The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fanatyk R22
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2010, 14:26
gdybym ja był bogaty to bym kupił tego Smolarka i później z loży VIP co chwile z niego szydził, że taki drogi, a taki beznadziejny

i cały stadion robiłby to samo i może w końcu ten pseudo gracz zrozumiałby, że jest marnym grajkiem..
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 06.07.2010, 14:29
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Nam zawołał więcej niz chciał Makinwa.Następny pilkarz z ambicjami sportowymi.Tylko kasa sie liczy
Dla mnie świadczy to o tym, że gość jest już wypalony. Z takim nazwiskiem i niezłym CV wystarczyłaby mu jedna dobra runda w Ekstraklasie żeby zwrócić na siebie uwagę zachodnich klubów. Ale po co się męczyć? Zanim Smolarek trafił do Kavali był bez klubu kilka miesięcy. Zapowiadał powrót do formy, a tymczasem niczym się nie wyróżnił (może poza strzeleniem 2 bramek Panathinaikosowi). A latka lecą Z niego już nic nie będzie ani w piłce klubowej ani tym bardziej reprezentacyjnej.
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 06.07.2010, 14:29
Smolarek jest śmieszny. Już nawet nie chodzi mi o to jak się ceni, ale o fakt, że jakby przyszedł do ligi polskiej to prawdopodobnie by już z niej nie wyszedł. Nagle by się okazało, że nawet w naszej lidze żadna z niego gwiazda. Tak więc opierając się jedynie na nazwisku i dobry CV, będzie szukał kolejnych naiwniaków typu Kavala.

Od 2005 roku i jego gry w Borussi, równa pochyła w dół (no dobra z małymi przebłyskami w reprze) , a trzeba zaznaczyć, że ma on już 29 lat!
Ostatnio edytowane przez Snow : 06.07.2010 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 06.07.2010, 14:51
Przychodze do domu i licze ze cos ciekawego sie wydarzy .. a tu nic..

Stwierdzam ze chyba jestesmy na tyle silni ze juz nikogo nie potzrebujemy...

A wszystkie obietnice to juz dawno ch.. strzelil...
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 06.07.2010, 15:19
Mi się wydaje, że do zimy pogra Cleber, a później za niego wpadnie Kowalczyk
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 06.07.2010, 15:21
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Przychodze do domu i licze ze cos ciekawego sie wydarzy .. a tu nic..

Stwierdzam ze chyba jestesmy na tyle silni ze juz nikogo nie potzrebujemy...

A wszystkie obietnice to juz dawno ch.. strzelil...
Spokojnie, na pewno kogoś kupimy, lepiej spokojnie przemyśleć sprawe i wybrać odpowiedniego kandydata, niż kupić kogoś w pośpiechu żeby szybko załatać dziurę. Jeszcze mamy troche czasu.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.07.2010, 15:24
nie wiem czy tak duzo czasu mamy, mecz z Litwinami będzie 15 lipca
jesli sie nie myle do Jarosz wspominal ze do zgrupowania w Niemczech beda miec pelna kadre i w Niemczech tylko testowac bedziemy
kiedy zgramy tych nowych zawodnikow?
ja gdybym byl bogaty sciagnalbym jednego mlodego obronce i drugie doswiadczonego
plus do tego skrzydlowych ktorzy przypominaja Kosowskiego i jednego napastnika
ciekawe co zarzadz zrobi z ta kasa...

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 06.07.2010, 15:27
Snow napisał(a):Wyświetl post
Smolarek jest śmieszny. Już nawet nie chodzi mi o to jak się ceni, ale o fakt, że jakby przyszedł do ligi polskiej to prawdopodobnie by już z niej nie wyszedł. Nagle by się okazało, że nawet w naszej lidze żadna z niego gwiazda. Tak więc opierając się jedynie na nazwisku i dobry CV, będzie szukał kolejnych naiwniaków typu Kavala.

Od 2005 roku i jego gry w Borussi, równa pochyła w dół (no dobra z małymi przebłyskami w reprze) , a trzeba zaznaczyć, że ma on już 29 lat!
Piłkarz z niego żaden. Nie wiem czy w ogóle naiwniacy jeszcze na niego się znajdą. Do tego trudny ma charakter,tak więc sprawa raczej jest jasna. Zrobił błąd,że wyjechał z Dortmundu w ogóle z ligi niemieckiej. I całkiem dobrze piszesz,facet ni dość,że nie poradziłby sobie u nas,to wsiąkłby w naszą ligę na zawsze. I mit wielkiego zbawcy reprezentacji by znikł od razu.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 06.07.2010, 15:27
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie, na pewno kogoś kupimy, lepiej spokojnie przemyśleć sprawe i wybrać odpowiedniego kandydata, niż kupić kogoś w pośpiechu żeby szybko załatać dziurę. Jeszcze mamy troche czasu.
Ja jesten bardzo spokojny.
Tylko sie zastanawiam ile mizna czekac jak za 8 dni mecz.
Chyba ze nie ma cisnienia w klubie na puchary...
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.07.2010, 15:31
pewnie kupimy na dzień przed meczem z Szawle kogoś.Aż tak daleko wyobraźnią nie sięgam kto to będzie.Mam tylko nadzieje że nie będzie to ktoś co dwa lata leczył kontuzje i jest gruubo po 30 -ce albo z 2 ligi .No chyba że zarzad ufa Cleberowi i Bumozie to ok.

Tyle forsy wpłyneło za transfery Głowy i Marcelo , aż grzech ich nie wydac na wzmocnienia
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.07.2010 o godz. 15:46.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 06.07.2010, 15:57
letnie okienko to jest podpasowane pod zachod, ligi angielskia, hiszpanska, wloska itp Tam liga zaczyna sie z ego co kojarze tydzien przed wrzesniem, wiec napewno te kluby przygoowania zaczynaja pozniej. A u nas ledwo sie zaczyna koienko a juz mamy puchary i lige za miesiac wiec powinny odpowiednie osoby pomyslec i zrobic wszystko tak jak teraz zrobila Legia, czyli wszystkie transfery powinny byc dopiete na 1 lipca. A my zanim poobimy kilka bardzo waznych transferow (teraz potrzebny jest obronca do podstawowej 11, skrzydlowy i moze napastnik) to juz mamy polowe lipca i mecze w LE. I kiedy maja te chlopaki sie zgrac?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kondzio500
Member

Od: 01.2009

Stary 06.07.2010, 17:14
Jaroo spokojnie... napisałeś tak jakby nikt do nas nie przeszedł. Zrobiliśmy już 4 transfery i do pełni szczęścia zostaje nam tylko stoper do zakupienia, a o to jestem spokojny, wiec nie dramatyzujmy

PS: śmieszą mnie takie stwierdzenia: " klub chyba odpuścil sobie Puchary" albo " teraz to napewno spadniemy do 1.ligi". Ludzie trochę się opanujcie!!!

Szacun dla trzeźwo myślących.
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę

Śląsk - Wisla - Lechia

Braci się nie traci!

edit by Jaroo1

Odpowiedz cytując
Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 06.07.2010, 19:01
Lee Addy - Ghana, 19 lat, stoper. Co prawda jak na środkowego obrońcę jest dosyć niski(178cm), ale zagrał już 13 razy w reprezentacji, poza tym zaliczył bodaj dwa mecze na MŚ i wg mnie zagrał przyzwoicie. Nadal gra w rodzimej lidze.

Tutaj dość ciekawa lista - http://www.futbol.pl/artykul/88705.html
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.07.2010, 19:08
Waldus88 napisał(a):Wyświetl post
Lee Addy - Ghana, 19 lat, stoper. Co prawda jak na środkowego obrońcę jest dosyć niski(178cm), ale zagrał już 13 razy w reprezentacji, poza tym zaliczył bodaj dwa mecze na MŚ i wg mnie zagrał przyzwoicie. Nadal gra w rodzimej lidze.

Tutaj dość ciekawa lista - http://www.futbol.pl/artykul/88705.html

Ciekawy jest również jego wiek, w eliminacjach grał jako zawodnik urodzony w 1985:

http://www.fifa.com/worldfootball/st...419/index.html

Natomiast na MŚ już w 1990:

http://www.fifa.com/worldcup/players...419/index.html

Następny aparat
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 06.07.2010, 19:13
Co jak co, ale myślę, że nawet jeśli kogoś zatrudnią, to przedstawią go dopiero po przylocie z Niemiec, bo nie wydaje mi sie, aby go wysyłali na obóz na 2 dni, bo to niezbyt rozsądne by było. Takie przynajmniej moje zdanie
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.07.2010, 19:19
arrosmay napisał(a):Wyświetl post
Co jak co, ale myślę, że nawet jeśli kogoś zatrudnią, to przedstawią go dopiero po przylocie z Niemiec, bo nie wydaje mi sie, aby go wysyłali na obóz na 2 dni, bo to niezbyt rozsądne by było. Takie przynajmniej moje zdanie
Mnie się podobnie wydaje. Bodajże w piątek wracają do Karkowa tak?

Pewnie w piątek lub w poniedziałek odbędzie się konferencja prasowa poświęcona prezentacji koszulek na sezon 2010/2011 oraz zaprezentowaniu Cikosa, Bunozy i byc może Etamane / ewentualnie jeszcze kogoś nowego.

I mam jeszcze jedno pytanie: zawodników do dwumeczu z Litwinami należy zgłaszać do piątku do północy?

Jest jeszcze taka opcja ,ze juz kogoś kupiliśmy i bedzie można go zglosic do pucharow a zostanie zaprezentowany po przylocie druzyny na konferencji
No taka opcja jest z cala pewnością szkoda że tylko czysto teoretycznie.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 06.07.2010 o godz. 19:42.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 06.07.2010, 19:38
Jest jeszcze taka opcja ,ze juz kogoś kupiliśmy i bedzie można go zglosic do pucharow a zostanie zaprezentowany po przylocie druzyny na konferencji
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Stary 06.07.2010, 19:40
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Ciekawy jest również jego wiek, w eliminacjach grał jako zawodnik urodzony w 1985:

http://www.fifa.com/worldfootball/st...419/index.html

Natomiast na MŚ już w 1990:

http://www.fifa.com/worldcup/players...419/index.html

Następny aparat

i to wszystko oficjalnie na stronach fify. Patologia.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.07.2010, 19:51
To po kiego ch.. takie tajemnice. Jak jest zawodnik zaklepany to jakies info moglo byc zeby nie dopuscic do masowych samobojstw na tym forum.
A oficjalna prezentacje zawsze mozna zrobic jak chlopaki wroca z Niemiec
,
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.07.2010, 20:23
Ja tego nie rozumiem czemu nie mogą go już wysłać do Niemiec żeby chociaż te 2 treningi i mecz miał za sobą
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 06.07.2010, 20:25
Szczerze w to wątpię. Takie działanie jest bezcelowe, jeżeli podpisuje się z kimś kontrakt to podaje się od razu oficjalną informację na ten temat. Transfery będą takie, że zakontraktujemy tego Kameruńczyka i jeżeli się uda do Holendra, a jak nie - to weźmiemy jako uzupełnienie składu tego Brazylijczyka. Ja na więcej nie liczę - zwłaszcza po tym jak przeczytałem na oficjalnej, że Cleber szykuje się do kierowania naszą grą defensywną.

Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Stary 06.07.2010, 20:28
Takie coś było by sensowne tylko z jednego powodu.

Jeśli kupiliśmy kogoś grającego na mundialu.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.07.2010, 20:29
a kasa z transferow jak zawsze gdzies zniknie...
2 stoperow+slrzydlowy+napastnik sa konieczni.

Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 06.07.2010, 20:30
Mam pytanie do tego co napisałeś jest taka opcja czy wiesz coś więcej na ten temat ze mógłby ktoś dołączyć już w KRakowie do nas. Ostatnio coś ucichło w sprawie naszych transferów może wiesz coś na ten temat więcej nie chcę żadnych nazwisk ani daty transferów tylko czy wiesz coś ze swojego źródła ze nasz klub działa jakoś w strone wzmocnienia drużyny ?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.07.2010, 20:30
Junior_Battle napisał(a):Wyświetl post
Mi się wydaje, że do zimy pogra Cleber, a później za niego wpadnie Kowalczyk
Który? Jacek? ;]

Cleber pewnie pogra dłużej jak będzie grał w 1 składzie.
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 06.07.2010, 20:37
nie ma transferów, bo nasi działacze są zajęci, zapytacie czym jak to czym, ostał nam się jeszcze do sprzedania Diaz
Odpowiedz cytując
Fanatyk R22
Member

Od: 07.2010

Stary 06.07.2010, 20:38
dajcie ludzie na wstrzymanie, Kapka też człowiek.. w ciągu weekendu ogląda 21 meczy na żywo więc teraz pewnie odpoczywa

ogólnie okienko póki co można ocenić na... 4-
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 06.07.2010, 21:10
Fanatyk R22 napisał(a):Wyświetl post
dajcie ludzie na wstrzymanie, Kapka też człowiek.. w ciągu weekendu ogląda 21 meczy na żywo więc teraz pewnie odpoczywa

ogólnie okienko póki co można ocenić na... 4-
Tracimy całą formację, która jako jedyna nie zawodziła, tracimy dwie największe gwiazdy zespołu, tracimy jedynych piłkarzy prezentujących poziom zbliżony do europejskiego a w zamian kupujemy anonimowego Słowaka i Bośniaka, podstarzałego Żurawia i bramkarza. Myślę, że trochę zaniżasz ocenę i jednak to okienko jest na 5-.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 06.07.2010, 21:32
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Tracimy całą formację, która jako jedyna nie zawodziła, tracimy dwie największe gwiazdy zespołu, tracimy jedynych piłkarzy prezentujących poziom zbliżony do europejskiego a w zamian kupujemy anonimowego Słowaka i Bośniaka, podstarzałego Żurawia i bramkarza. Myślę, że trochę zaniżasz ocenę i jednak to okienko jest na 5-.
Nie becz! Taka ta nasza formacja mocna, że mogła ją sforsować byle Levadia, Cracovia, Lech i Legia, a o takich potęgach jak Korona, czy Arka nie wspomnę . Nie ma ludzi niezastąpionych.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów