu zaszkodzić.
Pomijam już fakt, że SKWK stanie za Małeckim.

morgenes napisał(a):Wyświetl post
2. "chamska propaganda sukcesu" - myślę, że więcej chamstwa było w Twoim podsumowaniu, niż w wypowiedzi Pana Bohdana. Każdy ma prawo do swojego zdania, a psim obowiązkiem ludzi uznających się za kulturalnych, jest trzymanie określonego poziomu.
Skąd w ogóle pomysł, że uważam się za człowieka kulturalnego? Mógłbyś mnie oświecić?
Ja po prostu nie jestem idiotą. Znam normy, ale nie muszę ich przestrzegać.

Do reszty - tak, sprawa Małeckiego to wina Zarządu. Brak jakiejkolwiek możliwości sensownej rotacji składem sprawia, że zawodnicy czują się bezkarni. A tak się zabawnie składa, że trenerów rozlicza się z wyników, więc tylko samobójca ześle jednego z kilku zaledwie niekopiących się po czołach piłkarzy do rezerw.

BRAK KONKURENCJI W SKŁADZIE RODZI PATOLOGIE.

Jaki wybór ma Kasperczak? Być skazanym na Łobo, dodatkowo bez presji konkurencji? Na prawej Wojciech, na lewej Andraż, z przodu na zero a z tyłu zawsze coś wpadnie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 09.07.2010, 21:23
Parę osób się tu pytało o D. Kubowicza. Z tego co dziś usłyszałam został kupiony przez Bruk-bet (teramica coś tam coś tam) Nieciecza. Nie mam pewności czy wypożyczenie czy definitywny, ale raczej to drugie. Jutro się dowiem ewntualnie. W każdym razie w dobie jakże szerokiej kadry naszego zespołu całkiem ciekawe rozwiązanie ...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.07.2010, 21:24
raindog napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że na razie wszystko wskazuje na to, że to właśnie konkurencja była powodem takiego, a nie innego zachowania się Małeckiego.
Na razie, to nic nie wiesz więc trudno, żebyś mógł to osądzić. Prawda?

Jeżeli twierdzisz, że mamy konkurencję w składzie i Małecki jest spokojnie do zastąpienia... Cóż, propaganda sukcesu jak widać trwa. Dla mnie, na przykład, Patryk jest najbliżej definicji skrzydłowego z całego składu. A na drugim miejscu jest już Łobodziński.

Właściwie, zaryzykuję stwierdzenie, że Małecki jest naszym jedynym skrzydłowym. Później jest zużyty bidon, stary kosz na śmieci i Wojciech Łobodziński, eks-reprezentant Polski. Kolejność ze względu na grę jeden na jeden, szybkość, wydolność, strzał i dośrodkowanie. Co do ostatniego - Łobodzińskiemu wychodzą ze cztery w sezonie, Małeckiemu jednak trochę więcej. Niewiele, ale jednak.

Ale nikt nie zabroni Ci twierdzić, że mamy tak silny skład że Patryk się po prostu w nim nie mieści. Ach, te rajdy Łobo, te szarże Kirma - nic, tylko podziwiać.

Sytuacja jest tak żałosna, że Piotrek Brożek został znowu przemianowany na pomocnika. I bryluje. Mimo, ze nie stał się nagle mniej chaotyczny i lepszy technicznie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.07.2010 o godz. 21:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 09.07.2010, 21:29
No niestety trzeba go przykładnie ukarać bo co sobie pomyśli taki np. Augustien który słynie z podobnych wybryków w Holandii?

No i trzeba szukać dodatkowo kogoś na miejsce Małeckiego. Mam nadzieję, że się skończy pół rocznym zawieszeniem a potem go sprzedadzą a nie po prostu nastąpi teraz zerwanie kontraktu.

patologię rodzi sytuacja w której pozwala się grajkom na za dużo, pyskowanie do trenera w trakcie meczu itp.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.07.2010, 21:46
dla mnie priorytetem dla zarzadu powinno byc kupno dwoch stoperow, jeden mlody, drugi doswiadczony
Cleber konczy gre w grudniu, lepiej byc zabezpieczonym i zgrywac ich.

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 09.07.2010, 21:47
Dla przykładu, dla zasady...
Z braku laku jednak pobłażliwie się go potraktuje, bo niby kim ma Wisła grać z Szawlami.
W ogóle polityka transferowa klubu jest dla mnie niezrozumiała.
Nie przeraża mnie sprzedaż Głowackiego i Marcelo ale przeraża mnie, że kadra jest strasznie wąska
co w przypadku kontuzji skutkować będzie prowizorycznymi łataniami dziur wszędobylskim Diazem, itd.
Szkoda, że jest jak jest i nie ma kim z Młodej Ekstraklasy uzupełnić kadry - sugeruje się wypowiedzią "Siwego" trenera.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
tomek9
Member

Od: 06.2010

Stary 09.07.2010, 21:55
Czekaj, Chrapek.
Heniek ich odsunął od treningów z pierwszą, ale widząc taką kadrę mógł ich chociaż wziąć do Zakopanego.

+ Ligienza

na prawdę, w Polsce uważa się 18,19 latków jeszcze na za młodych..
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.07.2010, 21:59
Cytat:
na prawdę, w Polsce uważa się 18,19 latków jeszcze na za młodych..
W Polsce zawodnikow 24-25 letnich uważa się dalej za mlode, rokujace talenty
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 09.07.2010, 22:03
Cytat:
Właściwie, zaryzykuję stwierdzenie, że Małecki jest naszym jedynym skrzydłowym.
Podpisuje się pod tym jednak uważam że Piotrek Brożek ma pewne predyspozycje do bycia skrzydłowym. Jest stosunkowo szybki i doscyc dynamiczny, posiada naprawdę solidne dośrodkowanie, gorzej ze zwrotnością. Osobiście widzę go na obronie.

Małecki ma natomiast tych predyspozycji znacznie więcej jednak za rzadko korzysta z mózgu. Łobodziński to oprócz dośrodkowania z pod kolana to nie zaoferuje nam nic więcej.

Jakieś parę lat temu pisałem że nie mamy ofensywy, naprawdę ciężko było się spodziewać że może to wyglądać jeszcze gorzej ale jednak dało się doprowadzić do sytuacji, w której mam problemy z wymieniem 5 podań na połowie przeciwnika.Tęsknie za takimi zawodnikami jak Marek Zieńczuk, Jean Paulista, nie wspominając już o Kosowskim. Przez ostanie lata to wszystko jakoś trzymało się dzięki solidnej defensywie, teraz już tego nie ma.

Zamiast robić w tym klubie co kol wiek aby uratować ten sezon to oni zajmują się poprawianiem nastroju kibiców próbując utwierdzić nas w przekonaniu, że to co złe jest dobre.

Co nam powiedzą na końcu okienka ? "W Polsce za drodzy, za granicą za drodzy, to manager chciał za dużo, to piłkarz chciał za dużo zarabiać, to ktoś nas przebił." Ile lat można tego słuchać ?
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.07.2010 o godz. 22:07.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.07.2010, 22:03
Dla mnie chore jest podejście "zostawmy Małeckiego, bo lepszych nie mamy". W innym temacie pisałem już, co wg mnie takie podejście może przynieść. Jeżeli mamy lipę, nie możemy pozwalać zawodnikom nieco wybijającym się ponad średnią na takie zachowanie. Nie pomoże nam to, a wręcz zaszkodzi.
http://kontrakty-menadzerskie.pl
A'propos Wolfy-ego "normy znam, ale nie muszę ich przestrzegać". Nie po raz pierwszy, i na pewno nie ostatni. Od dawna poziom ludzi, którzy wg mnie powinni być przykładem na tym forum, zjeżdża w dół w zastraszającym tempie. Powodzenia w podejściu życzę.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:41.
Odpowiedz cytując
kotlet06
Member

Stary 09.07.2010, 22:13
Powiem szczerze, jestem co najmniej zniesmaczony niektórymi wypowiedziami. Już tu pisałem i napiszę jeszcze raz. Nie ma nic ważniejszego niż prawo, zasady, regulaminy, dyscyplina, honor. Poniedziałek będzie testem dla zarządu. Jeśli potraktują Małeckiego pobłażliwie to będzie sygnał dla innych, że w Wiśle można robić co się chce.
Może przykład nie z naszej bajki, ale co się stało z reprezentacją Francji na Mundialu? Gdyby nie było Anelki, być może Francuzi wyszliby z grupy, a gość cały czas coś mieszał. Ja się akurat cieszę, że odpadli, bo ich nie cierpię (sorry za off-top).
Jeśli Małecki wprowadza ferment do drużyny, to może należy go odciąć?
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 09.07.2010, 22:29
W każdej ekipie duch druzyny jest najwazniejszy.Ile to juz ekip z kaprysnymi gwizdami dostawało po dupie , a ile bez gwiazd ale walczacych jeden za wszystkich było czarnymi koniami imprez/meczy. Małecki -jak go w sumie lubię-powinien dostać surowa kare- dla przykładu dla innych
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.07.2010, 22:33
Ja wiem że Małecki ma niezły ciąg na bramkę ale to by było na tyle. Nie ma ani strzału ani dośrodkowania. W ostatniej rundzie tyle sytuacji zmarnował, nie potrafił z pola karnego w bramkę trafic. Gdyby rzeczywiście był taki super to by gonił Brożka w klasyfikacji strzelców a tak to był tylko szybkim skrzydłowym z niezłą kiwką. A na treningach było widać że dzieciak z niego
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 09.07.2010, 22:38
Wolfy ma rację w ocenie Łobodzińskiego. Trudno mi to napisać, ale ma.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.07.2010, 22:42
Apelują o rozsądek w wypowiedziach i kontrolowanie emocji. Wszystkie chamskie wycieczki osobiste, będą"nagradzane" w odpowiedni sposób.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.07.2010, 22:43
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Wolfy ja wiem że jestes tutaj modem, Bogiem, bożkiem, Allahem, Jezusem (niepotrzebne skreslic) Ponad prawem itd ale kim ty ku..wa jestes w realu aby tak pisac na naszego zawodnika? Co osiągnąłeś oprócz tego że cenzurujesz wpisy innych? To jest Twoje jedyne osiągnięcie? TO GRATULUJE GŁUPOTY. Na więcej nie zasłużyłeś.
Odpuść - takich ludzi jak wolfy jest znacznie więcej jakieś 80% społeczeństwa niestety.
#^$ z tego że Wojtek naprawdę jest czołowym polskim prawoskrzydłowym, z naprawdę dobrą wrzutką, fajnym strzałem i dobrą techniką (ok brak mu dynamiki, ale nie każdy skrzydłowy jest sprinterem- przykład Gigs). Ba w wielu meczach rundy wiosennej był wręcz najlepszym piłkarzem ofensywnym w zespole najbardziej ciągnącym grę mimo że ta się nie układała. Naprawdę nie pojmuję jak ludzie mogą tak naskakiwać na Wojtka - banda szyderców bez szkoły.

Niestety zawsze muszą mieć jakiegoś kozła ofiarnego - jak nie brożek x lat temu, to potem Ćwielong, Zieńczuk, Cantoro, Jop, Pawełek itd. - Wszystko dobrzy piłkarze - wszyscy w tej chwili byli by dla Wisły dużymi wzmocnieniami. Ale taki jest kibic w Polsce niestety - gówno się zna a szczeka.

I oszczędźcie proszę kolejnych pyskówek o tym jak to jestem ślepy/niedorozwinięty/zboczony żeby bronić naszego zawodnika. Oszczędźcie kolejnych 200 postów wyśmiewającego Łobodzińskiego i jego "słabe wrzutki z pod kolana". Nie piszę tego żeby wyperswadować wam że się mylicie - wiem że to na darmo. Piszę do tej garstki bez klapek na oczach którzy potrafią docenić piłkarza nawet w trudnych momentach, a przynajmniej potrafią uszanować piłkarzy swojego klubu. Niech wiedzą że nie są jedynymi że to nie oni oszaleli zachowując trochę kultury i zdrowego rozsądku.

Na koniec chciałem napisać jeszcze:

DZIĘKI WOJTEK ZA ZAANGAŻOWANIE W MECZACH, ĆWICZ DALEJ I TRENUJ NIE ZWAŻAJ NA UJADANIE PSÓW, SĄ KIBICE KTÓRZY SIĘ SZANUJĄ I DOCENIAJĄ, TAK JAK POTRAFIĄ CIĘ DOCENIĆ TRENERZY I WSZYSCY CI KTÓRZY NAPRAWDĘ ZNAJĄ SIĘ NA PIŁCE. NIE MUSISZ NIC NIKOMU UDOWADNIAĆ, GRAJ SWOJE - NIE WAŻNE CZY DOCENI CIE STADO BARANOW, JA BĘDĘ OKLASKIWAŁ TWOJE KAŻDE UDANE ZAGRANIE. PRZYGOTUJ SIĘ DOBRZE DO SEZONU A MOŻESZ BYĆ ZNOWU NAJLEPSZYM SKRZYDŁOWYM W LIDZE
Powód: błędy
Ostatnio edytowane przez Angmir : 09.07.2010 o godz. 22:48.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.07.2010, 22:47
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Odpuśc takich ludzi jest znacznie więcej jakis 80% społeczeństwa niestety.
#^$ z tego że Wojtek naprawdę jest czołowym polskim prawoskrzydłowym, z naprawdę dobrą wrzutką, fajnym strzałem i dobrą techniką (ok brak mu dynamiki, ale nie każdy skrzydłowy jest sprinterem- przykład Gigs). Ba w wielu meczach rundy wiosennej był wręcz najlepszym piłkarzem ofensywnym w zespole najbardziej ciągnącym grę mimo że ta się nie układała. Naprawdę niepojmuję jak ludzie mogą tak naskakiwać na Wojtka - banda szyderców bez szkoły.

Niestety zawsze musza mieć jakiegoś kozła ofiarnego - jak nie brożek x lat temu, to potem Ćwielong, Zieńczuk, Cantoro, Jop, Pawełek itd. - Wszystko dobrzy piłkarze - wszyscy w tej chwili byli by dla Wisły dużymi wzmocnieniami. Ale taki jest kibic w Polsce niestety - gówno się zna a szczeka.

I oszczędźcie proszę kolejnych pyskówek o tym jak to jestem ślepy/niedorozwiniety/zboczony żeby bronić naszego zawodnika. Oszczędźcie kolejnych 200 postów wyśmiewającego Łobodzińskiego i jego "słabe wrzutki z pod kolana". Nie piszę tego żeby wyperswadowac wam że się mylicie - wiem że to na darmo. Piszę do tej garstki bez klapek na oczach którzy potrafią docenić piłkarza nawet w trudnych momentach, a przynajmniej potrafią uszanować piłkarzy swojego klubu. Niech wiedzą że nie są jednyni że to nie oni oszaleli zachowując trochę kultury i zdrowego rozsądku.

Na koniec chciałem napisać jeszcze:

DZIĘKI WOJTEK ZA ZAANGARZOWANIE W MECZACH, ĆWICZ DALEJ I TRENUJ NIE ZWAŻAJ NA UJADANIE PSÓW, SĄ KIBICE KTÓRZY SIĘ SZANUJĄ I DOCENIAJĄ, TAK JAK POTRAFIA CIĘ DOCENIĆ TRENERZY I WSZYSCY CI KTÓRZY NAPRAWDĘ ZNAJĄ SIĘ NA PIŁCE. NIE MUSISZ NIC NIKOMU UDOWADNIAC, GRAJ SWOJE - NIE WAZNE CZY DOCENI CIE STADO BARANOW, JA BEDE OKLASKIWAL TWOJE KADZE UDANE ZAGRANIE
Wiesz tu już nie chodzi o to kto jaką ma umiejętnośc, kto jaką posiada zdolnośc czy ten ma szybkosc czy strzał czy tamten dośrodkowanie czy jest agresywny. To wszystko poza boiskiem jest warte 0 (ZERO) W prawdziwym życiu liczy się coś jeszcze. Sory ale jeśli ktoś kogoś porównuje do kosza na śmieci i to obojętnie jaki ten kosz na śmieci prezentuje poziom na murawie, jeśli ktoś taki potem chce przekazac jakies wartosci swoim potomkom to ja nie mam wiecej pytań.
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 09.07.2010, 22:48
Spokojnie Małecki dostanie rozgrzeszenie, i jeszcze go pobłogosławia na przyszlosc...
To nawet dobra sytułacja dla klubu, dostanie pozadna kare, to znowu troche grosza w kieszeni Pana Cupiala zostanie. Fakt jakies drobne na lody ale zawsze cos Jak pokazuje polityka naszego klubu. Kasa Kasa jeszcze raz Kasa. Dlatego wlaśnie go nie wyrzuca, bo poza Pawlem Brozkiem jesli odzyska kiedys forme, i bedzie wykorzystywal chociaz 1 setke na 4 to tylko Maly rokuje na jakis dobry grusik do kieszeni Prezesa Prezesow.

Bo to co nas podnieca to sie nazywa Kasa...
Raz !!! Dwa !!! Trzy!!! Cztery!! Pięc Milionow!! Mało !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 09.07.2010, 22:59
Panie Marszałku, Wysoka Izbo. Zwracam się z wnioskiem o powtórne przeanalizowanie wypowiedzi niejakiego Wolfy. Prosze o uważne przeczytanie kilka postow wyżej co ten osobnik napisał, co miał na myśli i pod czyim adresem to skierował. Sory ale dla mnie to lekka patologia. Wymaga sie:
- od własciciela bezwględnycnh wzmocnień bez względy na sytuację finansową
- od piłkarzy ślepego zaangażowania na boisku i wierności do barw klubowych
- od trenera ciekawych koncepcji i ustawienia zespołu
- od dziennikarzy jedynie rzetelnycn informacji

jednocześnie samemu prezentujac takie dno? I my się dziwmy Małeckiemu że ten zachowuje się tak a nie inaczej? Spójrzmy może wprost na siebie.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 09.07.2010, 23:05
Panowie, nie powazni jestescie, naprawde. Cenzura? ;>
Odpowiedz cytując
szczebel
Banita

Od: 09.2009

Stary 09.07.2010, 23:06
W zeszłym sezonie w ofensywie nie było beznadziejnie , bo ratował nas Marcelo, teraz będziemy mieć jeszcze emeryta, bo za pół roku zostaniemy z dwoma uczniakami. Wydawało mi się , że zarząd mówił o jakiś transferach jak przejdziemy litwinów to trzymam za słowo .
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 09.07.2010, 23:08
Dobra, wystarczy.
To naprawde ma drugorzedne znaczenie, czy Wojciech jest lepszy czy gorszy od bidonu. Czy moze prezentuja ten sam poziom.
Atak na wolfy’ego jest niepotrzebny, bo kazdy ma prawo miec swoje zdanie, i je wypowiadac, na temat umiejetnosci jednego czy drugiego kiwajły.
Odkąd kibic wolfy kupuje bilet za pare zloty ma pelne prawo wypowiadac sie czy mu pasuje gra iksa czy nie pasuje.

Wolfy chyba nie wypowiedzial sie wulgarnie o Wojciechu, nie nazwal go tak, jak nazywa go caly stadion gdy ten znow nie trafia w pilke czy traci ją w sytuacji 1/1 z krakowskim smogiem.

BArdzo prosze juz nie drazyc tematu.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
szczebel
Banita

Od: 09.2009

Stary 09.07.2010, 23:08
W zeszłym sezonie w ofensywie nie było beznadziejnie , bo ratował nas Marcelo, teraz będziemy mieć jeszcze emeryta, bo za pół roku zostaniemy z dwoma uczniakami. Wydawało mi się , że zarząd mówił o jakiś transferach jak przejdziemy litwinów to trzymam za słowo .
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.07.2010, 23:13
http://tsw.com.pl/news/Lobodzinski-p...Maleckiego-341 było w temacie obok

czyli jednak kozs na śmieci i Łobo są jednak wazni w całokształcie tematu
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 09.07.2010 o godz. 23:16.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 09.07.2010, 23:18
Cytat:
Życzymy Patrykowi więcej pokory i rozsądku, bo do tego, co osiągnął Łobodziński, na razie dużo mu brakuje.
Ciekawe do czego?
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 09.07.2010, 23:21
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co?
Nie co, tylko czego. Kogo? czego?
Abstrahując od tego uważam, że akurat Mały jest lepszy od Łobo. Ale nie daje mu to prawa do takiego zachowania.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Stary 09.07.2010, 23:22
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe do czego?
-Młodzieżowe ME
-Występ na EURO 2008
Tyle przychodzi do głowy, tego czego nie osiągnął Patryczek...
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Stary 09.07.2010, 23:25
szczebel napisał(a):Wyświetl post
Wydawało mi się , że zarząd mówił o jakiś transferach jak przejdziemy litwinów to trzymam za słowo .
Życzę sobie, Tobie i wszystkim kibicomWisły aby słowo ciałem się stało jednak pamiętając co działo się w przesłości obiecanki zarządu należy włożyc między bajki. Owszem nie wykluczam że do zespołu dołączy ktoś jeszcze jednak znając specyfikę naszego futbolu i piłki klubowej nasze ruchy transferowe oceniam na wysoce nieprofesjonalne (wiem ze ameryki nie odkryłem) Niestety ale takich czasów dożyliśmy że pilka cypryjska, turecka odjechała nam na przynajmniej 5 lat do przodu. I co my mamy w tym temacie jeszcze napisac? Wszystko tutaj to marnosc i taka jest prawda. Nam zostaje tylko miłosc do herbu.
Odpowiedz cytując
krzy$
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 09.07.2010, 23:29
To sobie nasz Patryczek podniósł poprzeczkę..i to wysoko! (czyt. wywiad na oficjalnej).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów