|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Na onecie jest takie zdjęcie kibiców Legii coś manifestujących na wiecu Palikota i mają transparent nie wiecie co tam było napisane
link do zdjęcia : http://wiadomosci.onet.pl/181269,21,7,pokaz.html ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jest transmisja meczu ruchu dziś?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Czy jezeli mam na komputerze zaintalowany Windows 7 to moge dodatkowo zainstalowac Windows XP? Slyszalem, ze podobno moga z tym byc jakies problemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś może czym najlepiej wyczyścić korek? Taki na ścianie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
"Jak Hanka iti,tak iti Bronkowi" "Pamiętaj kibicu młody,Schetyna zamyka dla narodowej zgody" ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy jest jakiś sklep z grami w krakowie gdzie skupują gry na PS3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy już cie obejmowało automatyczne przeniesienie do rezerwy po komisji, ale ogólnie rzecz biorąc to każdy kto przeszedł komisję jest automatycznie przeniesiony do rezerwy i nie podlega już obowiązkowej służbie wojskowej. Ja przykładowo jeszcze nie jestem przeniesiony do rezerwy bo nie poszedłem z książeczką do jednostki żey to załatwić ale ogólnie obowiązku już nie ma więc poborowym nie jestem, tylko nie mam tego w książeczce
Wszystko jest związane ze sterownikami, jeśli nie masz sterów pod XP to system nie pójdzie ale jeśli to jest stacjonarny to sterowniki zawsze się znajdą w necie więc problemu nie ma. A i jeszcze system musi być tylo samo bitowy żeby nie instalować pod procesorem 64 bit 32 bit
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 01.07.2010 o godz. 22:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
||
![]() Cytat:
WISŁA! |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czy wiadomo coś na temat meczu Wisła Kraków - Borussia Dortmund? Czy coś się dzieje w tym kierunku, bo już temat chyba umarł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
da sie gdzies wymienic zagraniczne monety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W kantorze
Tylko za monety płacą chyba mniej niż za banknoty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak się dostane na ul. Ochota 14 w Wieliczce? Chodzi mi o dojazd przykładowo mpk lub jakimś busem i gdzie konkretnie mam wysiąść(na którym przystanku?
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dostań się na Bieżanowską, wsiadasz w autobus 204 lub 244 jadący w stronę Wieliczki, wysiadasz na 5 przystanku o nazwie Droga do Baryczy, cofasz się jakieś 100m i jesteś przy ulicy Ochota. Pod numer 14 masz jakieś 500 m z buta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podziękował
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam mam dziwny problem.
Korzystam z Mozilli i gdy nacisnę ukośnik ten z znakiem zapytania, na dole na pasku gdzie pokazuje się ładowanie się strony wyskakuje mi okienko szybkie szukanie w internecie wie ktoś jak to wyłączyć dzięki za pomoc. ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jakby ktos mogl mi powiedzieć ile jest psow i strażakow, w Polsce a także co to jest delokacja w bezrobociu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie.
Jestem na kupnie samochodu. Przegladam ogloszenia i w internecie i w gazetach ale wiekszosc takich ogloszen to sa ogloszenia z komisow gdzie czasem ceny sa astronomiczne. Ciezko jest trafic na kogos kto sprzedaje z reki ale wtedy cena napewno jest nizsza. CZy jest w ogole sens kupowac tutaj u nas CZy lepiej jechac i sprowadzic cos z zagranicy bo z tego co sie orientuje interes dalej sie oplaca i jakosciowo i cenowo |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam troszkę dziwne pytanie, związane z pochówkiem zmarłych. Konkretnie chodzi mi o kierunek trumny w stosunku do kościoła i do krzyża na grobie. Tzn. chodzi mi o to czy krzyż na grobie jest w miejscu nóg czy głowy zmarłego (jeśli zmarły by wstał to byłby przodem czy tyłem do krzyża na pomniku?). Księża są chowani odwrotnie?
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
a zna ktoś inny adres od http://tswisla.eu ?
Chciałem przejrzeć dostępne koszulki w sklepie. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
1. cena od ``kupca`` jest drozsza..juz nie mowie o powodziach itp... 2.jesli masz znajomych co Ci sprowadza cos normalnego jak najbardziej ...jednak auto z 98 roku z przebiegiem 70tys jest ze tak powiem ``dziwne`` hehehe-moja dziewczyna ma meganke ze szwabow z 96 roku z przebiegiem 90tys... 3.zalezy co chcesz kupic i za ile ...Jesli bylbys zainteresowany skoda , vw, seat to daj znac -mam fajnego mechanika. jak cos pisz na prv pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mobilki mobliki jak w soboty jest z przejazdem przez rondo Ofiar Katynia ? bardzo się korkuje koło 11, 12 ? Jadę Jasnogórską i dalej prosto w Armii Krajowej, a zależy mi po prostu na szybkim przejeździe przez tamten rejon.
Ostatnio edytowane przez tomo : 02.07.2010 o godz. 21:53.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam taki głupi ' problem' przy ściąganiu mp3jek z neta.Przed formatem tytuły piosenek przy ściąganiu nie zmieniały się,a teraz piosenka zmienia nazwe na szereg liczb i liter.Zna ktoś tego przyczyny,być może nie mam jakiegoś program?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Do jakiego wieku rodzice za mnie odpowiadają prawnie? Do 18 urodzin?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam. Sorka, że tutaj ale nigdzie nie znalazłem takiego tematu.
Mam pytanie czy młyn zostaje na D czy będzie on przeniesiony na C ? I jak będzie z biletami na mecz z litwinami, czy będzie on jakoś wliczany w karnet czy osobno będą bilety? Bardzo proszę o pomoc! z góry dziękuje :] |
|
|