|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
gdybym ja był bogaty to bym kupił tego Smolarka i później z loży VIP co chwile z niego szydził, że taki drogi, a taki beznadziejny
i cały stadion robiłby to samo i może w końcu ten pseudo gracz zrozumiałby, że jest marnym grajkiem.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
http://transfermarkt.de/de/gordon-sc...ler_38870.html
http://transfermarkt.de/de/luka-vuck...ler_25779.html http://transfermarkt.de/de/jurica-bu...ler_34390.html Którymś z nich powinniśmy się zainteresować . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Z niego już nic nie będzie ani w piłce klubowej ani tym bardziej reprezentacyjnej. |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Smolarek jest śmieszny. Już nawet nie chodzi mi o to jak się ceni, ale o fakt, że jakby przyszedł do ligi polskiej to prawdopodobnie by już z niej nie wyszedł. Nagle by się okazało, że nawet w naszej lidze żadna z niego gwiazda. Tak więc opierając się jedynie na nazwisku i dobry CV, będzie szukał kolejnych naiwniaków typu Kavala.
Od 2005 roku i jego gry w Borussi, równa pochyła w dół (no dobra z małymi przebłyskami w reprze) , a trzeba zaznaczyć, że ma on już 29 lat!
Ostatnio edytowane przez Snow : 06.07.2010 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przychodze do domu i licze ze cos ciekawego sie wydarzy .. a tu nic..
Stwierdzam ze chyba jestesmy na tyle silni ze juz nikogo nie potzrebujemy... A wszystkie obietnice to juz dawno ch.. strzelil... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że do zimy pogra Cleber, a później za niego wpadnie Kowalczyk
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Spokojnie, na pewno kogoś kupimy, lepiej spokojnie przemyśleć sprawe i wybrać odpowiedniego kandydata, niż kupić kogoś w pośpiechu żeby szybko załatać dziurę. Jeszcze mamy troche czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie wiem czy tak duzo czasu mamy, mecz z Litwinami będzie 15 lipca
jesli sie nie myle do Jarosz wspominal ze do zgrupowania w Niemczech beda miec pelna kadre i w Niemczech tylko testowac bedziemy kiedy zgramy tych nowych zawodnikow? ja gdybym byl bogaty sciagnalbym jednego mlodego obronce i drugie doswiadczonego plus do tego skrzydlowych ktorzy przypominaja Kosowskiego i jednego napastnika ciekawe co zarzadz zrobi z ta kasa... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tylko sie zastanawiam ile mizna czekac jak za 8 dni mecz. Chyba ze nie ma cisnienia w klubie na puchary... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pewnie kupimy na dzień przed meczem z Szawle kogoś.Aż tak daleko wyobraźnią nie sięgam kto to będzie.Mam tylko nadzieje że nie będzie to ktoś co dwa lata leczył kontuzje i jest gruubo po 30 -ce albo z 2 ligi .No chyba że zarzad ufa Cleberowi i Bumozie to ok.
Tyle forsy wpłyneło za transfery Głowy i Marcelo , aż grzech ich nie wydac na wzmocnienia
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.07.2010 o godz. 15:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
letnie okienko to jest podpasowane pod zachod, ligi angielskia, hiszpanska, wloska itp Tam liga zaczyna sie z ego co kojarze tydzien przed wrzesniem, wiec napewno te kluby przygoowania zaczynaja pozniej. A u nas ledwo sie zaczyna koienko a juz mamy puchary i lige za miesiac wiec powinny odpowiednie osoby pomyslec i zrobic wszystko tak jak teraz zrobila Legia, czyli wszystkie transfery powinny byc dopiete na 1 lipca. A my zanim poobimy kilka bardzo waznych transferow (teraz potrzebny jest obronca do podstawowej 11, skrzydlowy i moze napastnik) to juz mamy polowe lipca i mecze w LE. I kiedy maja te chlopaki sie zgrac?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jaroo spokojnie... napisałeś tak jakby nikt do nas nie przeszedł. Zrobiliśmy już 4 transfery i do pełni szczęścia zostaje nam tylko stoper do zakupienia, a o to jestem spokojny, wiec nie dramatyzujmy
PS: śmieszą mnie takie stwierdzenia: " klub chyba odpuścil sobie Puchary" albo " teraz to napewno spadniemy do 1.ligi". Ludzie trochę się opanujcie!!! Szacun dla trzeźwo myślących. ![]()
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę
Śląsk - Wisla - Lechia Braci się nie traci! edit by Jaroo1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Lee Addy - Ghana, 19 lat, stoper. Co prawda jak na środkowego obrońcę jest dosyć niski(178cm), ale zagrał już 13 razy w reprezentacji, poza tym zaliczył bodaj dwa mecze na MŚ i wg mnie zagrał przyzwoicie. Nadal gra w rodzimej lidze.
Tutaj dość ciekawa lista - http://www.futbol.pl/artykul/88705.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Ciekawy jest również jego wiek, w eliminacjach grał jako zawodnik urodzony w 1985: http://www.fifa.com/worldfootball/st...419/index.html Natomiast na MŚ już w 1990: http://www.fifa.com/worldcup/players...419/index.html Następny aparat ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Co jak co, ale myślę, że nawet jeśli kogoś zatrudnią, to przedstawią go dopiero po przylocie z Niemiec, bo nie wydaje mi sie, aby go wysyłali na obóz na 2 dni, bo to niezbyt rozsądne by było. Takie przynajmniej moje zdanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pewnie w piątek lub w poniedziałek odbędzie się konferencja prasowa poświęcona prezentacji koszulek na sezon 2010/2011 oraz zaprezentowaniu Cikosa, Bunozy i byc może Etamane / ewentualnie jeszcze kogoś nowego. I mam jeszcze jedno pytanie: zawodników do dwumeczu z Litwinami należy zgłaszać do piątku do północy?
szkoda że tylko czysto teoretycznie.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 06.07.2010 o godz. 19:42.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jest jeszcze taka opcja ,ze juz kogoś kupiliśmy i bedzie można go zglosic do pucharow a zostanie zaprezentowany po przylocie druzyny na konferencji
|
|
|
|
Ave Wisła!
Offline |
|
![]() i to wszystko oficjalnie na stronach fify. Patologia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A oficjalna prezentacje zawsze mozna zrobic jak chlopaki wroca z Niemiec ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja tego nie rozumiem czemu nie mogą go już wysłać do Niemiec żeby chociaż te 2 treningi i mecz miał za sobą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Pozdrawiam. |
|
|
|
Ave Wisła!
Offline |
|
|
Takie coś było by sensowne tylko z jednego powodu.
Jeśli kupiliśmy kogoś grającego na mundialu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a kasa z transferow jak zawsze gdzies zniknie...
2 stoperow+slrzydlowy+napastnik sa konieczni. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie do tego co napisałeś jest taka opcja czy wiesz coś więcej na ten temat ze mógłby ktoś dołączyć już w KRakowie do nas. Ostatnio coś ucichło w sprawie naszych transferów może wiesz coś na ten temat więcej nie chcę żadnych nazwisk ani daty transferów tylko czy wiesz coś ze swojego źródła ze nasz klub działa jakoś w strone wzmocnienia drużyny ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Cleber pewnie pogra dłużej jak będzie grał w 1 składzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
nie ma transferów, bo nasi działacze są zajęci, zapytacie czym
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
dajcie ludzie na wstrzymanie, Kapka też człowiek.. w ciągu weekendu ogląda 21 meczy na żywo więc teraz pewnie odpoczywa
ogólnie okienko póki co można ocenić na... 4- |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tracimy całą formację, która jako jedyna nie zawodziła, tracimy dwie największe gwiazdy zespołu, tracimy jedynych piłkarzy prezentujących poziom zbliżony do europejskiego a w zamian kupujemy anonimowego Słowaka i Bośniaka, podstarzałego Żurawia i bramkarza. Myślę, że trochę zaniżasz ocenę i jednak to okienko jest na 5-.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
. Nie ma ludzi niezastąpionych. |
|
|

|