|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o pierwsze pytanie, to już pytali w tej sprawie inni i chyba o ile dobrze pamiętam zostaje na D. Ale nie jestem pewien.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Młyn zostaje na D.
Da sie zablokować tą reklame strojów kąpielowych z TWSD? Ileż razy można to wyłączać... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
zna ktoś jakieś tanie pokoje w mielnie?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
czy w siedzibie biura podróży dostane takie same oferty wczasów last minute jak na stronie internetowej biura, czy może coś lepszego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Często się zdarza,że trafisz na coś lepszego. Najlepiej jest iść po prostu do biura.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
^^ A na jakim egzaminie pojawiło się to pytanie bo mnie rozwaliło
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Są jakieś filmiki z wyjazdu Ruchu co był ostatnio ?
Kiedy będzie rewanż? (liga europejska) ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy opłaca się kartą placic za paliwo w Szwecji? orientuje sie ktos czy zjebany przelicznik maja czy raczej light
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Rewanżowe spotkanie zostanie rozegrane 8 lipca o 20:30 w Chorzowie. Zwycięzca tego dwumeczu zagra 15 i 22 lipca w II rundzie eliminacyjnej z maltańskim Valletta FC. Filmików poszukaj na www.niebiescy.pl może coś jest. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
gris : wielkie dzięki
![]() crazykaro ,wonski eNHa : wiem , dość skomplikowane pytanie. A pojawia się ono na egzaminie z ECDL (teoria) Moduł 1 , u mnie na pierwszym roku studiów ( niezwiązane z kierunkiem informatycznym )
Ostatnio edytowane przez szczepanwislak : 04.07.2010 o godz. 18:26.
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Dla przykladu sciaga Ci sie 893247xz82 Zmien nazwę na: 893247xz82.mp3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Tak było kiedyś, że chłopak do 21 roku życia musiał mieć zgode rodziców, a dziewczyna do 18.
Teraz od 18. roku życia możesz się hajtać ile wlezie bez zgody rodziców ![]()
TYLKO WISŁA !
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,30818.html zaloguj się tu a ja zaloguje się w twojego linka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macie jakieś problemy z logowaniem się na Youtube?
![]()
I
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bardziej opłaca się u nas zamienić złotówki na litewskie lity czy na Litwie euro na lity?
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z YT sobie już poradziłem, myślałem że jakiś włam
![]() Jest jakaś darmowa stronka z możliwością oglądania filmów online? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
W jakim sklepie w galeriach są teraz największe przeceny i okazje na fajne sportowo-codzienne ciuchy? Tanie...
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
od której jest otwarty jutro urząd miasta na wielickiej, bo nie mogę nigdzie znaleźć?
![]() GdYbYm MóGł CoFnĄć CzAs i PoMyŚlEć NaD WyBoReM...
NaWeT DrUgI RaZ WyBrAłByM Tą SaMą DrOgE |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie w sprawie Kart Motorowerowej gdzie w Krakowie można zdać , szkoła odpada , bo szukam i szukam a znaleźć nie mogę wiem że w LOK były ale w czerwcu. ma ktoś jakieś info , stronke
![]()
"Taka już nasza polska natura. Byle raz na koń siąść. Niemiec, Francuz, Angielczyk albo smagły Hiszpan od razu do oczu skoczy, a Polak pacjencję wrodzoną mając siła zniesie, długo się choćby takiemu Szwedzi- nie szarpać pozwoli, ale gdy się miara przebierze, jak huknie w pysk, to ci się taki Szwedzina trzy razy nogami nakryje... Bo fantazja jeszcze jest, a póki fantazja nie zginie, póty i Rzeczpospolita trwać będzie." - Pan Zagłoba BronoWice !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
ma ktoś może takie głośniki:
http://www.logitech.com/pl-pl/speake...s/devices/4251 ? konkretnie chodzi mi o to, czy można je podłączyć do laptopa, który ma tylko jedno wyjście audio (słuchawkowe), bo mam inne głośniki, ale ich się nie da podłączyć. ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Korzysta ktoś z PayPal'a? Prosiłbym o kontakt na PW.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Google wymiata ! ![]()
Myślenie nie boli !
|
|