|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no najlepsze, ze znowu nikt chyba tego nazwiska nigdzie na forum nie wymienil ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Sprytne posuniecie klubu bo zazwyczaj nie ujawnia jednak jak ktos przechodzi w testy medyczne no ale w obliczu fiasku transferu Makinwy trzeba bylo troche ludzi uspokoic ![]() Z drugiej strony mozna wiec wnioskowac, ze Milinkovic jednak nie przechodzil testow medycznych jak to wroble cwierkaly bo jednak takiej informacji nie ujawniono. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A i płacić za niego nie trzeba było zbyt wiele, bo Artmedia przeciez z ligi spadła
![]() Ciekaw jestem, ile mogli za niego dać. 200 tys. euro max? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Na tansfermarket.de wyceniają go za 50.000
|
|
|
|
Guest
|
|
Myślę, że cały sezon 2010/2011 - wszystkie rozgrywki w sumie. A jakby np. w zimie odszedł Paweł to tylko ten okres w którym obaj bedą grać w Wiśle. Hmm co mi z tego, że Pablo nawrzuca modom? Mnie się nie chce wrzucać modom jak przegram ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak super, wszyscy się cieszą, że przychodzi do nas młody obrońca po u-21 kadrze Słowacji no i oh ah jest genialnie a tak btw gra w spadkowiczu z pierwszej ligi słowackiej... Coś mi tu szczerze mówiąc śmierdzi i to bardzo, ten grajek może być odpowiednikiem Glika naszej ligi niestety. To może być dobrze trafiony transfer a jednocześnie co wydaje mi się bardziej prawdopodobne: kompletne nieporozumienie i przysłowiowa "dziura w obronie" na najbliższe 2 lata, dopóki ktoś nie odważy się go ściągnąć z pola. Jak na razie wśród nazwisk, które się tu przewijały i były w jakimś sensie realne to jest to najsłabsze, no może oprócz Aracic'a xD
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
I pojawiają się pierwsze pesymistyczne posty.
Jeszcze trochę i będzie "Cupiał ****", bo nie dał kasy na kogoś droższego ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
a co on sam tam gra?
odbijam pileczke - hmm.. Marcelo - grajek ktory nie zdobyl Mistrzostwa Polski.. a teraz sie wyplaczcie, jak to zle i niedobrze.. Wam to by nawet Messi nie pasowal.. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Patrzę, czytam i nie wierzę...
Chłopak nawet jeszcze kontraktu nie podpisał, a tu już narzekania, że może być takim drugim Glikiem. Widzieliście jak gra? Raczej nie - to po co komentujecie? Błaszczykowski przychodził do nas z Częstochowy, która nie wiadomo gdzie gra i proszę... teraz zbija kokosy przy czym gra z ogromnym powodzeniem w Dortmundzie.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 01.07.2010 o godz. 14:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uzupełnienie, a nie wzmocnienie. Singlar pozostanie podstawowym prawym obrońcą, a ten młody będzie drugim. Lepiej było zainwestować w jakiegoś Polaka. Po co nam kolejni obcokrajowcy tej klasy?...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
koleś zagrał w 33 meczach i strzelił 3 bramki, więc chyba takim ogórem nie jest...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Przecież Artmedia jeszcze parę lat temu grała w fazie grupowej LM. Poziom sportowy mieli dość wysoki, więc raczej złego zawodnika by nie ściągali. Czemu spadli? To już temat na inną rozmowę. Ten obrońca wydaje się być perspektywiczny. Ma dopiero 22 lata. Okienko rozpoczęte - miejmy nadzieję, że będą kolejne transfery. Witamy w Wiśle!
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 01.07.2010 o godz. 14:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Poczekamy zobaczymy co on potrafi. Cos mi sie jednak wydaje ze Singlar znow moze sobie zbyt duzo nie pograc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Poza tym nie zakładałbym z góry, że facet jest słaby. Wiadomo, że nie będzie Maiconem ale ma dopiero 22 lata, był powoływany do reprezentacji młodzieżowych, może coś z niego być! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cikosz może grać na prawej bądź lewej flance, jest reprezentantem młodzieżowym swojego kraju, w tamtym sezonie był najlepszym zawodnikiem swojego klubu, który jako calosc spisal sie mizernie - skutki kazdy zna.
On nie jest ogórem jak juz niektorzy zaczeli tutaj pisac, olaboga.. Czy konkurencja na pozycji komuś zaszkodziła? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie znam akurat realiów ligii słowackiej oprócz tego, że jest słabsza od naszej więc jeżeli w jakiś sposób przekonałeś mnie o klasie sportowej klubu (poza tym przypominam sobie niejasno że tam były jakieś jaja w tym klubie z czymś) to już nie bredzę od rzeczy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jako uzupełnienie na prwą stronę jak najbardziej! Singlar podstawowy i przynajmniej będzie miał z kim rywalizować. Jeśli oficjalna pisze juz o testach nawet to znaczy że chyba nic pozytywnego się nie dzieje i chcieli cokolwiek napisac żeby uspokoic fanów...Tak mi się wydaje. Ale ważne, że ktoś jest. Tylko, że ja czekam na transfery, które podniosa poziom tej drużyny. A za gości kupowanych dzień przed meczem to podziękuję bo będą pewnie same Hristovy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Już się maruderzy znaleźli? Ludzie zrozumcie, że mamy ograniczony budżet i samymi gwiazdami składu nie uzupełnimy. Chłopak jest młody, gra w młodzieżówce Słowacji, mogą z niego jeszcze być ludzie, a z pewnością dużej kasy nie ciągnie. Wolę, żeby ściągali takich piłkarzy, a nie wynalazki typu Makinwa, którym trzeba płacić na zawołanie, a forma jest wątpliwa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Z tego co wyczytałem to zagrał w ostatnim sezonie w 6 meczach U-21 i był tam podstawowym zawodnikiem a w tej całej Artmedii zagrał najwięcej spotkań z wszystkich zawodników ... miejmy nadzieje że to jest jakiś talent ... ze statystyk można wnioskować że mogłoby by tak być...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|

|