|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Te ruchy obecne Bunoza, Cikos, Żurawski po prostu mnie nie satysfakcjonują ;/ Wchodzimy niestety w rynek przeciętniaków z Bałkanów, zamiast tropić talenty w Ameryce Płd., z której możemy mieć
doskonałe transfery jak Marcelo tylko Wisła musi pokazać, że jest dobrze funkcjonującym klubem, musi pokazać profesjonalizm, który pokazała tym, iż pozwoliła sprzedać Marcelo (miejmy nadzieję, że za sporą gotówkę). Teraz musimy postarać się stworzyć obronę na lata. Wszyscy by teraz pewnie chcieli Macieja Sadloka, ja też bo jest z niedalekich stron Krakowa, Dankowic. W Polskiej lidzę znajduję się kilku ciekawych graczy, którzy mogliby zagrać w Wiśle z dobrym skutkiem ale oni kosztują ;/ chociaż nie powiedziałbym, że aż tak wiele... za rep. kraju europejskiego tyle się po prostu płaci Tylko według mnie ci rep. są w składzie nie ze względu na umiejętności tylko ze względu na młody wiek.Z Polskiej ligi to widziałbym tylko w Wisełce Grosickiego, Sadloka, Sobiecha, tylko wszyscy graja w LE i nikt ich za pietruszkę nie puści .
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 04.07.2010 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w niedzielę w klubie nie pracują
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sumie albo już nic ;-) czekamy na jutro
Ostatnio edytowane przez _barszczu : 04.07.2010 o godz. 21:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
czyli co panowie jutro witamy milinkovicia i barbaricia...jak na razie sama młodzież
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
żeby nie było ot: Gdybym był bogaty to kupiłbym Milinkovica, Barbarica, Djurovskiego, Sadloka, Sobiecha, Dejana Lekicia, Andre Ayewa, Dragana Mrdję.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawy jest ten Barbaric kurcze może z nim to prawda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie wiem skąd w ogóle info o Barbariciu? Lech się nim interesował nie Wisła, dlaczego ciągle roztrząsacie tą sprawę?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Nie ma jutro żadnej konferęcji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wracając do tematu.
Z bólem bo z bólem, ale mógłbym zaakceptować sprzedaż Marcelo gdybym wiedział, że kasa pójdzie na wzmocnienia. Daj Bóg żebym się mylił, ale żadne przesłanki na to nie wskazują. Z zapowiedzianej ofensywy transferowej zostaje tylko jakiś kiepski żart. Tyle w temacie, sorry jeśli kogoś uraziłem. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że jeśli odejdzie Marcelo to pozyskamy jakiegoś dobrego, już nawet sprawdzonego poniekąd obrońcę. Teraz żałuję, że pozbyliśmy się Głowy, choć myśląc czystko ekonomicznie to była duża okazja.
Zobaczymy jak się to rozwinie. Nie jest źle, bo wiadomo, że nie będziemy ściągać ludzi uznanych choćby na polskim podwórku i zarazem młodych-zdolnych. Mam nadzieję, że się ci goście sprawdzą (co przyszli i ci co przyjdą ew.), bo wydaje mi się, że nie są to byle ogórki. No, ale czas pokaże. Oby oby, bo el LE coraz bliżej...
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 05.07.2010 o godz. 07:17.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jestem przekonany, że prezes Ruchu Chorzów przegląda to forum i z niego czerpie wiedzę o branży!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Buhaha, ale powód ewentualnego odjeścia wprost boski
![]() |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
http://wisla-online.pl/news/nieoficj...elo-w-psv-1139
Ja także w to nie wierzyłem, a tutaj trzeba chłopakom oddać szacunek, znowu, podobnie Żmijce, która też o takiej ewentualności informowała. Bardzo smutnej ewentualności, trzeba dodać. Jednak z tego, co udało mi się dowiedzieć - Marcelo sam chciał odejść. Z niewolnika nie ma pracownika, więc pozostaje nam znaleźć kogoś na jego miejsce. Będzie ciężko, bo to nasz najlepszy piłkarz defensywnej formacji w ostatnich latach. Ale pamiętacie początki Marcelo? Słynny błąd ze Ślaskiem, itp? To tak na przyszłość, byście Bunozy czy ew. innego nowego obrońcy nie mierzyli miarą tego Marcelo z ostatniego meczu, ale tego Marcelo z pierwszego(analogicznie - w ich pierwszych meczach). Nie ma co się załamywać, życie. Kibicujemy Wiśle, a nie konkretnym zawodnikom. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mnie najbardziej zadowoliło to, że nie było jakiś głupich spekulacji. Pojawiał się możliwość sprzedaży Marcelo to od razu cicho w klubie i tylko jak się dogadali to info na oficjalnej natychmiast a nie na samym końcu. Nie ma się co napalać na Milinkovicie, Brazy itp. ze będą w Wiśle za 2h bo ktoś ich w Krakowie widział ... jak będzie info na Oficjalnej ze są testy medyczne to wtedy trzeba się cieszyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
skoro mówi sie o Bałkanach jako o kierunku poszukiwań wzmocnień to ja nie miałbym nic przeciwko temu żeby Kapka poszukał tam drugiego Stilicia.
Co do stopera Dinama Zagrzeb Barbaricia to chyba zbyt piękne żeby to było prawdziwe.Reprezentaci Chrwackiej młodzieżówki są w cenie.Tu chyba 400 tyś € nie starczy, tym bardziej że ma On jeszcvze 3 lata wazny kontrakt.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.07.2010 o godz. 02:46.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Give me good news today, please!!
nie pytam dzis o nic, tylko czekam... Gdybym był bogaty sprowadziłbym dzisiaj do Wisły lewego skrzydłowego i środkowego obrońce z ktoregos z czołowych zespołów bałkańskich, oraz w tym tygodniu napastnika ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dušan Djuric - jakby Wam w Wisle odpowiadal ? Nic wiecej nie powiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pasuje .
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1an_%C4%90uri%C4%87 choć live go oczywiście nie widziałem albo nie pamiętam |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Djuric Dusan
16.09.1984 SWE/SRB 30 8 statystyki z tego sezonu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teraz jak są pieniądze to ja bym spróbował tego Rodionowa z BATE sprowadzic, gdzieś czytałem że on by chciał 400 tyś € rocznie zarabiac, wiem że to wielka kasa ale co zrobic,średniej klasy zawodnicy tak sie cenią.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Niezłą ma pi*** z daleka:
http://www.youtube.com/watch?v=IDpKKQGfavw http://www.youtube.com/watch?v=Bz_UTiB_en0 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zreszta o czym ty myslisz ? Przeciez w tej wiadomosci nie bylo zadnych podtekstow o czym swiadczy odpowiedz paru Panow. Czemu odebrales to jako homo-tekst? ![]() Swoja droga taki pilkarz ktorego wymienilem bylby wielkim wzmocnieniem. Srodkowy obronca ktory strzela tyle bramek robi wrazenie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Milanowi taką bramkę.
no,no. a ja jestem ciekawy dalej co z Milinkoviciem - przydałby się. |
|
|