|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Co do ostatniego zdania to się oczywiście zgadzam, tylko że na dziś to nie mamy pojęcia co w ogóle prezentują Ci co zastąpili. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem nie przez obronę przegraliśmy tytuł tylko przez atak, jakby nasi w każdym meczu potrafili strzelić choć jedną bramkę to bylibyśmy w zupełnie innym miejscu!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W Sosnowcu w meczu z Lewadią gola zawalił Jop a jego ciężko byłoby nazwac podstawowym zawodnikiem defensywy.Na prawej obronie grał Łobo jak pamiętam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Hmm, czyli co dopiero teraz bedzie, skoro sciagamy pilkarzy o klase gorszych od sprzedanych...strach sie bac...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
Edy: Do serek.c2. Naucz się czytać! Napisałem, że ta obrona wcale taka zajebista nie była, co nie wyklucza tego, że mistrzostwo przegraliśmy nie przez obronę, a przez atak, bo mało skuteczni byliśmy. Powód: Do serek.c2
Ostatnio edytowane przez Blaszczu16 : 06.07.2010 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ciężko przejść zespół, nawet pokroju Levadii jak 2 meczach strzela się 1 gola Dlatego ja mam spore wątpliwości że sam Żuraw tu coś diametralnie zmieni, szczególnie że zazwyczaj mieliśmy problem już na etapie konstruowania akcji Stąd ja tak bym sobie marzył by te niewątpliwe osłabienia w obronie, przełożyły się na wzmocnienie przodu. Oczywiście pisząc o osłabieniach chodzi mi o w najlepszym razie kilkanaście meczów - bo nie czarujmy się ,nawet jak są dobrzy to frycowe zapłacą. ps liczę bardzo na Clebera że jest jeszcze w takiej formie że spokojnie pół roku może pograć i przyuczać młodzików ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gdybym był naprawdę bogaty - ale tak dobrze bogaty
to bym kupił do Wisły Forlana i płacił mu 12 mln Euro tak by grał w Wiśle do 50tego roku życia. Ten koleś jest niesamowity... jest jak wino - im starszy tym lepszy a rysy wieku w ogole nie widać a przecież 30tka na karku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podpisuję się rękami i nogami wg mnie najlepszy piłkarz mundialu, Atletico ma wielkie szczęście że gra u nich ten zawodnik jest niesamowity.
A gdybym ja był obrzydliwie bogaty to kupiłbym szkółkę piłkarską Barcelony |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=6_A6QHdWcXg ?A tak na serio to kozacko strzelił dziś gola Holendrom. Na pewno jedna z lepszych postaci mundialu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja gdybym był bogaty kupiłbym wyspę na Karaibach...a nie sorry o Wiśle miało być...
A tak poważnie to zainwestowałbym w siedmiu graczy do pierwszego składu, a potem co okienko dokupowałbym po 3 graczach, aż byśmy wygrali LM ![]() Poza tym wybudowałbym stadion na 70 tys. bez żadnych usterek, klasa ELITE..hehe A tak na teraz to po prostu kupiłbym środkowego obrońce, Milinkovica, jakiegos ofensywnego pomocnika i dwóch napastników...i byłoby git... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Bunoza a nie Buzona i Kolarov a nie Korlakow.Wg.wiadomości futbolnews to Milinkovic nie akceptuje oferty Wisły i chce podwyżki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Co do Wlocha
na facebook'u nalezy do grupy anty-policyjne radary jesli dobrze rozumiem http://profile.ak.fbcdn.net/object3/...19061_2763.jpg ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie 2 nowych w Wiśle! to raczej pewne! Stoper i Napastnik, jak na razie personalia są nieznane, to wszystko dzięki prowadzonej po cichu polityce transferowej! Brawo!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie! Kolejni z nadwagą!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pytanie za pinć tysięcy.
Czy tomasz_19 dostanie bana za *******enie od rzeczy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
iq, troche dystansu
Ja naprawde sie usmialem z tego postu, jest on zreszta niezlym podsumowaniem naszej polityki transferowej ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dowiedziałem się że jutro się można wszystkiego spodziewać tzn. nowych graczy ale nie wiem na ile to jest możliwe ! Może się wszystko wydarzyć ! I nie najeżdżajcie na mnie jak się nie sprawdzi !! BO TEŻ TYLKO JAK NAJLEPIEJ!! Tylko trochę się dowiedziałem przez pewna stronę!! AVE WISŁA!!
Kto jeszcze ma ochotę na bana
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 08.07.2010 o godz. 07:09.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Temat brzmi "transferowe s-f", więc tomasz_19 od biedy kwalifikuje się na bana za doniesienia transferowe, które z pozoru wyglądają na realistyczne
BTW: obaj mają podobną oponkę do Pinto, a chłopak przecież dostał szansę z Tatranem Preszow... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak w ogóle to zastanawiam się jak jak się do naszych transferów odnosi sytuacja w zachodnich okienkach.Jak rozumiem, rozmawiamy z osobami, których ciężko skusić grą w polskiej lidze.Może, gdy zachodnieokienka będą mieli mniej opcjii na zach Europy,będzie nam łatwiej?
Już tak parę razy załatwialiśmy transfery na ostatnią chwilę.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 08.07.2010 o godz. 07:09.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
I nie przypominam sobie żeby te transfery na ostatnią chwilę były dobre. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie tak sobie wlasnie czytalem co dzieje sie z Krzynowkiem i.....Jacek jest wolnym zawodnikiem
Na stronie H96 napisane jest ze niby skonczyl kariere: http://www.hannover96.de/CDA/profis.html A wedlug TM jest on bez klubu: http://transfermarkt.de/de/jacek-krz...ieler_765.html Ciekawie jak on wyglada po tej ostatniej kontuzji.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
już przed kontuzją wyglądał fatalnie więc chyba nie byłby on dobrym ruchem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Napewno w naszej, smiesznej lidze nie ma takiego skrzydlowego, jak Krzynowek...z Zurawskim mogliby rozklepac kazda obrone w ekstraklasie. Juz nie mowie o tej petardzie w lewej nodze
. |
|
|
|
Guest
|
|
a ci dwaj goscie tomasza_19 wygladaja mi na silnych, zdrowych byczkow... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Krzynówek byłby najlepszym lewym pomocnikiem w lidze. Tak jak najlepszym napastnikiem będzie Żurawski. Po prostu z każdym pokoleniem w Polsce jest gorzej i śmiem twierdzić, że te stare dziadki, które trzymały kadrę Janasa i Leo w realich polskiej ligi nadal by wymiatały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() A kiedy go widziales ostatnio na boisku? Bo ja jakies 2 lata temu. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|