The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2010, 21:43
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Nie becz! Taka ta nasza formacja mocna, że mogła ją sforsować byle Levadia, Cracovia, Lech i Legia, a o takich potęgach jak Korona, czy Arka nie wspomnę . Nie ma ludzi niezastąpionych.
Spójrz z łaski swojej na wyniki w tych meczach i podaj mi ilość straconych goli i ilość strzelonych - najlepiej ze średnią na mecz i wtedy powinno Cię oświecić dlaczego te mecze przegraliśmy.
Co do ostatniego zdania to się oczywiście zgadzam, tylko że na dziś to nie mamy pojęcia co w ogóle prezentują Ci co zastąpili.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.07.2010, 21:47
Moim zdaniem nie przez obronę przegraliśmy tytuł tylko przez atak, jakby nasi w każdym meczu potrafili strzelić choć jedną bramkę to bylibyśmy w zupełnie innym miejscu!!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 06.07.2010, 21:47
Nie ma ludzi niezastąpionych.
Podziwiam Twój optymizm

ps. Radzę Ci również przyjrzeć się fachowym interwencjom naszego goalkeepera w meczach z Legią i Levadią - może zrozumiesz skąd bramki w tych meczach .
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 06.07.2010, 21:50
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Spójrz z łaski swojej na wyniki w tych meczach i podaj mi ilość straconych goli i ilość strzelonych - najlepiej ze średnią na mecz i wtedy powinno Cię oświecić dlaczego te mecze przegraliśmy.
Co do ostatniego zdania to się oczywiście zgadzam, tylko że na dziś to nie mamy pojęcia co w ogóle prezentują Ci co zastąpili.
Doskonale pamiętam wyniki w każdych z tych spotkań. Wszędzie po 0-1 w plecy, choć w Sosnowcu udało się w końcówce zremisować z Estończykami. Gdyby ta formacja była taka mocna jak ją przedstawiacie to by nam goli nie strzelały takie "potęgi". A mistrzostwo przegraliśmy nie przez obronę, tylko przez atak.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.07.2010, 21:54
W Sosnowcu w meczu z Lewadią gola zawalił Jop a jego ciężko byłoby nazwac podstawowym zawodnikiem defensywy.Na prawej obronie grał Łobo jak pamiętam.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.07.2010, 21:54
Nie becz! Taka ta nasza formacja mocna, że mogła ją sforsować byle Levadia, Cracovia, Lech i Legia, a o takich potęgach jak Korona, czy Arka nie wspomnę . Nie ma ludzi niezastąpionych.
Hmm, czyli co dopiero teraz bedzie, skoro sciagamy pilkarzy o klase gorszych od sprzedanych...strach sie bac...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 06.07.2010, 21:58
A mistrzostwo przegraliśmy nie przez obronę, tylko przez atak.
To jak to w końcu - płakać czy nie płakać?
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 06.07.2010, 21:59
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Hmm, czyli co dopiero teraz bedzie, skoro sciagamy pilkarzy o klase gorszych od sprzedanych...strach sie bac...
Skąd wiesz, że gorszych? Na razie wiadomo tylko, że są młodsi, a czy gorsi? Czas pokaże. Głowacki i Marcelo też popełniali głupie błędy, więc da się ich zastąpić. Pytanie czy podoła temu zadaniu Bunoza i? No właśnie, bo nie mam co do tego wątpliwości, że kupimy nowego stopera i zobaczymy, czy będzie i z niego pociecha.

Edy: Do serek.c2.
Naucz się czytać! Napisałem, że ta obrona wcale taka zajebista nie była, co nie wyklucza tego, że mistrzostwo przegraliśmy nie przez obronę, a przez atak, bo mało skuteczni byliśmy.
Powód: Do serek.c2
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 06.07.2010 o godz. 22:03.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 06.07.2010, 22:06
AYALA napisał(a):Wyświetl post
W Sosnowcu w meczu z Lewadią gola zawalił Jop a jego ciężko byłoby nazwac podstawowym zawodnikiem defensywy.Na prawej obronie grał Łobo jak pamiętam.
No ale to starcie de facto przegrane przez koszmar w przodzie.Gola to z każdym można stracić, nawet z Bibiczanką.Ok jak się gra z na prawdę mocnym rywalem, to gol może być na wagę porażki - tyle że my te 0-1 to w większości z cieniasami uzyskiwaliśmy.To powinno być 2-1 ,3-1 - przy słabej postawie 1-1.
Ciężko przejść zespół, nawet pokroju Levadii jak 2 meczach strzela się 1 gola

Dlatego ja mam spore wątpliwości że sam Żuraw tu coś diametralnie zmieni, szczególnie że zazwyczaj mieliśmy problem już na etapie konstruowania akcji

Stąd ja tak bym sobie marzył by te niewątpliwe osłabienia w obronie, przełożyły się na wzmocnienie przodu.
Oczywiście pisząc o osłabieniach chodzi mi o w najlepszym razie kilkanaście meczów - bo nie czarujmy się ,nawet jak są dobrzy to frycowe zapłacą.

ps liczę bardzo na Clebera że jest jeszcze w takiej formie że spokojnie pół roku może pograć i przyuczać młodzików
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 06.07.2010, 22:15
Gdybym był naprawdę bogaty - ale tak dobrze bogaty to bym kupił do Wisły Forlana i płacił mu 12 mln Euro tak by grał w Wiśle do 50tego roku życia. Ten koleś jest niesamowity... jest jak wino - im starszy tym lepszy a rysy wieku w ogole nie widać a przecież 30tka na karku.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Stary 06.07.2010, 22:20
Podpisuję się rękami i nogami wg mnie najlepszy piłkarz mundialu, Atletico ma wielkie szczęście że gra u nich ten zawodnik jest niesamowity.

A gdybym ja był obrzydliwie bogaty to kupiłbym szkółkę piłkarską Barcelony
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 06.07.2010, 22:20
Forza napisał(a):Wyświetl post
Gdybym był naprawdę bogaty - ale tak dobrze bogaty to bym kupił do Wisły Forlana i płacił mu 12 mln Euro tak by grał w Wiśle do 50tego roku życia. Ten koleś jest niesamowity... jest jak wino - im starszy tym lepszy a rysy wieku w ogole nie widać a przecież 30tka na karku.
Mówisz o tym gościu http://www.youtube.com/watch?v=6_A6QHdWcXg ?
A tak na serio to kozacko strzelił dziś gola Holendrom. Na pewno jedna z lepszych postaci mundialu.
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 06.07.2010, 22:34
A ja gdybym był bogaty kupiłbym wyspę na Karaibach...a nie sorry o Wiśle miało być...
A tak poważnie to zainwestowałbym w siedmiu graczy do pierwszego składu, a potem co okienko dokupowałbym po 3 graczach, aż byśmy wygrali LM
Poza tym wybudowałbym stadion na 70 tys. bez żadnych usterek, klasa ELITE..hehe
A tak na teraz to po prostu kupiłbym środkowego obrońce, Milinkovica, jakiegos ofensywnego pomocnika i dwóch napastników...i byłoby git...
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 07.07.2010, 16:20
Bunoza a nie Buzona i Kolarov a nie Korlakow.Wg.wiadomości futbolnews to Milinkovic nie akceptuje oferty Wisły i chce podwyżki...
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 07.07.2010, 16:37
Co do Wlocha
na facebook'u nalezy do grupy anty-policyjne radary jesli dobrze rozumiem http://profile.ak.fbcdn.net/object3/...19061_2763.jpg

/w ramach ciekawostek/
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.07.2010, 22:00
Panowie 2 nowych w Wiśle! to raczej pewne! Stoper i Napastnik, jak na razie personalia są nieznane, to wszystko dzięki prowadzonej po cichu polityce transferowej! Brawo!
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 07.07.2010, 22:05
No nie! Kolejni z nadwagą!
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.07.2010, 22:06
Pytanie za pinć tysięcy.

Czy tomasz_19 dostanie bana za *******enie od rzeczy? Nie podoba ci się temat to wyjdź na dwór.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.07.2010, 22:24
Ciekawe czy to prawda, że Szetela będzie testowany przez Lechię. (LINK)
Kilka razy był wymieniany w tym temacie, więc pisze.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.07.2010, 22:27
iq, troche dystansu Ja naprawde sie usmialem z tego postu, jest on zreszta niezlym podsumowaniem naszej polityki transferowej
Odpowiedz cytując
Manieczkin335
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 07.07.2010, 22:34
Dowiedziałem się że jutro się można wszystkiego spodziewać tzn. nowych graczy ale nie wiem na ile to jest możliwe ! Może się wszystko wydarzyć ! I nie najeżdżajcie na mnie jak się nie sprawdzi !! BO TEŻ TYLKO JAK NAJLEPIEJ!! Tylko trochę się dowiedziałem przez pewna stronę!! AVE WISŁA!!

Kto jeszcze ma ochotę na bana
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 08.07.2010 o godz. 07:09.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 07.07.2010, 22:46
Temat brzmi "transferowe s-f", więc tomasz_19 od biedy kwalifikuje się na bana za doniesienia transferowe, które z pozoru wyglądają na realistyczne

BTW: obaj mają podobną oponkę do Pinto, a chłopak przecież dostał szansę z Tatranem Preszow...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 08.07.2010, 06:37
Tak w ogóle to zastanawiam się jak jak się do naszych transferów odnosi sytuacja w zachodnich okienkach.Jak rozumiem, rozmawiamy z osobami, których ciężko skusić grą w polskiej lidze.Może, gdy zachodnieokienka będą mieli mniej opcjii na zach Europy,będzie nam łatwiej?
Już tak parę razy załatwialiśmy transfery na ostatnią chwilę.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 08.07.2010 o godz. 07:09.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.07.2010, 08:06
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Tak w ogóle to zastanawiam się jak jak się do naszych transferów odnosi sytuacja w zachodnich okienkach.Jak rozumiem, rozmawiamy z osobami, których ciężko skusić grą w polskiej lidze.Może, gdy zachodnieokienka będą mieli mniej opcjii na zach Europy,będzie nam łatwiej?
Już tak parę razy załatwialiśmy transfery na ostatnią chwilę.

I nie przypominam sobie żeby te transfery na ostatnią chwilę były dobre.
Odpowiedz cytując
koker
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 08.07.2010, 08:52
Panowie tak sobie wlasnie czytalem co dzieje sie z Krzynowkiem i.....Jacek jest wolnym zawodnikiem

Na stronie H96 napisane jest ze niby skonczyl kariere: http://www.hannover96.de/CDA/profis.html

A wedlug TM jest on bez klubu: http://transfermarkt.de/de/jacek-krz...ieler_765.html

Ciekawie jak on wyglada po tej ostatniej kontuzji....

Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.07.2010, 10:18
już przed kontuzją wyglądał fatalnie więc chyba nie byłby on dobrym ruchem
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.07.2010, 12:12
Napewno w naszej, smiesznej lidze nie ma takiego skrzydlowego, jak Krzynowek...z Zurawskim mogliby rozklepac kazda obrone w ekstraklasie. Juz nie mowie o tej petardzie w lewej nodze .
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 08.07.2010, 12:24
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Napewno w naszej, smiesznej lidze nie ma takiego skrzydlowego, jak Krzynowek...z Zurawskim mogliby rozklepac kazda obrone w ekstraklasie. Juz nie mowie o tej petardzie w lewej nodze .
Krzynowek to zlom - gosc kompletnie zgrany fizycznie i psychicznie moim zdaniem
a ci dwaj goscie tomasza_19 wygladaja mi na silnych, zdrowych byczkow...
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.07.2010, 12:28
Krzynówek byłby najlepszym lewym pomocnikiem w lidze. Tak jak najlepszym napastnikiem będzie Żurawski. Po prostu z każdym pokoleniem w Polsce jest gorzej i śmiem twierdzić, że te stare dziadki, które trzymały kadrę Janasa i Leo w realich polskiej ligi nadal by wymiatały.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 08.07.2010, 12:30
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Krzynówek byłby najlepszym lewym pomocnikiem w lidze. Tak jak najlepszym napastnikiem będzie Żurawski. Po prostu z każdym pokoleniem w Polsce jest gorzej i śmiem twierdzić, że te stare dziadki, które trzymały kadrę Janasa i Leo w realich polskiej ligi nadal by wymiatały.

A kiedy go widziales ostatnio na boisku? Bo ja jakies 2 lata temu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów