|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jesli Cupial zrobi transfery za 2,5 mln euro to nie bedzie tak zle, gorzej jak niewyda z tego ani euro na transfery...
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wyluzujcie, na prawdę macie Basałaja za idiotę który sprzedaje 2 podstawowych obrońców nie ma alternatywy? Głowa odszedł, za Marcelo oferta była pewnie na tyle atrakcyjna że się zgodzili. Uważam, że mają alternatywę. Ruchy transferowe Wisły w tym okienku pozwalają być tego pewnym. Idźcie lepiej na wybory i później na piwo a forum włączcie dopiero wieczorem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No coz ciekawe kogo w zamian. 2,5 mil to wielka porazka....
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To chyba już wiadomo, skąd Wisła ma pieniądze na transfery. Nie Cupiał dał, tylko PSV i Trabzonspor.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
żal jak cholera,ale z drugiej strony może to swiadczyć o tym,że będą dalsze wzmocnienia,a sprzedaż Marcelego była potrzebna na pozyskanie środkow?lipa to będzie,gdy tak sie nie stanie.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przypomnę tylko, że kluczem do udanych występów Wisły w europejskich pucharach nie była defensywa, tylko ofensywa. Wzmocnić należy skrzydła, atak i kupić zastępcę Marcelo jeśli ten odejdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja do takich ludzi nie należę, aczkolwiek...
Widzę, że klub wziął sobie za cel zapełnienie nowego stadionu... Ironiczne ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To już wiadomo dlaczego Sadlok nie wsiadł do samolotu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
powodzenia zycze Marcelo, w PSV brazylijczykom bardzo dobrze szlo,potem odchodzili do mocnych lig,
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje że pieniądze z transferu Marcelo zostaną przeznaczone na bardzo konkretne wzmocnienia (Sobiech+Sadlok+Agustin)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no troche to dziwne, bo w jednym okienku zesmy sie pozbyli srodka obrony.. a kazdy wie, ze tam zgranie liczy sie najbardziej. Zobaczymy jak to bedzie, ale na razie nie wyglada to za ciekawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
no to K**** nie mam pytań 10 dni przed pierwszym meczem miało być choć trochę profesjonalnie a będzie jak zawszę... Nie mam sił po prostu po trochę fajniejszym tygodniu znowu dochodzi do porażki, przykre to trochę.
Marcelo to nie jest zawodnik którego można od tak zastąpić, najlepszy zawodnik tej ligi. Życzmy mu szczęścia i wielu sukcesów w europie niech robi nam renomę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Odmładzanie Wisły? No rzeczywiście, Marcelo już starawy był... Przyciągacie na stadion coraz więcej kibiców panowie decydenci, zapewne sezonowcy kupią karnety... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To jest CZAT
Proste, że żal jak cholera. Odszedł (chyba nikt w to nie wątpi) właśnie najlepszy obrońca w klubie i w lidze, a przy okazji obecnie najlepszy piłkarz w drużynie. Jak by tego było mało odszedł chwilę wcześniej kapitan, również stoper, a zatem pożegnaliśmy filary najlepszej w lidze defensywy. Ale co mieli zrobić... 2 miliony euro nie leżą na ulicy, a z niewolnika nie ma pracownika. Kto powiedział, że Bunoza nie okaże się lepszy albo, że na Copa Cabanie nie czeka już kolejny Marcelo... Owszem to wszystko są niewiadome, a Marcelo był pewnym punktem drużyny, a do tego gwarantem kilku bramek w sezonie. Żegnaliśmy już jednak Uche, Żurawskiego, Szymkowiaka, Kosowskiego, Kałużnego mimo to od tamtego czasu wciąż jesteśmy w czołówce. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Gratu****alacje !! Zajebiści jesteście panowie z zarządu !! ZAJEBIŚCI !! Nowy stadion, wizja rozwoju na przyszłość, a my sprzedajemy najlepszego zawodnika za marne grosze !! Cały środek obrony rozdupcony! Gratuluje naprawde !! Tym panom nie zależy na dobru Wisły, tylko na tym, żeby sobie napchać kieszenie !! 5 miejsce w lidze nas czeka w tym sezonie i odpadnięcie z pucharów w III rundzie eliminacji LE ! DRAMAT!! Miało być profesjonalnie !! CH*JA!
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Poczekamy 3 dni i znowu euforie wróci na forum. Jacy wy jesteście wspaniali. Podziwiam was
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeszcze odnośnie samego Marcelo abstrahując od tego konkretnego transferu.
Mieliśmy w klubie przez dwa sezony zawodnika , który spokojnie mógł być podstawowym graczem średniaków europejskich (tak jak właśnie np. PSV). Sam fakt sprowadzenia go do Wisły był wielkim sukcesem ówczesnego ,,sztabu'' transferowego. Spodziewałem się , że odejdzie po dwóch-trzech sezonach , ale miałem nadzieje że w tym czasie Wisła jakoś zaprezentuje się w europejskich rozgrywkach i suma transferowa za tego zawodnika będzie oscylowała w granicach 4-5 mln E . Tak się niestety nie stało , ale wydaje mi się , że 3 mln E , to i tak granica przyzwoitości za jaką powinien zostać Marcelo wytransferowany do innego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ciągle mowicie o zgraniu ale my zawsze gralismy tym samym skladem i do czego to doprowadzila?
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja nie ale widzisz jak u nas wyglądają transfery - mogli pomyśleć, że puszczamy Marcelo za ok. 3 bańki to niech już Ruch ma ten milion za Sadloka a są jeszcze dwie bańki na wzmocnienia (bo póki co dotychczasowe poczynania transferowe to raczej uzupełnienia). W takim przypadku byłbym skłonny nawet dać tą dużą bańkę za obrońce w zasadzie od razu do gry np. w parze z Cleberem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
maci0s 3 mln za wschodzącą gwiazdę? proszę cię co najmniej 4 powinno być, bo znając jego podejście to nie zdziwię się jak za 2 lata będzie w kadrze Brazylii. Błąd polega na tym że za wcześnie go sprzedajemy, była mowa że jak Głowa odejdzie to Marcelo nie. Jeszcze rok mógł pograć u nas :(:(
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
U stopera najważniejsze jest doświadczenie, tak więc nieszczególnie mnie jara, że przyjdzie jakiś młody zdolny. Marcelo jak przyszedł, pomimo że miał ponadprzeciętny potencjał to popełniał błędy, tyle że grywał z doświadczonymi Glowackim i Cleberem, miał się od kogo uczyć. A teraz w sytucji kiedy Cleber powoli odlicza dni do emerytury, nie chce w to wierzyć, ale wiek robi swoje, to trochę trudno mi sobie tę formację wyobrazić...
![]()
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle! A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie! Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę! Kasperczak trzymaj się!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|