The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2010, 22:41
Cytat:
Niższa cena wynajecia skyboxa oznacza wyższe ceny na innych sektorach więc nie wiem z czego ty się tak cieszysz
Bo juz nie mam sily plakac jak mysle o tym stadionie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.07.2010, 22:57
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Sektor VIP i skyboxy to dwie różne sprawy.

A klub nie zarabia na kibicach z D tylko właśnie na skyboxach i VIPach.
Teoretycznie będzie zarabiał i na jednych i na drugich.Nie wiem o co Ci chodzi że na kibicach z D nie będzie zarabiał.5 Tyś x nawet 20 zeta to masz 100 tyś z D na 1 mecz - mało?

W praktyce, jak z loży vip nie będzie widać całego boiska to nikt miejsca nie kupi - to jasne.
Mam nadzieje że coś się zmieni bo to jest przecież niemożliwe żeby robić najdroższe miejsca, z których nie widać boiska
Monty Python by czegoś takiego nie wymyślił.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 03.07.2010, 23:02
Zrobią takie mini-rusztowanie poznańskie i będzie git

Mam nadzieję, że jakoś to rozwiążą.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 03.07.2010, 23:10
Szkoda... ze skyboxow najwieksza kase sie czerpie.. coz, zamiast wybic sie finansowo to jeszcze stoczymy sie na dno (chore koszty wynajmu) .. nowy stadion mial byc przepustka do lepszej ery.. jest calkiem odwrotnie i bol serca gdy widzi sie projekty chocby stadionu Gornika Zabrze czy .. Polonii Warszawa.. za te pieniadze ktore wpompowano w ten stadion moglibysmy postawic duzo lepszy stadion od Baltic Arena, ale nie ma co juz narzekac, za pozno..
to jest niewyobrazalne zeby tak wazna rzecz jak skyboxy tak znieksztalcic.. przeciez to najbardziej dochodowe miejsca.. na Legii bodaj jeden skybox ma kosztowac ok 60 tys zl za sezon, a chyba nawet przesadzilem i rozchodzi sie o ... jedna runde.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 03.07.2010 o godz. 23:14.
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 03.07.2010, 23:12
Powiem wam, ze juz nic mnie w tym stadionie nie zaskoczy. (nawet gdy zaczna krzeselka do gory kolami montowac ...)

To juz przechodzi ludzkei pojecie, mysle ze jzu wyczerpano mozliwosc niedorobek i błedow, tego nie mozna tak zostawic.
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 03.07.2010, 23:18
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Bo juz nie mam sily plakac jak mysle o tym stadionie
W sumie coś w tym jest. Czasami to rzeczywiście może się wydawać śmieszne

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Teoretycznie będzie zarabiał i na jednych i na drugich.Nie wiem o co Ci chodzi że na kibicach z D nie będzie zarabiał.5 Tyś x nawet 20 zeta to masz 100 tyś z D na 1 mecz - mało?

W praktyce, jak z loży vip nie będzie widać całego boiska to nikt miejsca nie kupi - to jasne.
Mam nadzieje że coś się zmieni bo to jest przecież niemożliwe żeby robić najdroższe miejsca, z których nie widać boiska
Monty Python by czegoś takiego nie wymyślił.
Mało, biorąc pod uwagę to że taką samą kasę można zarobić na 2 500 miejsc powiedzmy na trybunie C, a przy okazji mnie ochrony trzeba zatrudnić czyli koszt są przynajmniej o połowę niższe. A co dopiero, gdy mowa o skyboxach gdzie za wynajęcie będzie pewnie 50 000 zł wybulić a kibiców
wejść może 10.
I jeszcze raz żeby było dla wszystkich jasne:
Miejsca VIP są to miejsca dla osób zamożnych na środku gł. trybuny, dla których przykładowo 1500 zł za rundę to pestka.
Skyboxy to pokoje z balkonem wynajmowane gł. przez firmy, które mogą swoich partnerów biznesowych zaprosić na taki mecz i negocjować kontrakty.

SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
za te pieniadze ktore wpompowano w ten stadion moglibysmy postawic duzo lepszy stadion od Baltic Arena, ale nie ma co juz narzekac, za pozno..
I już nie pisać że za 500 mln można by mieć stadion dużo lepszy od Baltic Areny bo to kolokwialnie mówiąc wciskanie kitu (a przynajmniej nie w Polsce). No chyba że mowa o 0,5 mld zł wydanych 6 lat temu. Wtedy może i owszem by się dało ale nie tu i nie teraz.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 03.07.2010 o godz. 23:26.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 03.07.2010, 23:18
I szczerze powiedziawszy tu zadnych murkow nie trzeba niszczysz, klasc nowa warstwe itp.. wiem ze oni sa (tak z tego wynika za malo inteligentni) ale przeciez wystarczylo wymienic krzeselka na jakies wyzsze.. czy chociazby podstawic pod nie jakis specjalny podest ktory sie fajnie wkomponuje.. przeciez to tak blacha rzecz ktora mozna wykonac w kilka minut.. wystarczy chciec, to jest do naprawy w jedna dniowke, tu nie trzeba z niczym kombinowac..
dojsc do siebie nie moge, skyboxy beda mieli gorsza widocznosc niz ktos stojacy na D .. ale poczekajmy co O. wymysli... w koncu zarzekal sie niegdys ze ten stadion ma byc niczym teatr..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 03.07.2010 o godz. 23:25.
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 03.07.2010, 23:40
Może chodziło mu o teatr komedia
Niby rozwiązania problemu proste, ale znając te wszystkie buble na stadionie i podejście do niego ze strony wykonawcy to pewnie zostanie tak jak jest
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.07.2010, 00:26
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
Powiem wam, ze juz nic mnie w tym stadionie nie zaskoczy. (nawet gdy zaczna krzeselka do gory kolami montowac ...)

To juz przechodzi ludzkei pojecie, mysle ze jzu wyczerpano mozliwosc niedorobek i błedow, tego nie mozna tak zostawic.

gorzka prawda

z jednej strony jest ta radosc ze nowy stadion ,akustyka wreszcie cos czego nie bedziemy sie wstydzic

a z drugiej?

to cholerne wk**** za takie nieduczniki jak Obtułowicz czy Majchrowski swoimi łapami jak mogli spitolil ten stadion.
Do tgo ciagle niedoróbki,błedy,i niewyjanione rzeczy.A od nas zero reakcji jakbysmy wcale tego stadionu nie chcieli.

mam mieszane uczucia co do tego stadionu.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.07.2010, 00:35
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze raz żeby było dla wszystkich jasne:
Miejsca VIP są to miejsca dla osób zamożnych na środku gł. trybuny, dla których przykładowo 1500 zł za rundę to pestka.
Skyboxy to pokoje z balkonem wynajmowane gł. przez firmy, które mogą swoich partnerów biznesowych zaprosić na taki mecz i negocjować kontrakty.

.
Czyli gdzie nie widać, ze skyboxów czy z loży vipowskich?

I tylko tak na szybko - kasa jest i z D i od 'zarobasów'.Na dziś to na pewno pewniejsze pieniądze leżą na D niż w skyboxach.
Tak na prawdę to w ogóle nie wiemy jak sprawa z operatorem stadionu zostanie rozwiązana i co za tym idzie ile skyboxów będzie w użytku a ile w stanie surowym.

ps i tak jak już pisałem jakiś czas temu - mam nadzieje że w Wiśle są już ludzie którzy mogą powalczyć o jak najlepsze rozwiązania finansowe.To my jesteśmy tu rozgrywającym, szczególnie że miasto odwala taką szopkę że głowa mała.Godzenie się na 1, 3 czy ile tam Majchrowski sobie zażyczy, to ryzyko ogromne.Umowa powinna być ale oparta o zyski i dzielenie się nimi z miastem.
My mamy ten plus że możemy walnąć drzwiami - Majchrowski nie może tego zrobić bo co zrobi ze stadionem?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.07.2010 o godz. 00:42.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 04.07.2010, 00:51
Pytam tak z ciekawości, a nie wiem na której stronie był ten temat poruszany. Czy fasada naszego stadionu będzie w jakiś sposób oświetlona? pozdro
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 04.07.2010, 02:16
Taka ta Polska jest i nie ma co się dziwić, że prawie wszystko jest w niej do góry nogami. Polska nadal tkwi w komunistycznych systemach myślenia i funkcjonowania, gdzie w mentalności społeczeństwa , władza dzieli i rządzi a podatnik musi się jej bać i słuchać, a najlepiej jeszcze ją "dofinansowywać". A o fakcie, że dla naszych dzieci najważniejsze są wyłącznie kolorowe cyferki krzesełkowe, rządzący biznesmeni doskonale wiedzą i dlatego obłęd w Polsce może trwać nadal, gdyż nie ma na to wszystko mocnych, a młodzież woli słuchać Palikota a nie innego kota .

W rzeczywistości zaś, nie są to pieniądze miasta, Majchrowskiego czy innego murgrabiego, lecz są to pieniądze publiczne czyli nasze i za ich marnotrawstwo, powinniśmy osoby odpowiedzialne, potraktować zgodnie z prawem i demokratycznym obyczajem. A u nas, klub i kibice mają to wszystko gdzieś lub uważają to za normę polską i koniec końców, nikt, nikomu za ten obłęd łba nie urywa.

Jasnym jest dla mnie, jak słońce na niebie, że po tegorocznych wyborach lokalnych, wszelkie niedoróbki stadionu, zostaną zawieszone w czasie do następnych wyborów. To samo czeka halę sportową

Ps. SKWK lub osoba odpowiedzialna za " kowbojskie "projektowanie pisanek krzesełkowych a`la Obtułowicz, powinni natychmiast zlikwidować na dolnej trybunie C, jakiekolwiek napisy, czy tym bardziej cyfry w tym konkretnym przypadku.

Jeśli już gdzieś będzie trzeba wykorzystać te białe krzesełka, to najbardziej pasuje ułożyć rok założenia klubu - 1906 - wyłącznie na trybunie E, gdyż układa się on tam symetrycznie oraz może kolorystycznie kooperować z trybuną naprzeciwległą czyli D. Nie bawię się w projektanta czy krytykanta, lecz stram się doradzić młodzieży.
Ostatnio edytowane przez kot : 04.07.2010 o godz. 03:07.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.07.2010, 06:56
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
gorzka prawda

z jednej strony jest ta radosc ze nowy stadion ,akustyka wreszcie cos czego nie bedziemy sie wstydzic

a z drugiej?

to cholerne wk**** za takie nieduczniki jak Obtułowicz czy Majchrowski swoimi łapami jak mogli spitolil ten stadion.
Do tgo ciagle niedoróbki,błedy,i niewyjanione rzeczy.A od nas zero reakcji jakbysmy wcale tego stadionu nie chcieli.

mam mieszane uczucia co do tego stadionu.
Z tą reakcją to jest tak że nigdy jeszcze nie zorganizowaliśmy jako klub żadnej mocniejszej akcji , chociaż proszą się miejscy notable o duży szum w sprawie stadionu nie od dziś , jeśli jednak zainteresujemy media protestem w sprawie niegospodarności i notorycznym niedotrzymywaniem terminów ukończenia stadionu zaraz rura zmieknie miejskim urzędasom .
Tylko problem tkwi w braku naszej mobilizacji poczynając już od tego forum przypuszczam że bylby problem ze skrzyknięciem 50 osób o większej ilości już nie wspomnę .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 04.07.2010, 07:14
nie zapominajcie ze murawa będzie jeszcze podwyższona bo nie ma wszystkich warstw możne będzie trochę lepszy widok
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 04.07.2010, 07:42
Donki napisał(a):Wyświetl post
Prace wykończeniowe pod trybuną wschodnią powoli dobiegają końca. Niemal gotowe są już wszystkie łazienki, oraz klatki schodowe. W niektórych pomieszczeniach brakuje jeszcze wykończenia posadzek lub sufitów. Prac do końca zostało niewiele, więc na 12 lipca zaplanowano wejście ekipy sprzątającej. Przy Sky-boxa pojawiły się fotele VIP. Co prawda nie są jeszcze przymocowane, ale można już z nich zobaczyć jaki mniej więcej będzie widok na boisko. I tu niestety projektanci się nie popisali. O ile z górnego rzędu jest względnie dobry widok na boisko, to z dolnego dolnego foteli trzeba się wychylić aby zobaczyć je w całości. Widok z loży VIP można zobaczyć na samym dole galerii..

I zdjecie:
http://stadionwisly.info/fotorelacje...dion_wisly.jpg
Szacunek dla “projektanta” za stanowisko snajperskie na stadionie.
Ide o zaklad ze prawdziwe jaja to sie dopiero zaczna przy wykonczeniowce.

A nam pozostalo liczyc, ze Wisle orzejmie szejk arabski i wybuduje nam stadion gdziekolwiek, a na ten niech sie wprowadzi Obtulowicz z rodzina. I kazdy glupi praktykant z jego biura ktory przylozyl swoja reke do tej masakry.
Nazwiska tych ostatnich powinny byc opublikowane zeby gnoje nigdy pracy w zawodzie nie znalezli.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
troj88
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.07.2010, 07:51
Wracając do krzesełek "1906". Po co robić napis tej samej wielkości co "WISŁA"? Nie lepiej zmniejszyć wielkość czcionki? Wszystko by się elegancko zmieściło, nie powinno być z tym problemów. Trza myśleć.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 04.07.2010, 07:56
zrobic 06 na srodkowych sektorach i po klopocie.

tzn apostrof w miejsce 9 i obok 0 i 6
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 04.07.2010 o godz. 07:59.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.07.2010, 08:03
opublikowanie gdziekolwiek i rozgłoszenie to sprawa jednorazowa i ulotna. Przy dobrej kontrpropagandzie po pół roku nikt nie będzie pamiętał. Ludek polski ma krótką pamięć i daje się w jajo robić, wystarczy popatrzyć jacy politycy cały czas ochoczo wybierani są

Trzeba zrobić tablicę pamiątkową , dużą , marmurową, na wysokości ze 3 metrów by jej tak łatwo nie skuli lub zamalowali, do tego krata z przodu jak na karmelitów stópka królowej jest chroniona.

Dajmy se spokój z tym marudzeniem, szkoda wątroby.

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.07.2010, 09:07
Litery na krzesełkach to nie jest sprawa nadrzędna i nie powinnismy tego teraz aż tak przeżywać . Poczekajmy zreszta na efekt końcowy i jak będzie ten napis wyglądał , patrzac na niego na wprost .Nikt zresztą za źle ułożone litery nie odwoła nam meczu w lidze europejskiej... zaś za stan murawy , brak monitoringu lub oświetlenia , może być już różnie .

Nie mniej jednak niech już skończą ta budowę , gdy będzie już wszystko stało 'pięknie ' zrobione to będzie można przymknąc oko na mankamenty i poprostu kibicować przy pełnym stadionie . A jak ktoś juz napisał , może za 20 lat jakiś szejk nam zrobi nowy obiekt ;p
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 04.07.2010, 09:32
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
nie zapominajcie ze murawa będzie jeszcze podwyższona bo nie ma wszystkich warstw możne będzie trochę lepszy widok
To było dobre, spadłem z krzesła Ale wracając do problemu - to jest chyba błąd , za który odpowiada projektant. Teraz trzeba to zmienić na koszt projektanta. Podwyższenie tych krzesełek to nie jest chyba jakiś wielki koszt.
1) Wymiana krzesełek na jakieś wyższe
2) Wyższe stelaże krzesełek
3) 40 cm wylewki betonowej więcej

To tak mi przyszło do głowy, oczywiście na budowlance się nie znam - uprzejmie proszę o nie wyzywanie mnie od pokemonów i gimnazjalistów. Szkole kończyłem, kiedy w Polsce nie było ani pokemonów, ani gimnazjum.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 04.07.2010, 09:33
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Z tą reakcją to jest tak że nigdy jeszcze nie zorganizowaliśmy jako klub żadnej mocniejszej akcji , chociaż proszą się miejscy notable o duży szum w sprawie stadionu nie od dziś , jeśli jednak zainteresujemy media protestem w sprawie niegospodarności i notorycznym niedotrzymywaniem terminów ukończenia stadionu zaraz rura zmieknie miejskim urzędasom .
Tylko problem tkwi w braku naszej mobilizacji poczynając już od tego forum przypuszczam że bylby problem ze skrzyknięciem 50 osób o większej ilości już nie wspomnę .
Właśnie brak ostrej reakcji z naszej strony martwi najbardziej. Tyle się tu żali wylewa a przez tyle czasu nie potrafiliśmy zorganizować choćby jednej manifestacji. Niestety jak widać same rozmowy prowadzone w pokojowym tonie nic nie dają, nie schodzący na psy prezydencik robi sobie z nas jaja, jego klika zresztą to samo. Jak widać media również nie wykazują większego zainteresowania budową i aferami z tą inwestycją związanymi. Takie media aby o tym rozpisały się w większym stopniu potrzebują czegoś na pierwszą stronę, więc łatwo można taki temat im podsunąć Jest jeszcze czas, by zareagować we właściwy sposób. I ja bym się na taki zorganizowany protest z ochotą wybrał.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.07.2010, 11:01
Po ukonczeniu budowy przydaloby sie jakas tablice upamietniajaca postawic w widocznym miejscu i wypisac na niej nazwiska wszystkich kanalii ktore przyczynily sie do takiego stanu rzeczy jaki mamy. Budowa naszego stadionu to chyba najwieksza farsa o jakiej slyszalem. Sa opoznienia, sa cyrki z 269 miejscami z ograniczona widocznoscia, jest beka z wjazdem dla kosiarek a to dopiero polowa niespodzianek. Pewnie jeszcze drugie tyle nas czeka.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.07.2010, 11:18
od projektu, spapranego i nie przystającego do futbolowych wymogów.

Można dyskutować na estetyką stadionu bo to kwestia gustu ale nie rozumiem w czym on odbiega od futbolowych wymogów . Moim zdaniem akurat w tym temacie stadion będzie super .Typowo piłkarski , na którym można będzie stworzyć super atmosferę .Jestem też pewien że piłkarze będą zadowolonie .
Ja staram się nie narzekać bo tyle lat czekałem nanowy stadion , że zwyczajnie cieszę się że wreszcie się go doczekałem ! Nie znaczy to jednak że nie dostrzegam jego wad , że nie dostrzegam amatorki prezydenta i osób odpowiedzialnych za budowe .Mnie też wiele rzeczy się nie podoba zaczynając od okrąglaka , który tam pasuje jak pięść do oka Nie podoba mi się rózna wysokość trybun i te mijające się dachy , nie podoba mi się to że trybuny za bramkami mają inną bryłe od tych wzdłuż boiska itp . Na pewno nasz stadion nie jest szczytem urody i pod tym względem do stadionu np.Legii to się nawet nie umywa . Ale z drugiej strony wiem że na takie rzeczy zwraca się uwagę głownie teraz czyli w trakcie budowy .Potem w trakcie użytkowania nikt o tym nie będzi pamiętał . Wtedy będzie się liczyć atmosfera na stadionie i jestem pewien , że na naszym nowym obiekcie ze wszystkimi jego wadami i tak będzie ona super .
Teraz jest wiele płaczu o krzesełka i wzór napisów . Akurat z tym się zgadzam bo moim zdaniem totalnie to s*******ili . Juz na wiosnę jak zobaczyłem na stronie projekt tego napisu totalnie mi sie nie podobał .Jest pstrokaty całkowicie bez gustu . Legia ma zielone krzesełka i zwykły prosty napis i wygląda to super . U nas ktoś na siłe na krzesełkach chciał pokazać zbyt wiele rzeczy : barwy klubu , nazwę , rok powstania .Po jaką cholere ? MOżna było to samo zrobić w inny sposób np na C dać napis "wisła " na A i B "kraków" i jak już bardzo chcieli to "1906" dać na E . W takiej formie jak jest teraz te napisy jeszcze bardziej podkreślają fakt że stadion był sztukowany .To zwyczajnie wiedać
Odpowiedz cytując
AMF
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.07.2010, 11:56
wracając z uczelni przejeżdżałem koło stadionu, niedziela, myślę sobie terminy ich gonią to coś tam może będą dłubać. i co? żywego ducha na budowie... natomiast na dachu trybuny od ul Focha po gorszej stronie błoń naliczyłem 12 robotników....
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 04.07.2010, 12:10
Bo ich nikt nie goni, nie można ich pozwać za opóźnienia, bo powiedzą, że opóźnienia są spowodowane przez Obłutowicza, a Obłutowicz powie ze on z wszystkim się normalnie wyrabia... i tak w kółko.
Teraz to już mamy tak spierdzielony stadion, że głowa opada, trzeba było wziąć ten projekt wrzucić do kosza i tyle... Dać zlecenie porządnej firmie niemieckiej na projekt stadionu Kraków 2012 na 45 tys, jeżeli trzeba było zburzyć trybuny południową to trzeba było ją zburzyć ale wybudować stadion na Euro, bo strata 30 mln w porównaniu ze stratą dużo większą dla Krakowa to jest nic, bo promocja, zyski ze sprzedaży w czasie Euro będą liczone w setkach milionów, niestety nie dla nas ... ;/
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 04.07.2010, 13:01
Dla panów powyżej krzesełka się same układają.
Duchy nawiedziły nasz stadion
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.07.2010, 13:35
A ja mam pytanie czy te niebieskie podpory, co podtrzymują górną trybunę będą czymś zamaskowane? Przy okazji też stopnie
http://galeria.wislakrakow.com/20100...n/DSC_9065.jpg
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.07.2010, 14:48
AMF napisał(a):Wyświetl post
wracając z uczelni przejeżdżałem koło stadionu, niedziela, myślę sobie terminy ich gonią to coś tam może będą dłubać. i co? żywego ducha na budowie... natomiast na dachu trybuny od ul Focha po gorszej stronie błoń naliczyłem 12 robotników....
Nawet soboty odpuszczaja a ty liczyłeś na profesjonalne podejście firmy do swojej pracy, jak Majchrowski przez swoich przydupasów nie naciska by dotrzymywali terminów .
Dla wielu na tym forum ważnyn problemem jest kolor krzesełek i utworzenie odpowiedniego napisu a to że czekamy na stadion który bez problemów mozna postawic w 2 lata( w tym wypadku starsi kibice i sympatycy mają ten okres wydłużony ok 20 lat!) tylko przez nieudolne i niedbałe zarządzanie miejskimi pieniędzmi wydłużyli czas budowy co najmniej 5 lat, to nikim nie wstrząsa .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 04.07.2010, 15:32
na takie buble - jak za wysoki murek, zaslaniajacy widok na boisko, czy ta nieszczesna "6", powinni tez zwrocic uwage panowie nadzorujacy z polimexu. bo takie problemy mozna bardzo latwo naprawic.
widocznie kadra kierownicza tez juz to wali i robi wszystko, zeby sie stad wyniesc.
niestety niezbyt dobrze to o nich swiadczy.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 04.07.2010, 16:55
Sami napisał(a):Wyświetl post
La Furia Dell' Est, czym spowodowany jest poślizg w układaniu krzesełek? Z tego co pamiętam mówiłeś, że zostaną ułożone do 27.06. Z góry dzięki za odpowiedź.
Czytając posty w tym wątku sam znajdziesz odpowiedź.
Chaos i burdel, co rusz zmiana koncepcji-dość powiedzieć że do dziś nie wiadomo oficjalnie i na 100% gdzie będzie sektor specjalny dla gości czy też jaki wzór ma być na trybunach A i B........OT.Jestem teraz na urlopie więc nie jestem na stadionie,i nie mam najświeższych informacji-ale słyszałem że białe i czerwone krzesełka już są na R22 i przyszłym tygodniu powinien być widoczny postęp prac.Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów