The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kondzio500
Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 18:03
ja jestem cierpliwy, mysle ze pan Boguś Cupiał zrobi wszystkim niespodzianke (i sobie) na 54. urodziny xD
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę

Śląsk - Wisla - Lechia

Braci się nie traci!

edit by Jaroo1

Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 30.06.2010, 18:55
kondzio500 napisał(a):Wyświetl post
ja jestem cierpliwy, mysle ze pan Boguś Cupiał zrobi wszystkim niespodzianke (i sobie) na 54. urodziny xD
Na wczoraj?
Odpowiedz cytując
kondzio500
Member

Od: 01.2009

Stary 30.06.2010, 21:39
to ze urodziny mial wczoraj, to oznacza ze swietowac trzeba tylko w tym dniu
Uwaga ogloszenie: Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy i regularnie jezdzisz na mecze Wisełki lub znasz osobę, która odpowiada tym kryteriom proszę napisz do mnie na priv. Szukam osób z tych okolic, z którymi mógłbym udawać się na mecze i wspierać ABG. Dziękuję za uwagę

Śląsk - Wisla - Lechia

Braci się nie traci!

edit by Jaroo1

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 30.06.2010, 22:15
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Na wczoraj?
Na weekend bo w tygodniu się pracuje
Ah jednak wszyscy już się zjawili u najważniejszego, ale prezenty na weekend też można dostawać
Odpowiedz cytując
zielak14
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.07.2010, 07:35
ze strony mfk kosice.... z tego co zrozumialem i przetłumaczył mi translator google... Mrako Milinkovic wyjechał na zgrupowanie

V pondelok ráno vyrazila výprava MFK Košice na sústredenie do Rakúska. Ako sme už informovali, v 22-člennom hráčskom kádri nie je Marko Milinkovič, s ktorým sa už veľmi neráta na novú sezónu Corgoň ligy, keďže sa plánuje s jeho prestupom do zahraničia.
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.07.2010, 07:39
Nie żebym się czepiał, ale "nie je" znaczy, że w kadrze na zgrupowanie nie ma Milinkovicia i generalnie translator google'a sugeruje to samo, choć może w nieco inny sposób.

"Ako sme už informovali, v 22-člennom hráčskom kádri nie je Marko Milinkovič, s ktorým sa už veľmi neráta na novú sezónu Corgoň ligy, keďže sa plánuje s jeho prestupom do zahraničia."

- Jak już informowaliśmy w 22 osobowej kadrze nie ma Marko Milinkovicia z którym [...], planuje się jego odejście za granicę. [coś w tym stylu]

Generalnie nic nowego w stosunku do informacji sprzed 2-3 dni i bez translatora można się domyślić o co chodzi w tej informacji. Proponuję więc nie pisać bzdur.
Ostatnio edytowane przez Sopranos : 01.07.2010 o godz. 07:43.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.07.2010, 07:48
Tak na chłopski rozum, bo nie znam słowackiego ani grama to:
Cytat:
V pondelok ráno vyrazila výprava MFK Košice na sústredenie do Rakúska. Ako sme už informovali, v 22-člennom hráčskom kádri nie je Marko Milinkovič, s ktorým sa už veľmi neráta na novú sezónu Corgoň ligy, keďže sa plánuje s jeho prestupom do zahraničia.
W poniedziałek rano rozpoczęła się wyprawa MFK Koszyce na zgrupowanie w Austrii. Jak już informowaliśmy, w 22 osobowej kadrze NIE MA Marko Milinkovicia, na którego bardzo liczono w nowym sezonie Corgon ligi, ponieważ zgodnie z planem on wyjeżdża za granicę.

Tak by to chyba szło
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.07.2010, 07:54
Mi się zdaje czy tam coś o Tottenhamie pisało?
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 01.07.2010, 07:55
wiślak1906forever napisał(a):Wyświetl post
Mi się zdaje czy tam coś o Tottenhamie pisało?
Translator tak tłumaczy
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 01.07.2010, 08:16
Najpierw stoper miał być do końca zeszłego tygodnia, potem wzmocnienia miały być w tym tygodniu. Wreszcie ostatnia wersja - wzmocnienia będą, ale opóźniły się z uwagi na urodziny Bossa.

Oby w przyszłym tygodniu urodzin/wesela/imienin/pogrzebu/stypy/wieczoru kawalerskiego nie miał Cupiał/Basałaj/Jarosz/Kapka [niepotrzebne skreślić].

A na poważnie: przyjście weterana-Żurawskiego wywołało krótkotrwałą euforię. Ale pora się z niej obudzić. Nadal mamy za szczupłą kadrę nawet na ekstraklasę, a co dopiero na puchary. A czasu na zgranie ew. nowych piłkarzy jest coraz mniej!
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 01.07.2010, 08:21
Jeśli urodziny Cupiała miałyby spowodwać opóźnienia w transferach to nasz klub jest nadal wzorowo zarządzany. Mam nadzieję że tak nie jest.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.07.2010, 08:33
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Najpierw stoper miał być do końca zeszłego tygodnia, potem wzmocnienia miały być w tym tygodniu. Wreszcie ostatnia wersja - wzmocnienia będą, ale opóźniły się z uwagi na urodziny Bossa.

Oby w przyszłym tygodniu urodzin/wesela/imienin/pogrzebu/stypy/wieczoru kawalerskiego nie miał Cupiał/Basałaj/Jarosz/Kapka [niepotrzebne skreślić].

A na poważnie: przyjście weterana-Żurawskiego wywołało krótkotrwałą euforię. Ale pora się z niej obudzić. Nadal mamy za szczupłą kadrę nawet na ekstraklasę, a co dopiero na puchary. A czasu na zgranie ew. nowych piłkarzy jest coraz mniej!
Ej no zostały jeszcze 2 dni Poczekajmy ja tam liczę,że coś dzisiaj się "urodzi"
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 01.07.2010, 08:50
wraca temat Boskovica, 28 letniegio króla strzelców ligi czarnogórskiej bo jak piszą Makinwa dostał od Larissy lepszą oferte.
http://www.futbol.pl/artykul/88265.html
Odpowiedz cytując
Chlopek123
Member

Od: 09.2008

Stary 01.07.2010, 08:56
Cytat:
Ej no zostały jeszcze 2 dni Poczekajmy ja tam liczę,że coś dzisiaj się "urodzi"
Czwartek ,Piątek, Sobota, Niedziela = 4 dni

A co do Boskovicia to byłbym za bo ma dobre statystyki, a zapewne obserwował go sam Z.Kapka!
KAŻDY TO POWIE ! WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE !

Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.07.2010, 08:57
http://www.tuttomercatoweb.com/lazio...d&idtmw=215867
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.07.2010, 09:01
Tak to jest zaufać murzynowi...
Pisze mniej więcej, że obiecał Polakom, ale jednak zdecydował się przejść do Larissy.
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 01.07.2010, 09:04
Błagam TYLKO NIE BOSKOVIC...Niedość że już w sumie stary zawodnik, nie za niego nie weźmiemy w przyszłości, a tak Wisła powinna kombinować...to jeszcze z jakiejś ligi czarnogórskiej...ja już wolę szklankę Nowaka....:( ech
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.07.2010, 09:05
Nigeryjczycy to po prostu łase na kase skur**ele i tyle w temacie. Nie płaczcie że go nie ma, byłoby to samo (albo gorzej) co z Kalu Uche.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 01.07.2010, 09:06
i tak dobiega końca Makinwa-story......
Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Stary 01.07.2010, 09:09
Jak dla mnie finał pozytywny. Chociaż Larissa jak i Kavala - wieczne zmiany - także jest spora szansa, że temat Makinwy powróci w przyszłym roku, a może nawet i w zimie zwłaszcza, że będzie tam tylko rezerwowym.
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 01.07.2010, 09:19
Forza napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie finał pozytywny. Chociaż Larissa jak i Kavala - wieczne zmiany - także jest spora szansa, że temat Makinwy powróci w przyszłym roku, a może nawet i w zimie zwłaszcza, że będzie tam tylko rezerwowym.
po ch----- nam taki najemca jak poszedł za kasą to trzeba go mieć w d....za rok to może iść ale Ruchu Radzionków ......

Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Stary 01.07.2010, 09:23
Toteż intencją mojego posta było podkreślenie mojej totalnej obojętności co do tego grajka Ale znając życie (Braz, Makinwa) w klubie często odgrzewają kotlety - chociaż Braza akurat oceniam pozytywnie.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.07.2010, 09:27
Dziś 1 lipca wiec otwiera sie okienko transferowe
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.07.2010, 09:27
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Nigeryjczycy to po prostu łase na kase skur**ele i tyle w temacie. Nie płaczcie że go nie ma, byłoby to samo (albo gorzej) co z Kalu Uche.
Gosc jest po prostu praktyczny - lepiej sie sprzedawac za wiecej niz za mniej...
Taka jest nasza sila finansowa, ze sredniacy z Grecji lykaja cos co jest szczytem naszych marzen na 2 sniadanie. A druga sprawa - zero gwarancji, ze cokolwiek by mu sie tu chcialo robic poza imprezowaniem. Historia tego grajka o ile sie nie myle wyglada tak, ze w momencie kiedy zaczal zarabiac duza kase (przejscie do Lazio) to rozpoczal zjazd sportowy. Dlaczego ta tendencja mialaby sie odwrocic wlasnie w Wisle?
Sa dziesiatki grajkow o statusie i doswiadczeniach np.Ba czy Ouattary- 2-3 takich gosci mogloby zrobic dla nas cos dobrego za znacznie mniejsza kase.
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 01.07.2010, 09:28
A ja byłbym za tym Brazem.On jest niby środkowym obrońcąAle jak my go chcieli wypożyczyć z Panathinaikosu to był brany pod uwagę jako prawy obrońca więc pewnie jest bardzo kreatywny co cenie.Tylko,żeby nie był tak kreatywny jak Diaz,który na żadnej pozycji nie gra wyśmienicie.Ale za to jest solidny i waleczny.

Odpowiedz cytując
Forza
Senior Member

Stary 01.07.2010, 09:32
A ja sie tak w sumie dodatkowo zastanawiam dlaczego nie ma więcej testów ?

Coś czuję że po wypowiedziach Pana Kasperczaka (oraz znając jego zamiłowanie do Afryki) pan Etame zostanie z nami.
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.07.2010, 09:33
Wydaje mi sie ze Milinkovic juz jest zaklepany teraz tylko niech Braz wypali i zrobia konferencje (moze jutro).
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.07.2010, 09:35
arti napisał(a):Wyświetl post
A druga sprawa - zero gwarancji, ze cokolwiek by mu sie tu chcialo robic poza imprezowaniem. Historia tego grajka o ile sie nie myle wyglada tak, ze w momencie kiedy zaczal zarabiac duza kase (przejscie do Lazio) to rozpoczal zjazd sportowy. Dlaczego ta tendencja mialaby sie odwrocic wlasnie w Wisle?
Mówiać pol zartem to sadze ,że imprezujacy co drugi dzien Makinwa i tak bedzie 3 razy lepszy od grajków z naszej pseudo Ekstraklasy
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 01.07.2010, 09:35
Robbie92 napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi sie ze Milinkovic juz jest zaklepany teraz tylko niech Braz wypali i zrobia konferencje (moze jutro).
Jeżeli Milinković jest zaklepany, to dla mnie jest głupotą, to czekanie na inne transfery, żeby zrobić konferencję. Przez konferencję miałby tracić treningi z drużyną ?
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.07.2010, 09:38
Robbie92 napisał(a):Wyświetl post
Mówi/pisze się, że Milinkovic chce kupę kasy, więc to nie musi wypalić, a Braz to ktoś taki jak Bozok w przypadku kupowania Kirma.

Dzisiaj się otworzyło okienko
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów