|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ponoć na niektóre kierunki na PK przyjmują każdego ze zdaną maturą, choćby na 30%. Tyle, że utrzymać się jest bardzo ciężko. Możesz też spróbować na UP, progi nie są jakieś szczególnie wysokie, przeważnie liczy się polski i angielski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na TiR na AWF ie są jakieś testy sprawnościowe: choćby tylko na zaliczenie? pływanie?
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Zdecydowanie nie polecam wybieranie PK na siłe, bo naprawdę pomimo iż się łatwo dostać, to poziom naprawdę wysoki i nawet ludzi którzy całkiem nieźle zdali przedmioty ścisłe na rozszerzonym mają mętlik na PK... ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ogólnie to przeje*ane w Krakowie się dostać bo wszyscy tutaj pchają się na studia.
72% mat 55% R geo Na PK dałoby się dostać w miarę bez problemu? (chodzi mi m.in. o Inżynierię Środowiska lub Bezpieczeństwa) ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu masz progi punktowe na PK z tamtego roku bodajże: http://www.pk.edu.pl/rekrutacja/inde...178&Itemid=234 ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gdzieś widziałem taką stronkę gdzie podane były kierunki studiów i progi punktowe, ma ktoś link albo pamięta tą stronę bo chciałem sobie jeszcze coś sprawdzić a nie pamiętam adresu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Na pewno studiuje ktoś na UJ. Można prosić o wykaz kierunków na który najłatwiej się dostać?
Do kiedy są w ogóle te rejestracje na uczelniach? Powód: TSW
Ostatnio edytowane przez Pawel.Busko : 05.07.2010 o godz. 11:10.
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
UJ - do dzisiaj,
PK - do 8 lipca, UEk - do 7 lipca, AGH - do 9 lipca. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jaki macie status w rejestracji na AGH? Pojawiły się już wasze wyniki na stronie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Budownictwo na PK na WiLu - dużo roboty, ale jak ze ścisłych jestes dobry to dasz sobie rade
jezeli nie cisniesz na jakies mega dobre wyniki to bedziesz mial czas. na WiS nie idz bo szkoda czasu ![]() ![]()
http://img472.imageshack.us/img472/6682/bild0085ta.jpg <==== wycieczka do warszawy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Rejestrował się ktoś na UEK? W tym formularzu na poczatku co trzeba wpisać w wyniku matury podstawowej? Jak np. dam WOS w rozszerzonej to w podstawowej z wosu mam napisac 0% (bo jak dam co innego to wyskakuje ze obie matury muszą być z jednego przedmiotu)? Dość pilne
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
tak. przynajmniej ja tak zrobiłem.
btw. dziwne to, jakby nie można było też inny wpisać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie UR, a dokładniej Zarządzanie i inżynieria produkcji.Ciężko się jest dostać, utrzymać?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam,
Mam pytanko, czy ktos z was studiuje Prawo Adiministracyjne ? Zalezy mi bardzo na szybkiej odpowiedzi, z gory dzieki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Sporo zajęć to raczej dodawanie wykładowcom godzin. I na przykład taki przedmiot jak Metrologia, gdzie na pierwszych zajęciach mówi wam gość w klasach tolerancji, daje zadania do rozwiązania a nawet nie powie co to jest i gdzie ma zastosowanie. Nie mówię że wszystko jest złe, bo paru wykładowców bardzo sympatycznych. I jeszcze dojazdy na Balicką. Albo zimą przy -15 czekanie przed budyneczkiem na ul. mjr. Łupaszki na szanowną Panią doktor. Nie polecam. Teraz moje pytanie; kiedy są wyniki na Ekonomicznym, na bodajże gospodarce przestrzennej? Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powó
Ostatnio edytowane przez Mistel : 10.07.2010 o godz. 18:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś jakie były progi na UP na administracje w tamtym roku?
Mistel, wyniki na UEk masz 14 lipca.
Ostatnio edytowane przez zawszewiernyts : 11.07.2010 o godz. 12:28.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy wpis 'Zakwalifikowany do przyjęcia - proszę dostarczyć komplet dokumentów do WKR' znaczy że wystarczy że złożę dokumenty i już zostałem przyjęty
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dostarczasz dokumenty i jesteś już przyjęty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
pytanie do tych osób, które biorą udział w rekrutacji na PK.
Teraz są wyniki, i w tym polu status jest np. przyjęty albo nieprzyjęty. miał ktoś w tym polu np. "umieszczony na liście rezerwowej" ? ![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do wszystkich którzy wybierają się na AGH: Czy trzeba jakieś zaświadczenie lekarski składać podczas doręczania papierów? Pytam bo akurat ja nie startuje na AGH, ale koleżance zależy na szybkiej odpowiedzi. A i jak to jest z tymi papierami, trzeba je dostarczyć osobiście czy może zrobić to druga osoba
Ostatnio edytowane przez igortsw : 12.07.2010 o godz. 11:29.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Czasem wystarczy sam lekarz pracy, a czesem musisz obskoczyc pół szpitalu ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wie może ktoś na których kierunkach na poszczególnych uczelniach zostały wolne miejsca?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie polecacie Vademecum'y albo korepetytory albo jakieś inne książki które zawieraja w sobie przygotowanie do matury
? Chodzi o język polski (lektur nie czytałem nie miałem czasu) i matematykę (na bieżąco mogę rozwiązywać zadania ale po jakiejś przerwie zapomina mi się metoda rozwiązywania )z czego Wy korzystaliście? ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie kierunku turystyka na AWF... jakieś opinie, może ktoś już tam studiuje? Zbieram informacje, każde info sie liczy
![]() ps jak to wygląda z egzaminem sprawnościowym.. podobno jest ale nie taki rygorystyczny jak np na wychowaniu fizycznym..? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Miałam składać na ten kierunek na AWF'ie w tym roku, ale rozmyśliłam się. Co do testów to zdaje się, że od dwóch (?) lat na TiR ich nie było, chyba, że teraz znowu do tego wrócili? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() A na egzaminie sprawnościowym miała tylko do przepłynięcia basen. Tak więc uderzaj śmiało Kolego. Powodzenia! ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|