|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Skoro nie ma potwierdzenia tzn. nie ma transferu...nie jest zaklepany i tyle...po co wkoło mielicie jego temat...koleś do nas nie przyjdzie...tak jak Makinwa...śnijcie dalej...które to już okienko z rzędu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Poczekajmy do meczu w LE i dopiero wtedy oceńmy transfery! Fakt że może wtedy być już późno chodzi mi tu o zgranie, ale lepiej późno niź wcale.
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tacy zawodnicy jak Makinwa nie przychodza grac do Polski nawet zeby sie odbudowac czy na emeryture
wiec wybor Larisy nie dziwi choc wydawalo sie, ze tym razem ten transfer jest naprawde blsiko no ale my negocjujemy tygodniami, a potem wchodzi ktos konkretny do gry i zalatwia wszystko w 2 dni. Ciekawe gdzie przejdzie w takim razie ten Milinkovic ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety coś mi się wydaje że z tego Milinkovicia jednak nic nie będzie skończy się jak zwykle wszyscy się napalili a tu nagle lipa, znowu wszyscy się opamiętają kilka dni przed meczem w LE i wezmą jakiś ogórków typu Hristov, obym się mylił.
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
za 500.000,00 euro?
Nasz klub tyle zapłaci za zawodnika, który chce 3-letni kontrakt? Wielce bym się zdziwił... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ms-...wiadomosc.html A tu macie powód DO DUMY w tych ciężkich czasach....
Ostatnio edytowane przez jason wiślak : 01.07.2010 o godz. 10:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
a co jest złego w 3 letnim kontrakcie? jak będzie dobry to nasi kochani działacze i tak szybko go wytransferują
![]() dziś jest piękny dzień, po cichu licze na piękną konferencję ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Niestety ale w tym okienku zapłacimy za bałagan, który przez ostatni czas był w klubie.
Widać, że planu wzmocnień zbytnio nie ma żadnego bo i nie miał go kto ułożyć. Gdzieś tam Kapka po Bałkanach jeździł, znalazł bramkarza, miejmy nadzieję że się sprawdzi. Kasperczak nie może się wtrącać do transferów (słusznie) ale jak widać mięta do murzynków mu pozostała. Prawdopodobnie Makinwa był jedynym zaplanowanym celem jeśli idzie o atak, bo sprawa z Żurawskim wyniknęła raczej nagle. Dlatego ten Etame pewnie zostanie w klubie. Stadion w całości będzie oddany praktycznie dopiero na kolejną rundę, więc w tym momencie wielkiego ciśnienia na sprzedaż karnetów nie ma. A co za tym idzie głośnych transferów raczej nie ma co się spodziewać. Dodatkowo przy braku kasy Wisła będzie stosować politykę wyczekiwania na okazje, także być może pod koniec sierpnia i okienka ktoś się trafi. Mam nadzieję że przez te pół roku powstanie jakaś lista i plan konkretnych wzmocnień, do których dojdzie w zimie. Wtedy klub będzie się musiał sprężyć żeby te zakładane przez Basałaja 20 kilka tysięcy na każdy mecz przychodziło ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No za to ty na pewno poszedłbyś pracować tam gdzie dają ci mniej kasy, jest generalnie 3/4 roku zimno, jeździsz na wyjazdy do jakichś dziur, no ale ty nie jesteś murzynkiem to byś właśnie tak zrobił ewentualnie zostałbyś lekkim frajerem
Idzie się tam gdzie ci więcej dają bo jakie ten cały makinwa ma przywiązanie do Wisły czy do tej larissy jest mu to obojętne, idzie za kasą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Skoro z tego Makinwy nici, to nie ma sie co podniecac, olac ta sprawe i koniec z nim, po co tracic czas na rozmowy o nim? Lepiej skupmy sie na innych transferach, a nie roztrzesajmy sprawy murzyna, ktorego juz nie bedzie a i kto wie czy tak naprawde byl chociaz blisko Wisly.
Olac to. Dla mnie to jest koniec jego tematu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ktoś wie czy Larissa w ogóle występuje w jakichkolwiek pucharach europejskich? Bo jeżeli nie to poleciał tylko na kasę, aspekt sportowy w postaci wybicia się w europejskich pucharach do niego nie dotarł. Podsumowując moje zdanie o Makinwie- bardzo, naprawdę bardzo się cieszę, że nie trafił do nas. Niepotrzebny najemnik, nie wiadomo jakby się zaaklimatyzował w nowym otoczeniu, czy za bardzo by nie gwiazdorzył, jakby się wpasował w drużynę. Wiem, to w każdym przypadku jest niewiadomą, ale Makinwa pozostaje ją pod względem sportowym (forma, przygotowanie fuzyczne itp.) jak i psychicznym(aklimatyzacja, profesjonalizm, współpraca z innymi kolegami itd.).
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.betexplorer.com/soccer/gr...gue-2009-2010/
Larisa nie bedzie grala w tym sezonie w pucharach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chłop się nie będzie musiał dodatkowo wysilać, a kaska większa...skończmy już z nim bo szkoda czasu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czyli po prostu łasy na kasę. A żeby nie zejść z tematu to Wisła niech lepiej takich łasych na kasę cwaniaków niech nie sprowadza, trzeba szukać tych, dla których Wisła jedynie ma być przystankiem w drodze na Zachód. W ten sposób możemy być pewni pracowitości, profesjonalizmu, sportowego zacięcia i awansu pod względem sportowym, np. Milinković właśnie lub Soriano.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
http://pl.soccerway.com/players/ivan-boskovic/92685/
Ostatnio edytowane przez migifan83 : 01.07.2010 o godz. 10:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.07.2010 o godz. 10:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Mówiąc brutalnie: i tak odpadniemy przed fazą grupową i tak, co do tego nie mam złudzeń, a jeśli ktokolwiek je ma to myślę że po oglądnięciu przynajmniej jednego meczu na MŚ się ich pozbędzie. Jesteśmy bardzo daleko. Co do wyciągania wniosków - mam nadzieję że one zostały wyciągnięte ale raczej przejawiać się to będzie w ten sposób, że nikt do Wisły nie przyjdzie. To też jest metoda na wyeliminowanie transferowego niewypału, czyż nie Gdyby nie kontuzja Pawełka to Jovanica by w Wiśle nie było. A i Juszczyk miałby znowu roczną umowę. Po prostu ktoś na górze stwierdził, że jednak nie ma się co porywać na grę z Juszczykiem i Kurtą, bo kiedy Pawełek dojdzie do siebie to nie wie nikt. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czyli mamy już jedno : " Makinwa nie dla Wisły" - cieszę się, że ktoś nas przebił i będę bacznie obserwował jego poczynania w Grecji
. Jednak ktoś by się przydał już dziś na pocieszenie. Mam nadzieję ,że nie przeczytamy później : " Milinkovic w Wolfsburgu"...Adamek21 jeśli kłamiesz to forum mimo że już wprawione w bycie robionych w konia, Cie rozszarpie ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj kupe kasy, wczoraj nie pasowała długość kontraktu a jutro okaże się że z jego klubem się nie dogadaliśmy. Nie oceniam tych wszystkich informatorów ale raczej żaden przy negocjacjach nie jest obecny i nie wie jak one przebiegają. Basałaj też raczej do nich nie dzwoni, nie mówię że ich informację nie są prawdziwe ale lekki dystans należy zachować.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A ja nie dziekuje. Jakby nawet poziom tamtej ligi byl zblizony do polskiej 1 ligi, to taki zawodnik z Polski kosztowalby przynajmniej 0,5 mln euro.Cwielag odkąd odszedl z Wisly zadnej bramki nie strzelil.Wiec na podstawie twojego rozumowania ja moge powiedziec ze Boskovic strzelilby w Polsce 30 bramek. Tylko nie o to chodzi. W kazdej klasowej druzynie powinien byc wysoki napastnik, zeby miec dodatkowe opcje w ataku (dosrodkowania, stale fragmenty, wrzucanie pilki zeby mogl zgrywac np Brozkowi na szybkosci) jak gra nie idzie, albo pod konkretnego rywala.Puki co takiej opcji nie mamy.Wiec lepiej wziac Boskovicia za mala kase niz nikogo albo Brazylijczyka z youtube.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Do takich zawodników jak Makinwa powinien dopłacać PZPN żeby podnieść poziom ligi. U nas w szatni i podczas gry taki Makinwa by pokazał innym gwiazdom ich miejsce w szeregu więc ktoś kto pisze że dobrze że do nas nie trafił nie wziął tego pod uwagę.
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|