|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Najpierw musi byc info na OFICJALNEJ a nie jakeis przypuszczenia w 2 linijkach.. dlatego nie ma sensu teraz na chlopaka naskakiwac.. trudno napisac ze takie cos odpierdala, ze odmawia, ze to tamto, skoro nie wiemy co sie tak na prawde stalo... zapewne sobei to wyjasnia i o tym poinformuja.. do tego czasu powstrzymalbym sie z najezdzaniem
A mloda Ekstraklasa nic nie da, jesli tak ma sie skonczyc, to wole zeby przeszedl do innego klubu... po co ma sie chlopak stoczyc jak Stilic czy Rengifo.. pff... do tego ile Maly a ile ta dwojka ma lat... z nich zeszlo powietrze kiedy trafili do rezerw.. Reginfo niby na Cyprze, w miare dobry klub, ale on mial predyspozycje na duzo, duzo silniejszy klub, nie wspominajac o Stilicu, rezerwy ktore lacza sie z przygaszeniem, brakiem checi do pracy, wsparcia, brakiem poczucia ze sie jest potrzebnym stworzyly z tej dwojki pilkarzy przede wszystkim ze Stilica marnego grajka.. juz nie wspomne o kwotach ktore jeszcze przed wyslaniem ich do rezerw zgarneliby za nich.. czyli Amika, mysleli ze ich puszcza do rezerw i wrocą jak nowonarodzeni, popelnili blad i my musimy z tego bledu wyciagnac wnioski..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 08.07.2010 o godz. 23:13.
![]() ![]() |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Może poszło o to, że Kasperczak zabronił mu wykonywać rzutów wolnych ?
Sorry głupi żart. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zawsze starałem się bronić Małego i też uważam że jeśli skupił by się wyłącznie na grze to byłby z niego pożytek. Ale takie zachowanie to jak dla mnie już gruba przesada (chyba że go biegunka chwyciła) i kara musi być. Jeśli nie przeprosi to do młodej ekstraklasy a jak coś się nie podoba to niestety żegnamy.
Żeby w piłce coś osiągnąć talent jest potrzebny, ale w głowie też trzeba mieć choć trochę poukładane. W dodatku atmosfery w zespole takie zachowanie nie buduje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tylko odpowiedzmy za co płacą Małeckiemu? Ona ma grać... A nie, że on odmawia. Racja, że trzeba poczekać na oficjalne potwierdzenie, ale przecież ta informacja raczej nie jest jakoś przesadzone.
To tak jakby pracownik odmówił swojemu pracodawcy wykonania jakiejś czynności. No przecież od razu zostałby wylany. Jeśli teraz się go nie utęperuje to nie wróżę mu karierę. Mam nadzieję, że tacy zawodnicy właśnie jak Żurawski nakierują go na dobrą drogę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niedorzeczne jest to, że ktoś kto mówi o miłości do Wisły nie może "przemęczyć się" 45 minut i założyć koszulki "ukochanego klubu".
Nie będę oceniał, wolę poczekać, aż lepiej poznam tę sprawę. Nie mniej jednak nic pozytywnego mi się na usta nie ciśnie. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jakie info na oficjalnej? Informacja od trenera chyba jasna - nie wyszedł do gry, nie podał powodu. Dla mnie sprawa jasna. "Nie gram, bo nie". Jakie były jego pobudki - jego problem. On musi podać powód trenerowi, jaki by nie był. Skoro go nie podał, znaczy że go nie było/powodem był w**** czy foch. Inaczej Kasperczak pewnie w innym tonie by to przekazał, nie byłoby stwierdzenia "nie wiem co mu strzeliło do głowy". Niestety, Małecki na zbyt wiele sobie pozwala, nie poważa trenera i uważa że on może. http://kibole.wroclaw.pl/ Jak to się kończy, było widać w obozie Francuzów na mundialu. Oby tylko Kasper nie zachował się jak Domenech.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 12.05.2018 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze ktos mi kiedyś powiedzial: jak odejdzie Glowa to Malecki bedzie ustalal sklad a nie trener.Ile czasu minelo miesiac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oby tylko Wisła nie wyciągnęła pochopnych wniosków,bo jego kariera może się zakończyć. Klub ma prawo zrobić teraz wszystko,nawet wylać Go na zbity pysk...
Mam jednak nadzieję,że wszystko dobrze się skończy,Mały jest bardzo ambitny i charakterny,pewnie stąd to dziecinne zachowanie. Przeprosi wszystkich i będzie dobrze ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Skąd to info?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Gram w pewnym klubie, wszyscy gramy za darmo i nikomu nie przyszło by do głowy zrobić coś takiego, a jakby zrobił to nie miał by życia w szatni
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
powód takiego a nie innego zachowania jest oczywisty,uznał że jest na tyle dobry że powinien grać w podstawowej 11 i tyle,co zrobić sprzedać go się nie da bo brak chętnych,przeprosiny w jego wypadku dobrze wiemy że nie pomogą,można go zesłać na pół roku do ME-zrozumie swoje zachowanie,ale jeśli nie zrozumie?tylko się obrazi i zacznie z młodymi imprezować po nocach i pić?to z dobrego ligowca stoczy się na dno i będziemy się z Nim męczyć parę lat,z drugiej strony nie zrobienie niczego spowoduje że inni pójdą w jego ślady,uznają że mogą robić co chcą,osobiście więc dałbym mu najwyższa z możliwych kar finansowych i tyle,liczyć pieniądze to każdy potrafi,więc ich strata od razu na Niego zadziała
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Też bym się w****ił, jakby trener wolał wystawić Wojtka zamiast mnie
![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Dla mnie ten chłopak nie jest żadną przyszłością Wisły. Psuje atmosferę w drużynie, ciągle ma do innych pretensje. Nie wydaje mi się, żeby mądre było na siłę go promowac grą w pierwszym składzie (w nadzeji że kiedyś się go dobrze sprzeda) kosztem atmosfery w drużynie, samopoczucia innych zawodników, które sa jednymi z fundamentów sukcesu całej drużyny (sukcesu, który może przynieść w sumie o wiele większe profity finansowe niż promowanie Małeckiego). Ja z nim żadnych nadzeji nie wiążę. Dla mnie moga go sprzedać choćby jutro do Polonii Bytom, zyska atmosfera w drużynie (Brożki przy Żurawskim a bez Małeckiego zaczną mniej machać łapami, czyli zniknie "towarzystwo wzajemnego machania łapami i darcia ryja na innych") i dla mnie to jest o wiele ważniejsze. A sam Małecki nie jest obecnie żadną gwiazdą ani nie ma potencjału Błaszcza czy Marcelo, żeby liczyć, że się go w przyszłości dobrze sprzeda. Za to swoim chamskim zachowaniem mnie już od jakiegoś czasu strasznie denerwuje. Powód: Marcelo ;)
Ostatnio edytowane przez Colin : 09.07.2010 o godz. 00:33.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mozesz miec wlasne zdanie.. ja swojego nie zmienie..
psuje atmosfere.. juz rozne kwiaty przerabialem.. nawet tu na forum ktos bredzil ze .. Pawel Brozek strzelejacy po 20 bramek na sezon psuje atmosfere w druzynie i powininen odejsc.. ![]() ![]() daj nam panie Boze takich pilkarzy psujacych atmosfere..co by nie pisac czekam na oficjalne stanowisko, teraz chlopaka nie bedzie oczerniac bo nie mam za co.. to sa domysly i nic oficjalnego.. samo odmowienie jest faktem.. ale czemu tak sie stalo... zreszta ile bylo takich przypadkow ze pilkarz albo odmawial gry albo po zejsciu z murawy pyskowal do trenera... i nie chodzi juz o pilkarzy z Polski ale o klasowych zawodnikow, ktorym wlasnie takie zachowanie tym bardziej nie przystoi.. to tak gwoli jasnosci bo to nie jest nic nienormalnego... poza tym byl to sparing..lepiej zeby to sie dzialo w sparingach i byl czas na wyjasnienie paru kwestii.. niz w meczach o stawke.. ale tak jak wspomnialem , o co poszlo dokladnie nie wiadomo.. wiadomo natomiast jaki charakter ma Malecki... szkoda tylko (takie przynajmniej mozna odniesc wrazenie) ze nie usiada wszyscy ****a przy stole i sobie nie powiedza co i jak.. i tak jak teraz sprawa z Malym... zeby Sobol, Brozkowie , Cleber i cala reszta spytala sie o co mu poszlo... a pewnie po sparingu wszyscy poszli w swoja droge i do spania
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.07.2010 o godz. 01:10.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Skad tyle komentarzy negatywnych, skoro nie znamy calej sytuacji?! Zeby nie zrobilo sie niektorym glupio, kiedy poznamy powody, ktorymi sie kierowal. Moze poprostu Malecki mial wazne powody osobiste...wiadomo, ze pilka nie jest w zyciu najwazniejsza...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Generalnie rzecz biorąc to jeszcze tego problemu nam brakowało.. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli odmówił i nie podał sensownych powodów to sytuacja jest oczywista - ukarać. Jednak widzę, że wielu próbuje szukać na siłę argumentów, aby usprawiedliwić takie zachowanie. Ze słów trenera wynika, że argumentacja Małeckiego brzmiała w stylu: "nie bo nie". Ma chłopak rację, jest nadzieją polskiej piłki, nie dla niego ławka rezerwowych. Nie rozumiem trenera. Zabronić Patrykowi ponownie uskuteczniać "wspaniałe" wrzutki, "wiatraczkowanie" rączkami - skandal!
Zesłać do rezerw. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja czekam na oficjalne stwierdzenie klubu ocb. Szczerze to nie zdziwiłbym sie jakby odmówił gry "bo tak". Smuda tez go nie chcę wpuszczać, bo koleś ma nie po kolei w głowie. No ale poczekajmy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Myślę, że tu akurat Kasperczak idealnie sobie poradzi. Albo się z nim dogada, a Mały przeprosi i karę jakąś poniesie albo Kasper go wywali do ME czy z klubu itp.
Karierą Małego to się zanadto nie przejmuję - sam sobie bat na własne plecy kręci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Małeckiemu juz dawno trzeba było pokazać od czego jest w klubie ale Skorża to były takie ciepłe kluchy mam nadzieję że Kasperczak wywali gościa za taki numer do 2 zespołu.Pseudo gwiazdka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak sie zastnawiam jak wielu chciałoby kopac piłę , trenowac i miec jeszcze za to płacone i to dosyc słono ?
Pozostałe sprawy jak wzajemny szacunek i relacje między ludzkie w takich okolicznościach nie powinny sprawiac problemu , a jednak czasem jak jest sielanka to ludzie sami sobie krzywdę potrafią wyrządzic . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wypożyczyć Małeckiego do I ligi angielskiej. Jeśli się dobrze wypromuje - vide Majewski, to za niezłe pieniądze można gwiazdorka opchnąć. Wtedy zobaczylibyśmy czy coś potrafi, bo klasy zawodnika nie można oceniać po kilku udanych występach w naszej marnej lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Obawiam się ze to początek końca Małego w Wiśle Kraków.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Poczekajmy nie, ale wygląda to ciekawie.
Wywalić, zesłać do ME ekstraklasy zawsze można, ale zadaniem trenera i prezesa jest to by zawodnik dostał za swoje, ale żeby nie było to ze szkodą dla klubu i więcej się nie powtórzyło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Obys mial racje...
Malecki w Wisle swoim bufonowatym zachowaniem psuje reputacje klubowi i trenerom ktorzy nie robiac nic pozwalaja na tego typu zachowania a zawodnicy przejmuja wladze w szatni.. Kasper wywal tego osla z Wisly ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dobry zawodnik to zwykle zadziora a zadaniem trenera jest tak to ukształtować by energię wyładowywał na boisku. Oczywiście nie zawsze się to udaje i to różni zawodnika z przez duże Z do tego, kto roztrwoni swój kapitał.
Wayne Rooney to też ,,chłopak z dzielni” i charakter ma wredny ale umiał się zmienić |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A co to za uogólnienia? Albo ktos ma podejście do sportu i współpracy w grupie albo nie i charakter nie ma tu nic do rzeczy. Jest wielu zawodników z zadziornym charakterem ale marnych piłkarsko jak i grzecznych którzy przez całą swoją karierę nie zobaczyli nawet żółtej kartki i którzy byli (są) piłkarzami bardzo dobrymi lub wręcz wybitnymi (Marco Ban Basten)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
![]() Kasperczak ma w tej kwestii tyle do powiedzenia, co przy transferach. Nic. Radzę wstrzymać się z przeżywaniem tej całej sytuacji, bo marne szanse żebyście się doczekali jakiegoś oświadczenia. Takie sprawy załatwia się po cichu, w szatni. Tak więc żadna ME, żadna sprzedaż ( chyba że się pojawi jakaś stosowna oferta, ale to akurat trudno uznać za karę
![]() Wy myślicie czasem nad tym, co piszecie? Majewskiemu trafił się transfer życia, a niektórym się wydaje, ze my ot tak możemy sobie umieszczać piłkarzy w Championship. Tak jakby to nie był awans sportowy, tylko zesłanie... Gdyby ktoś stamtąd chciał Małeckiego, to by go najzwyczajniej w świecie kupił. FYI tam grali Hajto, Kosowski, Saganowski i Rasiak w czasach, kiedy my byśmy ich wzięli z pocałowaniem ręki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.07.2010 o godz. 07:30.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|