The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2010, 14:09
Ale jeczec kazdy musi..
jak to Wisla.. cichosza kompletna.. nawet nikt go nie bral pod uwage... a tu nagle nowinka
oby tak dalej, widac ze Wisle to pomaga, nikt nic nie wie i na spokoju mozna dojsc do porozumienia
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.07.2010, 14:09
no najlepsze, ze znowu nikt chyba tego nazwiska nigdzie na forum nie wymienil ;-)
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.07.2010, 14:11
Tu macie jego pierwszą brameczkę ;p

http://www.youtube.com/watch?v=pfhGAZDuGvg
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 01.07.2010, 14:12
Ok. Wszystko jest na oczach świadków. Tylko kiedy będzie rozstrzygnięcie zakładu ? Pablo84 jestem po Twojej stronie i przychylam się do Twojego zdania. Chociaż z drugiej strony zobaczyć jak nawrzucałeś moderatorom i adminom, bezcenne. Hehe. A tak na poważnie, to ciekaw jestem jaki jest ten 22-letni obrońca, który przechodzi testy medyczne. Wzmacniajmy się, wzmacniajmy- co by kolektyw był.
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.07.2010, 14:13
A czasami to nazwisko nie przewinęło się już z miesiąc temu?Że to taki ichniejszy Piechna czyli kicha przez całą karierę i jeden 'wybryk' w wieku 28 lat?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
migifan83
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 01.07.2010, 14:13
KuLwIk napisał(a):Wyświetl post
Erik Čikoš, 22-letni obrońca ze Słowacji, przechodzi testy medyczne w Wiśle Kraków.

No to mamy prawego obrońcę ;-)

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ch_medycznych/
Jeszcze Środkowy Obrońca, Milinkovic, Boskovic i można grać
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.07.2010, 14:14
Erik Čikoš, 22-letni obrońca ze Słowacji, przechodzi testy medyczne w Wiśle Kraków.

Hmm, no przynajmniej jest mlody.
Sprytne posuniecie klubu bo zazwyczaj nie ujawnia jednak jak ktos przechodzi w testy medyczne no ale w obliczu fiasku transferu Makinwy trzeba bylo troche ludzi uspokoic
Z drugiej strony mozna wiec wnioskowac, ze Milinkovic jednak nie przechodzil testow medycznych jak to wroble cwierkaly
bo jednak takiej informacji nie ujawniono.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.07.2010, 14:15
Niezle.. Mlody, utalentowany chlopak. Dobre posuniecie!

Erik Čikoš to również młodzieżowy reprezentant Słowacji. Grał w kadrze U-19, powoływany był też do kadry U-21 na mecze kwalifikacyjne do Mistrzostw Europy U-21, które w przyszłym roku rozegrane zostaną w Danii.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.07.2010, 14:16
migifan83 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze Środkowy Obrońca, Milinkovic, Boskovic i można grać
Już lepiej jak nie kupią Boskovicia i dadzą pograć komuś innemu bo to strata pieniędzy.
Ten obrońca może byc ciekawy
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.07.2010, 14:17
1q2 napisał(a):Wyświetl post
A czasami to nazwisko nie przewinęło się już z miesiąc temu?Że to taki ichniejszy Piechna czyli kicha przez całą karierę i jeden 'wybryk' w wieku 28 lat?
Jesli chodzi Ci o Boskovicia to owszem. Bieda przez cala kariere i teraz sezon gdzie strzela 28 bramek w 33 spotkaniach ligi czarnogorskiej. Nadziei z nim raczej nie ma co wiazac, ale moim zdaniem to wymysl mediow. Skoro sie pisalo miesiac temu, upadl pomysl Makinwy to najlatwiej pismakom wrocic to tematu Czarnogorca.

A co do Slowaka - to chyba niezla opcja. Prawa obrona nawet jakos wyglada u nas, wiec mlody, tani grajek powinien byc wystarczajacym wzmocnieniem.
Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.07.2010, 14:19
A i płacić za niego nie trzeba było zbyt wiele, bo Artmedia przeciez z ligi spadła
Ciekaw jestem, ile mogli za niego dać. 200 tys. euro max?
Odpowiedz cytując
Szyman423
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.07.2010, 14:21
przemek1902 napisał(a):Wyświetl post
A i płacić za niego nie trzeba było zbyt wiele, bo Artmedia przeciez z ligi spadła
Ciekaw jestem, ile mogli za niego dać. 200 tys. euro max?
Na tansfermarket.de wyceniają go za 50.000
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.07.2010, 14:21
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
Ok. Wszystko jest na oczach świadków. Tylko kiedy będzie rozstrzygnięcie zakładu ? Pablo84 jestem po Twojej stronie i przychylam się do Twojego zdania. Chociaż z drugiej strony zobaczyć jak nawrzucałeś moderatorom i adminom, bezcenne. Hehe. A tak na poważnie, to ciekaw jestem jaki jest ten 22-letni obrońca, który przechodzi testy medyczne. Wzmacniajmy się, wzmacniajmy- co by kolektyw był.
Hmm grajek co spadł z ligi słowackiej... Z drugiej strony Onyszkę czy Glika witalibyśmy w Wiśle z otwartymi rękami...
Myślę, że cały sezon 2010/2011 - wszystkie rozgrywki w sumie. A jakby np. w zimie odszedł Paweł to tylko ten okres w którym obaj bedą grać w Wiśle. Hmm co mi z tego, że Pablo nawrzuca modom? Mnie się nie chce wrzucać modom jak przegram
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Stary 01.07.2010, 14:23. Może być niewypał
Tak super, wszyscy się cieszą, że przychodzi do nas młody obrońca po u-21 kadrze Słowacji no i oh ah jest genialnie a tak btw gra w spadkowiczu z pierwszej ligi słowackiej... Coś mi tu szczerze mówiąc śmierdzi i to bardzo, ten grajek może być odpowiednikiem Glika naszej ligi niestety. To może być dobrze trafiony transfer a jednocześnie co wydaje mi się bardziej prawdopodobne: kompletne nieporozumienie i przysłowiowa "dziura w obronie" na najbliższe 2 lata, dopóki ktoś nie odważy się go ściągnąć z pola. Jak na razie wśród nazwisk, które się tu przewijały i były w jakimś sensie realne to jest to najsłabsze, no może oprócz Aracic'a xD
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 01.07.2010, 14:24
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Jesli chodzi Ci o Boskovicia to owszem. Bieda przez cala kariere i teraz sezon gdzie strzela 28 bramek w 33 spotkaniach ligi czarnogorskiej. Nadziei z nim raczej nie ma co wiazac, ale moim zdaniem to wymysl mediow. Skoro sie pisalo miesiac temu, upadl pomysl Makinwy to najlatwiej pismakom wrocic to tematu Czarnogorca.

A co do Slowaka - to chyba niezla opcja. Prawa obrona nawet jakos wyglada u nas, wiec mlody, tani grajek powinien byc wystarczajacym wzmocnieniem.
A faktycznie to że 'nikt go nie wymienił' odnosiło się do tego Słowaka.Miejmy nadzieje że ktoś go w tej Artmedii oglądał
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.07.2010, 14:24
I pojawiają się pierwsze pesymistyczne posty.

Jeszcze trochę i będzie "Cupiał ****", bo nie dał kasy na kogoś droższego

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 01.07.2010, 14:25
arti napisał(a):Wyświetl post
Hmm grajek co spadł z ligi słowackiej...
a co on sam tam gra?
odbijam pileczke - hmm.. Marcelo - grajek ktory nie zdobyl Mistrzostwa Polski..

a teraz sie wyplaczcie, jak to zle i niedobrze.. Wam to by nawet Messi nie pasowal..
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.07.2010, 14:26
Patrzę, czytam i nie wierzę...

Chłopak nawet jeszcze kontraktu nie podpisał, a tu już narzekania, że może być takim drugim Glikiem. Widzieliście jak gra? Raczej nie - to po co komentujecie? Błaszczykowski przychodził do nas z Częstochowy, która nie wiadomo gdzie gra i proszę... teraz zbija kokosy przy czym gra z ogromnym powodzeniem w Dortmundzie.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 01.07.2010 o godz. 14:29.
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Stary 01.07.2010, 14:27
Uzupełnienie, a nie wzmocnienie. Singlar pozostanie podstawowym prawym obrońcą, a ten młody będzie drugim. Lepiej było zainwestować w jakiegoś Polaka. Po co nam kolejni obcokrajowcy tej klasy?...
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

koleś zagrał w 33 meczach i strzelił 3 bramki, więc chyba takim ogórem nie jest...
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

b. się cieszę, nie dlatego, że łasym na każdy transfer, ale kontent na uzupełnienie naszego mikroskładu sensownym transferem - bez testów, jak ludzie.
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.07.2010, 14:28
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
Tak super, wszyscy się cieszą, że przychodzi do nas młody obrońca po u-21 kadrze Słowacji no i oh ah jest genialnie a tak btw gra w spadkowiczu z pierwszej ligi słowackiej... Coś mi tu szczerze mówiąc śmierdzi i to bardzo, ten grajek może być odpowiednikiem Glika naszej ligi niestety. To może być dobrze trafiony transfer a jednocześnie co wydaje mi się bardziej prawdopodobne: kompletne nieporozumienie i przysłowiowa "dziura w obronie" na najbliższe 2 lata, dopóki ktoś nie odważy się go ściągnąć z pola. Jak na razie wśród nazwisk, które się tu przewijały i były w jakimś sensie realne to jest to najsłabsze, no może oprócz Aracic'a xD
Jak tak czytam Wasze wywody, to mi się gorzej robi...

Przecież Artmedia jeszcze parę lat temu grała w fazie grupowej LM. Poziom sportowy mieli dość wysoki, więc raczej złego zawodnika by nie ściągali. Czemu spadli? To już temat na inną rozmowę.

Ten obrońca wydaje się być perspektywiczny. Ma dopiero 22 lata.

Okienko rozpoczęte - miejmy nadzieję, że będą kolejne transfery.

Witamy w Wiśle!
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 01.07.2010 o godz. 14:36.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 01.07.2010, 14:29
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
Jakby byl odpowiednikiem Glika to powinnismy sie cieszyc, bo ten wlasnie odchodzi do Palermo za 2 mln Euro.

Poczekamy zobaczymy co on potrafi. Cos mi sie jednak wydaje ze Singlar znow moze sobie zbyt duzo nie pograc.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 01.07.2010, 14:29
iq1000 napisał(a):Wyświetl post
Uzupełnienie, a nie wzmocnienie. Singlar pozostanie podstawowym prawym obrońcą, a ten młody będzie drugim. Lepiej było zainwestować w jakiegoś Polaka. Po co nam kolejni obcokrajowcy tej klasy?...
Kwestia ceny.
Poza tym nie zakładałbym z góry, że facet jest słaby.
Wiadomo, że nie będzie Maiconem ale ma dopiero 22 lata, był powoływany do reprezentacji młodzieżowych, może coś z niego być!
Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Stary 01.07.2010, 14:30
Cikosz może grać na prawej bądź lewej flance, jest reprezentantem młodzieżowym swojego kraju, w tamtym sezonie był najlepszym zawodnikiem swojego klubu, który jako calosc spisal sie mizernie - skutki kazdy zna.

On nie jest ogórem jak juz niektorzy zaczeli tutaj pisac, olaboga.. Czy konkurencja na pozycji komuś zaszkodziła?
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Stary 01.07.2010, 14:32
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
Jak tak czytam Wasze wywody, to mi się gorzej robi...

Przecież Artmedia jeszcze parę lat temu w fazie grupowej LM. Poziom sportowy mieli dość wysoki, więc raczej złego zawodnika by nie ściągali. Czemu spadli? To już temat na inną rozmowę.

Ten obrońca wydaje się być perspektywiczny. Ma dopiero 22 lata.

Okienko rozpoczęte - miejmy nadzieję, że i transfery Mamy już trzech
A to dobra Nie znam akurat realiów ligii słowackiej oprócz tego, że jest słabsza od naszej więc jeżeli w jakiś sposób przekonałeś mnie o klasie sportowej klubu (poza tym przypominam sobie niejasno że tam były jakieś jaja w tym klubie z czymś) to już nie bredzę od rzeczy
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Jako uzupełnienie na prwą stronę jak najbardziej! Singlar podstawowy i przynajmniej będzie miał z kim rywalizować. Jeśli oficjalna pisze juz o testach nawet to znaczy że chyba nic pozytywnego się nie dzieje i chcieli cokolwiek napisac żeby uspokoic fanów...Tak mi się wydaje. Ale ważne, że ktoś jest. Tylko, że ja czekam na transfery, które podniosa poziom tej drużyny. A za gości kupowanych dzień przed meczem to podziękuję bo będą pewnie same Hristovy...
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Już się maruderzy znaleźli? Ludzie zrozumcie, że mamy ograniczony budżet i samymi gwiazdami składu nie uzupełnimy. Chłopak jest młody, gra w młodzieżówce Słowacji, mogą z niego jeszcze być ludzie, a z pewnością dużej kasy nie ciągnie. Wolę, żeby ściągali takich piłkarzy, a nie wynalazki typu Makinwa, którym trzeba płacić na zawołanie, a forma jest wątpliwa.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Z tego co wyczytałem to zagrał w ostatnim sezonie w 6 meczach U-21 i był tam podstawowym zawodnikiem a w tej całej Artmedii zagrał najwięcej spotkań z wszystkich zawodników ... miejmy nadzieje że to jest jakiś talent ... ze statystyk można wnioskować że mogłoby by tak być...
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.07.2010, 14:34
iq1000 napisał(a):Wyświetl post
Super. A skad masz takie informacje. I skad wiesz w jaiej formie jest Singlar. A nowy nabytek co umie Ile razy go widzialem w akcji. No chyba troche skoro wiesz juz kto jest rezerwowym
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów