|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wywiad z Milan Jovanić początek miazga widać,że to miły gość
![]() http://www.youtube.com/watch?v=eh3NV...mbedded#at=126 z oficjalnej ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Komunikatywnie mówi po angielsku, tu duży plus.
No i jak mu Kurdziel te piły rzucał to refleks się wydaje naprawdę niebanalny. Nie mniej jednak - zweryfikuje go boisko, na razie wydaje się być fajnym gościem. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jovanić robi od początku dobre wrażenie
Rozwaliło mnie to: "Masz dziewczynę, narzeczoną? Mam dziewczynę. Jesteśmy razem siedem albo osiem miesięcy." Oj, jakby to jego dziewczyna usłyszała |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ciekawe tez ze w sumie zachwalał Wisle. W sumie uznał ze jest lepsza niz Cvena albo Partizan (wywiad byl na TWSD) ,co mnie zdizwilo by oni nas chyba bija pod kazdym wzgledem (sportowym rzecz jasna )a on sam wydaje sie byc naprawde w porządku ,ale Dolha tez taki sie wydawał pozatym z jego transferem widac ta sprawę ,ze jak jest chec i klubu i samego pilkarza do gry w tym klubie to wszytsko mozna załatwic w bardzo szybkim czasie ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Najważniejsze jest to że
a) nie jest to zagubiony chłopak(Jirsak) b)jeśli faktycznie nauczył się angielskiego w pół roku to widać że gość ma ambicje i zamierza dążyć do celu x) byle tylko był dobrym bramkarzem do tego ![]() Sami - gwarantuje Ci że jego dziewczyna już to usłyszała , bo pewnie oficjalną Wisły ma już w 'ulubionych ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
ciekawe ze zachwala klub do ktorego trafil? dla mnie tu nie ma nic dziwnego.. chcial tu grac wiec dziwne zeby nie zachwalal klubu w barwach ktorego bedzie gral.. gdyby nie zachwalal to poszedlby gdzies indziej
i daj linka do tego wywiadu bo szperalem wszystkie ostatnie niusy i nic nie znalazlem... jedyne co mowil ostatnio to ze Partizan i Crvena i dlugo nic w Serbskiej lidze...
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 24.06.2010 o godz. 23:50.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
z wislakrakow.com:
![]() opaska. Sobol się pojawił dopiero w 60 minucie więc może dlatego ![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kamil Rado testowany przez Podbeskidzie
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dzisiaj jest Jirsaka!
najlepszego 700k ! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co z Milan'em ? wznowił już treningi czy jeszcze kontuzjowany?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak, wczoraj przed wylotem już normalnie trenował
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
kiedy Kirm wraca z wakacji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Obszerny wywiad z Marcelo o jego przyszłości w PSV itd. Polecam bo to wywiad który był przeprowadzany po portugalsku, więc nie ma mowy o jakichkolwiek ściemach:
http://futbolnet.pl/wiadomosci/marce...onaldo-i-alexa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
blisko 10minutowy wywiad z Maciejem Zurawskim
http://www.youtube.com/watch?v=avQeIJKajyQ ![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
co z tym skanem wywiadu Pawełka?
Miał ktoś wrzucić... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to Mały dał popalić
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to Mały dał popalić
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwiazdor od 7-boleści ukarać go.Ja się cieszę, że nie przychodzi Sadlok ani Sobiech bo były imprezki,po pijawki,panienki etc.W wolnej chwili sprzedać bo mu kasa odwaliła do głowy, już wcześniej mówiłem, że psuje atmosferę
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ciekawe jak ja bym w pracy długo został, jakbym szefowi powiedział, że dziś to ja pracę *******ę, a klientom, że powiem im dlaczego, ale później - jak już poskładam sylaby do oświadczenia, a mama sprawdzi mi błędy..
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A co zrobił mały , bo za bardzo niewiem o co chodzi
![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprzedanie go teraz za marne chocby 500 tys euro bedzie jednym z najwiekszych wpadek w historii transferow Wisly... to nasza przyszlosc w formie finansfowej i sportowej.. jaki jest to jest, ale ciagnie czasem ta druzyne i przed nim wielka przyszlosc ( i w chu.. mamony mozemy na nim zbic) jednakze jesli potwierdzi sie ze cos jest na rzeczy (na razie nie osadzam chlopaka bo nie mam podstaw, a niektorzy juz gownem chlopa obrzucili nie wiedzac o co tak na prawde poszlo...) no to bedzie wielka szkoda... pozbywac sie takiego pilkarza.. ale coz, skoro tak to ma wygladac nie ma innego wyboru, rezerwy nic nie dadza, bo stoczy sie na dno, niech lepiej pojdzie do jakiegos klubu (jesli bedzie wymagac tego sytuacja, do czego oczywiscie mam nadzieje ze nie dojdzie) i sie rozwija, jestem pewien ze jeszcze o nim uslyszymy i nie bedzie on mial przywdzianej koszulki Piasta Gliwice..
co do moich analiz, to na pewno nie chodzi o transfer... moze sie w****il ze go pominal na 1 polowe.. kij wie.. trzeba poczekac na oficjalna informacje.. ja osobiscie Malego zawsze cenilem i chcialbym sie go za szybko nie pozbywac... szkoda by bylo.. ale jeszczw wiekszy bol ze do takich nieporozumien dochodzi.. mam nadzieje ze sobie to wyjasnia.. bo jak jeszcze Maly odejdzie to zostanie Sobol, i Brozkowie.. cala reszta to albo nowi, albo z przypadku, jacys tacy na chwile.. nie robia na mnie wrazenia (nie chodzi o poziom sportowy) , po prostu nie odczuwam ze to ta Wisla (jako druzyna..), jakos tak pusto sie zrobi.. i trudno sie juz nawet teraz w tym odnalezc.. nie licze Clebera czy Zurawskiego, to byly przewrotki , a i swoje lata juz maja..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 08.07.2010 o godz. 23:02.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jeżeli Małecki okaze skruchę i obieca, że to się nie powtórzy to ok, ale mimo wszystko wysłałbym go na chwilę do Młodej Ekstraklasy, żeby przemyślał parę spraw. Widzę, że naszym gwiazdom sie serio w dupach poprzewracało. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|