|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie ma co narzekać według mnie dobre posunięcie, zawodnik nie będzie brał dużo kasy, drogi tez na pewno nie jest. Singlar będzie miał póki co pierwszy skład ale trzeba mieć też ubezpieczenie gdyby np Singlar złapał kontuzję, a może jest on już lepszy od swojego rodaka to będziemy mieli ciekawą rywalizację na prawej obronie
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A jednak można po cichu i bez rozgłosu naszych mediów
Fajna się konkurencja szykuje na prawej obronie Singlar,Burliga,Čikoš to kto do środka? Kowalczyk chyba nie gra w środku?Żuczek Marcin Kowalczyk ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 01.07.2010 o godz. 14:48.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Powiem tak jeśli oceniacie gościa tylko dlatego że grał w ostatniej drużynie słowackiej to super. Milinkovic ma przyjść z przedostatniej drużyny ligi słowackiej a nie widzę aby tak bardzo na niego narzekano.
Ja zawodnika osobiście nie widziałem ale młody jest, cały sezon rozegrany za sobą nawet bramki zdobywał, do młodzieżówki powoływany, napewno nie przepłaciliśmy więc nie musi być najgorszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Cieszcie się, że po powrocie Basałaja Wisła zmieniła styl polityki transferowej. W końcu pojawiają się piłkarze, którzy wcześniej nie mieli żadnej szansy na zjawienie się w tych wszechwiedzących gazetach. (Legenda głosi, że to forum jest ich głównym źródłem informacji). Czekam na kolejne informacje o nabytkach. Patrząc na to co się dzieje, jestem pozytywnie nastawiony. Będzie jeszcze kupa niespodzianek. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja liczę na to ,że jest to szybki i potrafiący się włączyć w akcje ofensywne zawodnik.Teraz tak się gra.Będzie to taki nasz biały Gael Clichy albo Dani Alves.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Transfer tego Słowaka można uznać za udany. Mam nadzieje, że jest w stanie nawet wygryźć Singlara. Mimo wszystko liczę, że na środek obrony zostanie sprowadzony ktoś kto od razu wskoczy do pierwszego składu. |
|
|
|
Guest
|
|
Jak się ma zakup słowackiego obrońcy ze spadkowicza do Messiego bo nie rozumiem? Czas pokaże... oby Jego kariera rozwinęła się u nas podobnie jak kariera Muchy w Legii. Innych Słowaków coby pokazali u nas coś ponad przeciętność raczej (Mynar
Ostatnio edytowane przez arti : 01.07.2010 o godz. 14:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
No pewnie, nasza jest polska, więc jest na pewno najgorsza. Poczucie humoru godne podziwu.
Nie rozumiem tej mody plucia na polską piłkę jak się da, gdzie się da, z sensem, czy bez najmniejszego pokrycia. Mocna nie jest, owszem, trudno zaprzeczyć, więc głośna krytyka jest potrzebna, ale ta hiperbolizacja w drugą stronę jest z deka żałosna i tylko świadczy o nas jako o narodzie zakompleksiałym, krytykującym wszystko i wszędzie, z tym że bez chłodnego spojrzenia na sprawę. Ja nie rozumiem co w tym śmiesznego, że ktoś zarzuci żartem w stylu "przecież nasza liga jest słabsza niż macedońska (+ lol, rotfl czy co tam jeszcze)", no ale skoro nasza internetowa młodzieży takie coś preferuje, proszę bardzo, wolność słowa w końcu. Że tak się zapytam - gdzie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.futbol.org.pl/news,20867.html - polecam przeczytać. Wspomniane jest o Čikošie jako młodym talencie słowackim.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
1) Czikosz to prawdopodobnie efekt pracy jednego z naszych skautów.
2) Reprezentant młodzieżowy kraju, którego reprezentacja jest niewątpliwie lepsza od naszej. 3) Uznawany w swoim kraju za spory talent. 4) Transfer załatwiony po cichu. 5) Jeśli koleś wypali to prawą obronę mamy obsadzoną na lata. Ja widzę same pozytywy. Oby tak dalej ![]()
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 01.07.2010 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
możemy dodać jeszcze występy drużyn słowackich w europejskich pucharach
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
"Już i tak za dużo czasu tracę na sen" Ryszard Riedel
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Dla mnie bomba reprezentant młodzieżówki i jest perspektywiczny na przyszłość!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
I dobrze. Nie ma co przepłacać i tworzyć kominów płacowych za gracza, którego forma i nastawienie do gry u nas są tak naprawdę wielką zagadką. |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że to dobre posunięcie ze strony klubu. Jest młody, a to najważniejsze. Musimy mieć dobre rozeznanie w tamtejszej lidze skoro ściągnęliśmy Erika, a jestesmy zainteresowani Milinkoviciem.
ps. fajną ma dziewczynę;] http://www.facebook.com/profile.php?id=100000452116817 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
ale przerazilo mnie to Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A moim zdaniem to pokazuje wszystkim malkontentom i płaczkom, że Wisła pieniądze ma, tylko trzeba je rozsądnie zainwestować. Murzyn podobno dał nam słowo, a później zmienił zdanie. Dlatego jak najmniej Afrykańców w Wiśle...
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
no i koniec jego tematu, tyle dobrze, że nie będzie jęczenia innych gdzie on jest i kiedy przyjdzie.
a ten młody Słowak to bardzo dobry ruch, na pewno potencjał ma skoro się o nim mówi i gra w młodzieżówce. a przepraszam, to poważny klub, chcący wejść do LM, czy 2 liga? jeśli chcemy się zbliżyć do Europy to i pensje muszą być droższe. nie wejdziemy (niestety dla niektórych) do Ligi Mistrzów czy nawet do Ligi Europy płacąc piłkarzom 50tys. euro rocznie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A w przypadku zdementowania pana X, media znajda pana Y. I co, tak mamy dementować, a oni beda szukać dalej i wymyslać nowych, i znowu dementowac i tak w kółko? Lepiej siedziec cicho na uszach, i bez szumu załatwiać. http://www.90minut.pl/news/127/news1...-em-Olawa.html a czemu My nie mamy takich klubów filialnych...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 01.07.2010 o godz. 15:06.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tak .Wszystko co Polskie jest słabe ,najgorsze i w ogóle,wszystko co Nasz zarząd zrobi jest złe ,kogokolwiek by nie sprowadzili to źle , kaźdy słaby albo się nie nadaje ,ten za stary o tym nie słyszałem itp. itd.
Nikt Wam nie zabronił być menadżerem ,dyrektorem sportowym czy nawet wlaścicielem ,najlepiej krytykować . Dla mnie nie ma znaczenia czy moja Wisełka będzie pierwsza czwarta czy w pierwszej lidze i tak jest najlepsza najwspanialsza i w ogóle a mistrz czy inne osiągnięcia to taki bonus i lżej mi wtedy na sercu <no i najważniesze derby>zawsze musimy wygrywać . Słowa Wierności i "na dobre i na złe" powinien każdy mieć wyryte w sercu . My mamy zająć się dopingiem i zrobić wszystko by zapełnić stadion, by Nasza ABG była na ustach wszystkich. Internet to nie wszystko ,każdy powinien się zastanowić nad tym czy zrobił wszystko co mógł dla Wisełki i ABG A ,nie tylko krytykować na forum transfery doping itp . Pozdro Wisła zawsze najlepsza !!!!!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
||
Tylko teraz kiedy jest po sprawie, mogli napisać wszystko, że najwyższy kontrakt, wielkie pieniądze itp rzeczy... Nie wiemy jak było naprawdę. Choć jeżeli naprawdę zaproponowali mu taki kontrakt to pieniążki są i tym samym transfery też będą, byle żeby dobrze były ulokowane. Co za zdziwienie, że o testowanym zawodniku nie napisał wcześniej żaden fuckt czy inny szmatławiec, to chyba jednoznaczne z tym że nie mają oni (pismaki) zielonego pojęcia co tak naprawdę dzieje się w Wiśle z transferami. Pisać o czymś muszą to szukają sensacji byle żeby tylko nakład się sprzedał i liczba odwiedzin na stronie się powiększała z minuty na minutę. A co po nie którzy przeczytają news'a na Onecie czy tam innym i już lamenty że nie będzie transferów. Oficjalnie okienko otwarto DZIŚ więc zachowajmy cierpliwość i czekajmy, nie wyjeżdżać tu z Legią że oni już zrobili tyle transferów, nie pasuje to droga wolna. Po narzekamy sobie po zamknięciu okienka transferowego. Widać jak działają w naszym klubie, po cichu, bez zbędnego pierniczenia załatwiają swoje sprawy, zobaczcie jak wyglądała sprawa z Żurawiem, dowiedzieliśmy się w niedzielę wieczorem, a rozmowy trwały już od 2 tygodni, dziwne że żaden portal w przeciągu tych dwóch tygodni nie wspomniał o prawdopodobieństwie transferu Maćka do Wisły. Jeszcze pomocnik/ środkowy obrońca/ napastnik wzmacniający kadrę a będzie dobrze. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
jestem za jesli mamy chocby 90% pewnosci ze cos z danego grajka moze byc, ale Makinwa jest jedna wielka niewiadoma i o tym caly czas pisze.. to jest zbyt duze ryzyko! a to ze ktos duzo bedzie zarabiac nie oznacza ze bedzie rowniez dobrze gral.. nie musi to isc w parze... co pokazalo multum zespolow ze slabcyh lig ktore wystepowaly w LM czy PU / LE dla mnie recepta na sukces nie jest placenie zawodnikowi duzo, bo wiazac sie to bedzie z tym ze bedzie wymiatal.. chlopak moze rownie dobrze zarabiac 10razy mniej od Makinwy i go osmieszac podczas partyjki na boisku.. takze........... jesli juz chca wydawac takie pieniadze to i owszem, ale na kogos kto gwarantuje duze wzmocnienie, a niestety o grajku ktory ostatni raz strzelil bramke.. KILKA LAT TEMU nie mozna tego napisac Jagul opanuj sie z tym rankingiem ![]() Jemen , co to w ogole jest? dla jaj sobie to robia, a nawet prawdziwe rankingi IFFHS sa czesto wrecz zalosne.... raz to bodaj Albania wyprzedzila Portugalie.. nie wiem jak oni to licza, ale na pewno maja dobrego dilera
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.07.2010 o godz. 15:28.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tak czytam wypowiedzi niektÓrych forumowiczÓw i juz nie wiem co a raczej kto by ich zadowoliŁ, sprowadzamy chŁopaka ktÓry ma 22 lata i caŁa piŁkarska droge przed soba , do tego wystepuje w reprezantacji mŁodzieŻowej swojego kraju!!!co do makinwy to nie ma Żadnej ale to Żadnej gwarancji Że ten chŁop by sie sprawdziŁ!!!jak na razie ruchy transferowe mi sie podobaja, sprawy zaŁatwiane sĄ po cichu bez zbytniego szumu, prosze podac mi jednĄ informacje iŻ nasz klub miaŁ wzmocniĆ Żurawski czy cikos. Nie byŁo Żadnej nawet najmniejszej wzmianki a tu prosze!! Jasne ,ze licze na jeszcze jakies wzmocnienia poniewaŻ na razie to troszkĘ za maŁo ale jak na poczĄtek okna nie jest zle.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
|

|