|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale zaraz się zacznie płacz, żę na Crocovii ładniejsze krzesełka
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No Pasy mają fajne krzesełka, na pewno wygodne. ale może być problem z przeciskaniem. Generalnie bardzo fajne
![]() ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ciekawy jestem czy spłaszczą 6 czy nie, wydaje mi się że zabrakło jednego rzędu na zaokrąglenie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok rav też nie zamierzam przekonywać na silę,że stadion jest najpiekniejszy na świecie.dla mnie jest wystarczajace,ze mnie się podoba.co do niedoróbek,to się zgodzę,ale też trzeba wziąć pod uwagę w jakich okolicznosciach powstawał (inna koncepcja na poczatku,później zmiana wielkości).dla mnie rzecza ktorej nie mogę przeboleć jest ten nieszczęsny wyjazd dla kosiarek.przecież to nie mialo prawa tam powstac.niby drobna rzecz,a szpeci i co najgorsze zabiera te parę miejsc.tym bardziej wkurza,że nawet taką pierdołe potrafili spieprzyć.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak mi się wydaje, ze kilka dni temu było napisane: warstwa grzewcza, warstwa filtracyjna i na to trawa. Czy to oznacza, ze teraz już tylko trawa? Bo teraz to chyba kończą filtracyjną nad grzewcza?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Teraz będzie ziemia.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po prostu ten wjazd dla kosiarek jest kwintesencja tego ze stadion projektowal jakis debil, ktory nie zna sie na rzeczy, a jacys kolejni debile nie zaprotestowali i w ten sposob powstaje nasz stadion. Ktos zaprojektowal na odwal sie, nikomu nie zalezalo na tym zeby ten stadion wygladal dobrze i zostal zbudowany szybko i teraz mamy. W I S Ł A 19 0 do potęgi 6 oraz ciagle mydlenie oczu najpierw ze stadion bedzie w calosci gotowy 1 lipca 210, pozniej ze 3 trybuny, pozniej ups, okazalo sie ze D nie jest wykonczona (oj, ciekawe kiedy bedzie wykonczona), pozniej ze spokojnie na LE (a jeszcze nie wiadomo bylo czy gramy 22 czy 14 lipca a wiec rozumiem ze zakladano date 14 lipca) beda gotowe 2 trybuny, pozniej sie okazalo ze nie potrafiono przewidziec z 2 tygodniowym wyprzedzeniem ze nie wyrobia sie z polozeniem murawy na 1 lipca!!, teraz sie okazalo ze no chyba 22 lipca nie da rady zagrac na stadionie bo niby sprawy dotyczace odbioru nie beda zalatwione. A wiecie o co ja sie boje, ze odbior to pol bidy, oby do k.. nedzy do 22 lipca byla gotowa trybuna wschodnia, ta pieprzona murawa i jesli ktos ruszy glowa to trybuna E.
Coraz wieksze cisnienie mam jak mysle o tym stadionie, taka amatorka, czy ludzie ktorzy nadzoruja ta budowe to jacys skonczeni idioci? Rozumiem ze zajmuja sie tym ludzie po jakichs wyzszych szkolach i w czym oni sie roznia od meneli spod sklepu? Ten sadion to nasza fobia i wstyd dla nas. Jak go skoncza to chyba do kosciola pojde podziekowac Bogu, o ile w ogole dojdzie do mnie mysl ze nasz stadion zostal wreszcie ukonczony, no chyba ze zrobia 3 trybuny a D nie wykoncza do 2020 roku. Tych wszystkich debili ktorzy sa odpowiedzialni za taki stan rzeczy to bym odeslal na rente i zeby juz nigdy w zyciu nie mieli mozliwosci podejmowac tak waznych decyzji. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
rav moja opinia jest taka ze stadion Boavisty jest brzydki i w srodku (okropne narożniki) a z zewnatrz wyglada jak zwykla fabryka. Nasz stadion bodoba mi sie ogolnie, ma bardzo duzo wad ktorych nie wymienie bo je dobrze znamy lecz caloksztalt jest OK
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ludzie, niech zmienia ta date, przeniosa 6 tam gdzie 0 !!!
Nie jest za pozno a koszty niewielkie (robocizna) SKWK, Rav, ktokolwiek ma jakis wplyw pomozcie!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jedyna szansa uratowania tej nieszczęsnej szóstki to pomalowanie odpowiednio tej barierki
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja mam pytanie odnośnie nieszczęsnej "6". To, że wyjazd dla kosiarek jest umiejscowiony idiotycznie wiadomo od dawna. Czemu zatem ktoś kto projektował układ krzesełek nie wziął tego pod uwagę. Możemy cisnąć po panu Obtułowiczu co się mu należy, ale on ustawienia krzesełek nie wymyślił. W tym wypadku błąd leży po stronie kogoś od krzesełek. Wybaczcie nie śledziłem dokładnie przebiegu wyboru tego wzoru więc nie wiem kto za to odpowiada.
http://www.stadionwisly.info/kolorystyka_krzeselek Po tych projektach widać, że ktoś dał plamę nie uwzględniając wyjazdu dla kosiarek w projektach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
La Furia Dell' Est, czym spowodowany jest poślizg w układaniu krzesełek? Z tego co pamiętam mówiłeś, że zostaną ułożone do 27.06. Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Prace wykończeniowe pod trybuną wschodnią powoli dobiegają końca. Niemal gotowe są już wszystkie łazienki, oraz klatki schodowe. W niektórych pomieszczeniach brakuje jeszcze wykończenia posadzek lub sufitów. Prac do końca zostało niewiele, więc na 12 lipca zaplanowano wejście ekipy sprzątającej. Przy Sky-boxa pojawiły się fotele VIP. Co prawda nie są jeszcze przymocowane, ale można już z nich zobaczyć jaki mniej więcej będzie widok na boisko. I tu niestety projektanci się nie popisali. O ile z górnego rzędu jest względnie dobry widok na boisko, to z dolnego dolnego foteli trzeba się wychylić aby zobaczyć je w całości. Widok z loży VIP można zobaczyć na samym dole galerii..
![]() I zdjecie: http://stadionwisly.info/fotorelacje...dion_wisly.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
JA P*******
![]() To teraz niech to naprawia projektant. Niech burzą ten betonowy murek, wylewają jakieś stopnie podwyższające.... cokolwiek |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Coś za coś.. przynajmniej lejąc do pisuaru w narożniku południowym będzie ładny widok na Błonia
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Widok pierwsza klasa
dobrze, że nie dla mnie te miejsca, ale współczuję tym, którzy wybulą niemałą kasę, żeby oglądać 1/2 boiska (jak nie mniej). Dla nich może lepiej byłoby gdyby jednak płyta nie była wypośrodkowana . Jeszcze apropo kosiarek, to coś czuje, że skończy się na tym, że będą wyjeżdżać przez wjazd dla karetek, może to nawet lepsze rozwiązanie .A tak na poważnie to się robi nie bubel roku, ale dekady. Mógłby być nawet fajny stadionik, ale gdy się nie potrafi zadbać o najprostsze rzeczy.... Trudno. ![]()
if You only knew the power of the Dark Side
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wiem, wiem że takie mieli wytyczne. Ale naprawde musi być ta przerwa
Jeżeli VIP ma się wyginać na fotelu żeby zobaczyć całe boisko, to ja się pytam kto zatwierdził projekt stadionu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ja już o tych murkach pisałem spory kawałek czasu temu. Z 1. rzędu balkonu loży będzie widać boisko wyłącznie od linii bocznej i to też w przypadku, gdy VIP będzie dosyć wysoki. Nie wiem tylko dla jakiej wysokości widza to obliczono.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 03.07.2010 o godz. 22:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Może te 269 miejsc czy tam ile,to pierwszy rząd vipowski przed skyboksami?
![]() Śmiech przez łzy.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ak przesuną płytę bliżej AB,to z kolei tamte VIP-y zobaczą jeszcze mniej bo zapewne 1/4 boiska.podejrzewam,że ten sam błąd jest także na drugiej trybunie.
Ostatnio edytowane przez picasso : 03.07.2010 o godz. 22:11.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cos mi chyba umknelo. Jest jasne stanowisko dotyczace wycentrowania murawy?
Po zdjeciach widac, ze tam gdzie wedlug projektu miala byc linia boczna, to sie koncza te rurki od ogrzewania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dlatego wszyscy na D i dopingujemy. Nie kupujcie biletow dla VIPów bo tam meczu nie obejrzycie!
Sektor VIP- tam meczu nie obejrzysz! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
A klub nie zarabia na kibicach z D tylko właśnie na skyboxach i VIPach. Skyboxy będą miały gorszy widok to będzie niższa cena ich wynajęcia. Niższa cena wynajecia skyboxa oznacza wyższe ceny na innych sektorach więc nie wiem z czego ty się tak cieszysz
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 03.07.2010 o godz. 22:40.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|